سلام
اینجا چقدر سوت و کوره؟
کسی اینورا نیست؟
اینجا چقدر سوت و کوره؟
کسی اینورا نیست؟
مخلص مدیرای کاردرستم هستیم ... مدیر-دکتر هم که امشب کشیک هستند ...
مجتبی جان شما لطف داری ، وظیفه س ، تازه اگه بتونم کمکی بکنم ...
مجتبی جان خسته نباشی
پارسا جان من هم ازت تشگر میکنم برا زحمتی که برا فروم میگشی
موفق باشی
خوب دیگه چه خبرا؟>؟؟
آقا اين حرفا رو بشنويد ولي باور نكنيد! يكي از زيبايي هاي دهه 60 و 70 (ميلادي) همون موقعي كه همه چيز زيبا تر بود:blush: همين دخانيات هستش! البته اميدوارم دكتر ناراحت نشه. اگه كم باشه سود هم داره ها...:f34r:
دخانیات عامل اصلی سرطان و برای سلامتی زیان آور است.
یکی نیست اینا به خودم بگه.
آقا اين حرفا رو بشنويد ولي باور نكنيد! يكي از زيبايي هاي دهه 60 و 70 (ميلادي) همون موقعي كه همه چيز زيبا تر بود:blush: همين دخانيات هستش! البته اميدوارم دكتر ناراحت نشه. اگه كم باشه سود هم داره ها...:f34r:
بابا اگه غنا!و دخانيات و مسكرات و عليامخدرات!!! و مركبات(منظورم وسيله نقليه است) و ايضا پاكت پي سي رو از زندگي بگيري ديگه اون زندگي چه ارزشي داره؟؟:blush:
آقا مجتبي اگه ميشه در مورد آواتارتون يه توضيحي بديد. ممنون
آواتورم آنتونی رابینز از روانشناسان معروف در امریکا هست،ایشون دانشگاه نرفتن،اما در ظرف یکسال هفتصد کتاب روانشناسی رو به گفته خودشون خوندن؛علم ان ال پی رو دنبال کردن و در کارهاشون استفاده می کنن،کمربند مشکی کاراته هستند؛از سوابق مشاوره ای ایشون هم به این موارد اشاره می کنم؛مشاور تیم ملی هاکی امریکا در سال 1986،مشاور ارتش امریکا؛مشاور اندره آغاسی که قهرمان ویمبلدون در همون سال هم شدند؛مشاور بیل کلینتون،مشاور شرکتها آی بی ام،ای تی اند تی و ...،مشاور در باز سازی یکی از شهرهای انگلستان(اسمش تو ذهنم نیست) و ....،
اما اینا برای من زیاد مهم نیست که به ایشون علاقه داشته باشم؛تاثیری که تو زندگی من گذاشتن،باعث این همه علاقه من به ایشون هست،
یکی از آرزوهام(و البته هدفهام)شرکت در یکی از سمینارهای ایشون هست؛
اگر سوالی در این زمینه داشتید و نیاز به توضیح بیشتر بود،من در خدمتتونم،