• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PS4 Games :: New Gen Club

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
دوست عزیز من فقط میدونم دزدی کار هر کسی نیست. نکه نباشه ولی تو گیمر جماعت تقریبا میشه گفت نیست. من پایه کارمو گذاشتم رو اعتماد.
خب از هر بازی ده تا ندارم ولی بیشتر بازی ها رو سه چهار نسخه ازشون دارم تو پست استارت لیستشون هست. به مرور که بازی های ریلیز شده بیشتر میشن تنوع بیشتری هم ایجاد میشه بالاخره چندین بازی وجود خواهد داشت که شما بازی نکرده باشید و علاقمند باشید طی دوره اشتراکتون بازی کنید.
در خدمت هستم.
ایول به شما واقعا تو این دور زمونه ادمهای کمی مثل شما پیدا میشه که به فکر هموطنشون باشند
طرحتون بسیار عالیه اگه تا اخر ما بعد پی اس4 رو به امید خدا خریدم حتما تو طرحتون شرکت خواهم کرد
امیدوارم از این طرح کسی سوءاستفاده نکنه!

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
ایول به شما واقعا تو این دور زمونه ادمهای کمی مثل شما پیدا میشه که به فکر هموطنشون باشند
طرحتون بسیار عالیه اگه تا اخر ما بعد پی اس4 رو به امید خدا خریدم حتما تو طرحتون شرکت خواهم کرد
امیدوارم از این طرح کسی سوءاستفاده نکنه!
تشکر از حسن نظرتون
در خدمتت هستم دوست عزیز.

imansaj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید.
میخواستم ببینم چرا شما برا سایتتون نماد اعتماد الکترونیکی نمیگیرید. خیلی تو جذب مشتری موثر هست ممنون

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
سلام خسته نباشید.
میخواستم ببینم چرا شما برا سایتتون نماد اعتماد الکترونیکی نمیگیرید. خیلی تو جذب مشتری موثر هست ممنون
در چه مورد نیاز به اعتماد سازی هست؟ فکر میکنم اینجا من دارم به مشتری ها اعتماد میکنم.

amintaban

Registered User
لایک‌ها
81
سلام داداش والا منم می خوام ps4 بخرم انشالا بخرم مزاحم میشم واقعا خوشم امد از طرحت

armstyle

Registered User
لایک‌ها
35
واقعا کار پیام جان عالی و درسته . خدا برکت بده به کارش و رونق بسیار . ایشالا زمانی برسه که از هر بازی 10 نسخه قرار بدن و البته کاربرای فعالشون بالای 100 تا باشه :general206::general206::general206:

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
واقعا کار پیام جان عالی و درسته . خدا برکت بده به کارش و رونق بسیار . ایشالا زمانی برسه که از هر بازی 10 نسخه قرار بدن و البته کاربرای فعالشون بالای 100 تا باشه :general206::general206::general206:
تشکر رضا جان. به امید اون روز.

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
به در خواست تعدادی از کاربران ، اجاره روزانه بازی ها به مبلغ 2.500 تومان در ازای هر روز به سیستم اضافه شد.

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
بازی WWEرو کی میاری ؟
بازی منتشر بشه. با توجه به بودجه ی طرح در زمانی مناسب اضافه خواهد شد.
هم اکنون با عضویت در طرح و پرداخت شارژ دو ماه همزمان میتوانید اولین نفری باشید که این بازی رو امانت میگیرید.

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
دو نسخه Far Cry 4 اضافه شد

FC4 II.jpg

دو نسخه Grand Theft Auto V اضافه شد

GTAV II.jpg

:general601:

Cr0w

Registered User
لایک‌ها
56
من اصلا متوجه نمیشم این طرح چی هست

شارژ یک ماهه – 55.000 تومان

اجاره روزانه بازی ها به مبلغ 2.500 تومان در ازای هر روز به سیستم اضافه شد.

بالا