آقا ما 1 هفته مرخصی اجباری( یا همون بن ) بودیم حالا اومدم دیدم که به سلامتی انجمن هیئت مدیره ÷یدا کرده و... به حسین آقا وآقا مجتبی تبریک عرض میکنم... قبلا 1 مدیر بود ما هر روز بن میشدیم وای به حال الان با 3 مدیر! :blush: راستی ÷یشنهاد میکنم هیئت مدیره جدید به فکر وام و منزل سازمانی ÷رسنل رسمی(کاربر فعال) و کارمندان قراردادی( ما بدبخت بیچاره های غیر فعال به علت هر روز بن شدن!) باشن. ممنون .
ممنونم سینا جان؛تاپیک هم چک می کنم؛سلام بر همه دوستان
من فقط 4 روز نبودم چه قدر تحول تو فروم شده !
از همین جا تبریکات خودم رو به مجتی خان و حسین عزیز اعلام می دارم ! آرزومندم با تلاش شما دوستان در اینده نزدیک بهترین و کامل ترین فروم فارسی در مورد پی پی سی داشته باشیم !
سینا
مجتبی دوست عزیز ممنون می شوم که به سوالم در آخر صفحه اول تاپیک فروش دستگا هتان جواب دهید !
در مورد وام و منزل مسکونی و ...؛من فکر می کنم که باید با وزیر مسکن صحبت کنید؛اما جدای از شوخی در حال بررسی یکسری موارد کلی هستیم؛آقا ما 1 هفته مرخصی اجباری( یا همون بن ) بودیم حالا اومدم دیدم که به سلامتی انجمن هیئت مدیره ÷یدا کرده و... به حسین آقا وآقا مجتبی تبریک عرض میکنم... قبلا 1 مدیر بود ما هر روز بن میشدیم وای به حال الان با 3 مدیر! :blush: راستی ÷یشنهاد میکنم هیئت مدیره جدید به فکر وام و منزل سازمانی ÷رسنل رسمی(کاربر فعال) و کارمندان قراردادی( ما بدبخت بیچاره های غیر فعال به علت هر روز بن شدن!) باشن. ممنون .
ممنونم دوست عزیزتبریکات صمیمانه به حسین آقا و مجتبی خان گل ، ایشالا که موفق باشین . فقط خواهشی که دارم اینه که سعی کنین مطالبی که ارائه میکنین مثل مطالب و راهنماییهای فرهاد عزیز پرمحتوا و مستند باشه.
با سپاس
آقاي دكتر شرمندمون نكن ديگه. من شوخي كردم... فكر كنم كوچكترين شاگرد شما باشم و صد البته اگر بن شدم حقم بوده........ فقط دكتر جان يه لطفي بكن به ما مرخصي بيشتر از يك هفته نده!:blush: آخه ما به اينجا خيلي محتاجيم... (شرمنده دكتر ولي يه چيزي رو هم متوجه نشدم؟ منظورتون اين بود وقتي كسي بن ميشه ناراحت ميشيد يا وقتي من بن شدم؟؟؟؟ آخه از جمله اي كه نوشتيد اين طور به نظر ميومد.) باز هم متاسفم اگر شوخي من باعث دلخوري شده باشه. من كاملا به لزوم نظم اعتقاد دارم و ديگر فوروم ها را هم ديدم كه چه وضعي دارن... آقا يه چيزه ديگه. من چطور ميتونم مشخصاتم رو اديت كنم مثلا اسمم رو يا آواتار بذارم؟؟؟قربان بن کردن شما از تلخ ترین لحظات فروم برای من بوده است . امیدوارم که قبول کنید برای بهتر شدن فروم ، ناگزیر به چنین قربانی کردن هایی هستم ، بازگشت شما رو خوش امد می گویم
:: آقاي دكتر شرمندمون نكن ديگه. من شوخي كردم... فكر كنم كوچكترين شاگرد شما باشم و صد البته اگر بن شدم حقم بوده........ فقط دكتر جان يه لطفي بكن به ما مرخصي بيشتر از يك هفته نده!:blush: آخه ما به اينجا خيلي محتاجيم... (شرمنده دكتر ولي يه چيزي رو هم متوجه نشدم؟ منظورتون اين بود وقتي كسي بن ميشه ناراحت ميشيد يا وقتي من بن شدم؟؟؟؟ آخه از جمله اي كه نوشتيد اين طور به نظر ميومد.) باز هم متاسفم اگر شوخي من باعث دلخوري شده باشه. من كاملا به لزوم نظم اعتقاد دارم و ديگر فوروم ها را هم ديدم كه چه وضعي دارن... آقا يه چيزه ديگه. من چطور ميتونم مشخصاتم رو اديت كنم مثلا اسمم رو يا آواتار بذارم؟؟؟
تو این فروم یکی پیدا میشه که بگه چرا فرهاد رفت؟؟؟ تازگیا هم بهروز رفته و هم فرهاد...
کلان رفتنش خیلی وقته که ذهنمو مشغول کرده... حتی از موقعی که رفته،با این dell axim جز بازی هیچ کاری نکردم
تو این فروم یکی پیدا میشه که بگه چرا فرهاد رفت؟؟؟ تازگیا هم بهروز رفته و هم فرهاد...
کلان رفتنش خیلی وقته که ذهنمو مشغول کرده... حتی از موقعی که رفته،با این dell axim جز بازی هیچ کاری نکردم
علیرضا آخه چرا دل آدمو آب میکنی !!!! مگه پدر کشتگی داری آخه ؟!مساله مربوط به بالا هاااا میشه....
راستی کسی اون ویدیو رو ندید؟! مثل اون touch هستاا! نبینی نصف عمرت برباده!!
اقا حالا که همه چی خوب و خوشه
یه ویدیو اسمی دارم براتون:
Things you see in 10 years in ordinary cars!!
مهرداد وقتشه یه فکر واسه زانتیات بکنی:lol: