• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAPPY VALENTINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

والنتاین هم به همه دوستان تبریک میکم

امیدوارم همیشه دلتون عاشق لبتون خندون باشه!!!!!!!!!!!!!!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به به آقا علی ... احوال شما . :rolleyes:

ما همیشه به یاده بچه های گل فروم هستیم اما کسانی که مدت زمان پست زدنشون به تاخیر میافته یکمی از بحث های عمومی خوارج میشن . مثلاً

شهرام کا جم :f34r: کجاییییی ؟

( عماد - پارسا - فرشید )*جان

جناب دکتر . آقا دانیال عزیز .

و ...

و در کل بگم که این دلیل نمیشه که شخصی ، شخص دیگری رو نمی تحو یله . مثلاً خوده من توی این پی تی ، سال به سالی کسی حالی ازم نمیپرسه ( البته به غیر از در خواست نرم افزارو طریقه نصبو اینجور چیزا که توی پریوات مسیج برام میدن ) اما باز هم مخلص همه بچه های گل پی تی هستیم .

مهدی جان من همیشه هستم ولی پست نمیزنم. یعنی نیازی نبوده که بزنم. تا اساتیدی مثل شما اینجا میپستن دیگه نیازی به پستیدن من نیست آخه:D

پیشنهاد خوبیه ... اولا که یه تاپیک بزنیم ، همه میل هاشون رو بنویسن تا در دسترس باشن

اما اگه کسایی که مایل هستند ، هزینه ای رو متقبل بشند تا یه فروم واسه خودمون بزنیم ( البته به شرطی که هر وقت اینجا بسته شد بریم اونجا تا پی تی ، پی تی بمونه ) خیلی خوب میشه ...
هزینه ش 150 160 تومن هست ... ( اونطوری که شنیدم )

من خودم به عنوان اولین نفر اعلام آمادگی میکنم

میشه قاچاقی هم فروم بزنیما...
یه هاست Warez میخواد فقط. هزینه 160تومان را هم لازم نیست بریزیم تو جیب vB. نظرت چیه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مهدی جان من همیشه هستم ولی پست نمیزنم. یعنی نیازی نبوده که بزنم. تا اساتیدی مثل شما اینجا میپستن دیگه نیازی به پستیدن من نیست آخه:D

میشه قاچاقی هم فروم بزنیما...
یه هاست Warez میخواد فقط. هزینه 160تومان را هم لازم نیست بریزیم تو جیب vB. نظرت چیه؟
من بدترین حالتش رو گفتم که پایه م ... چون مدل های دیگه ش رو عرضه ی انجام دادنش رو ندارم ولی هر چی که شما بگید و قابل انجام باشه من موافقم ...

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
نفوس بد نزن رفیق من چقدر باید از دست این پستهای نا امیدانت بگشم آخه برادر:blush:

من غلامتم اینجا انشاالله تا ظهور حضرت مهدی سر جاش هست:)

من تسليم :lol:
ديكه حرف نا اميدانه نمي زنم :)

لااقل مي دونم مرام بخش PPCش حالا حالا ها پا بر جاست :)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من تسليم :lol:
ديكه حرف نا اميدانه نمي زنم :)

لااقل مي دونم مرام بخش PPCش حالا حالا ها پا بر جاست :)

غلامم:happy:

این نوع بارز اسپم هست (از همه دوستان معذرت میخوام ولی تو کلوم گیر میکرد:))

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستش علیرضا جان اگه بشه جوری باشه که فروم فقط واسه پی پی سی باشه خیلی خوبه ... وگرنه میشه همون پی تی !

اگر هم نشد من و چند تا از دوستان یه فروم ِ درست و درمون میخریم و راش میندازیم ، خیالی نیست ... ا لطفت ممنون ، آمارش رو بده

آره پارسا . شدیدا تایید میشه. اگه فوروم کلی باشه باز همین مشکلات اینجا بوجود میاد. فورومی هم که آقای سیم کش لطف کردن معرفی کردن اشکالش اینه که با بچه های خارج از ایران مشترک نمیشه کار کرد چون اون جا دیگه بچه ها خود سانسوری که ما انجام میدیم انجام نمی دن و سر 10 روز شیلتر میشه... من پیشنهاد میکنم یه فوروم اختصاصی واسه پاکت پی سی راه بندازیم و بچه ها با همین آی دی ها و به همین کیفیت بیان اونجا هم باشن و حتی دکتر و حسین و مجتبی اون جا مدیر باشن و به همین صورت کار جلو بره. علمش رو من ندارم ولی هزینه اش رو خودم پایه ام. فقط بگین چقدر میشه؟ شماره حساب دکتر یا یکی دیگه از مدیرا رو هم بدین تا اگه قبول کنه زحمتش رو بکشه... فکر کنم چند ماه وقت بذاریم چیزه توپی در بیاد. فقط خواهشا مساله رو جدی بگیرید.
اگر این فوروم تخصصی راه بیفته فکر کنم در دنیا هم کم نظیر باشه! دیگه مشکل نگرانی از بقیه قسمت های سایت رو هم واسه شیلترینگ نداریم اگر هم مشکلی پیش بیاد چون همه چیز حساب شده بوده میشه راحت رفت مخابرات و ...
دکتر فکر کنم دیگه وقتشه انشعاب بزنی! آخرش که چی؟؟؟
البته فکر کنم واسه بروبچ موبایل هم میتونیم یه جایی بذاریم. البته به عنوان پیشنهاد گفتم.

پ ن : من هم والنتین (البته این والنتین جای بحث داره واسه من) رو به دوستان خصوصا بادی بیلدر و حامد دات نت و آریانلند و دوستانی که کمتر توی بحث گفتگوی آزاد میان تبریک میگم.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
غلامم:happy:

این نوع بارز اسپم هست (از همه دوستان معذرت میخوام ولی تو کلوم گیر میکرد:))

ما بيشتر :blush:
(اين هم اسپم خيلي شديد تر بود :p ):lol:

راستي اين كه به درد من نخورد ! كسي رو ندارم :( الانم شايد كمي دير شده باشه، ولي شايد به كاره يكي بياد !
گفتم لينك بدم ! :
http://rapidshare.com/files/91796807/valen.rar

كسي با اين كار كرده ؟
http://rapidshare.com/files/87247305/Basic4ppc_v6.01l.rar

اگه خواستين با هم يه برنامه بنوسيم باهاش :)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
برای اولین بار در تاریخ فروم کردیم آواترم رو به یاد فرهاد به مدت چند روز عوض کردم:eek:

یادش زنده:hmm:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
برای اولین بار در تاریخ فروم کردیم آواترم رو به یاد فرهاد به مدت چند روز عوض کردم:eek:

حسین آقا کار پسندیده و تاثیر گذاری انجام دادید. ایول

یاد و خاطره اش گرامی باد.
به نظر من نباید اینجوری PT را ترک میکرد.
هر جا که هست، سلامت و موفق باشه

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ایول به مرامت رفیق. خیلی حال کردم باهات:)

من بدترین حالتش رو گفتم که پایه م ... چون مدل های دیگه ش رو عرضه ی انجام دادنش رو ندارم ولی هر چی که شما بگید و قابل انجام باشه من موافقم ...

حالا بذارید ببینیم وضعیت این فروم چی میشه؟! این صحبتها مال بعد هست;)

آره پارسا . شدیدا تایید میشه. اگه فوروم کلی باشه باز همین مشکلات اینجا بوجود میاد. فورومی هم که آقای سیم کش لطف کردن معرفی کردن اشکالش اینه که با بچه های خارج از ایران مشترک نمیشه کار کرد چون اون جا دیگه بچه ها خود سانسوری که ما انجام میدیم انجام نمی دن و سر 10 روز شیلتر میشه... من پیشنهاد میکنم یه فوروم اختصاصی واسه پاکت پی سی راه بندازیم و بچه ها با همین آی دی ها و به همین کیفیت بیان اونجا هم باشن و حتی دکتر و حسین و مجتبی اون جا مدیر باشن و به همین صورت کار جلو بره. علمش رو من ندارم ولی هزینه اش رو خودم پایه ام. فقط بگین چقدر میشه؟ شماره حساب دکتر یا یکی دیگه از مدیرا رو هم بدین تا اگه قبول کنه زحمتش رو بکشه... فکر کنم چند ماه وقت بذاریم چیزه توپی در بیاد. فقط خواهشا مساله رو جدی بگیرید.
اگر این فوروم تخصصی راه بیفته فکر کنم در دنیا هم کم نظیر باشه! دیگه مشکل نگرانی از بقیه قسمت های سایت رو هم واسه شیلترینگ نداریم اگر هم مشکلی پیش بیاد چون همه چیز حساب شده بوده میشه راحت رفت مخابرات و ...
دکتر فکر کنم دیگه وقتشه انشعاب بزنی! آخرش که چی؟؟؟
البته فکر کنم واسه بروبچ موبایل هم میتونیم یه جایی بذاریم. البته به عنوان پیشنهاد گفتم.

پ ن : من هم والنتین (البته این والنتین جای بحث داره واسه من) رو به دوستان خصوصا بادی بیلدر و حامد دات نت و آریانلند و دوستانی که کمتر توی بحث گفتگوی آزاد میان تبریک میگم.

یه فروم در صورتی که Adminهاش پایه باشن خیلی زود جون میگیره. ولی مشکلی که هست اطلاعات ارزشمند این فروم هست. Adminهای PT که database را نمیدن دست ما، پس باید یه فکر اساسی بکنیم. من کسانی را سراغ دارم که بتونند database را به دست بیارن:cool: به نظر من Admin فروم جدید باید دکتر دانیال باشه و جناب حسین و جناب مجتبی هم مدیران. البته یه فروم تخصصی برای موفقیت بیشتر به مدیران بیشتری احتیاج داره و هر بخش یه مدیر نیاز داره. هاستش هم حتماً باید Warez باشه مگر نه به دو ماه نکیشیده بخاطر Copyright law بسته خواهد شد. کاربران واقعاً فعال اینجا هم فعال بمونند;)
به نظر من دامین www.ppcwarez.ir خیلی مناسب میتونه باشه.

یاد و خاطره اش گرامی باد.
به نظر من نباید اینجوری PT را ترک میکرد.
هر جا که هست، سلامت و موفق باشه

تایید میشه.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

تذكر :p :
من قبلا هم يه جا يادمه راجع به اين ID صحبت كردين! اونجا هم جوري گفتين كه زبونم لال زبونم لال آدم قريب، يه برداشت ديگه مي كنه!!!! ... :lol: استغفرالله !:blush:

اون basic4ppcچيز خوبيه ها! حتي توو خود گوشي هم نصب ميشه !!! به ياد دوران دبيرستان !!!‌

همه چيز هم سر خود داره! دستور انجام همه كار! مي دونم حتما ديده بودينش،‌ اما حالا براي انگيزه دار تر شدن توو PT يه برنامه نوشتن باهاش بد نيست! توو اين 3 ماهه كه دانلودش كردم فقط 1 بار نصب و اجراش كردم،پس منم بلد نيستم و دنبال انگيزه يادگيريشم و با هم ميشه يادش گرفت!

هر كي پايست بگه!‌ ايده خودم همون برنامه حيوان دست آموزه :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب من یه چند وقتی بود اینجا اسپم نکرده بودم:D
مطالب رو خوندم ،
در مورد ولنتاین ، امیدوارم که به همه خوش گذشته باشه ، گرچه خودم 5 سالی می شه که اون رو جشن نمی گیرم.

در مورد فیلتر بودن ، حق باشماست و باور بفرمایید هر سه مدیر اینجا ، فقط توهین نکردن توی فروم مدیران ، وگرنه هرچه به ذهن شان می رسید برای تحریز و تحریک ادمین ها نوشتن ، متاسفانه مدتی ست که هیچ پاسخی نمی گیریم.

در مورد اینکه می گید لینک رو برداشتن من متوجه نشدم ، یعنی لینک کل فروم رو از توی سایت پشتیبانی پرشین تولز برداشتن؟

در مورد اینکه خودمون بریم یک فروم بزنیم ، با تشکر از حسن نیتی که همه دوستان نشون دادن ، از پارسا و علی رضا تا فرشید و سیاوش ، عرض کنم که به شخصه ابداً احساس نمی کنم که تصمیم درستی باشه من ادمین بشم ، و چون با دو مدیر دیگرم خیلی رک و راستم ، اون ها هم به هم چنین . ادمین باید اطلاعات فنی بالا داشته باشد ، بتواند فروم را به خوبی پشتبانی کند و مانع کلاه برداری مثلا سرویس دهنده شود.
اما در مورد گزینه های دیگری که مطرح کردید ،
به شخصه با خیلی از بچه ها که حرف زدم ، این ایده بلند پروازانه رو مطرح کردم که خیلی عالی خواهد بود که بتوانیم یک فروم Warez-free درست کنیم. یک انجمن کاملا ً تخصصی پاکت پی سی ، و حتی بلند پروازانه تر ، هندهلد. معرفی برنامه می تونه جز جدایی ناپذیرش باشه ، ولی خوب ، نه اینکه لینک دانلود کرک شده بگذاریم. یک جور مرور حرفه ای نرم افزار ها.
دلایل ام : در وارز بودن ، عمراً هیچ کس به lover و فروم های پی هالز و پی سی سون نمی رسه ، یعنی خودم را بکشم ، آخرش باید محبوب ترین نرم افزار های ایرانی رو کرک شده از لاور عزیز تحویل بگیریم. پس بهتره در چیزی که اول نیستیم وارد نشویم.
در متفرقه کار کردن ، من فکر می کنم فروم های موفق و ناموفق فارسی به حد کافی هست. چیزی که کم هست ، فروم تخصصی ست.
در مورد اینکه آنجا چگونه اداره شود ، حقیقت اصلا نظری ندارم
بدبینی هایم : جامعه پاکت پی سی ایرانی بسیار بسیار نحیف هست ، این طور نمی ماند ، ولی فکر می کنم بضاعت ما حتی برای شروع یک فروم هم کافی نیست ، امیدوارم سو برداشت نشود ، منظورم این نیست که دوستان کم اطلاع هستند، که همه می دانند این طور نیست. اما برای فرومی که من در نظر دارم ، احتیاج به چندین مدیر هست که به شکل مرتب سرکشی کنند و وقت آزاد داشته باشند یا اینکه از راه پاکت پی سی در امد کسب کنند. این طوری ، هابی شون تبدیل به کارشون هم می شه.
نگهداری یک سایت با ابعادی که من در نظر دارم ، بدون داشتن یک سیستم تبلیغاتی و احیانا فروشگاه اینترنتی ، فکر عبثی ست ، چون بدون اینها ، sustainableنیست. فکر کنید مثلا یکی از پول دهندگان ، دور از جانش اوضاع مالی ش خراب شود. تلاش مثلا 2 ساله افراد زیادی هدر می رود.

خوشحال می شوم نظرات شما را هم ببینم
موفق باشید

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در مورد اینکه می گید لینک رو برداشتن من متوجه نشدم ، یعنی لینک کل فروم رو از توی سایت پشتیبانی پرشین تولز برداشتن؟
قبلاً توی www.persiantools.com که میرفتیم یه تالارگفتگو ی کوچولو اون گوشه بود که الان برش داشتند.

در مورد اینکه خودمون بریم یک فروم بزنیم ، با تشکر از حسن نیتی که همه دوستان نشون دادن ، از پارسا و علی رضا تا فرشید و سیاوش ، عرض کنم که به شخصه ابداً احساس نمی کنم که تصمیم درستی باشه من ادمین بشم ، و چون با دو مدیر دیگرم خیلی رک و راستم ، اون ها هم به هم چنین . ادمین باید اطلاعات فنی بالا داشته باشد ، بتواند فروم را به خوبی پشتبانی کند و مانع کلاه برداری مثلا سرویس دهنده شود.
قدم اول وجود چند Administrator هست و بدون اون برداشتن قدمهای بعدی بی فایده است.

به شخصه با خیلی از بچه ها که حرف زدم ، این ایده بلند پروازانه رو مطرح کردم که خیلی عالی خواهد بود که بتوانیم یک فروم Warez-free درست کنیم. یک انجمن کاملا ً تخصصی پاکت پی سی ، و حتی بلند پروازانه تر ، هندهلد. معرفی برنامه می تونه جز جدایی ناپذیرش باشه ، ولی خوب ، نه اینکه لینک دانلود کرک شده بگذاریم. یک جور مرور حرفه ای نرم افزار ها.
دلایل ام : در وارز بودن ، عمراً هیچ کس به lover و فروم های پی هالز و پی سی سون نمی رسه ، یعنی خودم را بکشم ، آخرش باید محبوب ترین نرم افزار های ایرانی رو کرک شده از لاور عزیز تحویل بگیریم. پس بهتره در چیزی که اول نیستیم وارد نشویم.
در متفرقه کار کردن ، من فکر می کنم فروم های موفق و ناموفق فارسی به حد کافی هست. چیزی که کم هست ، فروم تخصصی ست.
بدبینی هایم : جامعه پاکت پی سی ایرانی بسیار بسیار نحیف هست ، این طور نمی ماند ، ولی فکر می کنم بضاعت ما حتی برای شروع یک فروم هم کافی نیست ، امیدوارم سو برداشت نشود ، منظورم این نیست که دوستان کم اطلاع هستند، که همه می دانند این طور نیست. اما برای فرومی که من در نظر دارم ، احتیاج به چندین مدیر هست که به شکل مرتب سرکشی کنند و وقت آزاد داشته باشند یا اینکه از راه پاکت پی سی در امد کسب کنند. این طوری ، هابی شون تبدیل به کارشون هم می شه.
نگهداری یک سایت با ابعادی که من در نظر دارم ، بدون داشتن یک سیستم تبلیغاتی و احیانا فروشگاه اینترنتی ، فکر عبثی ست ، چون بدون اینها ، sustainableنیست. فکر کنید مثلا یکی از پول دهندگان ، دور از جانش اوضاع مالی ش خراب شود. تلاش مثلا 2 ساله افراد زیادی هدر می رود.
موفق باشید

یکی بیاد بگه من چیکاره هستم اینجا اصلاً؟!:D
خوب میشه از lover و امثالش هم کمک گرفت.
در مورد مدیران بگم که از خیلی ها میشه درخواست همکاری کرد. خوره هایی در phalls هستند. پارسا ، عماد و بقیه اساتید هم هستند. در ضمن من فکر میکنم برای شروع کار 3-4 مدیر کافی باشند.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
در مورد ولنتاین ، امیدوارم که به همه خوش گذشته باشه ، گرچه خودم 5 سالی می شه که اون رو جشن نمی گیرم.

خوشا به حال انان كه لااقل 5 سال پيش كاري كردن!!!‌ما كه 27 ساله ... :p

در مورد فیلتر بودن ، حق باشماست و باور بفرمایید هر سه مدیر اینجا ، فقط توهین نکردن توی فروم مدیران ، وگرنه هرچه به ذهن شان می رسید برای تحریز و تحریک ادمین ها نوشتن ، متاسفانه مدتی ست که هیچ پاسخی نمی گیریم.

من مطمئنم بيخيال اينجا شدن! مي خوان چيكار! روزي يكي مياد بهشون فحش و بد وبيراه مي ده! شده سوهان اعصاب تا ... وقتي يكي فروم راه مي ندازه،سر تنوع و نو آوري،جلب توجه و ... هست! حتي جزو دليل هاش اينكه 4 تا دختر هم بگن آفرين و ... تعريف بشنوي ... اما الان چي ؟ مي خوان چيكار !؟ خوب حقم دارن! ندارن ؟ شده محل احقاق حق گروه ها !‌عده اي كه بنا به دلايل منطقه اي دنبال مدير 1 .... هيچي ! ولش!‌الان پوست كله منم مي كنن!!!!!!
اگر نياز به تحريك هست،مي تونم پستي توو بخش اصلي بزنم كه بيان جواب بدن!‌ اما مثلا چي بنويسن ؟ بگن آقا اينجا كه فقط ضرره! روزي يكي هم مياد فحش ميده ! آره، نمي خوايمش! فضا داديم بهتون مجاني،خودتون بچرخونين و كارتون رو بكنين ديگه!‌حقم دارن، ندارن ؟

توو سايت اصلي www.persiantools.comبه اينجا لينك بود! ديكه نيست! همين!

موفق باشید

1- ادمين بودن بحتي مجزا از مديريت هست!
2-هر جا براي پول باز بشه عاقبتش PT ميشه. ما ايراني ها نمي تونيم! جمعي شروع مي كنيم، بعد كه به در آمد دهي مي رسه،يكي 2 تامون مي گن خوب اينكه اينقدر آسونه،برم خودم تنهايي بزنم پولش رو بزارم جيبم! الان همه از فروم زدن مي ترسن! ميگن عجب كار سختيه! بياين توو 2 ساعت ياد بدم!‌ ترسها كه ريخت ميبينين يهو هر كي مال خودش رو باز مي كنه!
اونقدر لوث ميشه كه همه سايتها از ارزش ميفته! همون اتفاق الان!

به علاوه موارد زيادي كه احساس خستگي شديد مانع از تايپم ميشه!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوشا به حال انان كه لااقل 5 سال پيش كاري كردن!!!‌ما كه 27 ساله ... :p

من مطمئنم بيخيال اينجا شدن! مي خوان چيكار! روزي يكي مياد بهشون فحش و بد وبيراه مي ده! شده سوهان اعصاب تا ... وقتي يكي فروم راه مي ندازه،سر تنوع و نو آوري،جلب توجه و ... هست! حتي جزو دليل هاش اينكه 4 تا دختر هم بگن آفرين و ... تعريف بشنوي ... اما الان چي ؟ مي خوان چيكار !؟ خوب حقم دارن! ندارن ؟ شده محل احقاق حق گروه ها !‌عده اي كه بنا به دلايل منطقه اي دنبال مدير 1 .... هيچي ! ولش!‌الان پوست كله منم مي كنن!!!!!!
اگر نياز به تحريك هست،مي تونم پستي توو بخش اصلي بزنم كه بيان جواب بدن!‌ اما مثلا چي بنويسن ؟ بگن آقا اينجا كه فقط ضرره! روزي يكي هم مياد فحش ميده ! آره، نمي خوايمش! فضا داديم بهتون مجاني،خودتون بچرخونين و كارتون رو بكنين ديگه!‌حقم دارن، ندارن ؟

توو سايت اصلي www.persiantools.comبه اينجا لينك بود! ديكه نيست! همين!

1- ادمين بودن بحتي مجزا از مديريت هست!
2-هر جا براي پول باز بشه عاقبتش PT ميشه. ما ايراني ها نمي تونيم! جمعي شروع مي كنيم، بعد كه به در آمد دهي مي رسه،يكي 2 تامون مي گن خوب اينكه اينقدر آسونه،برم خودم تنهايي بزنم پولش رو بزارم جيبم! الان همه از فروم زدن مي ترسن! ميگن عجب كار سختيه! بياين توو 2 ساعت ياد بدم!‌ ترسها كه ريخت ميبينين يهو هر كي مال خودش رو باز مي كنه!
اونقدر لوث ميشه كه همه سايتها از ارزش ميفته! همون اتفاق الان!

به علاوه موارد زيادي كه احساس خستگي شديد مانع از تايپم ميشه!
همیشه خسیگی ، یاس ، نا امیدی ، بد بینی ، در شما به طرز مخوفی موج میزنه ...

بیا و واسه دل ما هم که شده یکمی خوشحال باش !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان نظرتون چیه همه مون آواتارمون رو X_farhad کنیم ؟!
همه ی اعضای بخش پی پی سی واسه یه مدت عین حسین آواتارمون رو عوض کنیم

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

دوستان، ببخشيد كه زياد نميتونم سر بزنم، به شدت يرم شلوغه... :wacko: :wacko: :wacko:
دوستان نظرتون چیه همه مون آواتارمون رو X_farhad کنیم ؟!
همه ی اعضای بخش پی پی سی واسه یه مدت عین حسین آواتارمون رو عوض کنیم
من موافقم... :blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان،
خوب هستید؟جمع دوستان هم که جمعه؛به هر حال بحثهایی اینجا در رابطه با ایجاد فروم جدید و یا تبادل ایمیل و شماره و یا هر وسیله ای که بشه ارتباط رو حفظ کرد؛ دیدم،واقعا" خوشحالم که در محیط مجازی اینقدر صمیمیت موج می زنه و البته فکر می کنم اینجا خیلی بیشتر از جاهای دیگه این مورد دیده می شه؛
من متاسفانه به دلیل مسائلی که فروم با هاش درگیره و سر زدن من به فروم را سخت کرده،واقعا" نمی تونم کاری بکنم و اون فکرایی که توذهنم هست را لااقل بازگو کنم،این موضوع به من خیلی فشار آورده و از طرفی گرفتاریهای روزمره هم بد جور زیاد شده،به همین خاطر احساس می کنم دیگه مثل قدیم ها مطالب رو پیگیری نمی کنم و از لحاظ اطلاعات کمی دمده شدم:lol:
اما در هر صورت دوست دارم که با تک تک بچه های اینجا حتی در صورتی که از اینجا برم،در ارتباط باشم،
موفق باشید.

بالا