• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Tomb Raider : Legend

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرفان جان
فایده نداره که؟؟
خوب جهت جلو رو نشون میده که منم میزنم ولی بازم میره لای این تیغ میغا

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از blacklife1 :
عرفان جان
فایده نداره که؟؟
خوب جهت جلو رو نشون میده که منم میزنم ولی بازم میره لای این تیغ میغا
اون جهت جلو ممکنه نباشه. راست رو هم امتحان کن. 4 تا جهت که بیشتر نیست .سریع فشار بده .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به دادم برسید !
من از دیشب تا حالا (خوب کلیشو هم که سر کار بودم ) نشستم tomb raider -legend رو تا Fighting Rutland رفتم همونجایی که چند تا ستونه که باید بندازیشون تا Rutland نتونه خودش رو شارج کنه بعد بکشیش ولی هر کاری میکنم این میزنه من رو میکشه ، چند تا ترینر گرفتم هیچ کدومش کار نکرد به دادم برسید یا بگید ترینر رو چطوری راه بندازم (من کپی میکنم توی فولدر بازی و دکمش رو میزنم که بازی رو اجرا کنه بعد هات کیش رو میزینم مثلا F1 برای جون ولی جونش پر نمیشه هیچ اتفاقی نمی افته ) یا بگید این مرتیکه رو چطوری بکشم ، یا بیخیال میشم میرم دوباره NFS میزنم :blush:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حل شد ! یه ترینر دیگه رو امتحان کردم ! ببینم شماها همینطوری بدون ترینر با اون پست فطرت جنگیدین ؟؟؟

راسی این بازی خیلی شبیه به prince of persian warrior within اه ، چرخیدن دور اون بیل بیلکها ، آبشار و... ولی خوب چیز باحالی اه ، واقعا نسبت به قبلیش ترکونده !

ehsan3023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یه زده حال به ما زد این بازی
زدم قسمت افریقا رو بازی کنم
بازی کامل برگشت به عقب قسمت قزاقستان که تا
اخراش رفته بودم پرید
جون لارا کرافت این سیو 43 در صد توی این تاپیک قرار بدین
خیلی ممنون

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این هم سیو 100% بازی

البته من تازه شروع کردم بازیشو ، هنوز 1% هستم!:blush:

فایل های ضمیمه

• Save-100%.zip
    11.3 KB · نمایش ها: 12

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

در یک سایت روسی تونستم Wallpaper هایی از گیم Tomb Raider پیدا کنم که هم رزولیشین بسیار بالا دارند و هم برای سایت Gamewallpaper هست

به علاقه مندان گیم Tomb Raider پیشنهاد می کنم عکس ها رو دانلود کنند که این عکس ها در سایت دیگه به ندرت گیر می یان و همشون هم پولی هستند...

بعد از اینکه Gamewallpaper پولی شد سایت Gamewallpaper.RU با گذاشتن عکس های Free تونست پیشرفت خوبی داشته باشه و از همون استایل Gamewallaper.com استفاده می کنه که در قدیم بود منتها با زبون روسی

در این سایت فقط چهارتا عکس از گیم TombRaider:Legend گذاشته شده که دیدن اون ها هم خالی از لطف نیست...

امیدوارم مفید قرار بگیره....

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
تا چند دقیقه دیگه مجموعه والپیپر های سایت Gamewallpaper در سایز 1280x1024 را براتون آپلود می‌کنم تا بگیرید...

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
در دو قسمت براتون آپلود کردم ... امیدوارم خوشتون بیاد ... :)

قسمت اول | قسمت دوم

پسورد : www.itworld.ir

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
جناب AjabShirkhan

بهتره وقتی که تاپیکی که رو ادغام می کنید که دلیلش هم برای نظم انجمن نام گذاری می کنید یه پیغام خصوصی به شخص بدهید و اون رو مطلعه کنید از اینکه می خوایید ادغام کنید

این تاپیک خیلی شلوغ شد و تاریخش هم قدیمی بود دیگه بعد از این همه فعالیت در فرووم حتما دلیلی داشت که صلاح دونستم برای زدن این پست یه تاپیک بزنم و تاپیک مرده Tomb Raider : Legend از قبر نکشم بیرون و دوباره کالبد شکافیش کنم !

هر پستی رو نمی شه ادغام کرد و باید تمام شرایط رو در نظر بگیرید !

ضمنا در مورد تاپیک Pro Evolution Soccer 4 cd key هم قبل از اینکه تاپیک رو بدون هیچ دلیل Close کنید یه نگاهی به محتوا تاپیک بندازید بحث در مورد سریال نامبر گیم هست نه کیجن و کرک !!!

شما که بدون هیچ دلیلی تاپیک رو می بندید من اینجا داشتم دنبال شماره سریال گیم می گشتم که کاره این بنده خدا رو راه بندازه

لطفا بدون دلیل تاپیک رو قفل نکنید !

ممنون !

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
اینهمه زحمت کشیدم آپلود کردم آخرش ادغام شد ! عجب ... زحمت من و این دوست عزیز هم هیچ دیگه ؟!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از par_ham :
در دو قسمت براتون آپلود کردم ... امیدوارم خوشتون بیاد ... :)

قسمت اول | قسمت دوم

پسورد : www.itworld.ir

فایل دوم شما رو من اپلود کردم کلا سه تا عکس بیشتر نداشت که در بالا قرار داده بودم

من 23 تا عکس قرار دادم که بهترین عکس های Tombraider هستند و مثل سایت Game Wallpapar هم در و دیوار عکس سایتش رو ثبت نکرده و بگه این عکس باسه Game Wallpaper هست و فقط گوشه پایین سمت راست نام سایت که Tombraider.RU هست ثبت شده

بازم ممنون که اینترنت پر سرعت داری و مستر کارت که می تونی از سایت ها خرید کنی و عکس های پولی رو باسه بچه ها اپلود کنی...

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از par_ham :
اینهمه زحمت کشیدم آپلود کردم آخرش ادغام شد ! عجب ... زحمت من و این دوست عزیز هم هیچ دیگه ؟!

من هنوز نفهمیدم دلیل اینکه یه تاپیک رو با یه تاپیکی که دست کم برای دو ماه پیش هست ادغام بشه چیه؟؟؟/

معمولا وقتی که بحث در دو تاپیک مجزا یکی باشه اون دو تاپیک ادغام می شه نه دو تا تاپیک با دو تا بحث جدا و تنها نام اسم گیم که تشابه داره !!!

کی می خواد این قوانین رو بررسی کنه خدا می دونه ....

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
من 23 تا عکس قرار دادم که بهترین عکس های Tombraider هستند و مثل سایت Game Wallpapar هم در و دیوار عکس سایتش رو ثبت نکرده و بگه این عکس باسه Game Wallpaper هست و فقط گوشه پایین سمت راست نام سایت که Tombraider.RU هست ثبت شده
گفتم چون اکانت دارم شاید کمکی‌ بتونم بکنم برای دوستان ، به هر حال...

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کارت گرافیک من Nvidia Gforce 4 MX 440 AGP 8X هست ایم بازی رو میکشه ؟

galile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من بازی تام رایدر 7 (لگند) را کاملا تمام کردم. اما بازی تام رایدر 6 را تمام نکردم وسطاش گیر کردم اگه کسی این بازی را تمام کرد به من کمک کنه من تو مرحله ی پاریشین گتو گیر کردم. تو رو خدا کمکم کنین.:wacko:

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آخر مرحله 55 درصد گیر کردم. همان مرحله ای که آب توش زیاده و باید سوار تابوت بشیم. آخر این مرحله یه ساختمان (معبد) بزرگ داره که جلوش یه استخر (دریاچه) است که وسط دریاچه سه یا چهار تا چرخه دنده مانند که هر کدام یه اهرم داره، وجود داره . وقتی تکه شمشیرو از داخل ساختمان از دست مجسه می گیری میای بیرون ساختمان یه اژدها (مار) بزرگ از آب میآد بیرون و از دهنش آتش پرت می کنه یا با سرش بهت ضربه می زنه. من نمی تونم این اژدها رو بکشم و از این مرحله رد بشم.
هر کی این مرحله را رد کرده به من کمک کنه. متشکرم

من همین جا گیر کردم با این تفاوت که تازه رفتم تو معبد ونمیدونم چه کنم؟

lll_k1_lll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی نیست که به من کمک کنه؟

Taer_1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من . اول باید به طرف محفظه ای که قفس ها در چهار طرف چشمه قرار دارن تتیر اندازی کنی تا حواس اژدها پرت شه بعد سریع کمندش رو به طرف دسته چرخونک بندازی تا دسته کنترل قفس بیاد پایین .اگر این کار رو سریع انجام بعدی والبته برای چهار قفس با هر بار قفس میخوره تو سر اژدها و جونش کم میشه چهار تا قفس که خورد تو سرش
اژدها میمیره ....................

بالا