• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه های که میخوان آواتر شون رو به x_farhad تغیر بدن من اجازشو از صاحبش گرفتم(کسی که اول اینکار روکرد(Dark Knight) ) :)

انجام اینکار بلامانع است:)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
همیشه خسیگی ، یاس ، نا امیدی ، بد بینی ، در شما به طرز مخوفی موج میزنه ...

بیا و واسه دل ما هم که شده یکمی خوشحال باش !

:p:lol::lol:
به جان خودم ديشب ساعت1-2 صبح بود! خوابم ميومد! منظورم از خستگي اون بود :lol::lol::lol::lol:

اما اون ياس و ناميدي و ... مال كوچ از پايتخت به دياري ...! و زندگي چندين ساله توو ديار غربت هستش!!!! دياري كه از لحاظ زندگي شهري و عدم ترافيك ، حتي قيمتها و... خوبه اما از لحاظ زندگي اجتماعي نتيجش براي يك غريبه همين ياس و ...

قابل توجه افرادي كه BALANCE زو بازي كزده بودن، ديشب بعد از 1 سال ! Switchball رو دانلود كردم،اصلا به خوش ساختيه بالانس نبود ! اما خوب،تجربه جديدي بود
كسي توو اين سبك گيم براي PPC سراغ نداره ؟
راجع به فرمولهاي فيزيكيش توو اين لحظه ذهنيتي ندارم! اما شايد لااقل اين رو براي PPC نوشتم! كسي كه از ايده شروع برنامه نويسي صفحه قبلم استقبال نكرد! لااقل يك ايده ساده پيدا ميشد من بهانه اي داشته باشم خيلي خوب بود :(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
balance ورژن کامپیوترش عااااالی بود ... :) یادش به خیر ...

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام به همه
امروز بلاخره سرور صبا درست شد و تونستم بدونه ultra بیام اینجا

ولی این حرکتی که میخواین بکنین برای یه فروم تخصصی خیلی به نظرم عالی میشه
ولی به شرطی که همه
بروبچ (فعال و فعالان گمنام) بیان و از همه مهمتر به نظرم باید حتما یه سرور سریع و بی دردسر داشته باشه
و همه امکان upload داشته باشن که بشه یک آرشیو کامل درست کرد
چون الان 60 % برنامه های این فروم لینک هاش خرابه یا پاک شده که این همه بچه ها زحمت میکشن و بخش عناوین رو آپ میکنن (دمه همشون گرم) ولی کار خوبشون بعد از یه مدت ........

حالا با این حالت هزینه ها چه جوری میشه ؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
balance ورژن کامپیوترش عااااالی بود ... :) یادش به خیر ...

neverhood ، balance و ... چند تايي گيم كه جدا ديگه توو تاريخ تكرار نميشن! پس اون لينك Switchball رو يه سر بزنين ...

راستي يادمه توو GOOGLE لينك يه جارو ديدم كه گفته بود NEVERHOOD‌براي PPC! اما صفحش باز نشد! چون NEVERHOOD رو براي playstation ديده بودم حدس زد شايد همين رو با همون شبيه سازه داده باشه اما اگر راستكيه،كسي سراغ نداره ؟

سلام به همه

ولی به شرطی که همه
بروبچ (فعال و فعالان گمنام) بیان و از همه مهمتر به نظرم باید حتما یه سرور سریع و بی دردسر داشته باشه
چون الان 60 % برنامه های این فروم لینک هاش خرابه یا پاک شده که این همه بچه ها زحمت میکشن و بخش عناوین رو آپ میکنن (دمه همشون گرم) ولی کار خوبشون بعد از یه مدت ........

راستش با وجودي كه جزو پيشنهاد دهنده هاي اصليش بودم،اما احساس گناه مي كنم! نوعي خيانته! اينكه بيايم كاربر هاي يك جارو ... :(
ولي اگر اينجا بسته شد و راه انداختيم، توو جايي مثل پرشين گيگ يا ... UP مي كنيم كه مدت بيشتري تضميني باشه! قيمتي نداره راه اندازيش! هر كاري هم بكنيم الان اونقدر ارزون و مفت شده كه حد نداره!حتي اگه توو هاست خودمون UP كنيم!!!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به همه

ولی به شرطی که همه

اون سروری که مد نظر شماست قیمتش خدا تومن میشه.
بهترین کار گرفتن اکانت premium از 4shared هست که دیگه هیچ وقت فایلها رو دیلیت نکنه و همه هم تو اونجا upload کنند.
فقط چون امکان نابود شدن این فروم زیاده بهتره databaseش را زودتر به دست بیاریم.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
neverhood ، balance و ... چند تايي گيم كه جدا ديگه توو تاريخ تكرار نميشن! پس اون لينك Switchball رو يه سر بزنين ...

راستي يادمه توو GOOGLE لينك يه جارو ديدم كه گفته بود NEVERHOOD‌براي PPC! اما صفحش باز نشد! چون NEVERHOOD رو براي playstation ديده بودم حدس زد شايد همين رو با همون شبيه سازه داده باشه اما اگر راستكيه،كسي سراغ نداره ؟

راستش با وجودي كه جزو پيشنهاد دهنده هاي اصليش بودم،اما احساس گناه مي كنم! نوعي خيانته! اينكه بيايم كاربر هاي يك جارو ... :(
ولي اگر اينجا بسته شد و راه انداختيم، توو جايي مثل پرشين گيگ يا ... UP مي كنيم كه مدت بيشتري تضميني باشه! قيمتي نداره راه اندازيش! هر كاري هم بكنيم الان اونقدر ارزون و مفت شده كه حد نداره!حتي اگه توو هاست خودمون UP كنيم!!!

آقا این نورهوود رو پیدا کردی حتما منو خبر کن
راجب بالانس هم بگم من تو یه فاروم هندی دیده بودم میگردم میزارم واستون

در ضمن در مورد هاست هم بگم که اصلا روی سرور های مجانی فکر نکن
مخصوصا پرشین گیگ که افتضاحه
انقدر آمار دانلود برنامه زیاده که پهنای باند اصلا نمیکشه مگر اینکه یه سرور قوول ! باشه که بتونه جواب گو باشه
من منظورم یک سرور کاملا اختصاصی و مطمئن
کسی هم نیاد قبول کنه بگه آقا این سرور قوی رو من در اختیار میزارم
بعد طرف بعد از مثلا 1 سال بیاد جمش کنه یا بگه استفادش پولی (این نکته خیلی مهمه)

در ضمن این نکته رو داشته باشید این عمل تنها مشروط به بسته شدن pt هست و این کار کاملا غیر اخلاقیه که user ها رو .......

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
در ضمن این نکته رو داشته باشید این عمل تنها مشروط به بسته شدن pt هست و این کار کاملا غیر اخلاقیه که user ها رو .......[/QUOTE]

در خصوص هزینه که جور میشه . زیاد نگرانی نداره به نظرم.
اما در خصوص بحث اخلاق... اصلا غیر اخلاقی نیست که برای نگه داشتن این جمع و این جو هر کاری (با تاکید بر هر کاری) انجام بگیره. یعنی چی؟ اگه اینجا نابود شد تازه به فکر راه اندازیه یه جای دیگه بیفتیم؟؟؟؟ میشه همچین چیزی اصلا؟ من نمی گم الان بریم ولی این که بیکار بایستیم ببینیم چی میشه زیاد جالب نیست. غیر اخلاقی ترین مساله بی اهمیتی است که از سوی مسولان سایت نسبت به کاربران فوروم صورت گرفته.(البته شاید اون ها کاری کرده باشن ولی اگر کرده بودن حتما جایی اعلام میکردن) شما فکر میکنید حتی اگر اینجا حذف نشه با این وضعیت شیلترینگ تا چه حدی اینجا ادامه حیاتش اصلا منطقیه؟ آدم احساس نگرانی داره یه روز بیاد ببینه همه چیز نابود شده. ضمنا فلسفه فوروم چیه؟ محلی برای گفتگو یعنی افرادی بیان اینجا رو پیدا کنن و نیازشون رو بر طرف کنن اما این جوری اصلا میشه؟ حتی یک کاربر داخل ایران این چند وقته اضافه شده؟ ارزش این جمع و بروبچ اینجا بیشتره یا ...؟ اصلا این تعصبی که همه به این سایت داریم به دلیل چیشه؟ سرور پر سرعتش؟!!! امکانات فوق العادش؟!!!
یا چی؟؟؟؟ اینجا بدون آدم هاش بی معنیه. ما به اینجا هویت میدیم نه اینجا به ما. اگه شما دوستان هر جای دیگه ای هم باشید وضع همین طوره.
فقط یکم زحمت داره... و اینکه دکتر جان شما نیازی نیست واقعا در حد طراح یک سایت توانایی فنی داشته باشید. همون شخصیت کاریزماتیک شما به عنوان **** باشه کار تمومه! بقیه اش با بقیه:cool:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام سلام سلام
ولنتاینتون مبارک باشه
ضد فیل تراتون هم همیشه آپ تو دیت باشه
:)

@ جواد : اس ام اس جواب نمیدی دیگه ؟! باشه آقا ، باشه ...

چند تا اسمایل " :blink: " البته اینم نمیتونه گویای حال الان من باشه، یه اسمایل تو مایه های کُپ کردن!

پارسا تو مسیج بدی
اونوقت بدون جواب بمونه!؟ :blink:

=-=-=-=-=-=

راستی نمیدونم چرا برا این ایده زدن فرم جدید دلم رضا نیست
اصلا منظورم این نیست که مخالف باشما
اتفاقا باید ایده جالبی هم باشه، همیشه تازگی یه حال و هیجان مخصوص خودشو داره
ولی نمیدونم چرا این دلمون پا نمیده:eek:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام سلام سلام
ولنتاینتون مبارک باشه
ضد فیل تراتون هم همیشه آپ تو دیت باشه
:)

چند تا اسمایل " :blink: " البته اینم نمیتونه گویای حال الان من باشه، یه اسمایل تو مایه های کُپ کردن!

پارسا تو مسیج بدی
اونوقت بدون جواب بمونه!؟ :blink:

=-=-=-=-=-=

راستی نمیدونم چرا برا این ایده زدن فرم جدید دلم رضا نیست
اصلا منظورم این نیست که مخالف باشما
اتفاقا باید ایده جالبی هم باشه، همیشه تازگی یه حال و هیجان مخصوص خودشو داره
ولی نمیدونم چرا این دلمون پا نمیده:eek:
ندادی دیگه آقا ، ریپورتش هم اومد ...

ملت ، بدانید و آگاه باشید داش جواد با ما حال نکرده است در آن لحظه و ما را دایورت نُموده :D

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
چش مایی پارسا جان :D

=-=-=-=-=

الانست که نهی از منکریهایه پی تی بیان به جرم اسپمینگ ما رو ببرن همونجایی که عرب نی انداخت! :D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
داش جواد چطوری؟ دیگه حالا نمیای نمیای وقتی هم میای انتخاب مارو زیر سوال میبری میزنی تو ذوقمون؟؟؟:(
از شما دیگه انتظار نداشتم.(اسمایل دلشکستگی)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی یادم رفت بگم :

پرسپولیس ِ زلزله ه ه ه ه ه ه ه ه هههههههههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سیاوش جان ما دربست مخلص شماییم
الان درستش کردم یه سر به مشاوره بزن

=-=-=-=

راستی دِ ویوا پرسپولیس پِرود

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:p:lol::lol:
به جان خودم ديشب ساعت1-2 صبح بود! خوابم ميومد! منظورم از خستگي اون بود :lol::lol::lol::lol:

اما اون ياس و ناميدي و ... مال كوچ از پايتخت به دياري ...! و زندگي چندين ساله توو ديار غربت هستش!!!! دياري كه از لحاظ زندگي شهري و عدم ترافيك ، حتي قيمتها و... خوبه اما از لحاظ زندگي اجتماعي نتيجش براي يك غريبه همين ياس و ...

قابل توجه افرادي كه BALANCE زو بازي كزده بودن، ديشب بعد از 1 سال ! Switchball رو دانلود كردم،اصلا به خوش ساختيه بالانس نبود ! اما خوب،تجربه جديدي بود
كسي توو اين سبك گيم براي PPC سراغ نداره ؟
راجع به فرمولهاي فيزيكيش توو اين لحظه ذهنيتي ندارم! اما شايد لااقل اين رو براي PPC نوشتم! كسي كه از ايده شروع برنامه نويسي صفحه قبلم استقبال نكرد! لااقل يك ايده ساده پيدا ميشد من بهانه اي داشته باشم خيلي خوب بود :(

قربان به بخش فارسی نرم افزار ها سر بزنید و اونجا پست بگذارید ، دیر به دیر بچه های برنامه نویس مون می یان ولی خوب شاید دیده شد
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در ضمن این نکته رو داشته باشید این عمل تنها مشروط به بسته شدن pt هست و این کار کاملا غیر اخلاقیه که user ها رو .......

فقط یکم زحمت داره... و اینکه دکتر جان شما نیازی نیست واقعا در حد طراح یک سایت توانایی فنی داشته باشید. همون شخصیت کاریزماتیک شما به عنوان **** باشه کار تمومه! بقیه اش با بقیه:cool:[/QUOTE]

کاریزما شو خوب امدی عزیز

از همین الان بگم که پارسا صادق قطب زاده منه ها;)

جدای از شوخی ،
بنده به شخصه فکر می کنم که بهتره که یک الگوی ذهنی در نظر داشته باشیم ، برای کاربران حرفه ای که شما هدف تان هست ، اصلا مهم نیست که برنامه معرفی بشه و کرک داشته باشه ، مایه پیدا کردن کرک ش ، یک سرچ توی میلیون ها فروم هست. بیشتر بچه ها ، مثل خود من ، از معرفی نرم افزار هایی که مثلا بادی بیلدر می کنه ، برای به روز ماندن در سکشن نرم افزار استفاده می کنیم. وگرنه اگر همین برنامه بدون لینک کرک معرفی بشه ، شما و من هم راحت می تونیم دنبالش برویم. کلا ً من فکر می کنم که هزینه ذهنی و مالی نگهداری کلی فایل که روی هزار تا فروم دیگه هاست شده ، خیلی از انرژِی که می تونه صرف ترجمه مقالات ارزش مند به فارسی ، مرور دستگاه ها و نرم افزار ها ، پاسخ به سئوالات دیگران ، آوردن اخبار روز های تک بشه .
باز هم به پیشنهاد من فکر کنید ، یک فروم عاری از وارز....
موفق باشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کاریزما شو خوب امدی عزیز

از همین الان بگم که پارسا صادق قطب زاده منه ها;)

جدای از شوخی ،
بنده به شخصه فکر می کنم که بهتره که یک الگوی ذهنی در نظر داشته باشیم ، برای کاربران حرفه ای که شما هدف تان هست ، اصلا مهم نیست که برنامه معرفی بشه و کرک داشته باشه ، مایه پیدا کردن کرک ش ، یک سرچ توی میلیون ها فروم هست. بیشتر بچه ها ، مثل خود من ، از معرفی نرم افزار هایی که مثلا بادی بیلدر می کنه ، برای به روز ماندن در سکشن نرم افزار استفاده می کنیم. وگرنه اگر همین برنامه بدون لینک کرک معرفی بشه ، شما و من هم راحت می تونیم دنبالش برویم. کلا ً من فکر می کنم که هزینه ذهنی و مالی نگهداری کلی فایل که روی هزار تا فروم دیگه هاست شده ، خیلی از انرژِی که می تونه صرف ترجمه مقالات ارزش مند به فارسی ، مرور دستگاه ها و نرم افزار ها ، پاسخ به سئوالات دیگران ، آوردن اخبار روز های تک بشه .
باز هم به پیشنهاد من فکر کنید ، یک فروم عاری از وارز....
موفق باشید[/QUOTE]

دکتر جان من البته از بقیه بچه های خوب اینجا جدیدترم و اطلاعاتم هم محدود تر اما دقیقا همین پیشنهاد رو دادم که شما فرمودید. این همه فوروم هست که نرم افزار معرفی میکنن ... البته بروبچ خوره نرم افزار مثل بادی بیلدر هم اون موقع کارهای حرفه ای تری مثل بررسی نرم افزارها رو انجام میدن و کرک ها رو هم اگه کسی تازه کار بود و نمی تونست پیدا کنه دیگه فوقش به صورت پیغام خصوصی بهش راهنمایی میشه:cool:
دکتر جان روی من یکی حساب کن... بقیه هم که دیگه همه یاری می کنن. باور کن این ایده شما خیلی کار جالبیه. جمع هم حفظ میشه... قرار هم نیست 2 روزه جواب بده...
سپاس

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان ما دربست مخلص شماییم
الان درستش کردم یه سر به مشاوره بزن

=-=-=-=

راستی دِ ویوا پرسپولیس پِرود

جواد عزیز ما یه شوخی شهرستانی با شما کردیم قرار نبود به دل بگیری ها... راستی کجایی شما؟ کم پیدایی؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان!!!!
درر پی اتفاقات اخیر و تصمیم و نظر دوستان مبنی بر ایجاد یک فروم دیگه!!!!!
من با این کار بسیار موافقم اگر بنا بر ساخت یک فروم کامل و حرفه در خصوص پی پی سی و به قول دانیال عزیز در کل handheld ها باشه!!!!
اما چند نکته رو باید توجه داشت!!
چندی پیش یکی از کاربران خوب و فعال اینجا HIRAD عزیز پس از ترک اینجا به همراه چند نفر دیگه یک فروم مخصوص پی پی سی ایجاد کردن ولی باز به نظر من نتونسته خیلی موفق باشه دلیلش هم به نظر من عدم وجود چنین جمع و بچه هایی هست

حالا من 2 پیشنهاد دارم
1. میتونیم همگی به اون سمت هم گرایش پیدا کنیم و مدیران اینجا با ادمین و مدیران اونجا اتحادی بر قرار کنن و اونجا رو نیز بر طبق اهداف پیش ببریم در کنار همینجا!!!!
و یا اینکه از پایه یک فروم کامل و تجزیه و تحلیل شده بسازیم و شروع کنیم!!!

که هر دو اینها مستلزم همکاری و اتحاد تمام بچه ها هست!!!!

2. در یک زمان مشخص همین روز ها یک کنفرانس آنلاین برگذار کنیم و همگی دور هم بشینیم و یک راه کار اساسی مطرح کنیم!!!!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستی یادم رفت بگم :

پرسپولیس ِ زلزله ه ه ه ه ه ه ه ه هههههههههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

زلزله 6 ریشتری !! شش شش شش شش

البته شوخ بودا. عمراً سپاهان بذاره پرسپولیس قهرمان بشه. هفته آخر تو آزادی را عشق است :rolleyes::rolleyes:

بالا