اد شديد... :blush:جدا"؛
بفرمایید من در خدمتتونم،
من شما رو پیدا کردم؛بنابراین شما بقیه کار(ادد کردن)رو انجام بدید،
![]()
اد شديد... :blush:جدا"؛
بفرمایید من در خدمتتونم،
من شما رو پیدا کردم؛بنابراین شما بقیه کار(ادد کردن)رو انجام بدید،
![]()
اد شديد... :blush:
انشاالله!امیدوارم که همه مون با هم روراست باشیم![]()
بر بخوره!؟ چند باري گفتم من با فحش هم بهم بر نمي خوره! حالا از اين ...خب ، احتمالا" اگه به اخبار یا نوشته هایی گوش کرده باشید ، ایرانی ها رو فرزند ِ کورش میشناسن ، همیشه پیروان ِ یک مکتب رو با نام ِ فرزند میشمرن ، زیاد با این کلمه نباید بهتون بر میخوردبالاخره ما همگی فرزند ِ پدر مادرمون هستیم لا اقل .
ببخشيد،اما من دنبال قابليت نبودم! خود شما هم اينجا دنبال قابليت نيستين! دنبال راحتيه خودتون هستين و در كنارش اگر شد، كمك به ديگارن،غير از اينه ؟متاسفانه باید بگم نمونه ای که شما از خودتون در این محیط به نمایش گذاشتین همچین قابلیتی نداره
در يك محيط كه فضا براي اين فعاليت هم در نظر گرفته شده منع نمي كنم! اما يادم نمياد گفته باشم تاييد مي كنم!نکنه این رو تایید میکنید ؟ ؟؟ :blink:
ببخشيد اما متوجه توضيحتون نشدم! ولي هنوز هم توو فلسفه زندگيم عيب خاصي نميبينم! نظر ديگران رو نمي دونم اما از ديد خودم به منطق نزديك تره!باز هم متاسفانه باید بگم فلسفه ای که در ذهنتون از زندگی دارین چیزی شبیه فلسفه ی بازی سوپر ماریو هست ! اون قهرمان ِ قارچ میخوره ، میره دختر ِ پادشاه رو شکست میده ، یه سری بدن یه سری خوب و ناچاری و رفیق بد و ذغال خوب :lol:
جانم ؟خپل جان :
ببخشيد حس كردم توضيحم كامله! من نوشتم اولي خيلي گناها مي تونست بكنه! اما ساده ترين گناه اون هم براي زنده بودن كرد! از سر نياز! اما دومي نمي تونست هيچ گناهي انجام بده ! فقط تنها گناهي كه مي تونست ، همين بود كه اون رو هم كرد! پس گناه دومي به نظرم از اولي سنگين تره! حالا كجاش سخت بود و مال صحرا و جنگل نمي دونم!نه عزیز من ، اینا توی صحرا معنی داره ، ولی توی شهر و اینجور جاها که میدونی دزدی بده معنی نداره ! دزدی کرده میره جهنم ! اونیم که سنگ زده به گنجیشک بهش میگن بچکی ، و اقتضای بزرگ شدنه ، شما دزدی کردن رو لازمه ی تجربه کسب کردن میدونید ؟ جالبه !!!
عجب گذشتي توو جواب دادن به خرج دادينمیگذریم آقا میگذریم ... شما که همیشه حرفتو زدی و گفتی بگذریم ، اینم روش !
اما اين جواب سوالم نبود هامسلما" شما هیچ منطقی رو بدون توجیه نمیگذارید![]()
بد نوشته بودم جواب روشما احتمالا" یا دیکتاتورید یا از دموکراسی چیزی نمیدونید ! معیار های شما تا وقتی که با محیط تقابل نداشته باشه برای خودتون محفوظه و کسی حق به ایراد گرفتنش رو نداره
اون خانوم ها هم تا وقتي پيش من مودب بوده،گناهي نداشته ، به قول خودتون تقابلي با من نداشته، فقط به من احترام گذاشته! از بعضي ها با من دوستانه تر بر خورد كرده! براي من محترمه! به طور حتم براي من به به چه اخلاقي خواهد بود! خوشحالم جالب بودشما که دم از پیری و خستگی میزنید ، نباید خلق و خوی کسی که اشتباهات بزرگی رو ( بسته به محیط اطرافش ) انجام میده تایید کنید ! اکثر خانم های ... خوش اخلاق و خوش مشرب هستند ، شما میگویید به به چه اخلاقی ؛ چه منشی ؟ جالبه !!! اینم جالبه !
من از اينكه توو اين جمع نيستم گله نكردم! من اين تنهايي و ناشناسي و گوشه گيريم رو دوست دارم! من از هيچ جمعي خيري نديدمببین عزیز جان ، همه اون اول همین مشکل رو دارم ، من وقتی 300 تا پست داشتم کسی آیدیم رو هم صدا نمیزد ، باز شما که یه خپل بهت میگن ... دوستی ها بر اساس احترامات متقابل و برقراری ارتباط حاصل میشه ! سعی کردید با کسی رابطه برقرار کنید ؟ خودتون میگید نه ! پس چطوری طالب دوست شدنید ؟! حرفاتون تناقض داره .
من ليسانس برق مخابرات هستمبا توجه به پست هایی که زدید شما مهندسید ، برق و کامپیوتر توی مشتتونه ، برنامه مینویسید و فروم دارید ، پس با احتساب این 99 درصد شما هم سیاهی لشکرید ؟! مثکه هستید چون خودتون گفتین الان !
من اگه بخوام ملت بيان راجع به چيزي كه براي من خيري به جز گرفته شدن وقتم نداره ! چيز تازه اي ياد نميگيرم! تكرار مكررات مي كنم! فقط احساس مي كنم به قولي زكات پرداختم! نظر بدن! اول بايد راجع به كدوم 10 كيلو بايت نظر بدمعزیز جان ، خپل جان ، شما راجب به یه برنامه ی 10 کیلو بایتی یه نظر ندادی ، انتظار داری ملت بیان و ...
چشملزومی نداره بهش عشق بورزید ...
خدارو شكر! اما از الان بگم ، ديگه اينكه بعد از اينهمه بد وبيراه كه بهش گفتين از لجش بياد دوباره اينكار رو بكنه به من ربطي نداره!دیدید که شدند
خب این جای تشکر داره ... از این که لینک هم برداشته شد ممنون
تجربه نشون داد كه كسي كار به كارم نداره :happy: ميبينين كه!(الانه كه بهم كارت قرمز هم بدناگر اینطوری باشید مطمئن باشید اینجا انقدر به کارتون کار دارن تا این فرار از دردسرتون فراموش بشه ...
والله الانشم فقط نگاه مي كنم! كسي غير از اين از من ديده ؟ نت از كسي خواستم با من راه بياد آخه !؟ببخشید ، شما باید در این شرایط فقط نتایج رو نگاه کنید ... چون شرایط رو نمیدونید و بخش نمیتونه بسته به ناراحت یا خوشحال شدنتون باهاتون راه بیاد ! خلاصه ی کلام ، من اینجا هیچ کاره م ولی منطق شما به درد عموم ِ اینجا وقتی میخوره که وقتی که کسی رو تایید نکنید ننویسید :
پیش ما بیا
بوس :دی
خب ، بعد از صحبت مستقیم با فرمایشات شما میخوام کلی صحبت کنم .
شعار و توجیه فایده ای نداره . شما میبایستی با اعمالتون صلحیت خودتون رو ثابت کنید .
اين قسمتش به من مربوط نميشهدوستان عزیزم در این بخش . من عضو ناچیزی هستم ولی چرا خودتون رو دست کم میگیرید ؟! چرا ساکت میشینید ؟ دیدید چقدر مسئولید ؟ به مسائل مربوط به پاکت پی سی سر زدید ؟ این دلسوزی ها در کدوم فروم انجام میشه ؟ ما از بقیه ی بخش ها نباید متفاوت باشیم ؟ مگه اینجوری نیستیم ؟ کجا شهرام رو میتونه داشته باشه با اون برنامه ها ؟ کجا وسن رو میتونه داشته باشه با اون تعابیر خوب ؟ کجا میتونه مدیرایی با این نظم و ادب و صمیمیت رو داشته باشه ؟ کدوم بخشه که کسی با کسی لج نیست ؟ کدوم بخشه که بچه هاش مدیراشون رو دوست دارن و حاضر نیستند از دستشون بدن ؟ کدوم بخشه که همه با هم به چشم برادر نگاه میکنن ؟ پس چرا خودمون رو دست کم بگیریم ، اگه کسی میخواد بیاد توی جمعمون جربزه نشون بده ، فعالیت کنه ... آقا اصلا" فکمون رو بچسبونه به زمین ، مگه غیر از اینه که بهش افتخار میکنیم و هواش رو داریم ؟ چرا باید جلوی خودمون رو بگیریم ؟ چرا نباید از کاربرهایی که میان انتظار خوب بودن رو داشته باشیم ؟ خوب نیستن ؟ فشار بیاریم خوب بشن ! هم واسه خودشون خوبه هم رابطه ی اجتماعیشون خوب میشه ...
دوستان از این که سرتون رو درد آوردم عذر میخوام ... ولی اینجوری بگم ، یه مدرسه از اول که شهرت نداره ، از اول که سطحش بالا نیست ، ورودی هی خوب میگیره ، بهشون درس ِ خوب میده ، ما که قدیمی هستیم شاید خوب نبودیم ولی وقتی محیط خوبه نباید انتظار داشته باشیم جدیدی ها از ما بهتر باشن ؟ خب با این وجود ماهم بهشون افتخار میکنیم ...
شهرام جان من به كسي كنايه زدم يا منظور از اين قسمت من نيستم ؟ اگر چيزي از حرفهام به كنايه شبيه بود ممنون مي شم بهم بگي توضيحش رو بدم سو تفاهمي نمونه! آخه يكي ديگه از خصلتهاي ماريو مانندم اينه كه فهميدم از كنايه به كسي بهم خيري نمي رسه! پس مطمئن باشين اين كار رو نمي كنم! اما معمولا حرفهام رو بد مي گم و ... (حالا همه توو دلشون مي گن اون كلمه ماريو مانندم خودش كنايه استبه نظر من هم انتقاد پذيري چيز خوبيست... ولي وقتي شخصي در زمان انتقاد از كنايه استفاده مي كنه مشكل ساز مي شه...
به بچه هایی که ناراحت شدن از طرفه من معزرت خاهی کن اخه نمیدونستم جدن
جالبه که مثلا یکی دو کاربر هستند در فروم نرم افزار یا جاهای دیگه ، هر دو سه روزی لاگین می کنند و همان سئوالی رو که من با مرارت به دلیل خلاف قوانین بودن پاک کرده ام ، تکرار می کنند.![]()
موفق باشید
تا اون روز نديده بودم FrankenStein توو گفتگوي آزاد پست چنداني بدن! اما 2-3 پست بعد از اون اشتباهم كه لينك داده بودم ديدم اومدن و يك پست اونجا زدن!امين هم ديدم فقط نوشت لينك مي دم! همون جا بود كه ...اگه بره اشتباه از منه!
البته امين ( شروع كننده تاپيك، (حدس مي زنم با تذكر سريع frank...)) فقط به اين جا هم لينك داده!
...
من رو باش فكر كردم امين حرف من رو گوش كردهاول از همه من همون موقع که قضیه رو فهمیدم به امین(کسی که لینک رو گذاشته بود) مسیج دادم وخواهش کردم که لینک رو برداره واون هم اینکار رو کردو در آخر هم این رو گفت
...
و بعد من بهش گفتم که اینجا یه پست میزنم اون بچه های که ناراحت نمیشن یه مسیج بهش بدن که عکس شون رو انجا بزارند
برادر عزيز،به طور حتم همه خواهان اين هستن كه اگر حمله اي شد،هر كسي مي تونه به دفاع برخيزه. اين عمل جاي تشكر هم داره،اما تنها موضوعي كه از ديد من توو اين كار شما صحيح نبود اين بود كه شما در برابر همون لشكري از حيثيت فروم دفاع كردين كه برادر دانكيشود با اون ميجنگيد! باور كنيد كل خطر من مثل همان آسياب هاي بادي مي ماند و بسبازم من از حیثیت فروم دفاع کردم ، کاسه کوزه ها سر من شکست ...
من تسليم !در مورد بحثی هم که بین مرتضی و پارسا در گرفته ، علی رغم حرارت ش، بنده فکر نمی کنم ابدا ً ربطی به کلیت فروم داشته باشه و صرفا ً یک اختلاف دیدگاه شخصی بین دو نفر هست ، مهم نیست که من فکر می کنم کی درست می گه ، مهم اینه که خیلی راحت می شه این بحث رو در پی ام پی گرفت. همان طور که می بینید ، همانند بحث های عماد و حسین ، که شرکت کننده اندکی رو به خودش جذب کرد ، اینجا هم ، دو سوی مباحثه تنها پست زننده ها بودند.
یعنی وجود اونا الان باعث عدم پیشرفت بخش شده؟!
والا این حرف منو یاد رئیس جمهور محبوب حسین میندازه که قبل از انتخابات میگفت "یعنی الان مشکل کشور ما شکل موی مردم ماست؟ من و تو باید به مشکلات اساسی مملکت برسیم. دولت (در اینجا مدیران) باید فضای کشور رو سامان ببخشه....."
یعنی واقعا الان مشکل اون 2 تا ترده؟
غیر از اینه که فرهاد زمانی که اینجا بود به همه تردها سر میزد و نظر خودشو میگفت ولی همه میدونن چه بار علمی بالایی داشت و هیچ وقت هم اون کاراش باعث افت کیفیه بخش نشد(همچنین که نکردن اون کارها باعث پیشرفت نمیشه)
مثال دیگه بهروز خودمون هست که در همه جاها (که شامل گفتگوی ازاد PT هم میشه) فعالیت میکرد. ولی ایا مشکلی به وجود اومد؟!
ببین من حرفم اینه که اگه فعالیت کم شده یا هر چیزه دیگه ای, این تا حدی (نه 100%) برمیگرده به کاربرا. حتی اگه اون 2 تا ترد هم باعث کم فعالیت شدن بعضی ها شده, باز هم این برمیگرده به کاربرا !
این منو یاد اون دورانی میندازه که تو ایران, ملت میگفتن ما نمی خواهیم ماهواره داشته باشیم چون بچمون (یا خودمون!) منحرف میشیم!
این جور افراد افرادی هستن که اگه تو یه جامعه ای مثل هند, که از سر یه کوچه اگه بگیری تا ته کوچه, 1001 دین مختلف میبینی, زندگی میکردن هر روز با دیدن ادیان مختلف "منحرف" میشدن و به یه راه جدید میرفتن! اما ایا اشکال از ماهوارست یا ایمان سست اون افراد؟!(افرادی که با اون 2 تا ترد, "فعالیتشون" کم میشه)
این یه جور توهین به کاربرای اینجاست(همونجور که اون هم یه جور توهین به ملت یه کشوره)
اگه میبینین که فعالیت کمتر شده, من تو اون تردی که مجتبی جان زده بود هم انالایز کردم, یه چیز کاملا طبیعیه! حالا یه روز صبح یه هو پامیشیم میایم میگیم "2 تا تردی (که تو یکیشون 3 تا پست بیشتر نخورده ) همین الان باید پاک شه که حیثیت بخش رفته زیر سوال!!!". بعدشم که میایم میگیم اره اینجا جوش خیلی صمیمیه و هیجا دیگه مثل اینجا نیستو ....حرفهای تکراریه همیشگی!!
همه section ها این موقعیت براشون به وجود میاد, اما مثلا اگه بخش سخت افزار سوت و کور شده, معنیش اینکه بار علمیش کمه یا اینکه مدیرانش خوب به بخش نمیرسن یا.....؟
به نظر من کاملا طبیعیه این موضوع و اینکه میگین اون 2 تا ترد بیچاره مشکل ساز شدن, به نظر من اشتباست.
فکر نمیکنم هم تاحالا کسی به خاطر پست دادن تو تردهایی مانند اون 2تا "تو بخش پزیرفته شده باشه".
فرشید جان, کسی که بیاد تو این بخش اون 2 تا ترد رو ببینه و بعدش بره, اولا که مطمعن باش اگه واسه نرم افزار یا هرچیزه دیگری اومده باشه, با یه google دیگه به اون تردی که باید برسه میرسه. ولی اگه با دیدن 2 تا تردی که در بخش "مباحث عمومی " هم زده شده به بار علمی افرادی که اینجا کار میکنند شک کنه, برمیگرده به عقل و شعور خودش که اینچنین عجولانه همچین تصمیم غیر منطقی میگیره!
میدونین هم که من واسه خودم نمیگم, چون تو اون ترد "امضا.." اصلا پستی ندارم.
به هرحال این نظر من بود.
اوه چه خبر بود. چه گرد و خاکی شده. صلوات بفرستید. همگی عزیز هستید حتی شما اقا مرتضی گل![]()
2 . سیاوش شماره با من بده بستون کردی. اطمینان داری؟:دی (چاکریم)![]()
3. اقا من راستش با این وضغ سرعت نتونستمکامل بخونم. یکی بگه جمع بندی بخش مباحث عمومی چی شد؟![]()
4. چاکر همه بروبکس گل و عزیز پاکت پیسی هستیم![]()
5. اقا من اسمم سعیده.دوستانی که میگید امپراطور. کوجیک شما سعید هستم![]()
![]()
...راستی من هم یه اظهار نظری میخواستم با اجازه دوستان خدمت آقا مرتضی بکنم...
یکی در مورد اینکه گفتن هنوز عضو بخش پاکت پی سی نیستن : دلیلش چیه که اینجوری فکر می کنید؟ شما که همیشه اینجا هستید... پاکت پی سی هم که دارید... عکس هم ازتون خواستن که گویا از زیرش شونه خالی کردین!(یا من اشتباه می کنم؟) اگه منظورتون کاربر فعالی هست که الان خیلی از بچه ها هستن که این عنوان رو هنوز گرفتن مثل hamedppc امپراتور و amirmw و hosein505 و حتی فرشید که کاربر فعال یه بخش دیگست... خود من هم به نظرم حقم نبود ولی مدیران یکم زیادی لطف کردن و فعال محسوبم کردن که متاسفانه تا الان هم نتونستم هیچ کار مفیدی واسه انجمن انجام بدم. پس با این حساب مثلا امپراتور یا ... بیان بگن که عضو انجمن نیستن؟؟؟ نه تنها اینو نمی گن بلکه مطمئنم حتی این جوری فکر هم نمی کنن... حسین آقا هم که همه رو توی ترد عکس آورده که دستش درد نکنه. شما هم اصلا این جوری فکر نکنید. چون همین که می بینید مثلا پارسا میاد از شما نقدی ارائه میده به دلیل احساس نزدیکی هستش نه واسه خدای نکرده تخطئه.
دوم اینکه : یه جایی گفتید که دوستی ها اینجا از قبل شکل گرفته... می خواستم بگم ابدا این طور نیست. خود من از وقتی فوروم مشکل دار شده دارم به بچه ها پی ام میدم و از اون هایی که شماره ندارم شماره می گیرم و شماره میدم. تقریبا همه شماره دادن بهم(اطمینان) غیر از شما. یعنی اعتمادی که من به شما نمودم پاسخ متقابلی در پی نداشت که البته شاید زیاد هم منطقی به نظر نیاد که همچین اعتمادهایی وجود داشته باشه... اما بدونید که این جا(بخش پاکت پی سی) یه جای استثنائیه... بارها و بارها من به حساب بچه ها پول ریختم و یا اونها به حسابم پول ریختن بدون اینکه همدیگه رو بشناسیم از نزدیک (میدونید تو این دوره زمونه واقعا اوضاع چطوریه) اما یک بار هم من دلم نلرزیده که نکنه سرم کلاه بره! اینجا شاید به نظر شما فقط یه فوروم باشه همون طوری که یکی دوباری همین حرف رو زدید ولی از نظر خیلی ها این طوری نیست.من شخصا هر کاری داشته باشم با خیال راحت و بدون رودربایستس به پارسا یا lordofpersia یا فرشید یا 2 تا حامد ها یا جواد یا بقیه زنگ میزنم و درخواستم رو میگم و میدونم شاید از خودم بیشتر واسه کارم مایه بذارن(که تا حالا هم همین طور بوده) ... این نظر من بود البته و البته شاید هم زیاد منطقی نباشه و در حالت کلی منطق اینکه اینجا فقط یه فورومه درست تر باشه...
ببخشید اگه توی بحثی که زیاد بهم مربوط نبود دخالت کردم.
اوه چه خبر بود. چه گرد و خاکی شده. صلوات بفرستید. همگی عزیز هستید حتی شما اقا مرتضی گل![]()
موضوع چيه... سر جمله های این پست زیر آب رفت !
میگما احیاناً با من که نیستید ؟
چون در چند صفحه قبل چند باری هم اسم Bodybuilder رو برای معرفی نرم افزار هایی که همه به راحتی میتونند با یک سرچ ساده پیداش کنند آوردید .
البته همین که به یاد ما هستید . برای ما کافیه . حالا به سبک تعریف یا انتقادش فرق نمیکنه .
.
.
.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** می خواستم یکمی اون بحثی رو که 2 روزیه بین دوستان جریان پیدا کرده رو منحرف کنم *** ( اسمایلی چشمک زدن )
دکتر جان یه نگاه به این بندازید: au.youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4
هیولاست؟!
از همه به خاطر 2 موضوع پيش اومده معذرت مي خوام
اوليش اينكه نزديك بود باعث بشم لينكي بر خلاف ميل خيلي ها به جايي كه دوست نداشتن منتقل بشه.به طور حتم اين كار رو عمدي انجام ندادم.اما خدا رو شكر مشكلي پيش نيومد
دومش هم بحثي كه شد ، من امكان DELETE كردن پستهام رو نمي بينيم،پس فوقش مي تونم اونها رو اديت كنم و خالي كنم كه فرق چنداني نخواهد داشت،اينه كه اگر لازم مي دونين مديران اونها رو پاك كنن
از manuelcalavera هم به خاطر همه چيز عذر خواهي مي كنم،اميدوارم قبول كنن قصدم از اون كار بد نبوده
پ.ن :
1- از بعضي شرلوك هلمز بازي هاي خودم خوشم مياد
تا اون روز نديده بودم FrankenStein توو گفتگوي آزاد پست چنداني بدن! اما 2-3 پست بعد از اون اشتباهم كه لينك داده بودم ديدم اومدن و يك پست اونجا زدن!امين هم ديدم فقط نوشت لينك مي دم! همون جا بود كه ...
حدسم درست از آب در اومد!
البته الان كه رفتم اين رو QUOTE بگيرم هم كلي شرمنده شدم هم كلي به حافظه خودم خندم گرفت! راستش FrankenStein اسپلش سخت بود،گفتم براي خودم frank ... بنويسم بعد مي رم كپي پيست ميكنم ! الان ديدم يادم رفته ! جدا از اختصار اسم گفتن شرمندم
2-
من رو باش فكر كردم امين حرف من رو گوش كرده
http://************/files/el71m8n1vr9p1n1qf6o5.jpg
3-
برادر عزيز،به طور حتم همه خواهان اين هستن كه اگر حمله اي شد،هر كسي مي تونه به دفاع برخيزه. اين عمل جاي تشكر هم داره،اما تنها موضوعي كه از ديد من توو اين كار شما صحيح نبود اين بود كه شما در برابر همون لشكري از حيثيت فروم دفاع كردين كه برادر دانكيشود با اون ميجنگيد! باور كنيد كل خطر من مثل همان آسياب هاي بادي مي ماند و بس
از اينكه نزديك بود اشتباهي كنم كه شما رو هم ناراحت كرد از شما معذرت مي خوام
و بدونين فكر كنم اكثرا از دست من گله مند هستن نه شما،
4-
من تسليم !
جدا معذرت مي خوام
اما كلا فكر كنم ما بحث خاصي هم نداشتيم! يعني من مشكلي كه بخواد ادامه پيدا كنه نمي بينم! خوشبختانه در كل نه توهيني ديدم ( اميدوارم من توهيني نكرده باشم بقيه موضوع هم برام مهم نيست) نه ...
پس با اجازه همه از ديد من اين موضوع خيلي وقته تموم شده!حالا چه اينجا چه پي ا م چه ...
راستي،نگفتين فكر مي كنين كي درست مي گه ؟ :دي
والا عرض شود که صادقانه باید بگم چنین اختلالی رودر صورت تا به حال ندیده بودم
در اندام ها ، اختلالی هست به اسم elephantiasis که البته در اثر یک کرم هست
ولی این یکی ، واقعا نمی دونم چی هست ، زبونشون هم نمی فهمم. ولی بهترین حدس ام اینه که ، یک جور تومور خوش خیم باشه ، یا یک بیماری اختلال ساخت کلاژن باشه.
:blink: