• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مخلصم مجتبي جان عزيز.
اين فقط مشكل شما نيست. البته فكر هم نمي كنم كار ويروس باشه! البته شايد هم باشه. (با احترام به نظر hossein505).

در كل اين جا گفته چطوري اين مشكل رو حل كني:

How to Fix svchost.exe using 100% CPU / Memory Leak

svchostleak.jpg

با اینکه خیلی مجتبی رو دوست دارم ، ولی اجازه بدهید به دلیل استفاده از مک او اس ، یک پوزخند توپ به ویندوز بزنم:p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام گفتی قلیون ، یک دونه مینا کاری شدهش رو دیدم ، رفته بودم ویلا برای تهیه سوغاتی ، می گفت 2.5میلیون تومان:blink:

اتفاقا كادوي تولد يك قليون كادو گرفتم با مارك معروف mya. من زياد قليون مي كشم. واقعا عالي بود. حالا او كه شما فرموديد به خاطر هنر و صنايع دستي بوده(البته فكر كنم). ولي اين واقعا محشر بود. دوسش دارم. :blush:

با اینکه خیلی مجتبی رو دوست دارم ، ولی اجازه بدهید به دلیل استفاده از مک او اس ، یک پوزخند توپ به ویندوز بزنم:p

:rolleyes:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به این سرعت خاطراتت رو با ویندوز از یاد بردی ؟؟؟ :lol:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان ، بنده هم به مشکل اینترنت و همین طور مراجعات پدر و مادر به خانه جدید برخورده بودم:lol:
میهمان داری می کردیم شرمنده ، در حال حاضر تمام قد در خدمت گذاری اماده ام

سلام دانیال جان؛
الان برای من ویندوز و مک مهم نیست؛مهم اینه که بعضی وقتها تو نمی تونم کار کنم و کلی کار هم باید تحویل بدم؛
آقا یه سر به بخش پیشنهادات و نظرات در رابطه با فروم بزن؛بچه ها پیشنهاد ایجاد یک ساب فروم جهت جمع آوری رویوها و تاپیکهای مربوط به پاکت پی سی های مختلف را دادند؛نظرت چیه؟بخون اگر نظری داری و یا مشکلی می بینی نظر تو را هم بدانیم؛

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
... ... ...اما بحث این هست که وقتی چیزی از دست می رود؛چقدر باید ناراحت شد؟آیا ناراحتی دردی را درمان می کند؟یا اینکه به مشکلات می افزاید؟
؛

من هم با صحبتهای مجتبی جان موافقم .

3 ~ 4 روز پیش لپ تاپم ( که جای پسرم بود ) ســــوخت . یکسال گارانتی تعویض داشت اما از اونجایی که من خیلی آدم خوش شانسی هستم یکسال و یکماهی می شد که داشتمش .

فرستادم نمایندگیش میگه مادر بورد سوخته 300 چوب خرجشه ، منم که گفتم بی خیالش . الان هم که برگشته افتاده کنار خونه از طرفی نه میتونم بدمش به کسی نه ماندنش در منزل به کاری نمیاد.

اینارو با توجه به موضوعات بالا گفتم که بدونید بعد از سوختنش ذره ای ناراحت نشدم - که همکارام و آشنایان خیلی بیشتر از من ناراحت این موضوع شدند . چرا که با ناراحتی اپسیلون کمکی به بهبودی اون شیئ نخواهد شد . جــــونـــــتون سلامت .

در همین راستا برای تمامی دوستان پیتی ( بخش پاکت پیسی ) آرزوی سلامتی میکنم.
63izs7n.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من تسلیمم ، ولی خداییش یه ذره هم ناراحت نمیشید ؟ :D
اولش که ناراحت میشید که یه ذره :lol:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
از طرف من هم سلام مخصوص خدمت حسين عزيز برسون. ;)
در مورد آنتي ويروس هم من شخصا McAfee نسخه 8.0.0 رو پيشنهاد مي كنم. درسته كه نسخه هاي جديدتري هم داره ولي اين نسخش از همه بروز تره. يكي از خوبي هاش اينه كه من مثلا 3 تا كامپيوتر دارم كه اين روش نصبه. معمولا فايل هاي آپديت اون رو به نام sdat رو دانلود مي كنم و در هر 3 كامپيوتر نصب مي كنم. يعني معمولا يك بار دانلود مي كنم به جاي سه بار. البته نمي دونم كه برنامه هاي ديگه هم اين خاصيت رو دارن يا نه.:D

شهرام جان هیچ آنتی ویروسی به nod 32 نمیرسه نظر کاملا شخصی چون نمیخوام دوباره مثل قضیه
opera Vs. firefox نشه :lol:
این آپدیتی که میگی رو هم nod 32 داره و میشه انتقال داد به اسم فولدرش هم اینه و اینجا قرار داره
C:\Program Files\ESET\updfiles
:p
با نود هم مشکل حل نشد؛

نمیدونم pm هام رسید یا نه
ولی برای 3 تا دستگاه همین مشکل پیش اومده بود که 2 تاش با nod 32 حل شد
ویکیش هم به خاطر استفاده از هاب سوییچ در شبکه و یک کابل به صورت loop (سهل انگاری بچه ها :lol:) که از سویچ اومده بود و دوباره به سوییچ خورده بود :wacko: این مشکل به وجود اومده بود
نکته: این مشکل فقط برای این سیستم و وصل بودن شبکه به وجود می اومد که با قطع کردن اون کابل درست شد :D
نمیدونم شما هم شبکه هستی یا نه ؟
----
دوستان دیگه تجربیاتشون به مجتبی انتقال بدن شاید مشکل حل شد !

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من تسلیمم ، ولی خداییش یه ذره هم ناراحت نمیشید ؟ :D
اولش که ناراحت میشید که یه ذره :lol:

آره خداييش :happy:
اينكه يه چيز طبيعيه. معمولا آدم وقتي اتفاقي براي چيزي كه دوستش داره مي يوفته ناراحت مي شه. من خودم وقتي خودكارم رو كه دوست داشتم گم كردم خيلي خيلي ناراحت شدم. :p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دنبال يه روش بودم كه باهاش بشه رمز Administrator يك كامپيوتر رو عوض كرد (به دلايل جاسوسي)!. پيدا كردم. گفتم اينجا هم بذارم شايد به درد دوستان هم بخوره.
اين يك بچ فايله كه ابتدا بوزر Administrator رو مي سازه، بعد اون رو به عضويت گروه Administrators در مي ياره. در خط سوم اگر اين يوزر موجود باشه رمز اون رو به 123 تغيير مي ده.
مي دونيد كه اگه رمز Administrator يك كامپيوتر رو در شبكه داشته باشيد مي تونيد با استفاده از $ به تمامي درايو ها اون، حتي اگه share نباشه دسترسي داشته باشيد. به خاطر سرويس Remote Assistant ويندوز تمامي درايو ها با $ به صورت كامل به اشتراك گذاشته شده است.

f_ComputerManm_f91f782.jpg

خلاصه كه كلي حاله :p

فایل های ضمیمه

• AdminPass.rar
    152 بایت · نمایش ها: 3

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آره خداييش :happy:
اينكه يه چيز طبيعيه. معمولا آدم وقتي اتفاقي براي چيزي كه دوستش داره مي يوفته ناراحت مي شه. من خودم وقتي خودكارم رو كه دوست داشتم گم كردم خيلي خيلي ناراحت شدم. :p
منم وقتی خودکارتو گم میکردی و ناراحت میشدی ناراحت میشدم ... :D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
شهرام جان هیچ آنتی ویروسی به nod 32 نمیرسه نظر کاملا شخصی چون نمیخوام دوباره مثل قضیه
opera Vs. firefox نشه :lol:
این آپدیتی که میگی رو هم nod 32 داره و میشه انتقال داد به اسم فولدرش هم اینه و اینجا قرار داره
C:\Program Files\ESET\updfiles
:p

نمیدونم pm هام رسید یا نه
ولی برای 3 تا دستگاه همین مشکل پیش اومده بود که 2 تاش با nod 32 حل شد
ویکیش هم به خاطر استفاده از هاب سوییچ در شبکه و یک کابل به صورت loop (سهل انگاری بچه ها :lol:) که از سویچ اومده بود و دوباره به سوییچ خورده بود :wacko: این مشکل به وجود اومده بود
نکته: این مشکل فقط برای این سیستم و وصل بودن شبکه به وجود می اومد که با قطع کردن اون کابل درست شد :D
نمیدونم شما هم شبکه هستی یا نه ؟
----
دوستان دیگه تجربیاتشون به مجتبی انتقال بدن شاید مشکل حل شد !

مرسی حسین جان،امروز لپ تاپ رو مجبور شدم ریکاور کنم و دوباره تمام برنامه ها رو نصب کنم و آپدیتها رو بگیرم،خلاصه مجبور شدم آخرین راه حل رو انجام بدم،هرچند که کارام هم مونده،
از شما و شهرام عزیز ممنونم،
-------------------------------------------------
قابل توجه پارسا،
آره ناراحت می شیم؛اما باید سعی کنیم به جای اینکه ناراحتی ما ادامه داشته باشه،دنبال راه حل بریم،من به یه مشکل مالی خفن خوردم،اما دارم دنبال راههای تامینش می گردم؛خلاصه یه سیب تا از بالا به زمین برسه به قول یکی از روسای قبلیم یک میلیون و یک بار دور خودش می چرخه،(که همون یه بار آخر کارو خراب می کنه:lol:)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مرسی حسین جان،امروز لپ تاپ رو مجبور شدم ریکاور کنم و دوباره تمام برنامه ها رو نصب کنم و آپدیتها رو بگیرم،خلاصه مجبور شدم آخرین راه حل رو انجام بدم،هرچند که کارام هم مونده،
از شما و شهرام عزیز ممنونم،
-------------------------------------------------
:lol:)

واي كه چقدر هم سخت و رنج آوره اين ريكاور و نصب ويندوز و نصب درايور ها و برنامه ها... :wacko:
خواهش مي كنم. ببخشيد كه مفيد نبود.;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
تيم ملي هم كه امروز برد! ولي به نظر من تيم ملي اون صلابت يك تيم ملي رو نداره. من كه در طول بازي حتي يك تاكتيك تيمي و خلاقيت فردي نديدم. اصلا انگار كه تيم هيچ برنامه اي واسه اين بازي نداشت. خدا آخر و عاقبت ما رو با اين تيم ملي بخير كند.;) من كه هفته ي آتي كلي كار و مشغله دارم. واسه همه دوستان عزيز هم يك هفته ي پر از موفقيت رو آرزو مي كنم.;) شب همگي خوش! شاد باشيد.;)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مجتبي جان من هنوز نتونستم با خودم كنار بيام ( و مي دونم به اين زودي نمي تونم !‌) براي همين اينجا رو هم خيلي كم ميام ! اونجا كه مي خواستم برم رو هم نمي رم دونقطه دي

شرمنده كه دير رسيدم ! هر چند اگر زود تر هم مي رسيدم ظاهرا فايده اي نداشت ! چون اكثر راهكار ها پيشنهاد شد

دنبال يه روش بودم كه باهاش بشه رمز Administrator يك كامپيوتر رو عوض كرد (به دلايل جاسوسي)!. پيدا كردم. گفتم اينجا هم بذارم شايد به درد دوستان هم بخوره.
اين يك بچ فايله كه ابتدا بوزر Administrator رو مي سازه، بعد اون رو به عضويت گروه Administrators در مي ياره. در خط سوم اگر اين يوزر موجود باشه رمز اون رو به 123 تغيير مي ده.
مي دونيد كه اگه رمز Administrator يك كامپيوتر رو در شبكه داشته باشيد مي تونيد با استفاده از $ به تمامي درايو ها اون، حتي اگه share نباشه دسترسي داشته باشيد. به خاطر سرويس Remote Assistant ويندوز تمامي درايو ها با $ به صورت كامل به اشتراك گذاشته شده است.

f_ComputerManm_f91f782.jpg

خلاصه كه كلي حاله :p

شهرام جان سر حوصله لينك اون CD bootable كه ليست تمام ID هاي ويندوز رو مي ده و هر كدوم رو پسووردش رو به هر چي خواستي تغيير مي ده مي زار م!

از طرف من هم سلام مخصوص خدمت حسين عزيز برسون. ;)
در مورد آنتي ويروس هم من شخصا McAfee نسخه 8.0.0 رو پيشنهاد مي كنم. درسته كه نسخه هاي جديدتري هم داره ولي اين نسخش از همه بروز تره. يكي از خوبي هاش اينه كه من مثلا 3 تا كامپيوتر دارم كه اين روش نصبه. معمولا فايل هاي آپديت اون رو به نام sdat رو دانلود مي كنم و در هر 3 كامپيوتر نصب مي كنم. يعني معمولا يك بار دانلود مي كنم به جاي سه بار. البته نمي دونم كه برنامه هاي ديگه هم اين خاصيت رو دارن يا نه.:D

عرض كنم دلايل فت و فراواني دارم كه بايد چند تن TNT زير شركت توليد كننده mcafee بزارن و خلاص ‌!‌ ببخش كه الان خوابم مي اد و دارم indiana jons جديد رو نگاه مي كنم ...

دكتر جان قرص براي ترك اعتياد گيم، فروم هاي قبلي و كامپيوتر اختراع شده ؟‌ اگر هست ميشه بگين 2 بار هواپيما براي من بفرستن امشب همش رو بخورم ؟ از كارت گرافيك چه خبر كه الان يادش افتادم از خجالت قرمز شدم !‌5 روز پشت سر هم WOW بازي كردم !!!!!! حتما فردا مي گردم

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
عرض كنم دلايل فت و فراواني دارم كه بايد چند تن TNT زير شركت توليد كننده mcafee بزارن و خلاص ‌!‌ ببخش كه الان خوابم مي اد و دارم indiana jons جديد رو نگاه مي كنم ...

:medieval::rambo:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بابا جنگ و دعوا رو بزارین کنار همین الان گوشی رو بردار
و این شماره و بگیر تا یکم شاد بشی

دوستان به همه پیشنهاد میشه این شماره رو بگیرن وچند دقیقه فقط گوش بکنن میتونین هم گوشی روی اسپیکر بزارین تا همه استفاده کنن

حتما امتحان کن ضرر نمیکنی :D

9092301202

Last edited:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
fighting0031.gif

fighting0001.gif

fighting0002.gif

fighting0010.gif