• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
والا عرض شود که صادقانه باید بگم چنین اختلالی رودر صورت تا به حال ندیده بودم
در اندام ها ، اختلالی هست به اسم elephantiasis که البته در اثر یک کرم هست

ولی این یکی ، واقعا نمی دونم چی هست ، زبونشون هم نمی فهمم. ولی بهترین حدس ام اینه که ، یک جور تومور خوش خیم باشه ، یا یک بیماری اختلال ساخت کلاژن باشه.
:blink:

اين همون مرد چينيست كه چون توو خرافه فكر كرده بوده اگه به صورتش تيغ جراحي بزنن مي ره جهنم! نزاشته بوده سالها پيش يك زخم رو توو صورتش درمان كنن! بيچاره خوندم اواخر از شدت افسردگي ديگه غذا هم نمي خورده!
ظاهرا توو جراحي اول 13 كيلو اينها غده شو برداشتن! توو دومي هم 10 كيلو! هنوزم كلي مونده ...

چرا قدر سلامتي رو نمي دونيم و الكي سر هر چيزي دعوا مي كنم! manuelcalavera جان اگه 2 دقيقه بعد ماشين لهم كرد، هميشه تهه دلت غمگين مي موني كه چرا من رو وقتي زنده بودم نبخشيدي :(:blush:
خدا وكيلي من معذرت مي خوام،لطفا بگو بخشيدي

پيداش كردم :

چون عكسهاش خوشگل نيست فقط لينكش رو مي زارم! اگه كسي خواست نگاه كنه :)
اما قويا تاكيد مي كنم اگه تحمل هر چيزي رو ندارين نگاه
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10575_136.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10579_309.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10580_607.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10581_240.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10582_773.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10583_691.jpg

هوانگ چونجای 32 ساله هیچ وقت نمی توانست از خانه بیرون بیاید چون زشت ترین مرد دنیا لقب گرفت
وضعیت جسمی و روحی این مرد استثنائی به خاطر تومور 23 کیلوگرمی در صورتش روز به روز بغرنج تر می شد تا جایی که دیگر نمی توانست حتی غذا بخورد و حرف بزند
هوانگ سال گذشته جراحی و 13 کیلوگرم از تومور صورتش برداشته شد
او اما همچنان با 10 کیلوگرم ضایعات روی چهره زندگی می کرد تا اینکه قرار شد طی جراحی دیگری چهار کیلو از تومور برداشته شود
گفته می شود بعد از جراحی ، قرار است درمان تا بهبودی کامل ادامه یابد
شهروند خرافاتی ، سالها پیش به دنبال زخم صورتش اجازه نداد تیغ جراحان به کار بیفتد و همین مساله روزگارش را سیاه کرد
هوانگ می گفت اگر تیغ جراحی به صورتش بخورد به جهنم می رود

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چرا قدر سلامتي رو نمي دونيم و الكي سر هر چيزي دعوا مي كنم! manuelcalavera جان اگه 2 دقيقه بعد ماشين لهم كرد، هميشه تهه دلت غمگين مي موني كه چرا من رو وقتي زنده بودم نبخشيدي

مرد مومن من کی باشم که بخوام ببخشم یا نه ... من و شما عقایدمون رو درباره ی دیدگاه های شخصیمون با هم در میون گذاشتیم و شاید کمی تند بود ... اما این بحث ها هیچ ربطی به اینکه ما با هم دوست هستیم نداره . شما همون خپل جان ِ خودمونی . من فقط دیگه بهتر دیدم حس ِ خاصی که در افرادی نسبت به من بوجود اومده رو بیدار نکنم . همین .

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام،
مرتضی جان؛من واقعا" تحسینت می کنم،(ببخشید من اسمت رو از پستهای دوستان متوجه شدم،)فکر می کنم ما با هم هم سن هستیم؛اما تواضع و فروتنی شما من رو تحت تاثیر قرار داده؛از پارسا هم تشکر می کنم؛واقعا" از جوی که در فروم برقراره لذت می برم؛نظرات گفته می شه؛هر چند که ممکنه با هم اختلاف داشته باشه؛اما این اختلافات ربطی به دوستی ها نداره؛
دوستان ببخشید؛
موفق باشید.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرد مومن من کی باشم که بخوام ببخشم یا نه ... من و شما عقایدمون رو درباره ی دیدگاه های شخصیمون با هم در میون گذاشتیم و شاید کمی تند بود ... اما این بحث ها هیچ ربطی به اینکه ما با هم دوست هستیم نداره . شما همون خپل جان ِ خودمونی . من فقط دیگه بهتر دیدم حس ِ خاصی که در افرادی نسبت به من بوجود اومده رو بیدار نکنم . همین .

پارسا جان حقا كه مثل عكست پهلووني، اميدوارم ذره اي كدورتي از من به دل نداشته باشي. بچه ها هم مطمئن باش اگر حس خاصي داشته باشن، خيره و دوستي :) پس بيدار بشه بهتره
مجتبي جان شما هم به من لطف دارين

دوستان شديدا به كمكتون نياز دارم! يك تاپيك باز كردم كه تووي اون كمك همه رو مي خوام! ممنون ميشم كمكم كنين نتيجش خوب از آب در بياد
دوست دارم اگه بشه،تاپيك مفيدي بشه
هر لطفي بكنين جدا از الان سپاسگذارم :blush:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوشحالم که میبینم صمیمیت داره موج میزنه تو تاپیک
w36.gif

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
اقا ایول به این اخلاق. ایول به جوانمردیتون.
rose3.gif

داش مرتضی اولیشو خودت بزن که ماهم میام کمکت
2296.gif

مدیران و دوستان من تاپیک ایندکس نرم افزار رو اپ کردم. احتمال وجود مشکل و... توش هست. لطفا موردی دیدین گزارش بدید به من یا مدیران تا اصلاح بشه. تشکر
139fs108574.gif

منم برم بخوابم دیگه ساعت 3 نصف شبه. کسیم نیس.
127fs4585254.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوشحالم که میبینم صمیمیت داره موج میزنه تو تاپیک
w36.gif

من هم همینطور . خوشحالم که این بحثی که یک مدت بین دوستان پیش اومده بود تمام شد و با هم صمیمی تر شدند . ( یه چیزی رو توی پرانتز بگم که همیشه دوستی هایی که اینگونه شروع میشن محکم تر و پایدار تر خواهد بود ) البته این نظره منه حالا خوبه یا که بده ... ;)

نه مهدی جان ، جسارت نشه ، معرفی نرم افزار شما استاندارد فوق العاده بالایی داره ، کلا فکر می کنم اگر بخواهیم در یک فروم وارز فری کار کینم ، باید به فعالیت شما در بخش نرم افزار و مرور شون متکی باشیم
موفق باشید

ارادت دکتر جان .
اون استانداردت رو هستم . :lol:

با توجه به عمق فاجعه بیشتر به عذاب الهی نزدیکه:eek: ممنون بابت توضیحات.
یه ویدیو دیگه هم اینجا هست:
http://au.youtube.com/watch?v=mCEzbPSBt9c&feature=related

این یو توب هم هر بار رفتیم توش 2 ساعتی در گیر شدیم .

این لینکه هم خیلی ناراحت کننده بود - بچه ها یکمی شاد تر کار کنند ( لطفاً )

--------------------------------------------------------------------------------------------

حالا یک لینکی هم من بذارم ==> پست آخره این سایت رو نگاه کنید ( در مورد ویندوز موبایله 6.0 ه )

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اقا ایول به این اخلاق. ایول به جوانمردیتون.
rose3.gif

داش مرتضی اولیشو خودت بزن که ماهم میام کمکت
2296.gif

مدیران و دوستان من تاپیک ایندکس نرم افزار رو اپ کردم. احتمال وجود مشکل و... توش هست. لطفا موردی دیدین گزارش بدید به من یا مدیران تا اصلاح بشه. تشکر
139fs108574.gif

منم برم بخوابم دیگه ساعت 3 نصف شبه. کسیم نیس.
127fs4585254.gif

سعید جان ممنون بابت زحمتی که کشیدی ولی بهتر بود یه هماهنگی در http://forum.persiantools.com/t77855-page2.html انجام میدادی.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اين همون مرد چينيست كه چون توو خرافه فكر كرده بوده اگه به صورتش تيغ جراحي بزنن مي ره جهنم! نزاشته بوده سالها پيش يك زخم رو توو صورتش درمان كنن! بيچاره خوندم اواخر از شدت افسردگي ديگه غذا هم نمي خورده!
ظاهرا توو جراحي اول 13 كيلو اينها غده شو برداشتن! توو دومي هم 10 كيلو! هنوزم كلي مونده ...

چرا قدر سلامتي رو نمي دونيم و الكي سر هر چيزي دعوا مي كنم! manuelcalavera جان اگه 2 دقيقه بعد ماشين لهم كرد، هميشه تهه دلت غمگين مي موني كه چرا من رو وقتي زنده بودم نبخشيدي :(:blush:
خدا وكيلي من معذرت مي خوام،لطفا بگو بخشيدي

پيداش كردم :

چون عكسهاش خوشگل نيست فقط لينكش رو مي زارم! اگه كسي خواست نگاه كنه :)
اما قويا تاكيد مي كنم اگه تحمل هر چيزي رو ندارين نگاه
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10575_136.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10579_309.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10580_607.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10581_240.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10582_773.jpg
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/10/20/10583_691.jpg

هوانگ چونجای 32 ساله هیچ وقت نمی توانست از خانه بیرون بیاید چون زشت ترین مرد دنیا لقب گرفت
وضعیت جسمی و روحی این مرد استثنائی به خاطر تومور 23 کیلوگرمی در صورتش روز به روز بغرنج تر می شد تا جایی که دیگر نمی توانست حتی غذا بخورد و حرف بزند
هوانگ سال گذشته جراحی و 13 کیلوگرم از تومور صورتش برداشته شد
او اما همچنان با 10 کیلوگرم ضایعات روی چهره زندگی می کرد تا اینکه قرار شد طی جراحی دیگری چهار کیلو از تومور برداشته شود
گفته می شود بعد از جراحی ، قرار است درمان تا بهبودی کامل ادامه یابد
شهروند خرافاتی ، سالها پیش به دنبال زخم صورتش اجازه نداد تیغ جراحان به کار بیفتد و همین مساله روزگارش را سیاه کرد
هوانگ می گفت اگر تیغ جراحی به صورتش بخورد به جهنم می رود

خوب البته که می بایست دوستان از همین درس عبرت بگیرند و هرچی دکترشون گفت گوش کنند:D
ولی جدای از شوخی من فکر می کنم این فرد بی نهایت خوش شانس بوده ، چونکه تومور بدون شک خوش خیم هست و هنوز فرصت هست که مابقی زندگی شو بکنه ، خیلی از مریض های ما ، به همین خرافات و کارای عجیب و غریب ( رفتن به اماکن متبرکه و مالیدن گل این اماکن و از این کارها که بیشتر ریشه در جادوی تماسی داره تا ایمان و اعتقاد) در مراحلی از سرطان های بدخیم مراجعه می کنند که به اصطلاح غیر قابل درمان به حساب می ایند

همیشه شادو سالم باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این یو توب هم هر بار رفتیم توش 2 ساعتی در گیر شدیم .

این لینکه هم خیلی ناراحت کننده بود - بچه ها یکمی شاد تر کار کنند ( لطفاً )

--------------------------------------------------------------------------------------------

حالا یک لینکی هم من بذارم ==> پست آخره این سایت رو نگاه کنید ( در مورد ویندوز موبایله 6.0 ه )

چشم.

---------------

قضیه این ویندوز موبایل چیه؟! مگه میشه رو این گوشی ها WM ریخت آخه؟! ظرفیتش هم بالاست و 100% تم نیست.

----------------

راستی من یه پیشنهاد دادم درمورد نحوه ی معرفی نرم افزار ولی کسی ندید فکر کنم. بهتر نیست یه قانون کلّی مثل PPCWAREZ.org باشه و همه یک جور معرفی کنند؟

خوب فرشید جان قربان دستت خودت برو پست بزن بنویس تا فلان جا آپدیت شد
:blush:

دکتر جان مسأله اینه که علیرضا 10 صفحه را نوشته بود و من هم 5 صفحه از توضیحات رو درست کرده بودم که دیدم....

این هم نمونه:

Page 532

CeRegEditor v0.0.4.1 برنامه ای جهت انجام تغییرات در رجیستری و جستجوی سریع و ... که روی کامپیوتر نصب میشه.
MyScreenCapture v1.1.0.0 یک برنامه برای عکس گرفتن از صفحه پاکت پی سی.
PlaylistMgr v0.7.2.1 یک برنامه جهت مدیریت playlist که میتونه کارایی فراوانی داشته باشه
BatteryStatus v1.04.203 ورژن جدید نرم افزار معروف Battery Status برای نمایش میزان باتری و مموری و ...
Speed Booster برای افزایش سرعت کارکرد پاکت پی سی.
Jeyo Mobile Extender یک برنامه خیلی جالب که باهاش میتونید از Outlook پی سیsms بفرستید.
Jeyo Mobile Extender Serial سریال نرم افزار بالایی.
Jeyo Mobile Extender Crack کرک نرم افزار بالایی.
TapTap Keyboard این کیبرد تایپ با انگشت رو راحت تر میکنه - اما دیگه روی هر کلید چند بار بزنید رو ...
Type booster برای افزایش سرعت کارکرد پاکت پی سی هست و که میتونید قسمت های مختلف رو از نظر سرعت اولویت بندی کنید.
WebCamera Plus ver2.0 برنامه تبدیل ppc به وبکم که خیلی عالی کار میکنه.
LG Today Plugin پلاگین زیبای LG
BuZZone v2.0.2 برنامه ای دیگر برای چت بوسیله بلوتوث.
PocketMelody v0.3 Description ک پلیر صوتی که سیستم نمایش اون مثل برنامه های فلوی اچ تی سی است.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
من هم همینطور . خوشحالم که این بحثی که یک مدت بین دوستان پیش اومده بود تمام شد و با هم صمیمی تر شدند . ( یه چیزی رو توی پرانتز بگم که همیشه دوستی هایی که اینگونه شروع میشن
.
.
.
.
.-

واقعا خیلی خنده داره بود من اینو 3 روز پیش توی یه سایت دیگه دیده بودم میخواستم بزارم اینجا یادم رفت
دمت گرم مهدی جان

در ضمن من خیلی خوشحالم که تمام کدورت ها ار بین رفت واقعا جو به این خوبی چرا باید خراب میشد...

الان همه بچه ها دارن کلی حال میکنن زیر چتر مدیریت Dj Daniel (خیلی میخوامت )
za2.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
واقعا خیلی خنده داره بود من اینو 3 روز پیش توی یه سایت دیگه دیده بودم میخواستم بزارم اینجا یادم رفت
دمت گرم مهدی جان

za2.gif

آقا یارو گفته که قابل نصب بر روی نوکیا ان 95 و سونی اریکسون پی 910 و و و ..

طرف یا نمیدونسته ویندوز موبایل چیه ، و یا نمیدونسته پاکت پی سی یعنی چی .

اگه اینطوری بود که من ان 95 رو ترجیح میدادم .
63izs7n.gif

ضمناً بالاخره سونی اریکسون هم پاکت پی سی زد .

سی پی یو 527 مگاهرتزی - رم 400 مگابایتی رام 256 مگابایتی ، دوربین 3.2 مگاپیکسلی ، صفحه نمایش 800x 480 پیکسل 3 اینچ ، جاوا و AGPS و . و .و .و و.و. داره

اصلاً خودتون از اینجا میتونید مشخصات کامل تر رو ببینید .

فعلاً قیمتش براش مشخص نشده . و همونطور که میدونید وقتی وارد ایران شد تو مایه های ( 1200 پلاس ) هستش و من قول میدم وقتی 600 ~ 700 تومن شد بگیرمش .
127fs2928878.gif

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
فرشید جان شرمنده ام
s050.gif
. من اون تاپیک هماهنگی رو ندیده بودم راستش. از علیرضا هم معذرت میخام
6lkzdsk.gif
. اگر فکر میکنی چیدمان بهتری داره مال شما بی تعارف پاک کنم و مال شما رو بزاریم. مشکلی نیست. قصدم فقط عقب نموندن و سخت نشدن کار بود. مخلصیم
rose3.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حسین505 جان بخاطر تاپیک لوازم جانبی دمت گرم ... خیلی پستات تپل بودن ، من کلی ذوق کردم و چیز میز یاد گرفتم .
اصولا" حیلی بدرد میخوردن اونا ...

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
حسین505 جان بخاطر تاپیک لوازم جانبی دمت گرم ... خیلی پستات تپل بودن ، من کلی ذوق کردم و چیز میز یاد گرفتم .
اصولا" حیلی بدرد میخوردن اونا ...

خواهش میکنم پارسا جان ما داریم درس پس میدیم
خیلی
2lxe53l.gif

----
چرا امروز هیچ کی نسیت ؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به به
باغتون آباد شنگولیا :lol:
آقا مبارکه

تولد علی لرد (خوش تیپ ) و علی کالرد پنسیل (خندون و کم پیدا ) رو تبریک میگم!
(اسمایل قلب و بوس بیا بغل عمو کادوتو بگیر و اسمایل چرا زحمت کشیدن حالا که کشیدین چرا اینقده کم کشیدین و .... ) :D

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
اوه تولدها مبارک . گروه رقص و اوازتقدیم میکند :دی :
8admgch_th.gif
choir.gif
nudie.gif
130fs358763.gif
hessam4.gif

ایشاللا سلامت باشید. به امید توفیقات روز افزون :دی

بالا