من اصلا متوجه نمیشم این طرح چی هست
شارژ یک ماهه – 55.000 تومان
اجاره روزانه بازی ها به مبلغ 2.500 تومان در ازای هر روز به سیستم اضافه شد.
این نظر لطف شماست دوست عزیز.این طرح یکی از دلایل من برای خرید ps4 به جایه xbox بود
به نظر من تبلیغاتتون رو بیشتر کنید هر کس از این طرح با خبر بشه حتما عضو میشه
یکی میگیرید پس میدید بعدی رو میگیرید (نامحدود)یه سوال مثلا" من شارژ 1 ماه گرفتم
بعد میتونم 5 تا بازیرو بگیرم ؟
یا نه باید یکی یکی؟
بعد باید بغییر از 55 تومن شارژ هزینه دیگه بپردازم؟
نمیشه بیشتر برد؟یکی میگیرید پس میدید بعدی رو میگیرید (نامحدود)
خیر هزینه ی دیگه ای نباید بپردازید.
چرا میشه شما دو تا اکانت بخر دو تا دو تا بازی بگیر سه تا اکانت بخرید سه تا سه تا ببرید.نمیشه بیشتر برد؟
تشکر از حسن نظرتون.داداش پیام من دوست دارم توی طرحت باشم اما یه سوال
خداییش موجودی بازیات کمه بیشترش کن
باید بریم توی نوبت و مثلا من واسه شروع یک ماهه میگیرم 55 تومن
شاید توی این یک ماه یه زور بتونم یک عنوان بازی مورد نظرم رو بگیرم و بازی کنم!!!
طرح عالیه اما تعداد موجودی کمه
عمو ف*یلترچی هر از گاهی سری به مانیاسافت میزنهسایت چرا فیلتر شده؟
@payam_mazkouri
از حسن نظرت ممنونم میثم جان.به نظر من طرح خیلی جالبیه و میشه با هزینه کم بیشتر بازی ها رو انجام داد
دوست گرامی ، اول اینکه هیچ مبلغی بابت ودیعه نباید بپردازید. لطفا توضیحات طرح رو کامل مطالعه کنید رو این مطلب تاکید کردم که هیچ علاقه ای به دریافت ودیعه ندارم. شما کاملا شرایط طرح رو اشتباه متوجه شدید ، شما 55 تومن میدید برای یک ماه و تو این یک ماه نامحدود بازی میتونید بگیرید ، دو تا سه تا چهار تا پنج تا ده تا هر چند تا که میتونی تموم کنی تو یک ماه. در مورد مطلب بعدی که فرمودید چهار بار شارژ کنید میشه معادل قیمت یک بازی ، که معادل هست با چهار ماه شرکت در این طرح ، که شما دست کم ماهی سه تا بازی هم انجام بدید میشه تو چهار ماه 12 تا بازی که پر واضحه بسیار به صرف گیمر خوادهد بود. مطلب آخر استقبال بسیار خوبی که از طرح شده گواه این مطلب هست که این طرح به صرفه ترین راه برای انجام تعداد بی شمار بازی است.داداش شما 55 تومن میگری 20 تومنم ودیعه میگری بعد از اینکه 1 ماه بازیو انجام دادم پس دادم 20 تومنو پس میدی دیگه؟ داداش با با عرض معذرت ولی طرحت شاید برای یه بار خوب باشه ولی مثلا ادم 4 بار بخواد شارژ کنه میشه 220 تومن که واقعا بنظر من وقتی خودت بازی رو میخری بعد دست دو میروشی با میخری خیلی برات به صرفه تر میاد تازه استرس زمانم نداری مخصوصا برای منی که دوس دارم بازیرو پلت کنم...