• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا شرمنده دیر شد الان فهمیدم تولد شهرام و آقا سیاوش گل مبارک

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
انقدر کم سر میزنم ز همه چیز بی خبرم. مخلص همگی. تولد دوستان گلم مبارک
2uge4p4.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان چند روزی هست که لپتاپ من هنگام کارهای ساده ای مثل گشت و گذار در نت و ... به شدت کند می شه،تسک منیجر هم نشون می ده که بار سی پی یو به شدت زیاده و 100 درصد داره ازش استفاده می شه؛در حالیکه کار خاصی هم انجام نمی دم؛این موضوع تا 5 دقیقه ادامه داره و بعدش درست می شه؛بنده فکر می کنم با اکسپلوررهام(اعم از اینترنت اکسپلورر و ویندوز اکسپلورر )مشکل داره؛
ضمنا" تو قسمت پراسس ها هم سه فایل اجرایی با نام SVCHOST.EXE وجود داره که یه دو تاش برای نت ورک هست و دو تاش هم سیستمی،مواقعی که سیستمم کند می شه،یکی از این فایلهای سیستمی SVCHOST،به شدت از سی پی یو سیستم استفاده می کنه و گاها به 85 تا 90 درصد هم می رسه که این موضوع موجب کند شدن لپ تاپ می شه،
با توجه به اینکه الان نزدیک امتحانا هست و از طرفی کلی از کارهای ترجمه و نوشتن مقاله و آماده کردن ارائه ها باقی مونده،بنده هم قصد ریکاور کردن ندارم،آیا شما راه حلی برای این موضوع سراغ دارید؟

مخلصم مجتبي جان عزيز.
اين فقط مشكل شما نيست. البته فكر هم نمي كنم كار ويروس باشه! البته شايد هم باشه. (با احترام به نظر hossein505).

در كل اين جا گفته چطوري اين مشكل رو حل كني:

How to Fix svchost.exe using 100% CPU / Memory Leak

svchostleak.jpg

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان گل:)

بچه های که اصفهان هستند یه خبری بدن به من چون من اصفهان هستم خلاصه که بچه ها رو ببینیم:)

کلی دلم برا همه تنگ شده:rolleyes:

سلام حسين جان.
خوش بگذره عزيز. مواظب سپاهاني ها باش :p

مخلصيم. :blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
100 درصد ویروس داری

اینو نصب کن حتما همreadme رو بخون و به هیچ وجه ریستارت نکن تا تمام مراحل تموم بشه
تا بتونی آپدیت کنیش

http://www.4shared.com/file/49164566/32a4b856/NOD32_27039__Hos_505.html?dirPwdVerified=42333246

مخلصم مجتبي جان عزيز.
اين فقط مشكل شما نيست. البته فكر هم نمي كنم كار ويروس باشه! البته شايد هم باشه. (با احترام به نظر hossein505).

در كل اين جا گفته چطوري اين مشكل رو حل كني:

How to Fix svchost.exe using 100% CPU / Memory Leak

[]

دوستان ازتون ممنونم،حتما" دستورات انجام خواهد شد،

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

حاج حسین شما نباشی هم جات تو دل ماست. ممنون از لطفت...
آقا سعید امپراتور شما هم خیلی لطف دارید. مرسی

دوستان امروز بعد از ظهر یه پیرمرد کوری! با 206 اش زد ماشین نازنینم رو داغون کرد:( از فرعی اومد من هم که توی اصلی داشتم میرفتم ... بی وجدان هیچ ترمزی هم نگرفت زد به گلگیر عقب سمت راننده من هم منحرف شدم دو دور! چرخیدم و آخرش وسط آیلند بلوار گیر کردم. چیزیم هم نشد. ولی ماشینم:( خداییش حتی یک خط کوچولو هم روش نبود... من نمیدونم این خانم ها و پیرمردها رانندگی نکنن دنیا به آخر میرسه؟؟؟؟ آخه گناه امثال من چیه؟؟؟؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

دوستان امروز بعد از ظهر یه پیرمرد کوری! با 206 اش زد ماشین نازنینم رو داغون کرد:( از فرعی اومد من هم که توی اصلی داشتم میرفتم ... بی وجدان هیچ ترمزی هم نگرفت زد به گلگیر عقب سمت راننده من هم منحرف شدم دو دور! چرخیدم و آخرش وسط آیلند بلوار گیر کردم. چیزیم هم نشد. ولی ماشینم:( خداییش حتی یک خط کوچولو هم روش نبود... من نمیدونم این خانم ها و پیرمردها رانندگی نکنن دنیا به آخر میرسه؟؟؟؟ آخه گناه امثال من چیه؟؟؟؟

حالا خدا رو شكر كه خودت سالمي ;)
مال دنيا هم كه فداي سرت رفيق :happy:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

شکر خدا خودت سالمی،این مال و منال دنیا مهم نیست،فدای سرت،:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حالا خدا رو شكر كه خودت سالمي ;)
مال دنيا هم كه فداي سرت رفيق :happy:

شکر خدا خودت سالمی،این مال و منال دنیا مهم نیست،فدای سرت،:)

ببخشیدا ... ولی من که این اتفاق برام افتاد ناراحت ِ ماشینمم بودم ، این حس اجتناب ناپذیره ...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ببخشیدا ... ولی من که این اتفاق برام افتاد ناراحت ِ ماشینمم بودم ، این حس اجتناب ناپذیره ...

ولی پارسا جان؛یکی از آشنایان دوست بنده؛وقتی که تصادف می کنه؛و بعد از بهوش اومدن در بیمارستان؛متوجه می شه که از گردن به پایین فلج شده؛شما تصور کنید که مثلا" از فردا نتونید راه برید؛چقدر وحشتناکه:(
اما ماشین و خونه و ... را می توان دوباره بدست آورد؛

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ولی پارسا جان؛یکی از آشنایان دوست بنده؛وقتی که تصادف می کنه؛و بعد از بهوش اومدن در بیمارستان؛متوجه می شه که از گردن به پایین فلج شده؛شما تصور کنید که مثلا" از فردا نتونید راه برید؛چقدر وحشتناکه:(

اين هميشه براي من هم قابل توجه بوده. مثلا كلي زحمت بكشي! يه پرادو بخري... بعد كنار خيابون پاركه يه درخت بيوفته روش. يا باهاش تصادف كني و ماشينت از بين بره. يا مثلا خيلي چيزهاي ديگه. هيچ وقت به فكر مال اندوزي نبودم و نيستم. سعي مي كنم اگه پولي هم دارم باهاش حالا رو خوش بگذرونم. ولي به كيفيت زندگي هم اعتقاد خاصي دارم. اعتقاد دارم كه وسايل زندگي آدم بايد شديدا با كيفيت باشه. ;) واقعا فرق مي كنه كه بايه قليون 20 هزاري حال كني يا با يه قليون 200 هزاري. :p واقعا عقايدم با رفتارم چقدر متفاوته!:D دوگانگي شخصيت دارم :blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اين هميشه براي من هم قابل توجه بوده. مثلا كلي زحمت بكشي! يه پرادو بخري... بعد كنار خيابون پاركه يه درخت بيوفته روش. يا باهاش تصادف كني و ماشينت از بين بره. يا مثلا خيلي چيزهاي ديگه. هيچ وقت به فكر مال اندوزي نبودم و نيستم. سعي مي كنم اگه پولي هم دارم باهاش حالا رو خوش بگذرونم. ولي به كيفيت زندگي هم اعتقاد خاصي دارم. اعتقاد دارم كه وسايل زندگي آدم بايد شديدا با كيفيت باشه. ;) واقعا فرق مي كنه كه بايه قليون 20 هزاري حال كني يا با يه قليون 200 هزاري. :p واقعا عقايدم با رفتارم چقدر متفاوته!:D دوگانگي شخصيت دارم :blush:

بله شهرام جان،بنده هم اعتقاد شما را دارم،تلاش می کنم تا از زندگیم لذت ببرم،اصلا" از ادمهایی نیستم که تلاش نکنم و بعد توجیه کنم،تا جایی که بتوانم سعی می کنم از دسترنج تلاشهایم و اندوخته هایم،جهت لذت بردن از زندگی استفاده کنم،به شیک بودن و منظم بودن و تمیز بودن به شدت بها می هم،اما بحث این هست که وقتی چیزی از دست می رود؛چقدر باید ناراحت شد؟آیا ناراحتی دردی را درمان می کند؟یا اینکه به مشکلات می افزاید؟
راستی شهرام جان اون پچ ها را نصب کردم اما متاسفانه همچنان وضعیت ادامه دارد؛گرچه کمی بهتر شده است؛حالا به سراغ آنتی ویروس حسین خواهم رفت؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شکر ِ خدا به خاطر ِ سالم بودن نکته ی اوله ! اما اینکه آدم از خط افتادن ِ ماشینشم ناراحت بشه منطقیه ، چون بالاخره یکی یه روزی واسه ش زحمت کشیده ...
مهم نیست که ماشین طوریش بشه ها ! آدم روزای اول نمیتونه ناراحت نباشه ...

علت اینه که بشر اصولا" طلب کاره ، خودمم بشرما ! یعنی اگه سر تصادف سالم موند ، به خراب شدن ِ ماشینش گیر میده و ناراحت میشه ... من نمیگم خوبه یا بده ، میگم اجتناب ناپذیره ...

تازه اگه ماشینشم طوریش نشه از این ناراحت میشه که چرا نتونسته Safe رانندگی و کنه و در شرایط ریسک قرار داده !

کلا" ماها طلب کاریم خب ! حقیقت ِ مطلب ...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
داشت یادم می رفت؛
حسین عزیز که زحمتهای زیادی هم برای اینجا کشیده و خیلی وقتها کم کاری های منو جبران کرده،به دلیل مشکلات اینترنت چند وقتی هست که نمی تونه به اینجا سر بزنه،و به من سپرد که پیغامی را به شما دوستان برسانم:
حسین به تمامی دوستان سلام رسونده و از همه دوستان عذرخواهی کرده که نمی تونه به دلیل مشکلات به اینجا سر بزنه؛و البته قرار هست که مشکلات اینترنتی ایشون به زودی رفع بشه و دوباره در خدمتش باشیم.
من هم بی صبرانه منتظر بازگشت ایشون هستم:rolleyes:(تا تمام کارها را مثل همیشه رو دوشش بندازم:blush:)
امیدوارم که دانیال هم هر چه زودتر سرش خلوت شه و به یکی از علائقش که اینجا هست برسه:rolleyes:
روز خوبی داشته باشید.
---------------------------------------------------------
ادیت:حسین من خودم نود32 دارم؛چند وقتی هم روی سیستمم بود؛نصب می کنم و آپدیت ببینم چی میشه؛راستش منم بعید می دونم به خاطر ویروس باشه؛در هر صورت مرسی

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان گل آقا مجتبی و آقا شهرام و آقا حسین و برادر عزیزم پارسا از همدردی و توجهتون ممنونم. راستش همون طور که شما می گید واقعا مهم سلامتی و تندرستیه که بزرگترین نعمته... خداییش همینه .
اما خب. راستش من زیاد هم از نظر مادی قضیه ناراحت نشدم. (منظورم از مادی اینجا پوله!) اما فرض کنید یک پاکت پی سی بخرید بعد یکی بیاد ال سی دیش رو خدای نکرده خورد کنه. بعد هم ببره عوضش کنه. این موارد یه جورایی به دل من نمی چسبه. راستش این ماشین رو من خیلی دوست داشتم. البته شاید بشه گفت علاقه به مال دنیاست ولی خب... دوست داشتن همینه دیگه. 6 تا ماشین دیگه داشتم ولی هیچ کدوم رو دوست نداشتم! یه جورایی این ماشین جزئئ از وجودمم شده بود. نمی دونم چطور بگم. فرض کنید رستم و رخش!!!! (چه حالی به خودم دادم!) ماشینم اسم هم داشت. اسمش شبرنگ بود!!! حالا البته ما مثل شهرام جون پرادو نمی تونیم بخریم و پزو میخریم! هر کسی به جیبش دیگه... ولی یه جورایی عدالت نیست. یه عده آدم شوت میشینن پشت فرمون میان میزنن به جان و مال مردم.

اما خدارو میلیاردها بار شکر.... اون جوری که من چرخیدم اگر کمربند نبسته بودم حداقل چند روزی بیمارستان بودم. ضمنا چون به سایت مخالف پرت شدم اگر یک پراید که از روبرو میومد یه پسر جوون ماهر نبود و در نمی رفت و مثلا یه خانمی چیزی بود قطعا کشته میشد. اونوقت من الان زندان بودم. ضمنا چندی پیش هم با ماشین شرکت زدم به یه بنده خدایی (البته باز هم اون مقصر بود ولی به هر حال خدا رحم کرد. با نیسان پیکاپ و دنده کمک یه عابرو بزنی... ) خدایا شکرت.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
داشت یادم می رفت؛
حسین عزیز که زحمتهای زیادی هم برای اینجا کشیده و خیلی وقتها کم کاری های منو جبران کرده،به دلیل مشکلات اینترنت چند وقتی هست که نمی تونه به اینجا سر بزنه،و به من سپرد که پیغامی را به شما دوستان برسانم:
حسین به تمامی دوستان سلام رسونده و از همه دوستان عذرخواهی کرده که نمی تونه به دلیل مشکلات به اینجا سر بزنه؛و البته قرار هست که مشکلات اینترنتی ایشون به زودی رفع بشه و دوباره در خدمتش باشیم.
من هم بی صبرانه منتظر بازگشت ایشون هستم:rolleyes:(تا تمام کارها را مثل همیشه رو دوشش بندازم:blush:)
امیدوارم که دانیال هم هر چه زودتر سرش خلوت شه و به یکی از علائقش که اینجا هست برسه:rolleyes:
روز خوبی داشته باشید.
ادیت:حسین من خودم نود32 دارم؛چند وقتی هم روی سیستمم بود؛نصب می کنم و آپدیت ببینم چی میشه؛راستش منم بعید می دونم به خاطر ویروس باشه؛در هر صورت مرسی

از طرف من هم سلام مخصوص خدمت حسين عزيز برسون. ;)
در مورد آنتي ويروس هم من شخصا McAfee نسخه 8.0.0 رو پيشنهاد مي كنم. درسته كه نسخه هاي جديدتري هم داره ولي اين نسخش از همه بروز تره. يكي از خوبي هاش اينه كه من مثلا 3 تا كامپيوتر دارم كه اين روش نصبه. معمولا فايل هاي آپديت اون رو به نام sdat رو دانلود مي كنم و در هر 3 كامپيوتر نصب مي كنم. يعني معمولا يك بار دانلود مي كنم به جاي سه بار. البته نمي دونم كه برنامه هاي ديگه هم اين خاصيت رو دارن يا نه.:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با نود هم مشکل حل نشد؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
kaspersky 8 رو نصب کردیم و بسی لذت بردیم ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

شهرام گفتی قلیون ، یک دونه مینا کاری شدهش رو دیدم ، رفته بودم ویلا برای تهیه سوغاتی ، می گفت 2.5میلیون تومان:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
داشت یادم می رفت؛
روز خوبی داشته باشید.

مجتبی جان ، بنده هم به مشکل اینترنت و همین طور مراجعات پدر و مادر به خانه جدید برخورده بودم:lol:
میهمان داری می کردیم شرمنده ، در حال حاضر تمام قد در خدمت گذاری اماده ام

بالا