• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
حسین آقا این طوری میگی گلم من یاد فرزاد میافتم (الیاس)
رز گل من
laugh2.gif

حسين دوست داري اسمت رو بزاريم اليــاس ؟

راستي بعد از عمري يكي از پي تي اومد و گفت اتم داره و جهرم هست !!! :rolleyes: :lol:

بهتر از جم و جمين و كا جم و پي دي اي 2 و پي دي اي 2 كا نديده بودم اينجا !!!;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قرار شد چون اسم علیرضا از یکی بیشتره توی فروم به لرد آف پرشیا که اسمش علیرضا هست بگیم علی لرد :D
اون یکیشم سوتی خودم بود که رفعش کردم ! ( در یک ادیت برق آسا :D )

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اینقدر زوق زده شدم که حرفم نمیاد*! :lol:
فقط اینو بگم که شرمنده تک تک اسم نمیبرم
ولی از همتون ممنونم :blush:
خدا مادر بچه هاتون رو بیشتر کنه ! :lol:

علیرضا جان تبریک تبریک
اکتولیتیت مبارکت باشه اخوی:lol:

در جلسه دیشب که با حسین و دانیال داشتیم،پیشنهاد شد که دو نفر از دوستان هم به جمع کاربران فعال بپیوند که همگی متفق القول تایید کردیم و این کار امروز توسط ادمین انجام شده،
به lordofpersia عزیز و آقا جواد با نام کاربری GracIouS تبریک میگم؛:happy:
امیدوارم که همانند گذشته فعال و مثمر ثمر باشید.:)

به هر دو شون تبریک می گم ، حق شون رو بالاخره گرفتند ، من البته تصمیم داشتم زودتر انجامش بدم ، اما خیلی دوست داشتم که برای اینکه ارزش کاربر فعالی شون ارزنده تر بشه ، دو مدیر دیگر هم نظر بدن ، که خوشبختانه با مساعدت های مدیران ( قلبمه حرف زدم ) انجام شد

شیرینی ش کو؟

:blush:
از مدیرامون هم بابت انتخابشون ممنونم

راستشو بخاین این چیزی که میگم یه نصیحت برادرانس
هممون اینجا رو انتخاب کردیم چون جو یه جو فوق دوستانس ، همه با هم صمیمین ، همه بی مهابا و بی درنگ به هم کمک میکنن
وقتی مشکلی پیش میاد همه هم درد میشن وقتی کسی چیزی یاد میگیره به بقیه هم یاد میده
وقتی کسی از بینمون میره نبودنش رو نمیتونیم فراموش کنیم و دعا میکنیم که زودتر بینمون برگرده
پس بیام باهم یه پی تی بسازیم که بشه خار چشه بقیه فرمها، مخصوصا فرمهای کفار مثله ایکس دی ای دولوپر رو با هم بفرستیم برن دنبال 1100 و بشینن اسنیک بازی کنن! :happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
فتبارک الله احسن الخالقین :D

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
صدقه الله علی العظیم !:D

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جلسه دیشب که با حسین و دانیال داشتیم،پیشنهاد شد که دو نفر از دوستان هم به جمع کاربران فعال بپیوند که همگی متفق القول تایید کردیم و این کار امروز توسط ادمین انجام شده،
به lordofpersia عزیز و آقا جواد با نام کاربری GracIouS تبریک میگم؛:happy:
امیدوارم که همانند گذشته فعال و مثمر ثمر باشید.:)

من یه مدت نبودم اینجا چه خبره !؟من کیم! اینجا کجاست! کاربر فعال چیهههههه!!!:D:blush:

از مدیر های عزیز و گل بابت لطفشون کمال تشکر رو دارم!!!! و همیطور از تمامی دوستان گل خودم که خیلی لطف دارن مرسیییییییییییییی!!!!!!:happy::blush:

من DSL ام تموم شده ولی تمدید کردم به محض وصل شدن حتما نسخه بتایی از vista simulate که ساختم رو مییزارم تا برای اولین بار بروبچ خودمون باشن تا ویستا رو روی ppc حس میکنن:happy::happy::blink: و PT اولین جایی باشه که این چیز رو داره!!!!! هورااا!!!! البته فقط یه شبیه سازی هستااااااا گیر ندین در ضمن هنوز مقداری کار داره کا باید انجام بشه!!
منتظر باشید!!!!!:happy::happy::happy:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن به گراسيوس عزیز هم تبریک میگم!!!!!!!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
A.GH.N جان بخند بره بابا! :D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:f34r: دوستان جديدا صدا و سيما هم به جمع دولوپر هاي پاكت پي سي پيوسته! پس از معرفي s200 داراي منشي تلفني امروز نوبت به يك گوشي جديد رسيد... توي يكي از اين فيلم هايي كه به مناسبت هفته نيروي نسبتا محترم انتظامي نشون ميدن يه خلاف كاري به اسم پژمان اسدي ( بر وزن پيمان ابدي بدل كار معروف!) وارد يك موبايل فروشي شد و گفت گرونترين موبايلت رو ميخوام!!! فروشنده هم يك عدد گوشي سوني اريكسون p990 رو كه داراي سيستم عامل ويندوز se !!!!! بود به قيمت 900 هزار تومان بهش فروخت!!!!!!!!!!!:blink: :lol: به نظر شما ديوايس بعدي چي ميتونه باشه؟ البته يادمون باشه كه اسامي مثل پژمان و داريوش و ... متعلق به خلاف كارهاست .(نتيجه اخلاقي) .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
:f34r: دوستان جديدا صدا و سيما هم به جمع دولوپر هاي پاكت پي سي پيوسته! پس از معرفي s200 داراي منشي تلفني امروز نوبت به يك گوشي جديد رسيد... توي يكي از اين فيلم هايي كه به مناسبت هفته نيروي نسبتا محترم انتظامي نشون ميدن يه خلاف كاري به اسم پژمان اسدي ( بر وزن پيمان ابدي بدل كار معروف!) وارد يك موبايل فروشي شد و گفت گرونترين موبايلت رو ميخوام!!! فروشنده هم يك عدد گوشي سوني اريكسون p990 رو كه داراي سيستم عامل ويندوز se !!!!! بود به قيمت 900 هزار تومان بهش فروخت!!!!!!!!!!!:blink: :lol: به نظر شما ديوايس بعدي چي ميتونه باشه؟ البته يادمون باشه كه اسامي مثل پژمان و داريوش و ... متعلق به خلاف كارهاست .(نتيجه اخلاقي) .
25r30wi.gif

====
حالا اینو دیدین دوستان ؟
http://forum.persiantools.com/t94076.html

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آره منم دیدم !! پی990 رو خرید 900 تومن !!! میگفت میخوایم اپلیکیشنامون یکی باشه !!! نکردن یه چیز دیگه بدن دست طرف نه گوشی که از 700 رسیده 240 !!!! :D

سعید جان این دوستمون عجب غوغایی کرد با اون ترد مقایسه ایش !!!

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به چه گوشيهايي ميگن اسمارت فون ؟؟؟؟ بعد برنامه هاش چه فرقي با پاكت پي سي داره از نظر رزوليشن هستش؟؟؟؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آره منم دیدم !! پی990 رو خرید 900 تومن !!! میگفت میخوایم اپلیکیشنامون یکی باشه !!! نکردن یه چیز دیگه بدن دست طرف نه گوشی که از 700 رسیده 240 !!!! :D

سعید جان این دوستمون عجب غوغایی کرد با اون ترد مقایسه ایش !!!
آره بابا
اطلاعاتی هم نداره از چهارپایه هم پایین نمیاد گیر داده سعی هم نمیکنه ببینه اصلا چی میگیم همینطوری از حرف خودش دفاع میکنه
اصلا اگر قرار این جور ادمها بفهمن که خودشون میفهمیدن بحث کردن هم فقط برا این بود که بقیه نیان فکر کنن راست میگه ، بعد تبلیغات منفی بشه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به چه گوشيهايي ميگن اسمارت فون ؟؟؟؟ بعد برنامه هاش چه فرقي با پاكت پي سي داره از نظر رزوليشن هستش؟؟؟؟
دوست عزيز اين سوال جاش اينجا نيست اما چون پرسيده ايد: اسمارت فون به طور كلي به گوشي هايي كه داراي سيستم عامل هستند گفته ميشه مثل نوكيا n70 و يا se p990 , ... ولي در عالم ويندوز موبايل به گوشي هايي كه سيستم عامل ويندوز داشته باشن(نسخه اسمارت) و تاچ اسكرين نباشن (و در نتيجه با يك دست به راحتي بشه باشون كار كرد) ميگن اسمارت فون و به ديوايس هايي كه داراي اسكرين لمسي باشن پاكت پي سي ميگن... برنامه هاي پاكت پي سي ها بسيار از اسمارت فون ها بيشتر هستن.:cool:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آره بابا
اطلاعاتی هم نداره از چهارپایه هم پایین نمیاد گیر داده سعی هم نمیکنه ببینه اصلا چی میگیم همینطوری از حرف خودش دفاع میکنه
اصلا اگر قرار این جور ادمها بفهمن که خودشون میفهمیدن بحث کردن هم فقط برا این بود که بقیه نیان فکر کنن راست میگه ، بعد تبلیغات منفی بشه
بابا اين كه همون تنگناي معروف بوده ظاهرا. اينا ديگه چقدر ......:hmm:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

همین کارارو میکنن که بعضی مردم ...
البته خودشونم جزو همون مردم هستن.;)

بالا