• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:: آقاي دكتر شرمندمون نكن ديگه. من شوخي كردم... فكر كنم كوچكترين شاگرد شما باشم و صد البته اگر بن شدم حقم بوده........:cool: فقط دكتر جان يه لطفي بكن به ما مرخصي بيشتر از يك هفته نده!:blush: آخه ما به اينجا خيلي محتاجيم... (شرمنده دكتر ولي يه چيزي رو هم متوجه نشدم؟ منظورتون اين بود وقتي كسي بن ميشه ناراحت ميشيد يا وقتي من بن شدم؟؟؟؟ آخه از جمله اي كه نوشتيد اين طور به نظر ميومد.) باز هم متاسفم اگر شوخي من باعث دلخوري شده باشه. من كاملا به لزوم نظم اعتقاد دارم و ديگر فوروم ها را هم ديدم كه چه وضعي دارن... آقا يه چيزه ديگه. من چطور ميتونم مشخصاتم رو اديت كنم مثلا اسمم رو يا آواتار بذارم؟؟؟

خیر قربان ؛
بنده به شما امید فراوان دارم ، برای همین محروم کردن شما ، حتی به مدت یک هفته هم برایم سخت بود

در ضمن ، مادامی که شما قوانین را رعایت می کنید، نه من و نه هیچ کس دیگری حق گرفتن حق رفت و امد به فروم را از شما ندارد

در مورد اواتور که می بینم قبل ازاینکه من چیزی بگویم خودتان پیدا کرده اید

موفق و پاینده باشید

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
روزنامه کلمبوس دیسپچ
ایمیلشون
502w5yf.gif

یعنی چی میشه گفت به این آمریکایها!؟ :hmm:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
حرکتشون که اصلا تایید نمیشه اما غیر از اینه که دولت میاد تمام گروهای تروریستیه منطقه رو از هر لحاظ (مالی, نیروی انسانی, سلاح...) ساپورت میکنه؟!
اینا طرف صحبتشون ملت ایران که نیست
با حکومت مشکل دارن
چیزی که هممون داریم
بحث سیاسی ولی درکل بهتره را نندازیم:D

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
علیرضا جان من با سیاست و کارهای دولت کاری ندارم
ولی این یه توهینه
شاید حرف تو درست باشه ولی علنا دارن فرهنگ و اصالت ما ایرانیها رو میبرن زیر سئوال
اون از اون فیلم 300 شون که کل ایرانی ها رو به همه چیز شباهت دادن رفت الا آدمیزاد!
اینم از این بابا که تو کاریکاتورش داره میگه اایران منبع فاضلابه و ما هم فاضلابی!
د نمیشه ساکت موند

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
داش جواد از آمريكايي ها ناراحت نباش! مگر ما پرچم ملت آمريكا را آتش نميزنيم؟؟؟ مگر ما شعار نميديم مرگ بر آمريكا؟(نه مرگ بر دولت آمريكا) مگر ما در خدمت مقدس سربازي با اون اداهاي ... روي پرچم نقاشي شده مردم آمريكا روي زمين رژه نميريم؟ مگر ما خودمون تنگه بلاغي رو غرق نمي كنيم؟ مگر به جون مقبره پدر امپراطوري ايران باستان نيفتاده ايم؟ مگر كعبه زرتشت در نقش رستم رو به نابودي نيست؟ مگه ما خودمون توي درو دهات به جون آثار باستانيمون نيفتاديم كه به بهانه پل سازي ابنيه تاريخيمون رو نابود كنيم؟ مگر ما پرچم ملي خودمون رو به دست خودمون از بين نبرديم؟ (الان كه عراق اشغال شده هنوز پرچم خودش رو داره ولي ما؟؟؟؟) الان هم به جاي ناراحتي از اين كاريكاتور ها (كه البته ناراحت كننده هم هست شديدا) بهتره به عملكرد خودمون بيشتر بينديشيم. ببخشيد اگه تند رفتم... :blush:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نه سیاوش جان، اینم نظرات تو و قابل احترام

ولی این جنگ دولت هاست
این وسط ما ملت شدیم بازیچه ای دست دولتمردانمون

ولی من تو این حکایت لات بازی و سخره گری ملت آمریکایی موندم
ما به ملت آمریکایی تا حالا توهین نکردیم
تا حالا فیلم 100 هم براشون نساختیم چه برسه به 300ش!
هر چی بوده با خود دولتشون بوده
ولی من یکی نمیتونم توهین و تحمل کنم (رگ غیرتم داره میترکه، یکی منو بگیره) :)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اون فیلم 300 یکم جای تفکر داره ولی این کاریکاتورای تو روزنامه و این چیزا همه جنبه سیاسی داره و مربوط به ملت یک کشور نمیشه
حتی اون سوسکها هم با کمال درایت تو کشورهای همشایه پخش شدن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از اون بالا شروع میکنم :

1- حسین جان غلط املایی داری ! با "ح" هست اون فحشه :D
2- احترام هر کس به دست خودشه ...
3- به ملتشون توهین نکردیم ؟! آره خب یه چیزی اونورتر کردیم ...
4- در مورد کاریکاتوره ، واقعاً طرف حساب شده کار کرده !!! سوسکا فقط روی کشوراییه که امریکا باهاشون مشکل داره !!! این دیگه خجالت داره ... چون این جا مردم کشورهان که تیر توهین بهشون میخوره وگرنه دولتا که ککشونم نمی گزه ...

Lover_Suspended

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون فیلم 300 یکم جای تفکر داره ولی این کاریکاتورای تو روزنامه و این چیزا همه جنبه سیاسی داره و مربوط به ملت یک کشور نمیشه
حتی اون سوسکها هم با کمال درایت تو کشورهای همشایه پخش شدن

اینجا بخش PPC یا تحلیل خبری؟
:cool:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
داش جواد فكر كنم متوجه منظور من نشديد. به نظر شما رژه رفتن روي پرچم امريكا توسط من و شما توهين به ملت آمريكا نيست؟؟؟؟ :blink: تا حالا شنيدي حتي همون دولت آمريكا يه همچين كاري انجام بده و يا مثلا پرچم ما رو آتيش بزنه؟! اگر هم بعضي افراد بيشعور ميان 300 و اين كاريكاتور رو درست ميكنن در عوض افراد با شعور!شون هم فيلم مستند در مورد كوروش بزرگ ميسازن و بيش از 50 بار از كانال هاي ماهواره اي پخش ميكنن. به نظر من به جاي فكر به 300 و اين كاريكاتور كه 20 روز ديگه از ياد همه ميره بيايم به فكر تنگه بلاغي و پاسارگاد و شوش و ...... غيره باشيم كه قبلا قرار بود تا چند هزار سال ديگه هم بمونن و نمايشگر تاريخ و فرهنگ ما باشن... اگر اين ها نباشن ديگه من و شما نميتونيم از همچين كاريكاتور هايي ناراحت بشيم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اینجا بخش PPC یا تحلیل خبری؟
:cool:

بخش گفتگوی آزاد هست؛می تونن درباره اینجور مسائل بحث کنن؛اما فکر می کنم اگر کمی به پاکت پی سی مربوط باشه بهتره؛البته مطمئنم که بچه ها به پاکت پی سی هم رابطش می دن؛:lol:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
داش جواد فكر كنم متوجه منظور من نشديد. به نظر شما رژه رفتن روي پرچم امريكا توسط من و شما توهين به ملت آمريكا نيست؟؟؟؟ .

100% تایید ... توی امریکا پرچمشون رو مقدس میدونن ...حتی روز پرچم دارند.:eek:...شاید بشه گفت این پای اون بدر....ولی خب کمی بی انصافی هم هست باید بپذیریم که ما قربانی کدورت دولتها و سیاست های دولت شدیم :eek:
تاپیک به بیراهه بیراه میره ...بهتر هست که ادامه رو به گفتگوی ازاد ببریم ;) پست های اینجا رو هم پاک کنیم :cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان لطفا بحث سیاسی رو همین جا قطع کنید:)

با تشگر:)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها کسی تا حالا رو پی پی سی برنامه نویسی جاوا کرده ؟ یکی از دوستام میخواد البته خودم هم میخوام خوشم اومده
راستی به هر کس رسیدم دارم فرهنگ پی پی سی رو گسترش میدم همین دوستم الان خوشش اومده
ولی کلا میشه گفت درایران کسی نمیدونه پاکت پیسی چی هست

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش جواد فكر كنم متوجه منظور من نشديد. به نظر شما رژه رفتن روي پرچم امريكا توسط من و شما توهين به ملت آمريكا نيست؟؟؟؟ :blink: تا حالا شنيدي حتي همون دولت آمريكا يه همچين كاري انجام بده و يا مثلا پرچم ما رو آتيش بزنه؟! اگر هم بعضي افراد بيشعور ميان 300 و اين كاريكاتور رو درست ميكنن در عوض افراد با شعور!شون هم فيلم مستند در مورد كوروش بزرگ ميسازن و بيش از 50 بار از كانال هاي ماهواره اي پخش ميكنن. به نظر من به جاي فكر به 300 و اين كاريكاتور كه 20 روز ديگه از ياد همه ميره بيايم به فكر تنگه بلاغي و پاسارگاد و شوش و ...... غيره باشيم كه قبلا قرار بود تا چند هزار سال ديگه هم بمونن و نمايشگر تاريخ و فرهنگ ما باشن... اگر اين ها نباشن ديگه من و شما نميتونيم از همچين كاريكاتور هايي ناراحت بشيم.

افسوس چنین صحبتهایی زاران بار انجام میشه بحث میکنیم اما چیزی که مرور زما انجام میدی فقط فرسایش فرهنگ و تمدنمون هست! اگر ما ایرانی هستیم چرا یک مستند یک فیلم یک انیمیشن یک یک یک ...... از تمدنمون از تاریخمون از عظمتی که داشتیم نداریم! ولی همون آمریکایی ها برامون ساختن! چرا ما یک کتاب در رابطه با تاریخمون در طول دوره دانشجویی نمیخونیم!به جای تاریخ باید تاریخ صدر اسلام رو بخونیم آخه چرااااااااااااااااا و هزاران چرا دیگه!:hmm::hmm:

برای اینکه از بحث PPC دور نشیم! چرا باید نصف بیشتر پاکت پی سی هایی که در دنیا هست رو فقط عکسشو ببینیم و غصه بخوریم چون اینجا عمرا بیاد!!!! چراااااااااااااااااااااااا:f34r::blink::hmm:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
بچه ها کسی تا حالا رو پی پی سی برنامه نویسی جاوا کرده ؟ یکی از دوستام میخواد البته خودم هم میخوام خوشم اومده
راستی به هر کس رسیدم دارم فرهنگ پی پی سی رو گسترش میدم همین دوستم الان خوشش اومده
ولی کلا میشه گفت درایران کسی نمیدونه پاکت پیسی چی هست

تا جايي كه من ديدم كامپايلر براي پاكت پي سي فقط سي شارپ و پاسكال و پي اچ پي و پيتون هست!
اگه پيدا كرديد براي ما هم بذاريد!
coolsmiley02.gif

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چرا باید نصف بیشتر پاکت پی سی هایی که در دنیا هست رو فقط عکسشو ببینیم و غصه بخوریم چون اینجا عمرا بیاد!!!! چراااااااااااااااااااااااا:f34r::blink::hmm:

این تقصیر مردم هم هست.
وقتی یه وسیله رو %4.9±%95 مردم نشناسند و خواهان نداشته باشه و نسبت به خریدش بی تفاوت باشند کسی هم به فکر وارداتش نمیفته و وضع همینطور باقی میمونه. (البته صرف نظر از مسائل گمرک)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بله وقتی اجازه ی تبلیغ داده نمیشه خب مردم هم نمیفهمند اصلا پاکت پی سی چی هست !!!

چیزی که اطلاعات و داده رو به راحتی منتقل کنه مشکوک به حساب میاد و فکر میکنن باید تحریم کنن و نمیذارن مردم آگاهیشون بره بالا در اون مسئله

وقتی مجله های فن آوری خارجی دست مردم نباشه خب 95 درصد که هیچی 100 درصد مردم دانششون کنسل میشه .

فیم village رو دیدید ؟! ما هم دنیایی رو که بهمون نشون میدن یه چیز دیگست !!! مثلا اون بنده خدایی که فکر میکنه پی پی سی glx فناوری برتر دنیاست چه گناهی کرده ؟!

چون نذاشتن مردم عام از توی همین روزنامه ها چیزی از تکنولوژی بفهمند تا روزی که منافع یکی از گردن کلفتا توی شرکتی مثل glx نهفته میشه واسه همین تازه نمیگن پی پی سی میگن لب تاپ کوجیک ...
خب این تقصیر مردم نیست که نمی دونن چی تو دنیا هست چی نیست ..........................

بالا