ماشالا چقدر تولد . مبارک باشه سیاوش جان .ایشالا سال خوبی رو گذرونده باشی و سال بهتری رو در پیش رو.
آره اما بازم مشکل همیشگیشون هست ! یکنواختی ِ آهنگ ها ...یه نکته:
دوستان کسی آلبوم جدید گروه آریان را دانلود کرده؟همون که یک کارش با کریس دی برگ هست؟من الان چند روزی هست که تو اداره مواقعی که بیکارم و ترجمه می کنم؛گوش می کنم؛پیشنهاد می شود دانلود فرمایید.
ضمنا" حسین هم چند وقتی هست مثل اینکه با مشکل نت مواجهه؛دایال آپ هم که مشکلات خودشو داره؛گرچه من با دایال آپ هم کنار می آم؛
دانیال هم که متاهل شده و درگیر رتق و فتق کارهای بعد از ازدواجش هست؛به هر حال زندگی سخت شده؛
دوستان دانشجو مثل من هم که در گیر امتحانات هستند؛(آقا این ترم بگذره قول می دم از ترم بعد درس بخونم:lol:از دوران دبیرستان تا حالا هر ترم اینو می گم:blush:،اما جدا" این ترم سخت ترین ترم منه)امیدوارم که همگی دوستان دانشجو امتحاناتشون را با موفقیت به پایان برسانند.
می گم عماد جان؛کی به یاهو360 سر زدی؟
اگر حالشو داشتی یه سری بزن
یه نکته:
دوستان کسی آلبوم جدید گروه آریان را دانلود کرده؟همون که یک کارش با کریس دی برگ هست؟من الان چند روزی هست که تو اداره مواقعی که بیکارم و ترجمه می کنم؛گوش می کنم؛پیشنهاد می شود دانلود فرمایید.
ضمنا" حسین هم چند وقتی هست مثل اینکه با مشکل نت مواجهه؛دایال آپ هم که مشکلات خودشو داره؛گرچه من با دایال آپ هم کنار می آم؛
دانیال هم که متاهل شده و درگیر رتق و فتق کارهای بعد از ازدواجش هست؛به هر حال زندگی سخت شده؛
دوستان دانشجو مثل من هم که در گیر امتحانات هستند؛(آقا این ترم بگذره قول می دم از ترم بعد درس بخونم:lol:از دوران دبیرستان تا حالا هر ترم اینو می گم:blush:،اما جدا" این ترم سخت ترین ترم منه)امیدوارم که همگی دوستان دانشجو امتحاناتشون را با موفقیت به پایان برسانند.
قربانت؛خلاصه از طریق کسی که چند وقتیه اینجا کم پیدا شده پیدات کردم؛من در خدمتتم؛ضمنا" اگر منو تحویل می گیری؛عکسات را به روز کن؛اطلاعات رو هم همین طور؛شرمندم مجتبی جان راستش صفحه ای که عکسش واسه 8 سال پیش باشه اطلاعاتش واسه 2 سال پیش دیگه معلومه چند وقت یکبار چک میشه:lol:
اگه میگفتی چه کردی همونروز میرفتم :happy: خوب شد گفتی. اگه بدونی چند تا دعوت اکسپایر شده دارم:happy:
البته وظیفه بنده بود فقط گفتم مدیرها تحویل نمیگیرن ضایع میشیم:happy:
مجتبی جان از سایت سرزمین بگیر اونجا کیفیت 128 بره دانلود داره
www.sarzamin.org
در مورد آهنگ ها هم چند تاش خوبه
خیلی هم بد نیست به حدی که پارسا گفت
ولی سعیشون رو کردن که کاره متفاوتی بدن ولی به نظر من 40 درصد موفق بودن اونم با ارفاق !
قربانت؛خلاصه از طریق کسی که چند وقتیه اینجا کم پیدا شده پیدات کردم؛من در خدمتتم؛ضمنا" اگر منو تحویل می گیری؛عکسات را به روز کن؛اطلاعات رو هم همین طور؛
حسین جان؛عرض کردم که دارم گوش می دم؛یک هفته ای هست؛من که از چند آهنگ اونها خوشم اومده؛البته اینم بگم که اولین آلبوم از این گروه هست که گوش میدم؛اونم به خاطر کریس دی برگ سراغ این گروه رفتم؛و البته فکر می کنم کاراشون در سطح خوبی ارائه کردن؛بدون توجه به اینکه نسبت به گذشته پیرفت کردن یا پسرفت؛نمی دونم ویدئو اون آهنگ دوستت دارم رو دیدید یا نه؛اگر لازم بود بگید تا لینک دانلود بگذارم؛
قربانت؛خلاصه از طریق کسی که چند وقتیه اینجا کم پیدا شده پیدات کردم؛من در خدمتتم؛ضمنا" اگر منو تحویل می گیری؛عکسات را به روز کن؛اطلاعات رو هم همین طور؛
حسین جان؛عرض کردم که دارم گوش می دم؛یک هفته ای هست؛من که از چند آهنگ اونها خوشم اومده؛البته اینم بگم که اولین آلبوم از این گروه هست که گوش میدم؛اونم به خاطر کریس دی برگ سراغ این گروه رفتم؛و البته فکر می کنم کاراشون در سطح خوبی ارائه کردن؛بدون توجه به اینکه نسبت به گذشته پیرفت کردن یا پسرفت؛نمی دونم ویدئو اون آهنگ دوستت دارم رو دیدید یا نه؛اگر لازم بود بگید تا لینک دانلود بگذارم؛
جسارت کدومه؛این حرفا رو نزن؛شرمنده نمیدونستم نیمخواستم جسارت کنم
[/URL]
به به،یه سر برم ببینم پارسا رو می تونم پیدا کنم؛اطلاعات رو سعی میکنم به چشم.
از طریق کی؟ حسین هست که منو اد کرده و مانوئل . دیگه کسی نیست!؟!
دوستان اخبار داغ فوتبال ایران و نقل و انتقالات فصل رو میخوان لحظه ای بدونن به این سایت مراجعه کنن
http://perspolisnews.net/
محرومیت تماشاگران پرسپولیس - سپاهان در لیگ هشتم
تمسخر دايي در تلويزيون ابوظبي / اين فيرپلي نيست
آخرين خبر : سيد جلال به پرسپوليس پيوست
و....
جدا به روزه !!
من که وقتی قطبی رفت ، بیخیال ِ فوتبال ِ باشگاهی شدم ...
با تساوی ِ دیروز هم بیخیال ِ فوتبال ملی شدم !!!
همیشه گفتن باید از تازیخ درس گرفت اما ایرانی ها چندین بار اشتباه ِ دیگران رو تکرار میکنن تا شاید به یه نتیجه ای برسن ، حالا این چندین بار میتونه هزاران بار باشه ...پارسا جان وقتی آقای دائی با اون همه ادعا می فرمایند برد و باخت کار خداست و ازین قبیل خزعبلات واقعا باید هم بیخیال فوتبال ملی!!!؟؟؟؟ شد. نمی دونم. حق ماست؟ یا حق ما نیست؟؟؟ البته اگه حق مون نبود که این جور هم نبود. من از وقتی دست چپ و راستم رو شناختم دیدم که در فوتبال (و چیزای دیگه) ازین ندونم کاری ها هست و همیشه هم تکرار میشه و درس هم نمی گیریم. فقط نمیدونم تا کی؟؟؟ یعنی در طول زندگی ام می تونم یه روز ببینم که این مسایل دیگه تکرار نمیشه؟ فکر نکنم....
سلام آقايون گل !
كيا منو يادشونه ؟!!!؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوب معلومه 100% هيشكي !
من محمد هستم از شيراز 18 سالمه حدودا تابستون و پاييز 86 زياد ميومدم
همونيم كه كنكور داشتاااااااااا !
قرار شد درسامو بخونم !
1 مدت سرد شده بودم، كه شما آقايون گل به من انرژي + دادين !
اينم سندش !
پست هاي قديمي !
حالا ديگه حداقل 1 نفر ممكنه منو يادش بياد !
اينم بگم كه فعلا در حال خر زدنم !
اما دوام نياوردم !
دلم تنگ شد واستووووووووووووووووووووووووووووووووون
آقا سياوش گل من از تولد شما خبري نداشتم، اما ماهيو هر موقع از آب بگيريو از اين حرفا ....
پس منم تولدتونو تيريك ميگم !
ايشاللا كه هميشه موفق باشين !
بهترين ها براي بچه هاي اينجا !
http://www.forum.persiantools.com/f83.html
باي !
دوستان چند روزی هست که لپتاپ من هنگام کارهای ساده ای مثل گشت و گذار در نت و ... به شدت کند می شه،تسک منیجر هم نشون می ده که بار سی پی یو به شدت زیاده و 100 درصد داره ازش استفاده می شه؛در حالیکه کار خاصی هم انجام نمی دم؛این موضوع تا 5 دقیقه ادامه داره و بعدش درست می شه؛بنده فکر می کنم با اکسپلوررهام(اعم از اینترنت اکسپلورر و ویندوز اکسپلورر )مشکل داره؛
ضمنا" تو قسمت پراسس ها هم سه فایل اجرایی با نام SVCHOST.EXE وجود داره که یه دو تاش برای نت ورک هست و دو تاش هم سیستمی،مواقعی که سیستمم کند می شه،یکی از این فایلهای سیستمی SVCHOST،به شدت از سی پی یو سیستم استفاده می کنه و گاها به 85 تا 90 درصد هم می رسه که این موضوع موجب کند شدن لپ تاپ می شه،
با توجه به اینکه الان نزدیک امتحانا هست و از طرفی کلی از کارهای ترجمه و نوشتن مقاله و آماده کردن ارائه ها باقی مونده،بنده هم قصد ریکاور کردن ندارم،آیا شما راه حلی برای این موضوع سراغ دارید؟