• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Tomb Raider : Legend

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان بالاخره نسخه جدید سری بازی های Tomb Raider اومد.:D
این عکس کاور بازی:
cover.jpg

1143925735_tomb_raider.jpg

کسی بازی کرده این بازی را؟
نظرتون راجع بهش چیه؟
من که تازه میخوام دانلودش کنم.
اگر شما هم خواستید دانلود کنید به این لینک مراجعه کنید...(متاسفم اما لینک دریافت بازی رو باید حذف کنم، مرامنامه رو بخونید irgamer)
حجمش تقریبا 4 گیگ هست و روی سرور رپید شیر.

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
با توجه به عکسهایی که من از این بازی دیدم.فکر نکنم بتونه اونقدر که ازش تبلیغ شده خوش رو نشونه بده.
عکس لارا از پشت

عکس لارا از جلو

یکی از شخصیت های بازی

لارا در حال بالا رفتن از کوه

با توجه به عکسها به نظر می یاد گرافیک بازی در حد بازی های همین دورانه و اصلا قرار نیست تحولی رو ایجاد کنه.برعکس Tomb Raider 1

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
من توی یه مرحله گیر کردم فکر می کنم یه جایی اشباهی رفتم و اتو سیو خودش سیو کرده .چطور می شه مرحله رو از اولش شروع کرد؟. (خواستم یه تاپیک جدید نزنم :صرفه جویی)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقا بازي توپي من 6 شماره اين بازيو بازي كردم ولي اين يكي قابل مقايسه نيست
دوربين جالب +حركات توپ+موتور سواري+پارتي و ديسگو + واقا جالبه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نقل از Sony Ericsson!! :
ببینم بچه ها این بازی برای PC هست یا نه؟؟
بله
برای PC هست.

لامسب 7 گیگابایت بازیش جا اشغال میکنه !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ایول پس من باید حتما یه سر برم پایتخت هم این رو بگیرم هم این رزیدنت اویل 4 رو...

مثل اینکه داره بدجور خوش به حالم میشه!!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
داستان در مورد تکیمل شدن خاطرات لارا کرافت و پیدا کردن مادرش که در بچه گی توسط یه طلسم غیب شده است...

حرکات و گرافیک بازی بسیار عالی است و نسبت به نسخه قبلی که Angel Of Darkness است خیلی بهتر است و مشکل و باگ در بازی دیده نمی شه....

متاسفانه داستان بازی نسبت به سری های قبلی کوتاه است و در بین 10 تا 15 ساعت بازی است

اما با این وجود مانند سری های گذشته اصالت تامب رایدر بودن خود را حفظ کرده و کلا در بازی کردن با موانع و معماهای زیادی بر می خوردید

به علاقه مندان به سبک اکشن و فکری توصیه می کنم این گیم را بازی کنند

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من يه جا گير كردم
تو مرحله براندا كه غول از كردنبندش ازاد ميكونه چه جوري غولرو بگشم
ممنون ميشم كمك كنيد

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اه اه از وقتی این Angel Of Darkness رو بازی کردم دیگه حالم از tomb raider بهم میخوره بدرترین نسخه tomb raider بود که تا حالا ساخته شده بود دوربینش نابود بود اصلا امیدوارم این نسخش بهتر باشه من که دیگه tomb raider زده شدم

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من يه جا گير كردم
ممنون ميشم كمك كنيد

adel_joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از terminatrex :
اقا من يه جا گير كردم
ممنون ميشم كمك كنيد
کجاییی ؟ اونجا که 4 تا گوی آبی هست ؟ اگه اونجایی باید بری 4 تا دسته رو که کنار دیوار ها هستند بکشی که 4 تا گوی آویزون بشه و گوی اصلی بیاد پایین بعد بپری پشت او مسلسل ! و 4 تا گوی رو ببری بالا بعد فوری از پشت مسلسل بپری پایین و q رو بزنی.!

amin_s3v3n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فقط 5 تامب رایدر رو بازی کردم ... این جدیده ارزش خریدن داره ...؟؟؟

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از amin_s3v3n :
من فقط 5 تامب رایدر رو بازی کردم ... این جدیده ارزش خریدن داره ...؟؟؟
من که خیلی لذت بردم.نسبت به قبلیا گرافیک و داستانش خیلی بهتره و خوبیش اینه زیاد وقت رو نمی گیره با 10 ساعت بازی می شه تمومش کرد و لذت برد.

Masoud_1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی بازی جالبیه البته تا اینجا که 11 درصد رفتم

jahan_roya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تو يه جايي گير كردم مرحله دوم هستش وقتي كه د اخل تونل ميشن تو يه جايي تونل ريزش مي كنه و دوستش كشته ميشه وقتي از طرف ديگه تونل مي رم به يه جايي مي رسه كه يكي از دوستانش داخل يه جايي مثل زندان گير كرده و وسط اونجا جايي كه وقتي كه روش مي رم تعدادي نيزه ميان بيرون و يه گوي توپي شكل سنگي هم هست و يه طناب كه از بالا آويزانه ولي هر كاري مي كنم كه از طناب برم بالا نمي تونم چون اصلا طناب رو نمي گيره با اون توپ سنگي بايد چيكار كنم چرا نمي تونه طناب رو بگيره؟ اصلا اونجا بايد چيكار كنم؟؟؟؟

خواهش مي كنم راهنمايي كنين!!!

منتظرم

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از jahan_roya :
سلام دوستان من تو يه جايي گير كردم مرحله دوم هستش وقتي كه د اخل تونل ميشن تو يه جايي تونل ريزش مي كنه و دوستش كشته ميشه وقتي از طرف ديگه تونل مي رم به يه جايي مي رسه كه يكي از دوستانش داخل يه جايي مثل زندان گير كرده و وسط اونجا جايي كه وقتي كه روش مي رم تعدادي نيزه ميان بيرون و يه گوي توپي شكل سنگي هم هست و يه طناب كه از بالا آويزانه ولي هر كاري مي كنم كه از طناب برم بالا نمي تونم چون اصلا طناب رو نمي گيره با اون توپ سنگي بايد چيكار كنم چرا نمي تونه طناب رو بگيره؟ اصلا اونجا بايد چيكار كنم؟؟؟؟

خواهش مي كنم راهنمايي كنين!!!

منتظرم

جهان جان شما كه از اواترت معلومه تامب رايدر بازي....:D

ضمنا دوستان عزيز اگر در قسمتي از بازي گير مي كنند حتما درصد بازي را بنويسند به عنوان در 4% بازي گير كرده اند

توپ را به همون سكويي كه پا روش مي زاريد و نيزه هاي بيرون مي ايند بزاريد و اگر دوربين شما به طرف همون زندان و اون فرد است در پشت شما يه سكو است كه از روي اون بالا برويد و يكي از همون نيزه ها رو بگيريد....

ضمنا وقتي كه به داخل محوطه رسيديد يه حيوان عجيبي كه توسط شخصي به نام Amanda هدايت مي شود برخورد مي كنيد و وقتي كه Cutscence تموم شد متاسفانه دوربين بازي طوري هست كه مثل اينكه وقتي اون حيوان نزديك شما شد يه كليد رو بزنيد اما بايد به طرف جلو حركت كنيد تا به محوطه باز برسيد...

موفق باشيد

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیز من توی درصد 74 و انجایی که دوست لارا همون دختره مو سفیده که مثل دخترای.........
میمونه رو میگه اونجا اون دختر با اون گردبندش تبدیل میشه به یه غول بیابونی (حالا اگه نگرفتی بگو تا بیشتر بگم) ما گیر کردیم که چجوری باید اون رو بکشیم حالا اگه میدونی...
:( :happy: :happy: :happy:

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
Tomb Raider Legend یک بازی کوتاه اما جذاب و سرگرم کننده است و اگر از طرفداران این سری بوده اید تجربه آن برایتان لذت بخش خواهد بود.
نکات مثبت :لارا هم اکنون خوش قیافه تر به نظر می رسد و دارای حرکات جالبی است – مراحل بازی بسیار متنوع هستند و شما را به مکان هایی مختلف در جهان می برند – گرافیک بازی خیره کننده است – صداگذاری عالی
نکات منفی :بازی بسیار کوتاه است – مبارزات حوصله سر بر هستند – بازی چندان سخت نیست و از معما های تکراری و ساده در آن استفاده شده است – فریم هایی که بر ثانیه پخش می شوند متغیر است - دوربین مشکل زای بازی – هوش مصنوعی دشمنان کمی پائین است - نسخه کامپیوتر به سیستمی قوی نیاز دارد

با وجود سری بازی های Lara Croft، Tomb Raider، به یکی از مشهورترین شخصیت های زن دردنیای بازی ها کامپیوتری تبدیل شده است. پس از گذشت ده سال از اولین حضور لارا در این سری بازی ها، این زن شجاع و ماجراجو باز هم در نسخه جدیدی از بازی Tomb Raider باز گشته است. Tomb Raider : Legend این سری را، پس از شکست نسخه قبلی، دوباره به دوران اوج خود باز گردانده است و بازی سرگرم کننده ای است.

Tomb Raider Legend دوباره این سری را به دوران محبوبیت خود رسانده است و نام Lara Croft را بر سر زبان انداخته است.Legend شما را در حالی در نقش لارا قرار می دهد که او به دنبال کشف حقایق گذشته خود، مخصوصا چگونگی مرگ مادرش است. او پس از مدتی متوجه زنده بودن یک دوست قدیمی می شود که هم اکنون به دشمن سر سخت او تبدیل شده است. در این بین بازی کم کم به سوی افسانه شاه آرتور و شمشیر قدرتمند او سوق پیدا می کند. این شمشیر، که از قابلیت های ویژه ای برخوردار است، تکه تکه شده و هر قسمت آن در گوشه ای از جهان مخفی شده است. این موضوع باعث می شود که شما همراه با لارا به مکان های مختلفی چون انگلستان، توکیو و قزاقستان سفر کنید که طراحی تمام آن ها عالی به نظر می رسد. در طول بازی در هر مرحله شما با محیط هایی متفاوت روبرو خواهید شد که بیشتر شامل مغبره ها می شوند.

مثل همیشه لارا قابلیت های بسیاری دارد و میتواند حرکات آکروباتیک جالبی را انجام دهد . او می تواند با طناب ها تاب بخورد، از لبه ها آویزان شود، با استفاده از یک قلاب مغناطیسی از وسایل فلزی آویزان شود یا آن ها را به سمت خود بکشد و تعدادی قابلیت دیگر که برای حل معما ها به کمکتان می آیند. معما هایی که در طول بازی وجود دارند شاید در ابتدا کمی سخت باشند ولی پس از مدتی که چگونگی حل آن ها را فرا بگیرید، کمتر مشکلی برای شما ایجاد می کنند. این معما ها در همه مراحل یکسان هستند و شامل مواردی مختلفی می شوند. برای مثال مواقع زیادی پیش می آید که شما باید با استفاده از عوامل مختلف چون لبه ها و طناب ها، به مکان موردنظرتان برسید. علاوه بر این موارد، زمان هایی هم پیش می آید که بازی به صورت فیلم در می آید و شما باید مانند بازی هایی چون Resident Evil 4 برای نجات خود از خطرات، دکمه های مشخصی را در زمان معین فشار دهید.

در Legend، شما هنوز هم می توانید از دو اسلحه کمری همیشگی لارا، که دارای گلوله های بی نهایت هستند استفاده کنید. همچنین می توانید از سلاح های دیگر و همچین نارنجک در پیشبرد اهداف خود استفاده کند. شما حتی می توانید با استفاده از قلاب مغناطیسیتان، دشمنان را به طرف خود بکشید. سیستم شلیک در این نسخه، هنوز هم به صورت اتوماتیک است و شما در آن دستی ندارید. در این بین هر اسلحه دارای برد خاصی است که وجود آن از جذابیت مبارزات کاسته است. البته برای بهتر شدن این قسمت، صحنه آهسته ای نیز به آن اضافه شده است که فقط برای زمان هایی است که با پرش و ضربه به دشمن خود در میان هوا قرار گرفته اید. یکی دیگر از نکاتی که در سیستم تیر اندازی گنجانده شده است قابلیت استفاده از بعضی اشیا برای نابودی دشمن است. برای مثال شما می توانید به سمت بشکه ها شلیک کرده و دشمنان نزدیک به آن ها را بکشید.

برای جذابیت بیشتر دو مرحله موتورسواری نیز به بازی اضافه شده اند که در طول آن شما با مسیر های نسبتا طولانی ای روبرو هستید که در آن ها علاوه بر طی مسیر باید با دشمنان خود نیز مبارزه کنید که توسط موتور به تعقیبتان می پردازند. برای جذابیت بیشتر سکو های مختلفی نیز وجود دارند که می توانید از آن ها بپرید. کنترل بازی در نسخه های کنسول خوب و روان است. اما اگر بخواهید در کامپیوتر از ماوس و کیبرد استفاده کنید، کارتان کمی سخت می شود و ترجیحا خرید یک دسته می توان بازی را لذت بخش تر کند. متاسفانه بازی از نظر دوربین ضعیف عمل کرده و شما هم در مبارزات و هم در حل معما ها با آن به مشکل بر می خورید. همچنین فیزیک بازی، مخصوصا در هنگام موتورسواری چندان جالب به نظر نمی رسد. برای جذابیت بیشتر بازی نکات دیگری هم از جمله جایزه های مخفی ای در مراحل گنجانده شده اند. همچنین حالت Time Trial نیز وجود دارد که در طول آن باید در مدت زمانی خاص مراحل رابه پایان برسانید. همچنین لباس ها، مدل ها و فیلم های مختلفی در بازی وجود دارند که با پیشرفت در مراحل باز می شوند.

در این نسخه صحنه های موتور سواری ای نیز به بازی اضافه شده است.گرافیک بازی نیز در تمام نسخه ها خوب به نظر می رسد. محیط های نسبتا خوب طراحی شده و دارای جزئیاتی مطلوب هستند. مدل شخصیت ها تیز خوب طراحی شده است. در این بین نکته قابل توجه، قیافه شخصیت لارا است که در این نسخه بسیار واقعی تر و بهتر شده است و باعث جذابیت بیشتر بازی شده است. صداگذاری بازی بسیار خوب به نظر می رسد. افکت های خوبی در بازی به کار رفته اند. صداگذاری شخصیت های (مخصوصا لارا) نیز به خوبی صورت گرفته است. آهنگ ها نیز متناسب با بازی هستند و به جذابیت آن می افزایند.

این نسخه از بازی بسیار کوتاه است و کافی است که زمانی حدود 8 تا 12 ساعت از وقت خود را صرف آن کنید. در کل Tomb Raider Legend با وجود اینکه می توانست از این بهتر باشد، اما هنوز هم بازی خوبی است و بعد از شکست نسخه قبل می تواند تجربه خوبی برای دوستداران این بازی باشد.

منبع http://www.oxogame.com/game/tomb-raider-legend/pc/review.html

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیز من توی درصد 74 و انجایی که دوست لارا همون دختره مو سفیده که مثل دخترای.........
میمونه رو میگه اونجا اون دختر با اون گردبندش تبدیل میشه به یه غول بیابونی (حالا اگه نگرفتی بگو تا بیشتر بگم) ما گیر کردیم که چجوری باید اون رو بکشیم حالا اگه میدونی...

بالا