هیچ کس هم تبریک من رو اصلا ندید!!!!! (
سلام؛
چرا من دیدم ؛کلی از همه تشکر کردم؛از شما هم مخصوص تشکر می کنم،امیدوارم شما هم موفق باشی؛
هیچ کس هم تبریک من رو اصلا ندید!!!!! (
:: آقاي دكتر شرمندمون نكن ديگه. من شوخي كردم... فكر كنم كوچكترين شاگرد شما باشم و صد البته اگر بن شدم حقم بوده........ فقط دكتر جان يه لطفي بكن به ما مرخصي بيشتر از يك هفته نده!:blush: آخه ما به اينجا خيلي محتاجيم... (شرمنده دكتر ولي يه چيزي رو هم متوجه نشدم؟ منظورتون اين بود وقتي كسي بن ميشه ناراحت ميشيد يا وقتي من بن شدم؟؟؟؟ آخه از جمله اي كه نوشتيد اين طور به نظر ميومد.) باز هم متاسفم اگر شوخي من باعث دلخوري شده باشه. من كاملا به لزوم نظم اعتقاد دارم و ديگر فوروم ها را هم ديدم كه چه وضعي دارن... آقا يه چيزه ديگه. من چطور ميتونم مشخصاتم رو اديت كنم مثلا اسمم رو يا آواتار بذارم؟؟؟
اون فیلم 300 یکم جای تفکر داره ولی این کاریکاتورای تو روزنامه و این چیزا همه جنبه سیاسی داره و مربوط به ملت یک کشور نمیشه
حتی اون سوسکها هم با کمال درایت تو کشورهای همشایه پخش شدن
اینجا بخش PPC یا تحلیل خبری؟
داش جواد فكر كنم متوجه منظور من نشديد. به نظر شما رژه رفتن روي پرچم امريكا توسط من و شما توهين به ملت آمريكا نيست؟؟؟؟ .
داش جواد فكر كنم متوجه منظور من نشديد. به نظر شما رژه رفتن روي پرچم امريكا توسط من و شما توهين به ملت آمريكا نيست؟؟؟؟ :blink: تا حالا شنيدي حتي همون دولت آمريكا يه همچين كاري انجام بده و يا مثلا پرچم ما رو آتيش بزنه؟! اگر هم بعضي افراد بيشعور ميان 300 و اين كاريكاتور رو درست ميكنن در عوض افراد با شعور!شون هم فيلم مستند در مورد كوروش بزرگ ميسازن و بيش از 50 بار از كانال هاي ماهواره اي پخش ميكنن. به نظر من به جاي فكر به 300 و اين كاريكاتور كه 20 روز ديگه از ياد همه ميره بيايم به فكر تنگه بلاغي و پاسارگاد و شوش و ...... غيره باشيم كه قبلا قرار بود تا چند هزار سال ديگه هم بمونن و نمايشگر تاريخ و فرهنگ ما باشن... اگر اين ها نباشن ديگه من و شما نميتونيم از همچين كاريكاتور هايي ناراحت بشيم.
بچه ها کسی تا حالا رو پی پی سی برنامه نویسی جاوا کرده ؟ یکی از دوستام میخواد البته خودم هم میخوام خوشم اومده
راستی به هر کس رسیدم دارم فرهنگ پی پی سی رو گسترش میدم همین دوستم الان خوشش اومده
ولی کلا میشه گفت درایران کسی نمیدونه پاکت پیسی چی هست
چرا باید نصف بیشتر پاکت پی سی هایی که در دنیا هست رو فقط عکسشو ببینیم و غصه بخوریم چون اینجا عمرا بیاد!!!! چراااااااااااااااااااااااا:f34r::blink::hmm: