از این نظر مشکلی نیست. بازیتو رزرو کن هر وقت آماده شد شارژ کن بازی رو بگیر. الانم خیلی وقته همین کارو داریم میکنیم.حاج پیام من خیلی وقته میخوام ثبت نام کنم
اما یه فکری به حال این رزرو هم بکن:
یعنی اگه طرف حسابشم شارژ نشده باشه بتونه یه بازیو رزرو کنه و هر موقع نوبتش رسید تا 3 روز مهلت داره حسابشو شارژ کنه و بازی رو بگیره در غیر این صورت طرف بعدی رزرو بازی رو میگیره
ترخدا یه فکری هم به این بکن
ممنون
تدریجا اضافه میشن. فعلا منتظر دایینگ لایت هستم که منتشر بشه میخوام چند نسخه از این بازی اضافه کنم.آقا پیام این نسخه های جدیدو به سایت اضافه نمیکنید؟
نه سینا جان.داش بازي ايكس باكس وان نداري واسه كرايه ميخوام
آقا پیام داشتم پستای قبلی رو میخوندمسانسور ش مثل سانسور والیبالی که از تلوزیون پخش میشه نیست.
برای اکانت های یکماهه یا بیشتر خیر مبلغی برای ضمانت بازگشت دریافت نمیشه چه با سابقه چه بی سابقه من به گیمر جماعت اعتماد کامل دارم.من چند سوال دارم دوست گرامی
برای اجاره بازی بیعانه دریافت میشه؟ (حتی از یوزر های با سابقه و امتیاز؟)
امکان تخفیف در مبلغ اجاره هست؟ (مثلا اجاره همزمان ۲بازی)
مثلا اگه بنده شارژ یک ماه رو بخرم و ۲بازی مثل order و dying light رو میخوام. همونطور که تو سایت زدید این ۲بازی در اتمام موجودی هست. فرض کنیم بعد ۱۵ روز بازی ها موجود بشه و به دست بنده برسه. اینطوری عملا ۱۵ روز از یک ماه من سوخت میشه اونوقت آیا مبلغی برگشت داده میشه یا خیر؟
محل تحویل حضوری هم بی ضحمت برام پ.خ کنید
خيلي هم عاليبرای اکانت های یکماهه یا بیشتر خیر مبلغی برای ضمانت بازگشت دریافت نمیشه چه با سابقه چه بی سابقه من به گیمر جماعت اعتماد کامل دارم.
در مورد اینکه بازی مورد نظر شما در اجاره سایرین باشه میتونید اون بازی رو رزرو کنید تا اون بازی موجود شه بعد اکانتتون از اون لحظه استارت میشه و یا تا آزاد شدن اون بازی میتونید از سایر بازی های آزاد استفاده کنید تا بازی ای که رزرو کردید هم آزاد بشه.
برای تحویل حضوری هم ما تهران شهرک اکباتان هستیم بعد از ثبت نام و تهیه اکانت آدرس دقیق خدمتتون داده میشه.
در خدمتتون هستم.
- والا بستگی به گیمرش داره یکی هر 5 روز بازی رو بر میگردونه یکی دیگه میگیره یکی ده روز یکبار اینکارو میکنه ولی سقفش 20 روز هست. یعنی کلا 20 روز مجاز هست بازی رو نگه داره.خيلي هم عالي
چند سوال ديگه هم دارم :دي
با توجه به تجربه خودتون، بازي هايي مثل order و dying light چقدر زمان ميبره تا دوباره آزاد بشه؟
پرداخت و بقيه كارها رو حتما بايد از طريق سايتتون انجام بديم يا تو همين pt هم ميشه؟
با توجه به نامحدود بودن تعداد بازي درخواستي درماه، يعني آدم ميتونه فرضاً تو اشتراك ١ ماهه، مثلا ٣بازي رو همزمان در اختيار داشته باشه؟ يا اينكه بايد يكي رو تحويل داد و بعدي رو تحويل گرفت؟