• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من هستم ولی مستم! :cool::D

راستشو بخایین این چند روزه تو شرکتمون روسم کشیده شده اساسی
ایشالاه فردا صبح در خدمت همدون هستم:lol:
اتفاقا کلی حرف دارم که بیام بزنم:wacko:

بابا پارسا تو مگه خواب نداری !؟ :lol:
(راستی 500 تا پستت مبارک )

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بابا پارسا تو مگه خواب نداری !؟

نمیدونم چی شده از ارائه هام میزنم میام اینجا گدایی سوال !
تازه بیشترشم نمیتونم جواب بدم کلی ضد حال میخورم :D

( تشکر داش جواد )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اینطوری پیش بره بخش پاکت پی سی به ساب فروم بخش دخانیات میپیونده
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

grouphugg.gif
clap.gif
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
127fs698873.gif
Ghelyon.gif
]

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
جات خالی دارم لیمو میکشم.:D:D
میگم شما هم یه توضیح راجع به آواتورت بده.

کامت پر دود :)تنت سلامت:rolleyes:

توضیح که نداره شخصیت فیلم هست دیگه هم آواترم هم اسمم:blush:

چون تو همه چیز کل بوده و کم نداشته ازش خوشم میومد:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
میگم مجتبی جان اون بنده خدا کنار آنتونی کیه؟!:rolleyes::blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
میگم مجتبی جان اون بنده خدا کنار آنتونی کیه؟!:rolleyes::blush:

اون بنده خدا هم فکر می کنم سیج باشه(آقا ممکنه اشتباه باشه)که همسر دوم ایشون هست؛شاید هم بکی باشه؛چون جناب رابینز هر دو زنشون چه قبلی و چه جدیده؛تو یه سبک هستن؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اون بنده خدا هم فکر می کنم سیج باشه(آقا ممکنه اشتباه باشه)که همسر دوم ایشون هست؛شاید هم بکی باشه؛چون جناب رابینز هر دو زنشون چه قبلی و چه جدیده؛تو یه سبک هستن؛
کلا آنتونی از تنوع خوشش نمیاد ... خواسته یه وقتی !!!! با چیز غیر منتظره ای رو به رو نشه و همه چیز طبق روال و under control باشه :D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
کلا آنتونی از تنوع خوشش نمیاد ... خواسته یه وقتی !!!! با چیز غیر منتظره ای رو به رو نشه و همه چیز طبق روال و under control باشه :D

نه اینطور نیست پارسا جان؛
ایشون تو هدف گذاریهاشون مشخصه هایی برای همسر آیندشون در نظر گرفته بودند؛که در حقیقت خواسته واقعی ایشون بوده؛بدین جهت این تشابه وجود داره؛
بنده هم همین طور هستم؛معمولا" ملاکهایی دارم که تحت هیچ شرایطی تغییر نمی کنه؛به همین جهت سمت و سوی فکرها و کارهام در زمینه های خاص و جنبه های خاصی متمرکز هست؛
حالا من می خوام یه سوال بپرسم؟
خداییش کی اینجا اهداف و آرزو هاش رو نوشته(دقت کنید نوشته و رو کاغذ داره)؟
می دونید چرا می پرسم؟
چون می خوام برید وسر بزنید و تعجب کنید؛اگر واقعا" نوشتید و تصور کردید و در فواصل منظم مرور کرده اید،بعد از 3 تا جهار سال می بینید که به اکثر اونها رسیده اید،
خیلی جذابه؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
البته این در صورتیه که فرد به ثبات نسبی رسیده باشه تا وقتی اهدافش رو نوشت ، این اهداف هم ثابت مونده باشن ...
در غیر اینصورت حتی اگرم بهشون برسه دیگه اونا جزو نقطه های عطف زندگیش نیست و حتی ممکنه مایوسشم بکنه ، گرچه ممکنه کلی هم به نفعش باشه ...به هر حال این پافشاری روی علایق و سلایق خاص مهمترین مزیتش ساخت شخصیت مشخصی هست که میتونه انسان رو قابل پیش بینی کنه و این خیلی خوبه مخصوصا" اگه فرد اجتماعی باشه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
البته این در صورتیه که فرد به ثبات نسبی رسیده باشه تا وقتی اهدافش رو نوشت ، این اهداف هم ثابت مونده باشن ...
در غیر اینصورت حتی اگرم بهشون برسه دیگه اونا جزو نقطه های عطف زندگیش نیست و حتی ممکنه مایوسشم بکنه ، گرچه ممکنه کلی هم به نفعش باشه ...به هر حال این پافشاری روی علایق و سلایق خاص مهمترین مزیتش ساخت شخصیت مشخصی هست که میتونه انسان رو قابل پیش بینی کنه و این خیلی خوبه مخصوصا" اگه فرد اجتماعی باشه

البته با رسیدن به ثبات شخصی من هم موافقم که تاثیر بسیار مثبتی داره؛اما این موضوع نباید باعث بشه که ما باید حتما" اهدافمون ثابت باشه؛من هم در صحبت قبلیم گفتم که به اکثر هدفها میشه جامه عمل پوشاند؛چرا که برخی هدفها در میانه راه ممکنه تغییر کنه؛من این مورد تغییر رو هم از مزایای نوشتن اهداف می دونم؛می دونید فرضا" همین آنتونی؛خوب معیارهایی برای همسرش داشت؛به هدفش هم ظاهرا" رسید؛اما فکر می کنم بعدها متوجه شد که یه جای کارش درست نبوده و اینجا بوده که باید هدفش رو تغییر بده؛بنابراین از همسرش هم جدا میشه؛خیلی ها این موضوع رو شکست می گن؛اما یه جمله خوب تو مترو هست که واقعیت داره؛"عدم موفقیت شکست نیست،بلکه تاخیر در پیروزی است"
من هم به این موضوع اعتقاد دارم؛شاید اهدافی که امروز دارم،اهدافی نباشه که مثلا" 10 سال بعد مد نظرم باشه،اما اگر این اهداف رو ننویسم و بهشون توجه نکنم،اصلا" به اینها نمی رسم که بفهمم این هدف هم هدف اصلی نیست،

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نوشتن تازه یکی از راه های موثرشه ...
بعضی ها فیلم هایی رو که در سنین خاصی میبینن به عنوان همون نوشتهه فرض میکنن و بعضی خاطره ای که از یک فرد دارند ...
اما یه چیزی که هست و همیشه مطرحه اینه که افکار باید با حالت جسمی آمیخته بشه ... یکیش همین نوشتنه ...

خوبی نوشتن میدونی چیه مجتبی جان ؟حتما" میدونی ... بعضی وقت ها افرادی رو میبینم که وقتی به گذشتشون نگاه میکنن نمیدونن اصلا چیکار کردن ! حتی اگه هم بسیار موفق تر شده باشن .
اما نوشتن باعث میشه آدمی هم که کمترین پیشرفت رو کرده روحیه بگیره تا حتی یه جهش کوچیک رو هم توی پروسه ی زندگیش ببینه ، اینجوری افزایش اعتماد به نفس و پشت بندش بارده رو میبینیم ...

ولی این روانشناسا بنده خداها خودشون از کوزه شکسته آب میخورن ...
باربارا دی آنجلس که مشهورترین مشاور خانواده و روانشناس روابط زناشوییه 4 بار خودش ازدواج کرده ...
میدونی مجتبی ، اینا همون چشم سوم ما هستند ، واسه ی قضاوت و کمک بهترینن اما بخاطر دونسته های زیادشون زندگیشون همیشه دست خوش فراز و نشیب هاست ... البته همیشه گفتن ، دردسرهای انسانهای بزرگ هم به اندازه ی خودشون بزرگه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
نوشتن تازه یکی از راه های موثرشه ...
بعضی ها فیلم هایی رو که در سنین خاصی میبینن به عنوان همون نوشتهه فرض میکنن و بعضی خاطره ای که از یک فرد دارند ...
اما یه چیزی که هست و همیشه مطرحه اینه که افکار باید با حالت جسمی آمیخته بشه ... یکیش همین نوشتنه ...

خوبی نوشتن میدونی چیه مجتبی جان ؟حتما" میدونی ... بعضی وقت ها افرادی رو میبینم که وقتی به گذشتشون نگاه میکنن نمیدونن اصلا چیکار کردن ! حتی اگه هم بسیار موفق تر شده باشن .
اما نوشتن باعث میشه آدمی هم که کمترین پیشرفت رو کرده روحیه بگیره تا حتی یه جهش کوچیک رو هم توی پروسه ی زندگیش ببینه ، اینجوری افزایش اعتماد به نفس و پشت بندش بارده رو میبینیم ...

ولی این روانشناسا بنده خوداها خودشون از کوزه شکسته آب میخورن ...
باربارا دی آنجلس که مشهورترین مشاور خانواده و روانشناس روابط زناشوییه 4 بار خودش ازدواج کرده ...
میدونی مجتبی ، اینا همون چشم سوم ما هستند ، واسه ی قضاوت و کمک بهترینن اما بخاطر دونسته های زیادشون زندگیشون همیشه دست خوش فراز و نشیب هاست ... البته همیشه گفتن ، دردسرهای انسانهای بزرگ هم به اندازه ی خودشون بزرگه

والبته خودت خوب می دونی که باربارا تازه بعد از جهارمین ازدواجش بود که کتابهای معروفش رو داد بیرون؛باربارا به خاطر تجربه هایی که داشت تونست این کتابها رو بنویسه؛یه نکته خیلی مهمه،آیا ما هم باید این تجربیات رو داشته باشیم؟یا از این تجربیات که گفته شده استفاده کنیم؟
من بازهم می گم؛حتی اینکه چهار بار باربارا در ازدواجاش نا موفق بوده؛این صرفا" یک نتیجه هست؛نتیجه ای که از انجام عملی خاص گرفته،باربارا از این تجربیات استفاده کرده و حداقل نتیجه اش کمک به دیگران بوده؛
زندگی ما همیشه پر از چالش هست؛بنابراین پستی و بلندی در زندگی همه وجود داره؛اما اکثران با یکی دو بار نتیجه نگرفتن نابود می شن و چنان شکسته می شن که دیگه حتی به روال عادی هم بر نمی گردن؛اما اگر این اهداف باشن اونم به صورت مکتوب و سعی بشه به طور منظم تجسم بشه؛به اون اهداف خواهیم رسید و ضمنا" با یکی دوبار نتیجه گرفتن نا امید نخواهیم شد؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
باربارا مانند ها خیلی عزمشون راسخه ... اون قدر تصویر سازی های مثبت و عمیق دارند که به قول تو با زمین خوردن ها گوشه ای از اون تصاویری که تو ذهنشون پرورش دادن خدشه دار نمیشه . و همه ش حرف توئه : هدف !!!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب از بحث روانشناسی بیایم بیرون،
پارسا،مقاله ای در مورد رابطه سی آر ام با ام آی اس داری؟
من دوشنبه ارائه دارم:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
معمولا مقاله های بلند ام آی اس یه بخشش راجب به لینکاش با سی آر امه ...
اما خودم که مقاله یخده ... اما پدرم فکر کنم فردا واسم بفرسته چون چند ماه پیش داشت ...
اگه پیداشون کرد بفرستم ؟!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ورد هست؟یا روی کاغذ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا هیچی نمی دونم ، پدرم برن شرکت ببینن رو پی سی دارن یا کاغذ .
اگرم نبود شرمندت نشیمااا !!!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راستی پدرت تحصیلات و کارش در چه زمینه ای هست؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
فوق مدیریت صنعتی - کشتیرانی

بالا