• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
تبریکات صمیمانه به حسین آقا و مجتبی خان گل ، ایشالا که موفق باشین . فقط خواهشی که دارم اینه که سعی کنین مطالبی که ارائه میکنین مثل مطالب و راهنماییهای فرهاد عزیز پرمحتوا و مستند باشه.
با سپاس

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا ما 1 هفته مرخصی اجباری( یا همون بن ) بودیم حالا اومدم دیدم که به سلامتی انجمن هیئت مدیره ÷یدا کرده و... به حسین آقا وآقا مجتبی تبریک عرض میکنم... قبلا 1 مدیر بود ما هر روز بن میشدیم وای به حال الان با 3 مدیر! :blush: راستی ÷یشنهاد میکنم هیئت مدیره جدید به فکر وام و منزل سازمانی ÷رسنل رسمی(کاربر فعال) و کارمندان قراردادی( ما بدبخت بیچاره های غیر فعال به علت هر روز بن شدن!) باشن. ممنون .

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان

من فقط 4 روز نبودم چه قدر تحول تو فروم شده !
از همین جا تبریکات خودم رو به مجتی خان و حسین عزیز اعلام می دارم ! آرزومندم با تلاش شما دوستان در اینده نزدیک بهترین و کامل ترین فروم فارسی در مورد پی پی سی داشته باشیم !

سینا

مجتبی دوست عزیز ممنون می شوم که به سوالم در آخر صفحه اول تاپیک فروش دستگا هتان جواب دهید !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
از همه بچه ها تشگر میگنم:)

آقا شرمنده کردید:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا ما 1 هفته مرخصی اجباری( یا همون بن ) بودیم حالا اومدم دیدم که به سلامتی انجمن هیئت مدیره ÷یدا کرده و... به حسین آقا وآقا مجتبی تبریک عرض میکنم... قبلا 1 مدیر بود ما هر روز بن میشدیم وای به حال الان با 3 مدیر! :blush: راستی ÷یشنهاد میکنم هیئت مدیره جدید به فکر وام و منزل سازمانی ÷رسنل رسمی(کاربر فعال) و کارمندان قراردادی( ما بدبخت بیچاره های غیر فعال به علت هر روز بن شدن!) باشن. ممنون .

قربان بن کردن شما از تلخ ترین لحظات فروم برای من بوده است . امیدوارم که قبول کنید برای بهتر شدن فروم ، ناگزیر به چنین قربانی کردن هایی هستم ، بازگشت شما رو خوش امد می گویم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام بر همه دوستان

من فقط 4 روز نبودم چه قدر تحول تو فروم شده !
از همین جا تبریکات خودم رو به مجتی خان و حسین عزیز اعلام می دارم ! آرزومندم با تلاش شما دوستان در اینده نزدیک بهترین و کامل ترین فروم فارسی در مورد پی پی سی داشته باشیم !

سینا

مجتبی دوست عزیز ممنون می شوم که به سوالم در آخر صفحه اول تاپیک فروش دستگا هتان جواب دهید !
ممنونم سینا جان؛تاپیک هم چک می کنم؛

در مورد وام و منزل مسکونی و ...؛من فکر می کنم که باید با وزیر مسکن صحبت کنید؛اما جدای از شوخی در حال بررسی یکسری موارد کلی هستیم؛
پیشنهاد می کنم اگر دوستان نظراتی دارند؛حتی اگر در حد ایده بوده و به نظرشون اجرایی هم ممکن هست که نباشه؛اما در تاپیک بحث و تبادل نظر اشاره کنن؛شاید نظر و ایدشون راه گشای کار ما باشه؛

تبریکات صمیمانه به حسین آقا و مجتبی خان گل ، ایشالا که موفق باشین . فقط خواهشی که دارم اینه که سعی کنین مطالبی که ارائه میکنین مثل مطالب و راهنماییهای فرهاد عزیز پرمحتوا و مستند باشه.
با سپاس
ممنونم دوست عزیز
بنده به لحاظ فنی خودم رو در سطح فرهاد نمی بینم؛فرهاد واقعا" تک بود؛اما حتما" تلاش خواهم کرد تا مستند صحبت کنم؛مرسی از توجهتون

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
::
قربان بن کردن شما از تلخ ترین لحظات فروم برای من بوده است . امیدوارم که قبول کنید برای بهتر شدن فروم ، ناگزیر به چنین قربانی کردن هایی هستم ، بازگشت شما رو خوش امد می گویم
آقاي دكتر شرمندمون نكن ديگه. من شوخي كردم... فكر كنم كوچكترين شاگرد شما باشم و صد البته اگر بن شدم حقم بوده........:cool: فقط دكتر جان يه لطفي بكن به ما مرخصي بيشتر از يك هفته نده!:blush: آخه ما به اينجا خيلي محتاجيم... (شرمنده دكتر ولي يه چيزي رو هم متوجه نشدم؟ منظورتون اين بود وقتي كسي بن ميشه ناراحت ميشيد يا وقتي من بن شدم؟؟؟؟ آخه از جمله اي كه نوشتيد اين طور به نظر ميومد.) باز هم متاسفم اگر شوخي من باعث دلخوري شده باشه. من كاملا به لزوم نظم اعتقاد دارم و ديگر فوروم ها را هم ديدم كه چه وضعي دارن... آقا يه چيزه ديگه. من چطور ميتونم مشخصاتم رو اديت كنم مثلا اسمم رو يا آواتار بذارم؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:: آقاي دكتر شرمندمون نكن ديگه. من شوخي كردم... فكر كنم كوچكترين شاگرد شما باشم و صد البته اگر بن شدم حقم بوده........:cool: فقط دكتر جان يه لطفي بكن به ما مرخصي بيشتر از يك هفته نده!:blush: آخه ما به اينجا خيلي محتاجيم... (شرمنده دكتر ولي يه چيزي رو هم متوجه نشدم؟ منظورتون اين بود وقتي كسي بن ميشه ناراحت ميشيد يا وقتي من بن شدم؟؟؟؟ آخه از جمله اي كه نوشتيد اين طور به نظر ميومد.) باز هم متاسفم اگر شوخي من باعث دلخوري شده باشه. من كاملا به لزوم نظم اعتقاد دارم و ديگر فوروم ها را هم ديدم كه چه وضعي دارن... آقا يه چيزه ديگه. من چطور ميتونم مشخصاتم رو اديت كنم مثلا اسمم رو يا آواتار بذارم؟؟؟

سیاوش جان ما هم به شما احتیاج داریم:)(وجود افراد قوی و تابع قوانین برای حیات فروم لازم:))

دکتر هر کس رو بخواد بن کنه بنده خدا 1000 بار خودش میمیره و زنده میشه ولی چیکار باید کرد خودتون که اشاره کردید یه جاهای نظم لازم:rolleyes:

شما هم برا استفاده از آواتر و امضا فقط کافیه به myprofile برید و به سادگی هم آواتر هم امضا و.... رو اونجا تغییر بدید:) (تو اینجا هم یه سر توضیح داده به کارتون میادhttp://www.forum.persiantools.com/f43.html):)

پ.ن: بچه ها حس مدیریت رو میبینید چه با گلاس شدیم رفت پی کارش:rolleyes::happy:خدا به داد بعدش برسه
4fvgdaq_th.gif
164.gif

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تو این فروم یکی پیدا میشه که بگه چرا فرهاد رفت؟؟؟ تازگیا هم بهروز رفته و هم فرهاد... :(
کلان رفتنش خیلی وقته که ذهنمو مشغول کرده... حتی از موقعی که رفته،با این dell axim جز بازی هیچ کاری نکردم :(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
تو این فروم یکی پیدا میشه که بگه چرا فرهاد رفت؟؟؟ تازگیا هم بهروز رفته و هم فرهاد... :(
کلان رفتنش خیلی وقته که ذهنمو مشغول کرده... حتی از موقعی که رفته،با این dell axim جز بازی هیچ کاری نکردم :(

وحید جان به زودی با هم صحبت میگنیم:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

مساله مربوط به بالا هاااا میشه....

راستی کسی اون ویدیو رو ندید؟! مثل اون touch هستاا! نبینی نصف عمرت برباده!!:D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مساله مربوط به بالا هاااا میشه....

راستی کسی اون ویدیو رو ندید؟! مثل اون touch هستاا! نبینی نصف عمرت برباده!!:D
علیرضا آخه چرا دل آدمو آب میکنی !!!! مگه پدر کشتگی داری آخه ؟! :D

دوستان اگه دل و دماغ دارین که ببینین با پول چیا میتونین داشته باشین حتماااااا ببینین

---

راستی ، خیلی دوست دارم فیلم برداری و کارگردانی کلیپ های تبلیغاتی رو یاد بگیرم کسی توی تهران سراغ نداره ؟!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ کس هم تبریک من رو اصلا ندید!!!!! :((

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اقا حالا که همه چی خوب و خوشه:D
یه ویدیو اسمی دارم براتون:

Things you see in 10 years in ordinary cars!!
مهرداد وقتشه یه فکر واسه زانتیات بکنی:lol:

241.gif
دلم آب كند
241.gif
teef.gif

ايو ديدم ياد چند سال پيش افتادم
شيراز يه روز رفتيم ماشين بخريم آقا يه bm ناز ديديم
241.gif
خيلي رفت تو دلمون
بابام رفت پرسيد چند !!!
teef.gif

طرف در اومد گفت 100 تا :lol: انگار مي خواست قيمت پفك رو بگه
176.gif

164.gif
حالا هم عليرضا مي آد از اينا مي زاره واسمون دلمون رو آب ميكنه
2.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
وطن دوست این رو آورده ، یکی از بچه های دانشگاهم مال باباشو کش رفت و آورد ... :blink:

س کلاس 2008 معمولی 300 ، س کلاس 2008 تیونینگ AMG حدود 360

اما میگن ستاره ی ایران ارزون تر میده خیلییی !!!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اقا کلا مرسس مدلهای سدانش 3 تا کلاس c و E و S داره
C از همه داغون تره و تو ایران مثل ریگ ریخته (حتی صندلیهاش هم تمام الکتریکی نیست)
بعدش E-Class هست که تو ایران هم زاید دیده میشه و ماشین باحالیه!
وبعد از این 2 تا هم S-Class هست که شیکترین لوکس ترین گران ترین راحترین و....بهترین کلاس مرسدس که من تو ایران ندیدم اونوقتی که بودم:rolleyes:
حالا این S-class ها از سال 2007 کلا redesign شدن و این s500 که تو ویدیو بود الان تو سایت مرسدس (www.mbusa.com) از 220 هزار دلار شروع میشه ....

ولی واقعا این ماشینیه کا اگه بگیری میشه صحان جون (درست گفتم؟:D)

If u get one of these, u live longer!!!!

درضمن مهرداد mercedes رو با BMW اصلا یکی نکن که به من خیلی بر میخوره!!:D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
البته مدل های کمباین شده ای مثل :
SLR : که مدل سوپر اسپرت هست و از 340 هزار دلار شروع میشه
CL , SL , CLS که این CLS رو برای رقابت با سری 6 بی ام دبلیو زدند ...
SLK : کوپه های کوچیک از 55 هزار دلار شروع میشه ...

بالا