آخ جون بحث سیاسی
دوستان بحث سیاسی خلاف مرامنامه می باشد . گرچه تفسیر کردن این بند از مرامنامه بسیار دشوار هست
من هم مانند مجتبی فکر میکنم که چون قرار شد اینجا گفتگوی آزاد باشه ، مادامی که احترام همدیگر رو نگه داریم ( که خوشبختانه تا به اینجا نگه داشتیم ) ممانعتی بر سر راه نیست.
اما از اونجا که اگر نگم بیخ خرخره ام می مانه باید عرض کنم که :
.اگر قرار به این باشه که ملتی از فیلم های هالیوود بر آشفته باشه ، قزاق ها باید کله ساشا برن کوهن رو بابت " بورات" ببرن بذارن سر در شهراشون. اصولا ً اگر ما خیلی فرهنگ داشته باشیم ، از یک فیلم ( محصول هنری ) یک جنگ عقیدتی نمی سازیم. همین قدر که حاکمیت دو ماه برایش برنامه می ساخت فکر می کنم برای مان باید کافی باشد که بفهمیم حتماً یک جای کار ایراد دارد. اگر اعتراضی دارید ، شما هم "فرهنگی" نشونش بدید ، مثل همین کمپین اینترنتی دوستان برای فیلم 300 ( مهم نیست که بنده خودم مخالف چنین اعتراضاتی بودم)
.کاریکاتور زدن ، کار زشتی نیست ، حتی اگر تلخ ترین واقعیات سیاسی رو نشون بده ، شما فقط به دلیل دیوار بتونی سانسور حاکمیت ، از بهترین و دست اول ترین شون بی بهره هستید ، باور نمی فرمایید به ستون کاریکاتور هفتگی نیوزویک و تایم بین المللی بیاندازید.وقتی کاری متوسط این طوری پرسر و صدا می شه ، بهتره که با فکر کنیم یک جای کار ایراد داره. دل کسانی که این کاریکاتور رو از رسانه ملی پخش کردن ، به حال اصالت شماها نسوخته بود ؛ وگرنه به شیوه هایی به مراتب متمدنانه تر و موثر تر ، حیثیت شما رو اعاده می کردند.
.در مورد اینکه ما با امریکایی ها کاری نکردیم ، به شدت اختلاف هست ، عده ای می گویند قصد ما از گروگان گرفتن و تعیین نکردن تکلیف شون به مدت 444روز ، تنها یک شوخی شدیداً شهرستانی بود ، عده ای هم معتقد هستند که می خواستیم حالشون رو اخذ کنیم ، عده ای بسیار کم اعتقاد دارند ، گروگان گرفتن امروز چند سپاهی در اربیل ، بازتاب کار نسبتاً بی سابقه ما در 27سال قبل بود.
.در نگاهی فراگیر تر، بنده اعتقاد دارم بحث کردن در مورد اجداد و ابا مربوط به مللی ست که امروز شون رو از دست داده اند و به فردا هیچ امیدی ندارند
بیایید کمی شجاع تر باشیم و صبور تر
موفق باشید