IcedAngel
Registered User
چه مشخصات سیستمی میخواد تا ران بشه ... من تمام سریهای قبلیه این بازی رو تموم کردم ... دیوانشم ...
فقط کارتم fx 5200 هستش ... ران میشه ؟ 128 مگ !
به نقل از IcedAngel :چه مشخصات سیستمی میخواد تا ران بشه ... من تمام سریهای قبلیه این بازی رو تموم کردم ... دیوانشم ...فقط کارتم fx 5200 هستش ... ران میشه ؟ 128 مگ !
من هم کارتم fx 5200 هست ، بازی ران میشه بدون هیچ مشکلیبه نقل از IcedAngel :چه مشخصات سیستمی میخواد تا ران بشه ... من تمام سریهای قبلیه این بازی رو تموم کردم ... دیوانشم ...فقط کارتم fx 5200 هستش ... ران میشه ؟ 128 مگ !
خدایا مرسی ....به نقل از amir@ :من هم کارتم fx 5200 هست ، بازی ران میشه بدون هیچ مشکلی
به نقل از terminatrex :نه عزیز من توی درصد 74 و انجایی که دوست لارا همون دختره مو سفیده که مثل دخترای.........
میمونه رو میگه اونجا اون دختر با اون گردبندش تبدیل میشه به یه غول بیابونی (حالا اگه نگرفتی بگو تا بیشتر بگم) ما گیر کردیم که چجوری باید اون رو بکشیم حالا اگه میدونی...
به نقل از IcedAngel :خدایا مرسی ....از جفتتون تشکر میکنم ...حالا کسی لینک دانلود تورنت هم داه که از شادی ذوق مرگ شم ؟!
مرسی ... والا من ایران نیستم وگرنه میخریدمبه نقل از Amir(Steve) :عزيزم من اصلا وقت نكردم اين گيم را كامل تموم كنم و هنوز به 74 درصد نرسيديم
حالا نمي شه گيم را از بيرون از اين همه مغازه گيم فروشي تهيه كني
من اصلا تو خط تورنت نيستم و يه سرچ زدم اين لينك به دستم اومد حالا ببين به كارت مي ياد يا نه.
لينك دانلود هم كه لينك Demo هست تو سايت ياهو زده كه مي توني از اين لينك با حجم 500 مگ دانلود كني
به نقل از IcedAngel :مرسی ... والا من ایران نیستم وگرنه میخریدم
اوه من نمیدونستم لینک گذاشتن هم غیر قانونیه ... تو کد بزاریم حله ؟!؟!
اوه من نمیدونستم لینک گذاشتن هم غیر قانونیه ... تو کد بزاریم حله ؟!؟!
در مرامنامه به چگونگي گذاشتن لينك اشاره نشده.اينجا روي كپي رايت خيي حساس هستند
البته خيلي براي من جالبه كه لينك تورنت كپي رايت داره...
اگه كپي رايت داشت كه باسه دانلود گذاشته نمي شد
تازه گفته شده بود كه تا اونجايي كه مي تونيم لينك مستقيم نزاريم كه منم لينك مستقيم باسه دانلود رو نزاشتم....
معمولا كرك كپي رايت داره...
به نقل از terminatrex :نه عزیز من توی درصد 74 و انجایی که دوست لارا همون دختره مو سفیده که مثل دخترای.........
میمونه رو میگه اونجا اون دختر با اون گردبندش تبدیل میشه به یه غول بیابونی (حالا اگه نگرفتی بگو تا بیشتر بگم) ما گیر کردیم که چجوری باید اون رو بکشیم حالا اگه میدونی...
به نقل از Ajabshirkhan :در مرامنامه به چگونگي گذاشتن لينك اشاره نشده.
11. طبق قوانین مالکیت مادی و معنوی نرم افزارهای دارای حق کپی رایت، معرفی، نشر و یا ارسال موضوعات مرتبط با Warez بمعنای عام آن (نرم افزارهای کرک شده) و به هرشکل در انجمنها ممنوع است.
منظور اين نبوده كه خود بازيها معرفي نشن.منظور اينست كه سايتهاي مربوط به دانلود بازيها يا كرك انها و همينطور سايتهاي مربوط به سريال اونها معرفي نشوند.عزيزم اگر به اين مرامنامه يه طور كامل عمل كنيم بايد انجمن گيم را ببوسيم بزاريم كنار
به نقل از Amir(Steve) :عزيزم اگر به اين مرامنامه يه طور كامل عمل كنيم بايد انجمن گيم را ببوسيم بزاريم كنار
شما گيم ارجينال و كرك نشده در ايران مي بينيد؟؟
اگر هم ببينيد قيمت از 30 تا 70 هزار تومنه....
ايا همه توان خريدن دارند؟؟...
در قوانين اومده كه حتي معرفي و نشر هم ممنوعه يعني اصلا در انجمن گيم در مورد گيم هم بحث نشه؟؟
ضمنا بازم طبق قوانين حساب كنيم هيچ جاي گيم ننوشته نرم افزار و خودش به تنهاي يه شاخه حساب مي شه....
اين قوانيني كه شما گذاشتيد در مورد انجمن كرك و سريال صدق مي كنه نه انجمن گيم....
يكي از اقايون لينك دانلود بازي گذاشته بودند و منم بر طبق مرامنامه مجبور به حذف لينك بودم.بحث سر اين مسالهبه نقل از blacklife1 :بابا يكي جواب منو بده
چرا دارين روي مرامنامه و اينا بحث مي كنيد؟