• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقاي lordof persia ي عزيز(فكر كنم اسمتون عليرضا باشه) خدا خيرت بده بابا من الان چند روزي هست كه از دست اين ملت روم نميشه پاكت پي سيم رو از جيبم در بيارم چون يهو همه ميريزن سرم ميگن چرا از اين گوشي هاي چيني glx , roa , rd , ....! نخريدي و پولت رو دور ريختي كوتاه هم نميان! طفلي ها فكر ميكنن مثلا چون تايتن و glx دو تاشون تاچ اسكرين هستن پس ديگه بايد با هم مقايسه بشن. كوتاه هم نميان!

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
به نظر من مردم ما بيش از حد تابع تبليغاتن!
چي باعث مي شه كه برادر من با شادي و رضايت 350 تومن بابت يه نوكيا n72 بده و به نظرش من كه 450 تومن بابت يه پاكت پي سي قوي دادم، حماقت كردم!
الآن هم هركس براي اولين بار پاكت پي سي مي بينه پيش تر جذب اسكرين بزرگ و تاچش مي شه تا قدرت و ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بله ... و این دقیقا از حس ظاهربینی ایرانی ها برخاسته ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نظر من همين دوربين هم اگر از روي ppc بردارن خيلي بهتر ميشه! چون حد اقل ديگه ملت ( دور و وري هاي خودم رو ميگم) دست از سر من بر ميدارن و كامل ازم قطع اميد ميكنن! :cool: به همين دليل من از پاكت پي سي هايي مثل ايسوس p525 و ... كه كي پد موبايلي دارن خوشم نمياد. بابا بايد ppc با موبايل فرق داشته باشه. p525 به نظر من مثل nokia n73 ميمونه. البته با عرض پوزش:p

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اینم از بد شانسی من؛یه پست پر ملات اینجا دادم؛متاسفانه نوسانات پی تی باعث شد پستم اینجا نشینه،
خلاصه موضوع این بود که این موضوع پاکت پی سی و این گوشیهای چینی و این سوالات و تمسخر ها و کنایه ها؛همگی به خاطر ضعف اطلاعات مردم هست؛من تمام تقصیر رو متوجه مردم نمی دونم؛این وسط فروشندگان هم به علت دادن اطلاعات غلط(حالا آگاهانه و یا نا آگاهانه)مقصر هستند؛
تعدادی از دوستان دانشگاهی قدیمی من؛حتی من رو به خاطر پاکت پی سی مورد تمسخر قرار می دادند؛اما همونطور که در مقاله ای که در مورد خرید پاکت پی سی هم اشاره کردم؛نیاز افراد با هم متفاوت هست؛شاید چیزی که موجب برآورده شدن نیاز من میشه موجب خنده و استهزا دیگران بشه؛اما اینها مهم نیست؛مهم اینه که نیاز ما برطرف بشه؛
حالا برای اینکه در راستای این بحث مثالی هم بزنم؛به موردی که سه شنبه هفته پیش تو دانشگاه برام رخ داد،اشاره می کنم؛بعد از اینکه کلاسم تموم شد؛متوجه شدم که میسد کال دارم؛تماس گرفتم و همینطور که راه می رفتم تا از دانشکده خارج شم؛بعد از پایان تماسم؛یکی از دانشجوهای کارشناسی از من پرسید که کیف رو از کجا گرفتم؛بسی مشعوف شدم که به قول دانیال یکی از معتادین ویندوز موبایل رو پیدا کردم؛جواب دادم که از رمضانی؛فکر می کنم نداشته باشه؛پرسیدم دستگاه شما چیه؟گفت اچ تی سی؛گفتم خوب این کیف و کیبورد صرفا" مخصوص اتم و اتم اگزک هست؛با کنجکاوی پرسیدم چه مدلی از اچ تی سی؟جواب داد:آیمیت!!!!!!!!!!!!
انگار آب سردی روی من ریخته باشن؛شوق و ذوق من تبدیل به یاس شد و تصمیم گرفتم که سریعتر خارج بشم؛این آقا که تم ویستا رو تو دستگاهم دیده بوداز من پرسید که ویندوز 200 رو روی دستگاهم نصب کردم؛که من جواب دادم نه ؛ویندوز موبایل 5 هست؛ایشون هم با غرور خاصی گفتن که ویندوز شون 5.1 هست!!!!!!
بعد به من متذکر شدن که خودشون ویندوز رو دستگاهشون نصب می کنن(انگار پی سی هست)و تاکید کردن که منظورشون هارد ریست نیستا،
بهش گفتم جایی به نام پرشین تولز هست؛شما سر بزن انشاله که مفاهیم جدیدی رو خواهی دید؛گفتم برنامه هم برای دانلود داره؛گفت من نیازی ندارم؛من کینگ 2007 برای پاکت پی سی دارم؛
منم دیگه قطع امید کردم و خداحافظی و اینکه من چرا باید به فکر درسم نباشم و به این فکر کنم که طرز فکر دیگران رو تغییر بدم در حالی که دیگران قبل از من اطلاعات غلط رو به این بنده خدا دادن؛
آقا نمی دونم چطور شد که تقریبا" تمام اون پستی که از بین رفته بود رو زدم؛
برم یه آبمیوه بخورم که سرم درد گرفت؛به قول یکی از دوستام که می گفت بدو آب هویجت دیر نشه:lol:
در نهایت می خوام بگم که این مسائل بوده؛چیکارش میشه کرد؟
موفق باشید.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من همين دوربين هم اگر از روي ppc بردارن خيلي بهتر ميشه! چون حد اقل ديگه ملت ( دور و وري هاي خودم رو ميگم) دست از سر من بر ميدارن و كامل ازم قطع اميد ميكنن! :cool: به همين دليل من از پاكت پي سي هايي مثل ايسوس p525 و ... كه كي پد موبايلي دارن خوشم نمياد. بابا بايد ppc با موبايل فرق داشته باشه. p525 به نظر من مثل nokia n73 ميمونه. البته با عرض پوزش:p

قربون دستت:D
P525 به این خوشگلی:lol:
کی پدش واسه شماره گیری خیلی به کارت میاد:cool::p

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
دست اين افراد پاكت پي سي نيفته بهتره!
(حداقل كلاس باقي حفظ مي شه!)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
باورتون نمیشه اینجا کسی نمیدونه پاکت پیسی چیه من اول دق میکردم ولی الان حال میکنم انقدر تو ذوق ملت میزنم بیاید و ببینید و خداییش افراد باحالی هم پیدا میشن که کیف میکنن میگن کاش اینجا هم بود میخریدم همین فردا دارم با یکی میام تهران شاید خرید کنه خرید هم نکنه اطلاعاتی که به دست میاره به نظر من خیلی خوبه
ولی برای اونهایی که از همون اولش میکوبن تو سر مال اصلا نشون نمیدم رک و راست میگم نمیشه
laugh2.gif

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قربون دستت:D
P525 به این خوشگلی:lol:
کی پدش واسه شماره گیری خیلی به کارت میاد:cool::p
آقا عليرضا حدس ميزدم ناراحت بشي! اتفاقا p525 خيلي خشگله به نظر من ولي به هر حال شبيه موبايل هست و سليقه شخصي من تازه كار اين طوريه ديگه. من شرمندم.
آقا مجتبي انصافا اين بابا كه به تورت خورده آخرش بوده:blink: اي بابا. من انصافا 7 ماه ميومدم pt رو ميخوندم بعدش هم چون فرهاد از تايتن تعريف ميكرد رفتم خريدم! اما خداييش پدرم رو خلق الله در اوردن اين چند وقت. بابا اين مردم دارن ميرن گوشي ميخرن كه حتي اسم نداره چه برسه به اين كه گمنام باشه. يه جماعتي هم كه به شدت دارن زور ميزنن روي p990 ويندوز نصب كنن! اين رو موقعي كه p990 به قول color pencil تحفه (منظور گوشي) داشتم فهميدم!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا عليرضا حدس ميزدم ناراحت بشي! اتفاقا p525 خيلي خشگله به نظر من ولي به هر حال شبيه موبايل هست و سليقه شخصي من تازه كار اين طوريه ديگه. من شرمندم.
آقا مجتبي انصافا اين بابا كه به تورت خورده آخرش بوده:blink: اي بابا. من انصافا 7 ماه ميومدم pt رو ميخوندم بعدش هم چون فرهاد از تايتن تعريف ميكرد رفتم خريدم! اما خداييش پدرم رو خلق الله در اوردن اين چند وقت. بابا اين مردم دارن ميرن گوشي ميخرن كه حتي اسم نداره چه برسه به اين كه گمنام باشه. يه جماعتي هم كه به شدت دارن زور ميزنن روي p990 ويندوز نصب كنن! اين رو موقعي كه p990 به قول color pencil تحفه (منظور گوشي) داشتم فهميدم!

دستت طلا آقا امروز مارو با خاک باغچه یکسان کردی:D چرا انتظار داشتی ناراحت بشم؟!:lol::D اینقدرها خشن نیستم دیگه:D jokin:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله وقتی اجازه ی تبلیغ داده نمیشه خب مردم هم نمیفهمند اصلا پاکت پی سی چی هست !!!

چیزی که اطلاعات و داده رو به راحتی منتقل کنه مشکوک به حساب میاد و فکر میکنن باید تحریم کنن و نمیذارن مردم آگاهیشون بره بالا در اون مسئله

وقتی مجله های فن آوری خارجی دست مردم نباشه خب 95 درصد که هیچی 100 درصد مردم دانششون کنسل میشه .

فیم village رو دیدید ؟! ما هم دنیایی رو که بهمون نشون میدن یه چیز دیگست !!! مثلا اون بنده خدایی که فکر میکنه پی پی سی glx فناوری برتر دنیاست چه گناهی کرده ؟!

چون نذاشتن مردم عام از توی همین روزنامه ها چیزی از تکنولوژی بفهمند تا روزی که منافع یکی از گردن کلفتا توی شرکتی مثل glx نهفته میشه واسه همین تازه نمیگن پی پی سی میگن لب تاپ کوجیک ...
خب این تقصیر مردم نیست که نمی دونن چی تو دنیا هست چی نیست ..........................

دیدم ، خیلی باحاله ، منم که عاشق حواکین فینیکس هستم
:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نه سیاوش جان، اینم نظرات تو و قابل احترام

ولی این جنگ دولت هاست
این وسط ما ملت شدیم بازیچه ای دست دولتمردانمون

ولی من تو این حکایت لات بازی و سخره گری ملت آمریکایی موندم
ما به ملت آمریکایی تا حالا توهین نکردیم
تا حالا فیلم 100 هم براشون نساختیم چه برسه به 300ش!
هر چی بوده با خود دولتشون بوده
ولی من یکی نمیتونم توهین و تحمل کنم (رگ غیرتم داره میترکه، یکی منو بگیره) :)

آخ جون بحث سیاسی :D
دوستان بحث سیاسی خلاف مرامنامه می باشد . گرچه تفسیر کردن این بند از مرامنامه بسیار دشوار هست

من هم مانند مجتبی فکر میکنم که چون قرار شد اینجا گفتگوی آزاد باشه ، مادامی که احترام همدیگر رو نگه داریم ( که خوشبختانه تا به اینجا نگه داشتیم ) ممانعتی بر سر راه نیست.

اما از اونجا که اگر نگم بیخ خرخره ام می مانه باید عرض کنم که :
.اگر قرار به این باشه که ملتی از فیلم های هالیوود بر آشفته باشه ، قزاق ها باید کله ساشا برن کوهن رو بابت " بورات" ببرن بذارن سر در شهراشون. اصولا ً اگر ما خیلی فرهنگ داشته باشیم ، از یک فیلم ( محصول هنری ) یک جنگ عقیدتی نمی سازیم. همین قدر که حاکمیت دو ماه برایش برنامه می ساخت فکر می کنم برای مان باید کافی باشد که بفهمیم حتماً یک جای کار ایراد دارد. اگر اعتراضی دارید ، شما هم "فرهنگی" نشونش بدید ، مثل همین کمپین اینترنتی دوستان برای فیلم 300 ( مهم نیست که بنده خودم مخالف چنین اعتراضاتی بودم)
.کاریکاتور زدن ، کار زشتی نیست ، حتی اگر تلخ ترین واقعیات سیاسی رو نشون بده ، شما فقط به دلیل دیوار بتونی سانسور حاکمیت ، از بهترین و دست اول ترین شون بی بهره هستید ، باور نمی فرمایید به ستون کاریکاتور هفتگی نیوزویک و تایم بین المللی بیاندازید.وقتی کاری متوسط این طوری پرسر و صدا می شه ، بهتره که با فکر کنیم یک جای کار ایراد داره. دل کسانی که این کاریکاتور رو از رسانه ملی پخش کردن ، به حال اصالت شماها نسوخته بود ؛ وگرنه به شیوه هایی به مراتب متمدنانه تر و موثر تر ، حیثیت شما رو اعاده می کردند.
.در مورد اینکه ما با امریکایی ها کاری نکردیم ، به شدت اختلاف هست ، عده ای می گویند قصد ما از گروگان گرفتن و تعیین نکردن تکلیف شون به مدت 444روز ، تنها یک شوخی شدیداً شهرستانی بود ، عده ای هم معتقد هستند که می خواستیم حالشون رو اخذ کنیم ، عده ای بسیار کم اعتقاد دارند ، گروگان گرفتن امروز چند سپاهی در اربیل ، بازتاب کار نسبتاً بی سابقه ما در 27سال قبل بود.
.در نگاهی فراگیر تر، بنده اعتقاد دارم بحث کردن در مورد اجداد و ابا مربوط به مللی ست که امروز شون رو از دست داده اند و به فردا هیچ امیدی ندارند
بیایید کمی شجاع تر باشیم و صبور تر

موفق باشید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
پارسا جان؛من نتونستم تو ترد تبادل نظر بهت بگم؛من ترجمه زیاد دارم؛همش هم تو زمینه مدیریت و بازاریابی و ام آی اس هست؛دیدم حالا که اینقدر اشتیاق داری،می گم اصل مقالات رو بفرستم :D چون خودم اینقدر کار دارم که از ارائه گرفته تا مسائل محل کارم و ....
شوخی کردم؛
اما تحسینت می کنم؛می تونم بپرسم چند سالته؟اگر مایل نبودی علنا" بگی،تو پی ام بهم بگو؛
راستی می بینم که بحث سیاسی می کنید؟منم یه ذره بحث سیاسی بکنم چون خیلی سررشته دارم:cool:نظرتون در مورد سیاست مدیریت من چیه؟:lol:(حتما" می گید که اینو نگاه کن چه جوگیر شده)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من 20 سالمه و آزاد تهران صنایع میخونم ...
راستش من از این که در جمع شما هستم خیلی خوشحالم دوست داشتم به اندازه ی شما وارد بودم و اطلاعاتم خیلی تخصصی بود ... واسه همین دوست دارم به هر کسی که میتونم اینجا کمک کنم چون همه اینجا افکارشون بیشتر متعالیه تا ساکن ...
اگر میبینید تلاش میکنم که کمکی کرده باشم واسه اینه که حس میکنم هیچ وقت نمی تونم جا پای شما بذارم و باید جور دیگه جبران کنم ... من یه کم قانعم به این زندگیم و این خیلی بده ...

مجتبی جان از لطف شما ممنونم ، وقتی روزی رو که از لحاظ اطلاعات صفر بودم رو یادم میاد(شاید هنوزم صفر مونده ) ، به این فکر میکنم که چقدر شما دوستان خوبم به ترغیب من پرداختید تا شاید بتونم عده ی کمی رو الان کمک کنم ...

من به شما دوستان غبطه میخورم ، در واقع به این جمع غبطه میخورم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آخ جون بحث سیاسی :D
دوستان بحث سیاسی خلاف مرامنامه می باشد . گرچه تفسیر کردن این بند از مرامنامه بسیار دشوار هست

من هم مانند مجتبی فکر میکنم که چون قرار شد اینجا گفتگوی آزاد باشه ، مادامی که احترام همدیگر رو نگه داریم ( که خوشبختانه تا به اینجا نگه داشتیم ) ممانعتی بر سر راه نیست.

اما از اونجا که اگر نگم بیخ خرخره ام می مانه باید عرض کنم که :
.اگر قرار به این باشه که ملتی از فیلم های هالیوود بر آشفته باشه ، قزاق ها باید کله ساشا برن کوهن رو بابت " بورات" ببرن بذارن سر در شهراشون. اصولا ً اگر ما خیلی فرهنگ داشته باشیم ، از یک فیلم ( محصول هنری ) یک جنگ عقیدتی نمی سازیم. همین قدر که حاکمیت دو ماه برایش برنامه می ساخت فکر می کنم برای مان باید کافی باشد که بفهمیم حتماً یک جای کار ایراد دارد. اگر اعتراضی دارید ، شما هم "فرهنگی" نشونش بدید ، مثل همین کمپین اینترنتی دوستان برای فیلم 300 ( مهم نیست که بنده خودم مخالف چنین اعتراضاتی بودم)
.کاریکاتور زدن ، کار زشتی نیست ، حتی اگر تلخ ترین واقعیات سیاسی رو نشون بده ، شما فقط به دلیل دیوار بتونی سانسور حاکمیت ، از بهترین و دست اول ترین شون بی بهره هستید ، باور نمی فرمایید به ستون کاریکاتور هفتگی نیوزویک و تایم بین المللی بیاندازید.وقتی کاری متوسط این طوری پرسر و صدا می شه ، بهتره که با فکر کنیم یک جای کار ایراد داره. دل کسانی که این کاریکاتور رو از رسانه ملی پخش کردن ، به حال اصالت شماها نسوخته بود ؛ وگرنه به شیوه هایی به مراتب متمدنانه تر و موثر تر ، حیثیت شما رو اعاده می کردند.
.در مورد اینکه ما با امریکایی ها کاری نکردیم ، به شدت اختلاف هست ، عده ای می گویند قصد ما از گروگان گرفتن و تعیین نکردن تکلیف شون به مدت 444روز ، تنها یک شوخی شدیداً شهرستانی بود ، عده ای هم معتقد هستند که می خواستیم حالشون رو اخذ کنیم ، عده ای بسیار کم اعتقاد دارند ، گروگان گرفتن امروز چند سپاهی در اربیل ، بازتاب کار نسبتاً بی سابقه ما در 27سال قبل بود.
.در نگاهی فراگیر تر، بنده اعتقاد دارم بحث کردن در مورد اجداد و ابا مربوط به مللی ست که امروز شون رو از دست داده اند و به فردا هیچ امیدی ندارند
بیایید کمی شجاع تر باشیم و صبور تر

موفق باشید

آقا ما یه پروفوسور ریاضی داریم لبنانیه! ولی قیافشو طرز حرف زدنش اینقدر تابلو هست همه بهش میگن برات:D:lol:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من 20 سالمه و آزاد تهران صنایع میخونم ...
راستش من از این که در جمع شما هستم خیلی خوشحالم دوست داشتم به اندازه ی شما وارد بودم و اطلاعاتم خیلی تخصصی بود ... واسه همین دوست دارم به هر کسی که میتونم اینجا کمک کنم چون همه اینجا افکارشون بیشتر متعالیه تا ساکن ...
اگر میبینید تلاش میکنم که کمکی کرده باشم واسه اینه که حس میکنم هیچ وقت نمی تونم جا پای شما بذارم و باید جور دیگه جبران کنم ... من یه کم قانعم به این زندگیم و این خیلی بده ...

مجتبی جان از لطف شما ممنونم ، وقتی روزی رو که از لحاظ اطلاعات صفر بودم رو یادم میاد(شاید هنوزم صفر مونده ) ، به این فکر میکنم که چقدر شما دوستان خوبم به ترغیب من پرداختید تا شاید بتونم عده ی کمی رو الان کمک کنم ...

من به شما دوستان غبطه میخورم ، در واقع به این جمع غبطه میخورم
آقا تقریبا" هم رشته ای هم که هستی،پس بیا و این ترجمه ها رو دست بگیر:lol:
منم ارشد رو آزاد مرکز می خونم،اگر موردی در رابطه با بازاریابی و مدیریت تو ذهنت داشتی با منم در میون بگذار؛من هم مطلب یاد می گیرم؛

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقاي دكتر من كاملا با شما هم عقيده هستم ولي نميدونستم تا چه اندازه اي ميشد وارد اين مسايل شد... به هر حال مطالبي كه شما گفتيد يك واقعيت هست كه ما نميدونم چرا اصلا بهش فكر نمي كنيم.
آقا يه چيزه ديگه هيچ وقت فكر نمي كردم به خاطر يك مساله تكنولوژيك و فني مثل پاكت پي سي با همچين جمعي آشنا بشم. پس اونقدر ها هم تكنولوژي مردم رو از خودشون دور نكرده:blush: ولي فكر كنم به خاطر اطلاعات محدودم فقط بتونم تو اين ترد پست بزنم:(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا تقریبا" هم رشته ای هم که هستی،پس بیا و این ترجمه ها رو دست بگیر:lol:
منم ارشد رو آزاد مرکز می خونم،اگر موردی در رابطه با بازاریابی و مدیریت تو ذهنت داشتی با منم در میون بگذار؛من هم مطلب یاد می گیرم؛
شما استادی .........

بالا