• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Tomb Raider : Legend

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از gheysar_54 :
من آخر مرحله 55 درصد گیر کردم. همان مرحله ای که آب توش زیاده و باید سوار تابوت بشیم. آخر این مرحله یه ساختمان (معبد) بزرگ داره که جلوش یه استخر (دریاچه) است که وسط دریاچه سه یا چهار تا چرخه دنده مانند که هر کدام یه اهرم داره، وجود داره . وقتی تکه شمشیرو از داخل ساختمان از دست مجسه می گیری میای بیرون ساختمان یه اژدها (مار) بزرگ از آب میآد بیرون و از دهنش آتش پرت می کنه یا با سرش بهت ضربه می زنه. من نمی تونم این اژدها رو بکشم و از این مرحله رد بشم.
هر کی این مرحله را رد کرده به من کمک کنه. متشکرم
باید بری جلوی اون چرخ دنده ها و به ستونی که قفس ها بهش وصل هستند شلیک کنی تا حواس اژدها به اونجا پرت بشه بعد فوری با طنابت بندازی و دستگیره رو بگیره و بکشی تا قفس بیاد پایین بعدشم که خودت تماشا کن.!

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
22%
سوار موتور میشه از پشت بوم میپره میره اونور از هزار جور راه رد میشه
میره تو ساختمون
میره تو 1 اتاق
1000 تا چشم بادومی هستن
همرو میکشه بعد باید چیکار کرد؟

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
باید یه مونیتور بزرگ که روی دیوار هست (شبیه مال بورس تهران !) با قلابت بندازی و بکشیش تا باز بشه و بری اون ورش . راستی اول باید دو تا قلابی که نگهش داشته با تفنگت بزنی بعد با قلاب بکشی.

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از erfan005 :
باید یه مونیتور بزرگ که روی دیوار هست (شبیه مال بورس تهران !) با قلابت بندازی و بکشیش تا باز بشه و بری اون ورش . راستی اول باید دو تا قلابی که نگهش داشته با تفنگت بزنی بعد با قلاب بکشی.
الان اين جواب من بود ؟؟؟

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از blacklife1 :
الان اين جواب من بود ؟؟؟
این جواب farbod_123 بود.
جواب شما که توی 0 در صد موندی : یه چیزی شبیه الاکلنگ ! اونجا هست ؟ قفس رو ببر روش بعد بپر اونطرفش تا قفس بیفته روی سکو . روی سکو 3 تا جا برای سه تا قفس هست ! قفس ها رو بذار روشون.
دوستان این بازی یه بازی فکری هست انتظار نداشته باشین سریع همه ی مرحله ها رو رد کننین .اکشن که نیست.

gheysar_54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از erfan005 :
باید بری جلوی اون چرخ دنده ها و به ستونی که قفس ها بهش وصل هستند شلیک کنی تا حواس اژدها به اونجا پرت بشه بعد فوری با طنابت بندازی و دستگیره رو بگیره و بکشی تا قفس بیاد پایین بعدشم که خودت تماشا کن.!

مرسی.
ردش کردم.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از erfan005 :

مرسی
وقتی رد کردم اومدم جوابو دیدم :D
حالا رسیدم ته مرحله به قول (یارو چش بادومیه با عصا) حالا عین خر گیرکردم توگل

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از farbod_123 :
مرسی
وقتی رد کردم اومدم جوابو دیدم :D
حالا رسیدم ته مرحله به قول (یارو چش بادومیه با عصا) حالا عین خر گیرکردم توگل
اینجاش رو من با ترینر رد کردم چون حوصله ی شوتینگ نداشتم .

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
ترینرشو از کجا پیدا کنم؟ تو سی دی نداشت

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینم اقایون اونجا که شمشیر رو میچسبونه به هم و بعدش مرحله تموم میشه. بعد مرحله بعدی که شروع میشه اولش یه جا هست که اونجا اون دختره تبدیل میشه به غول....با شمشیر میزنم غوله رو ....تا حد زیادی جونش کم میشه بعد میوفته رو زمین...بعد یه علامت ! میاد روی غول که افتاده زمین....با شمشیر میزنم یا با تفنگ در هر حال فرقی نداره...غوله دوباره بلند میشه و جونش پر میشه ...چی کار باید بکنم؟؟

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
ببینم اقایون اونجا که شمشیر رو میچسبونه به هم و بعدش مرحله تموم میشه. بعد مرحله بعدی که شروع میشه اولش یه جا هست که اونجا اون دختره تبدیل میشه به غول....با شمشیر میزنم غوله رو ....تا حد زیادی جونش کم میشه بعد میوفته رو زمین...بعد یه علامت ! میاد روی غول که افتاده زمین....با شمشیر میزنم یا با تفنگ در هر حال فرقی نداره...غوله دوباره بلند میشه و جونش پر میشه ...چی کار باید بکنم؟؟
باید بری نزدیک غوله ! وقتی می افته رو زمین بری کنارش دختر کله اش مشخصه و کلید e رو بزنی . البته باید چند بار و پشت سر هم این کلید رو بزنی

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
اوا من قبل از دانلود ترینر هویجوری ردش کردم!

gheysar_54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تمامش کردم. ولی آخرش نوشت 86 درصد بازی رورفتم چرا؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از gheysar_54 :
من تمامش کردم. ولی آخرش نوشت 86 درصد بازی رورفتم چرا؟

بايد سيكريت هاي بازي را تموم كني از قبيل گرفتن اون اشيا نقره اي و طلايي و برنزي كه در طي مراحل مي ده تا لباس و Special و غيره را باز كنه ضمنا بايد گيم را در حالت Hard تموم كني

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها
من اولين باره كه از اين مجموعه دارم بازي مي كنم
براي همين توي كوچكترين مسالش مي مونم
خوب من اون قفس ها رو بردم بالا ودره باز شد و الان وقتي ميرم توي در يه دمو مانند نشون ميده و ميگه move move و بعدش يه فلش سفيد و لارا داره مي دوه
منم كه كاري نمي تونم بكنم
بعدش ميره لاي اين چيزا ( اينايي كه تيكه تكيه مي كنن چيه ) خلاصه مي ميره و دوباره مياد از اول چك پوينت
چكار كنم؟؟؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از blacklife1 :
بچه ها
من اولين باره كه از اين مجموعه دارم بازي مي كنم
براي همين توي كوچكترين مسالش مي مونم
خوب من اون قفس ها رو بردم بالا ودره باز شد و الان وقتي ميرم توي در يه دمو مانند نشون ميده و ميگه move move و بعدش يه فلش سفيد و لارا داره مي دوه
منم كه كاري نمي تونم بكنم
بعدش ميره لاي اين چيزا ( اينايي كه تيكه تكيه مي كنن چيه ) خلاصه مي ميره و دوباره مياد از اول چك پوينت
چكار كنم؟؟؟

سلام

لطف كنيد هميشه درصد بازي هم بنويسد....

وقتي كه با شمشير درب را شكستيد و جلو رفتيد دمو مي شه كه قبل از اينكه همه چي خراب بشه شما بايد فرار كنيد

راه بازي به صورت تيكه تيكه شده است كه:

بلافاصله كه دمو تموم شد در سمت چپ شما يه تيكه جاي پا "از اين بهتر شفاف سازي نمي شد :D " است كه روي اون بپريد و بعد سمت جلويي و سمت راست و جلو كه اين ديگه اخريش است

وقتي كه روي اين بپريد اتوماتيك به سمت جلو مي ره و تا قبل از اينكه پايين نرفته بپريد به سمت جلو كه Cutscence...

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیر جان اینی که شما میگین نه
من همون 0 درصد رو میگماااااااااااااااااااااااااااااا ( به قول خشایار که میگه عروس گلللللللللللللللللللللللللللللللللم )
خوب حالا جواب بدین !!!

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از blacklife1 :
امیر جان اینی که شما میگین نه
من همون 0 درصد رو میگماااااااااااااااااااااااااااااا ( به قول خشایار که میگه عروس گلللللللللللللللللللللللللللللللللم )
خوب حالا جواب بدین !!!
خب شما اون جهتی که فلش نشان می ده رو بزن.!

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
اینم یه وال پی پر برا علاقمندان به حاج خانوم محبوب.

فایل های ضمیمه

• Angelina4.jpg
    Angelina4.jpg
    136.8 KB · نمایش ها: 3
بالا