• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه بره اشتباه از منه!:(
البته امين ( شروع كننده تاپيك، (حدس مي زنم با تذكر سريع frank...)) فقط به اين جا هم لينك داده!‌

البته يك سوال،فرق اونجا با اينجا مگه چيه ؟

درود...
پارسا جان مگه قراره بره اونجا؟؟؟ واسه چی آخه؟؟؟؟ منم مخالفم به سهم خودم. آخه مسایل خانوادگی رو که نباید بیرون برد!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت مدیران محترم خسته نباشید عرض میکنم .
282.gif
عسکهارو دیدم . کار قشنگی بود . چه خوبه که عکس بچه های خوب این بخش و دیدیم و باهاشون آشنا شدیم .
8.gif
عکس ها همگی قشنگ بود. ایشالا عکس دومادیتون
17.gif

بعضی وقتها یه پستهایی میزنم .! ایشالا سعادت داشته باشیم فعال تر میشیم .
راستی اسم من حمید هستش .

امیدوارم حضور شما رو اینجا بیشتر ببنیم حمید عزیز!

پیروز باشی!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به به
میبینم که با یه حرکت حسین بخشمون کلی جون گرفت
به سلامتی خودمون و به کوری چش فیلتر چیا صلوات قرا بفرست! (اسمایل اسفند دود کردن) :lol:

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
مننم با بچه ها موافقم که اگر میشه عکسمون اونجا نره .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
داداش سیام ضایع شد :D

مهدی جان راستی میخوای یه برنامه بذاریم منو ببینی خیالت راحت بشه ؟! :blink: :D

آقا پارسا ما مخلصیم ( بدون اسمایلی )

جریان اینکه شما رو ببینم خیالم راحت شه چیه ؟

با ری سورس هکر هم که این جملت رو باز کردم باز هم نگرفتم ( اسمایلی فرق سر رو با نوک امگشت خاروندن )

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
درود...
پارسا جان مگه قراره بره اونجا؟؟؟ واسه چی آخه؟؟؟؟ منم مخالفم به سهم خودم. آخه مسایل خانوادگی رو که نباید بیرون برد!

اونجا یه حالت سوژه کده شده ، غیر از اساتید ، عکس خیلی از اسپمر های سرخوش هم اونجاست ، اینم لینکشه ، بری ببینی متوجه میشی که چرا دوست نداریم
ولی در صفحه ی 41 خپلو جان یه حالی به همه ی بچه های پی پی سی داده :

امين جان يك سرم به بخش PPC بزن!
بوس :دي

:hmm::eek:

آقا پارسا ما مخلصیم ( بدون اسمایلی )

جریان اینکه شما رو ببینم خیالم راحت شه چیه ؟

با ری سورس هکر هم که این جملت رو باز کردم باز هم نگرفتم ( اسمایلی فرق سر رو با نوک امگشت خاروندن )

اینجانب بسی مخلصم مهدی جان

آخه گفته بودی من خودم نیستم ؛ اون موقع دکتر هم واسه تایید نیومده بود هنوز ، گفتم خیالت راحت بشه خودمم :p

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اونجا یه حالت سوژه کده شده ، غیر از اساتید ، عکس خیلی از اسپمر های سرخوش هم اونجاست ، اینم لینکشه ، بری ببینی متوجه میشی که چرا دوست نداریم
ولی در صفحه ی 41 خپلو جان یه حالی به همه ی بچه های پی پی سی داده :

من رو باش اومدم تبليغ اينجا رو بكنم! كار خير كرده باشم!
اگر اينجوري بخوايم به موضوع نگاه كنيم توو خيابون نبايد راه رفت! كلي دزد و سارق و ...
اما عملا باور كنين فقط يك نفر اونجا هست كه با كارهاش مخالفم،غير از اون بقيه بچه ها جدا پسر هاي خوبي هستن! (اسم اون يك نفر هم بنا به دلايلي نمي گم)
اما در هر حال بعد از دومين پست مخالفت با عكسها،ديشب،به امين كه جدا از ديد خودم يكي از اون پسر هاي خوبه (اين رو جدي مي گم،من معيار هاي خاصي دارم و جدا اونجا با همين امين خيلي راحتم و ازش خوشم مياد،سبك كارش هم با بقيه فرق مي كنه ) يك پيغام خصوصي فرستادم،در جا امين هم قبول كرد و تا حالا عكس كه نزاشته بود هيچي،حتي لينكي كه گزاشته بود رو هم برداشت! (همين كارهاش كه سبك برخوردش با بقيه فرق مي كنه و با فرهنگ هست رو دوست دارم )
امين جون ممنونم
بوس :دي
اگر كسي مي خواد عكسش اونجا باشه،لينك عكس خودش رو بده امين،براش مي زاره صفحه اول،بقيه هم كه نمي خوان،همي جا محفوظ مي مونه :)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه این بخش خوبه واسه اینه که ناخالصیش کمه ...

پس شما هم به خلوص اون اضافه کنید و ما رو با ما بقیه بخش ها قاطی نکنید .

الان بهتون بر میخوره نه ؟! نه نباید بخوره ... حقایقی بود که باید میگفتم .

شونصد درصد تایید میشه .

و من حاضرم توی این محیط صمیمی با بچه ها همگام باشم :rolleyes:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ببین خپلو جان ... بذار واست یه مثالی بزنم ... ! 2 تا خونواده رو فرض کن ، که یکیش معتقد و مسئول و مستعد ، اون یکی هم توی همین مایه ولی 2 تا بچه ی ولنگ و واز علاف و بیخود توش هست.

خونواده ی اول هیچ وقت با خونواده ی دوم رابطه ی نزدیک برقرار نخواهد کرد ! واسه اینکه نمی خواد تن ِ بچه هاش به تن ِ اون 2 تا بچه بخوره ! من فک میکنم ما هم واسه بزرگای این فروم نقش اون بچه ها رو داریم

من به طرز شدیدی با نحوه ی رفتار شما مخالفت دارم ، مخصوصا" اینطوری که با معیار های خودتون کسی رو که تمام وقت توی گفتگوی آزاد مشغول به وقت تلف کردنه رو تایید میکنید ، واقعا" از دور نگاهی به پست های توی گفتگوی آزاد کردید ؟ از توش چیزی در میاد ؟ !!! این نحوه ی رفتار شما برای خودتون محترمه و از جانب ّ ما هم باید محفوظ بمونه و من حق ندارم که به شما چیزی بگم ، اما اگه قرار باشه شما روی این محیط تاثیری بذارید نمیشه ... شما حتی حاظر نیستید توی این محیط صمیمی با بچه ها همگام بشید ! همه ش که در حال شکوه کردنید ، اگر شکوه هم نکنید واسه اینه که یکی بهتون یه حرفی زده و بهتون برخورده ... نه اسمی ازتون میدونیم و با تمام خجالتی که میکشیم باید بگیم خپل جان! من نمیدونم شما با این همه برنامه ها و پتانسیل های بالایی که خودتون همیشه میگید چرا 2 تا پست کمک نمیکنید که تازه وارد ها مطلبهای خودشون رو از صحبتهای شما در بیارن ؟!

اگه این بخش رو دوست دارید ، در سوی تعالی ِ اون تلاش کنید . اگه این بخش خوبه واسه اینه که ناخالصیش کمه ...

من هم با پارسا موافقم... من خودم شخصا توي هيچ قسمتي از PT فعاليت نداشتم بجز PPC. ممكنه كه چنتا پست زده باشم، كه البته همون پستها باعث اين شد كه ديگه از PPC بيرون نرم. در كل كه اينجا يه فضايي داره كه افراد جديدي رو هم كه به جمع ما مي پيوندند تحت تاثير قرار مي ده... من پست هاي يكي از بچه ها رو كه خارج از اين بخش ديدم باورم نمي شد... ولي خوب به خاطر همين فضايي كه اينجا حاكمه جو اينقدر مناسبه... تنها بخشي اينجا كه نديدم كسي با مديرانش مشكل داشته باشه... در كل كساني كه از گذشته اين بخش خبر نداشته و ندارند، اگر بخوان تو اينجا فعاليت كنن، مدت زيادي طول مي كشه تا با فضاي اينجا خودشون رو وقف بدن... تا بعضي ها شون هم به دليل تعداد پست هاي 4 رقمي، انتظار شنيدن هيچگونه انتقادي رو هم ندارند... تازه متوقع مي شن كه ما بايد مثل اونها برخورد و رفتار كنيم...
بار ها شده كه من PT رو باز كردم و مطالب رو خوندم، ولي حرفي واسه گفتن نداشتم، دليلي هم نديدم كه پست الكي بزنم و بخوام حضور خودم رو به هر شكلي نشون بدم... در كل كه بايد خيلي مراقب اين جو دوستانه بود...
در آخر هم عرض ادب و احترام داريم خدمت تمامي دوستان گل PPC...

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ببین خپلو جان ... بذار واست یه مثالی بزنم ... ! 2 تا خونواده رو فرض کن ، که یکیش معتقد و مسئول و مستعد ، اون یکی هم توی همین مایه ولی 2 تا بچه ی ولنگ و واز علاف و بیخود توش هست.

خونواده ی اول هیچ وقت با خونواده ی دوم رابطه ی نزدیک برقرار نخواهد کرد ! واسه اینکه نمی خواد تن ِ بچه هاش به تن ِ اون 2 تا بچه بخوره ! من فک میکنم ما هم واسه بزرگای این فروم نقش اون بچه ها رو داریم

من به طرز شدیدی با نحوه ی رفتار شما مخالفت دارم ، مخصوصا" اینطوری که با معیار های خودتون کسی رو که تمام وقت توی گفتگوی آزاد مشغول به وقت تلف کردنه رو تایید میکنید ، واقعا" از دور نگاهی به پست های توی گفتگوی آزاد کردید ؟ از توش چیزی در میاد ؟ !!! این نحوه ی رفتار شما برای خودتون محترمه و از جانب ّ ما هم باید محفوظ بمونه و من حق ندارم که به شما چیزی بگم ، اما اگه قرار باشه شما روی این محیط تاثیری بذارید نمیشه ... شما حتی حاظر نیستید توی این محیط صمیمی با بچه ها همگام بشید ! همه ش که در حال شکوه کردنید ، اگر شکوه هم نکنید واسه اینه که یکی بهتون یه حرفی زده و بهتون برخورده ... نه اسمی ازتون میدونیم و با تمام خجالتی که میکشیم باید بگیم خپل جان! من نمیدونم شما با این همه برنامه ها و پتانسیل های بالایی که خودتون همیشه میگید چرا 2 تا پست کمک نمیکنید که تازه وارد ها مطلبهای خودشون رو از صحبتهای شما در بیارن ؟!

اگه این بخش رو دوست دارید ، در سوی تعالی ِ اون تلاش کنید . اگه این بخش خوبه واسه اینه که ناخالصیش کمه ...

من اونقدرم حساس نيستم كه از هر چيزي بهم بر بخوره !!!!!:lol:
من اين ظاهر حساس رو همه جا حفظ كردم فقط بنا به دلايلي! ...
بزارين همه اينطوري فكر كنن!
باور كنين اينطوري بحث هاي جنبي الكي كمتر مي شه!
در ضمن،با اين طور فكر كردن ديگران،من كه چيزي از دست نمي دم!
من 100% اتفاقا از گفتن انتقاد و ... راضيم! يعني اصولا پي همين اومدم! آدم خودش رو نمي بينه،مهم اينه كه بهش بگن تا بتونه ...

اما خوب چند تا چيز كه ديده من توو زندگيمه :
من با دكتر و مهندس و پير و جوون و بيسواد و كارگر و حمال و ... هر كي توو زندگيم باشه،سعي مي كنم رابطه داشته باشم! به ظاهر گوشه گيرم توجه نكنين! من درسته كه دوستي ندارم! درستكه به هيچ كس نزديك نمي شم،اما اگر پام رو بيرون مي زارم، با همه دوستانه برخورد مي كنم! بين رفتاري كه با رئيس دانشگاهمون و فرمانده كل قرار گاه هاي وزارت د فاع و نفر دوم اونجا داشتم،با رفتاري كه با دزد و بچه هاي اول ابتدايي دارم تفاوتي نمي زارم!
يعني توو رفتارم نه افراط مي كنم،نه تفريط! ( من منظورم اينكه به يك دزد مي گم آفرين نيستها! منظورم اينه كه كلا مردم رو زياد جدا نمي كنم! من با قسمت خوبيشون، تا جايي كه به من بدي نكردن كار دارم!‌)
قبول كنين اون مفيد بودن كه شما دنبالش هستين كمي زياده رويه!
من براي اينكه مديران اينجا من رو قبول كنن كار نمي كنم!‌‌! ترجيح مي دم اگه دنبال معادلي براي اون جمله شما بگردم،خودم رو اونقدر بالا بيارم كه ديگران از اينكه بچه من باشن ....
اما خوب همه فقط دوست من هستن!
من توو زندگيم آدمي كه مثلا بگم كاشكه زورم اونقدر زياد شه كه مثل آرنولد بشم نيستم! من هميشه مي گم كاشكه به جاي برسم كه آرنولد و هر كس ديگه اي بخواد جاي من باشه!
اولا تا جايي كه مي دونم تعدادي از اون اسپمر ها يك ID ديگه دارن كه با اون فعاليت مفيد مي كنن،با اين يكي ...
دوما من هيچ كس رو متهم نكردم! سوما دليل اين كار اونها رو هم مي دونم!

بزارين يك چيزي رو يه جور ديگه توضيح بدم
2 تا بچه هست
يكي مادرش زن خرابيه كه هر شب رو خونه يكي مي خوابه،پدرش در اثر مصرف زياد مواد مخدر مرده،برادر هاش به جرم قاچاق زندان هستن و ...
يكيش خونواده اي داره كه صبح دستش رو ميگيرن،مي برن مدرسه،عصري كه مي رن دنبالش،از معلم مي پرسن شلوغي كرده يا نه،بعد خونه بنتيهش مي كنن و مي گن كلاغه اومد گفت و ...
اولي گرسنشه! يك تيكه نون مي دزده
دومي مادرش يك بار كه مي خواسته بره توو مغازه اي،گفته بيرون بايست! تو اون فرصت اون سنگ بر مي داره و مي زنه به گنجشكه!

معيار من اينه كه اولي مي ره بهشت، دومي جهنميه
خوب كه فكر كنين دليلش رو مي فهمين! اولي دستش براي گناه باز بوده،اما يك گناه ساده اون هم سر گرسنگي انجام داده،اما دومي تنها كاري كه مي تونسته رو انجام داده ....

بگزريم!

والله شكايتي كه بعدش چون بهم بر خورده باشه بي جواب گزاشته باشم يادم نمي اد! راستش اينجا خودتون هم ديدين،اومدن سخته! احتمال داره جوابي نياز بوده كه سر فيلتر،خود پست رو نديدم! ميشه بگين كدوم مد نظرتون هست تا جوابش رو بگم!‌؟

اينكه ميگين حقي ندارين راجه به معيار من نظر بدين! اشتباهه!!! اينجا محيطيه كه ماها تشكيل داديم! پس معيار هاي هم بايد براي هم مهم باشه و راججع بهش نظر بديم!

من از امين،وقت طلف كردنش توو گفتگوي آزاد رو تاييد نكردم!‌ رفتار و خلق خوبش رو تاييد كردم،هي كسي سني داره،مقتضاي سنش رفتاري داره! نميشه گفت درسته! اما در كل من خودش رو تاييد كردم! نه ...

اينكه به قول شما با بچه ها همگام نميشم،مال اينه كه كلا اهل زياد اجتماعي شدن نيستم! اينحا هم ظاهرا دوستي ها از قبل شكل گرفته! از لحاظ نزديك شدن اوايل چند تايي پست زدم! زياد تحويل گرفته نشد! منم چيزي بهم اضافه نمي شد كه بخوام اصرار كنم! از لحاظ اسم توو بخش برنامه نويسي كه الان مرده!!!!!!‌يكي 2 نفري مرتضي صدام مي كردن! يعني گفته بودم اسمم مرتضي هست!

راجع به پست مفيد هم كه اولا همه از خودشون تعريف ميكنن!‌ اما 99% الكيه! بقيه نبايد جدي بگيرن :p دوما من 3-4 ماه هم نشده كه PPC دارم! پس نمي تونم توو كارهاي اصليش پستي بزنم كه مفيد بشه! سوما من 2 باري گفتم بياين برنامه بنويسيم باهم ! تنها كاري كه مي تونستم! اما حتي لينكي كه داده بودم ( خودم توو رپيدشير UP كردم و دانلودش صفره!) يك بار هم دانلود نشد!

راستش اگه PT موندم فقط براي اين بخش خاصش هست! اما اينكه بگم دوستش دارم!!!‌دروغه ...
من يا جايي نميام! يا جايي رو از جايي جدا نمي كنم! اينجا يك فرومه!‌بخش هاش برام ... اما به خواسته همه احترام مي زارم! فكر نمي كردم كسي از اينكه عكسها اونجا بره ناراحت بشه چون عكس 2 تا از بچه ها قبل از اينجا اونجا هم بود! اما ديدين تا فهميدم سعي كردم جبران كنم!

نمي دونم چرا تايپ اينها اينهمه طول كشيد!!!!‌تا پستتون رو ديدم شروع به نوشتن جواب كردم! اما با يك دست 6 كار كردن ...

راستي!‌نه خلم نه ... پس تضمين مي دم حتي اگر فحش هم بهم بدين! ناراحت نمي شم! چه برسه به انتقاد سازنده! مطمئن باشين! به چند باري كه ظاهر حساس نشون دادم توجه نكنين! اما:
دوست دارم اينطوري فكر كنين!!!!!‌ از اينكه سر اين فكر،كسي كار به كارم نداره راحتم و راضي!:)

اديت : !!!! اوه! چقدر جواب!!!! فقط مي تونم بگم از جدا ديدن اين بخش با بقيه جاها ناراحت شدم! اما بهش احترام مي زارم ! ولي برام منطقي نداره!
در ضمن ظاهرا مدير اول اينجا king_dani بوده! اين صميميت از رفتار اجتماعي خوب ايشون هم مياد! (من پستهاي زيادي رو نخوندم اما حسم اين رو مي گه!‌)

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من هم با پارسا موافقم... من خودم شخصا توي هيچ قسمتي از PT فعاليت نداشتم بجز PPC. ممكنه كه چنتا پست زده باشم، كه البته همون پستها باعث اين شد كه ديگه از PPC بيرون نرم. در كل كه اينجا يه فضايي داره كه افراد جديدي رو هم كه به جمع ما مي پيوندند تحت تاثير قرار مي ده... من پست هاي يكي از بچه ها رو كه خارج از اين بخش ديدم باورم نمي شد... ولي خوب به خاطر همين فضايي كه اينجا حاكمه جو اينقدر مناسبه... تنها بخشي اينجا كه نديدم كسي با مديرانش مشكل داشته باشه... در كل كساني كه از گذشته اين بخش خبر نداشته و ندارند، اگر بخوان تو اينجا فعاليت كنن، مدت زيادي طول مي كشه تا با فضاي اينجا خودشون رو وقف بدن... تا بعضي ها شون هم به دليل تعداد پست هاي 4 رقمي، انتظار شنيدن هيچگونه انتقادي رو هم ندارند... تازه متوقع مي شن كه ما بايد مثل اونها برخورد و رفتار كنيم...
بار ها شده كه من PT رو باز كردم و مطالب رو خوندم، ولي حرفي واسه گفتن نداشتم، دليلي هم نديدم كه پست الكي بزنم و بخوام حضور خودم رو به هر شكلي نشون بدم... در كل كه بايد خيلي مراقب اين جو دوستانه بود...
در آخر هم عرض ادب و احترام داريم خدمت تمامي دوستان گل PPC...
در تائيد حرف دوستان، بايد بگم. اي بخش اعضاش اوقدر خوب فعاليت ميكنند كه نيازي به مدير نداره.
اگه انتقادي است هميشه با كمال احترام و بدون موضع گيري زده ميشه و...
توي همه بخش ها حداقل 2نفر پيدا ميشه كه بنوعي با هم خصومت دارند، اما توي پاكت پي سي همه رفيقند. بدون هيچ چشم داشتي كمك ميكنند و...
خلاصه كلي ارادت داريم به همه بچه هاي اينجا...
38.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه این بخش خوبه واسه اینه که ناخالصیش کمه ...

شونصد درصد تایید میشه .

و من حاضرم توی این محیط صمیمی با بچه ها همگام باشم :rolleyes:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
... سر جمله های این پست زیر آب رفت !

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نظر من هم انتقاد پذيري چيز خوبيست... ولي وقتي شخصي در زمان انتقاد از كنايه استفاده مي كنه مشكل ساز مي شه... من كلا در حال شوخي و خنده و مسخره بازي با دوستان هستم... حرف جدي خيلي كم مي شه از من شنيد! ولي زماني كه مي خوام مثلا از دانيال يا پارسا انتقاد كنم، سعي مي كنم كه شوخي رو كنار بذارم و خيلي شيك انتقاد كنم... من فكر مي كنم كه موضوع بحث خيلي راحتتر و زودتر مي تونست تموم بشه... ولي خوب تا وقتي بخواهيم با كنايه صحبت كنيم، به جاي قانع كردن همديگه، بايد سنگينتر بار هم كنيم! :p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اين بدون شرح رو هم از من داشته باشيد...
dsc00124.jpg

تو سفر اخيرم به بابلسر گرفتم... اينجا صندلي پذيرش هتل است... :p;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
:rolleyes:سلام به همه دوستان،
بالاخره تونستم بیام پی تی،هم سرعت نت پایینه و هم سیستمم (و خودم هم )دیگه کشش ندارم؛اگر ببینم که نمی تونم برای پی تی وقت صرف کنم؛کم کم باید یه تصمیمهای جدی بگیرم؛

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
:rolleyes:سلام به همه دوستان،
بالاخره تونستم بیام پی تی،هم سرعت نت پایینه و هم سیستمم (و خودم هم )دیگه کشش ندارم؛اگر ببینم که نمی تونم برای پی تی وقت صرف کنم؛کم کم باید یه تصمیمهای جدی بگیرم؛
ADSL چرا نميگيري؟

راستي مجتبي، پروفايل منو تو كلوب چطوري پيدا كردي؟
39.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ADSL چرا نميگيري؟

راستي مجتبي، پروفايل منو تو كلوب چطوري پيدا كردي؟
39.gif

جدا"؛
بفرمایید من در خدمتتونم،
من شما رو پیدا کردم؛بنابراین شما بقیه کار(ادد کردن)رو انجام بدید،
:)

بالا