• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PS4 Games :: New Gen Club

Mr.Ps4

Registered User
لایک‌ها
88
آقا پیام سر سنگین شدی !
کم پیدایی

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
در خدمتم دادا.
آخر هفته ها خانواده امون آدمو میبرن اینور اونور میبرن گرفتار میشم

Mr.Ps4

Registered User
لایک‌ها
88
بزودی تگ " فروشنده معتبر " به اقا پیام گل قراره داده بشه
باعث خوشحالیه :D

Mr.Ps4

Registered User
لایک‌ها
88
تگ فروشنده معتبر به حاج پیام داده شده !

RAMPAIGE

Registered User
لایک‌ها
36
کرایه روزانه 2500 یعنی برای 4 روزش 10 ت میشه؟!چه مقدار بیعانه باید پرداخت بشه؟

Mr.Ps4

Registered User
لایک‌ها
88
کرایه روزانه 2500 یعنی برای 4 روزش 10 ت میشه؟!چه مقدار بیعانه باید پرداخت بشه؟
با اجازه آقا پیام..
شما ابتدا 150 هزار تومان بیعانه بابت ضمانت بازگشت بازی واریز میکنید
و برای ده روز هم میشود 10 هزار تومان و مابقی به حساب شما واریز میگردد
یعنی پس از تحویل بازی 140 هزار تومان به حساب شما برگردانده میشود

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
سلام اقا من دقیقا متوجه نشدم
رمانی ک اکانتمو ی ماه شارژ میکنم تو اون ی ماه بازی ب تعداد نامحدود میتونم بگیرم؟
هر روزی ک بازی دست ما هست چقد پول از حسابمون کم میشه؟
ینی فقط ب اندازه ی موجودی حساب میتونیم بازی ببریم؟
من بازی dying light با assassin creed unity رو میخوام هر بازی رو تو 3روز تموم کنم هزینش چقد میشه؟

WW_EA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خیلی طرح خوبیه خدایی. منم ثبت نام کردم ps4 که گرفتم شارژ می کنم
تنها بدیش اینه که این قضیه شارژ فقط واسه کسایی خوبه که می خوان تازه ps4 بگیرن و می خوان همون اولا کلی عنوان تموم کنن
وگرنه بعد از اینکه همه عنواین رو تموم کردین و دیگه چیزی نموند که بازی کنین، شارژ اکانت هم دیگه فایده نداره. چون شاید ماهی یک بازی جدید واسه ps4 بیاد و باید فقط برای همون یک بازی اکانت رو 55 شارژ کرد که اینجوری از هزینه شیرینگ هم میزنه بالاتر
در اون صورت فقط کرایه روزانه 2500 به صرفه هست

WW_EA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اقا راستی یه سوال
هزینه پیک رو باید رفت و برگشت حساب کنیم درسته؟ یعنی علاوه بر 55 تومن شارژ ممکنه اجاره هر بازی حدود 10 تا 30 تومن هم هزینه رفت و برگشت پیک بشه + هزینه خرید پاکت حباب دار که البته نمی دونم قیمتش چنده. درسته اقا پیام؟

ویرایش: اقا پیام ما نزدیک اکباتانیم. میشه ادرس بدی پیغام خصوصی کنی شخصا بیام که هزینه پیک حذف شه؟
مرسی

Last edited:

Mr.Ps4

Registered User
لایک‌ها
88
سلام اقا من دقیقا متوجه نشدم
رمانی ک اکانتمو ی ماه شارژ میکنم تو اون ی ماه بازی ب تعداد نامحدود میتونم بگیرم؟
هر روزی ک بازی دست ما هست چقد پول از حسابمون کم میشه؟
ینی فقط ب اندازه ی موجودی حساب میتونیم بازی ببریم؟
من بازی dying light با assassin creed unity رو میخوام هر بازی رو تو 3روز تموم کنم هزینش چقد میشه؟
با اجازه آقا پیام ..
بله به تعداد نامحدود میتونید بازی تهیه کنید
شما 55 هزار تومان ماهیانه شارژ میکنید و هر چقدر بازی که خواستید میتونید بگیرید و یک ماه که تموم بشه
شما باید اکانتتون رو دوباره شارژ کنید ( اکانت های سه ماهه و یک ساله هم موجود هست )
ربطی به موجودی نداره
و اینکه دو بازی رو همزمان نمیتونید در اختیار بگیرید
میتونید یک بازی بگیرید و پس از اتمام بازی را برگردانده و سپس بازی بعدی خود را تحویل بگیرید

اگر برای یک ماه میخواید از این طرح استفاده کنید 55 هزار تومان اما اگر روزانه میخواهید استفاده کنید ابتدا مبلغ 150 هزار تومان به عنوان ودیعه یا همان ضمانت بازگشت بازی پرداخت میکنید
و هر چند رو که بازی رو نگه دارید روزی 2500 تومان از موجودی واریز شده کم میشه و مابقی به حساب شما واریز میشه

Mr.Ps4

Registered User
لایک‌ها
88
خیلی طرح خوبیه خدایی. منم ثبت نام کردم ps4 که گرفتم شارژ می کنم
تنها بدیش اینه که این قضیه شارژ فقط واسه کسایی خوبه که می خوان تازه ps4 بگیرن و می خوان همون اولا کلی عنوان تموم کنن
وگرنه بعد از اینکه همه عنواین رو تموم کردین و دیگه چیزی نموند که بازی کنین، شارژ اکانت هم دیگه فایده نداره. چون شاید ماهی یک بازی جدید واسه ps4 بیاد و باید فقط برای همون یک بازی اکانت رو 55 شارژ کرد که اینجوری از هزینه شیرینگ هم میزنه بالاتر
در اون صورت فقط کرایه روزانه 2500 به صرفه هست

اگر یک ماه شارژ اکانتتون تموم بشه میتونید اکانتتون رو شارژ نکنین و هر موقع بازی اومد دوباره شارژ کنید

Mr.Ps4

Registered User
لایک‌ها
88
اقا راستی یه سوال
هزینه پیک رو باید رفت و برگشت حساب کنیم درسته؟ یعنی علاوه بر 55 تومن شارژ ممکنه اجاره هر بازی حدود 10 تا 30 تومن هم هزینه رفت و برگشت پیک بشه + هزینه خرید پاکت حباب دار که البته نمی دونم قیمتش چنده. درسته اقا پیام؟

ویرایش: اقا پیام ما نزدیک اکباتانیم. میشه ادرس بدی پیغام خصوصی کنی شخصا بیام که هزینه پیک حذف شه؟
مرسی
شما خیلی راحت میتونید پیششون برید
آدرسشون شهرک اکباتان هست
فقط بعد ساخت اکانت و شارژ بگید تا آدرس دقیق رو بعد از اجازه آقا پیام بهتون بگم

Darkside Fury

Registered User
لایک‌ها
89
خیلی طرح خوبیه
فقط من یه مشکلی دارم ، اونم اینه که بعضی بازی ها رو دوست دارم 1 ماه الی 45 روز داشته باشم ، ولی شما فقط 20 روز مهلت میدید ! یعنی باید بازی رو برگردونم وقتی به دست شما رسید باز دوباره همونو سفارش بدم ؟ خب این چه کاریه ؟ :general404:
چه فرقی داره خب ، آخه منی که اشتراک دارم وقتی بازی رو بعد 20 روز برگشت بدم ، باز میتونم یه بازی دیگه بگیرم ، خب چرا همون بازی رو تمدید نکنم ؟ اگه بتونید یه کاری کنید بشه تمدیدش کرد عااااااااالی میشه
چون بعضی بازی ها رو من خیلی لفتش میدم چون دوست ندارم زود تموم شه :D و هم این که تازگی ها فرصت قبل رو ندارم که بتونم بکوب بازی رو تموم کنم و ممکنه 45 روز طول بکشه
-----------------
سوای این موردی که بالا گفتم
شما نوشتید تعهد میدید بازی ظرف 72 ساعت ارسال بشه و اگه مشتری زیاد باشه نسخه های بیشتری از یک بازی خاص تهیه کنید ، ولی الان توی سایتتون اکثر بازی های تاپ امانت داده شده و نسخه آماده ندارید که ؟؟؟؟؟
============
راستی تاریخی که به پست پیشتاز تحویل میدیم اگه 20 روز بعد باشه کفایت میکنه ؟ یا باید راس 20 روز بازی دست شما رسیده باشه ؟ چون اگه پست دیر کنه که ما کاری از دستمون بر نمیاد !
اگه تعطیلی باشه چی میشه ؟؟؟؟؟

Mr.Ps4

Registered User
لایک‌ها
88
خیلی طرح خوبیه
فقط من یه مشکلی دارم ، اونم اینه که بعضی بازی ها رو دوست دارم 1 ماه الی 45 روز داشته باشم ، ولی شما فقط 20 روز مهلت میدید ! یعنی باید بازی رو برگردونم وقتی به دست شما رسید باز دوباره همونو سفارش بدم ؟ خب این چه کاریه ؟ :general404:
چه فرقی داره خب ، آخه منی که اشتراک دارم وقتی بازی رو بعد 20 روز برگشت بدم ، باز میتونم یه بازی دیگه بگیرم ، خب چرا همون بازی رو تمدید نکنم ؟ اگه بتونید یه کاری کنید بشه تمدیدش کرد عااااااااالی میشه
چون بعضی بازی ها رو من خیلی لفتش میدم چون دوست ندارم زود تموم شه :D و هم این که تازگی ها فرصت قبل رو ندارم که بتونم بکوب بازی رو تموم کنم و ممکنه 45 روز طول بکشه
-----------------
شما نوشتید تعهد میدید بازی ظرف 72 ساعت ارسال بشه و اگه مشتری زیاد باشه نسخه های بیشتری از یک بازی خاص تهیه کنید ، ولی الان توی سایتتون اکثر بازی های تاپ امانت داده شده و نسخه آماده ندارید که ؟؟؟؟؟
============
راستی تاریخی که به پست پیشتاز تحویل میدیم اگه 20 روز بعد باشه کفایت میکنه ؟ یا باید راس 20 روز بازی دست شما رسیده باشه ؟ چون اگه پست دیر کنه که ما کاری از دستمون بر نمیاد !
در مورد اولی اگه کسی توی رزرو نباشه میتونید نگه دارید بازی رو هر چقدر خواستید اما اگر رزرو داشته باشه اون بازی سر 20 روز باید تحویل بدید
در مورد دومی هم که میبیند که مثلاََ Gta یا AC براش هیچ رزروی وجود نداره .. پس نسخه ها کافیه یعنی ..!
در مورد سومی هم خبرش رو بهتون میدم

Mr.Ps4

Registered User
لایک‌ها
88
خیلی طرح خوبیه
-----------------
============

در مورد سوال سومتون هم اینکه سعی کنید یکی دو روز قبلش بفرستید دیگه تاخیر پست رو نمیشه کاریش کرد سخت گیری ای نیست.

WW_EA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
بچه ها من امروز دومین بازیمم گرفتم.
دست پیام جان درد نکنه. خیلی طرح خوبیه
امیدوارم که کارشون قوت بگیره طوری که تا یه مدت دیگه از هر بازی حداقل 10 نسخه داشته باشه و کلی مشتری رو بتونه سرویس یده
ببخشید اسپم شد. فقط خواستم تایید کنم ایشونو

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
با تشکر از دوست خوبم Mr.PS4 که با توجه به مشغله زیادی که داشتم تاپیک رو بخوبی اداره کردن.
همچنین تشکر از دوستانی که تو طرح شرکت میکنند و اونو تایید میکنند.
سپاس دوستان.

بالا