• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

W900 or N80, P910 ؟ ٠

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه میخوام بخرم تموم بشه بره
شما از نظر امکانات و کلاس مخصوصا اینکه خز نشده باشه و اینکه در مدت طولانی خز نخواهد شد:D بین w900 و n80 و p910 کدوم رو توصیه میکنید همچنین دوست عزیز noisyman n73 رو توصیه میکنند که نمیدونم تو ایران اومده یا نه!
همچنین بگید که منتظر n93 بمونم تا وقتی بیاد ایران یا اینکه بی خیالش شم یکی از اینا رو انتخاب کنم!
چون تو چت به هر کی میگفتم یک چیزی میگفت یکی میگفت w900 یکی میگفت n80 و....!
حالا شما منصفانه بگید کدوم بهتره که برم تو این یکی دو هفته تمومش کنم !
با تشکر!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

جواب هیچکدام صحیح است! چون فقط n73 رو شما بگیر . قیمتشم از n93 خیلی پایینتر باید باشه ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن من noisyman نیستم! noisymind هستم :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ERR0R :
دیگه میخوام بخرم تموم بشه بره
شما از نظر امکانات و کلاس مخصوصا اینکه خز نشده باشه و اینکه در مدت طولانی خز نخواهد شد:D بین w900 و n80 و p910 کدوم رو توصیه میکنید همچنین دوست عزیز noisyman n73 رو توصیه میکنند که نمیدونم تو ایران اومده یا نه!
همچنین بگید که منتظر n93 بمونم تا وقتی بیاد ایران یا اینکه بی خیالش شم یکی از اینا رو انتخاب کنم!
چون تو چت به هر کی میگفتم یک چیزی میگفت یکی میگفت w900 یکی میگفت n80 و....!
حالا شما منصفانه بگید کدوم بهتره که برم تو این یکی دو هفته تمومش کنم !
با تشکر!

من که میگم اگر تو کار گوشی تاشو هستی N93 رو بگیر همچین هم گرون نیست 800 دلار یعنی 650 تومن حدودا. خز هم نمیشه چون اصولا تیراژ ساختش پایینه
ولی نمیدونم وسط این گوشیهای باکلاس اون p910 رو چرا اضافه کردید!؟ شاید منظورت p990 بوده؟ p910 که فسیل شده.

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
آخه 93 رو که نمیتونم بگیرم یعنی ایران نیست که بگیرم!
حالا اگه بگین ارزش صبر کردن رو داره میگیرم(ولی عشق و حال تابستونه فقط دیگ:d)
یکی از بچه ها گفت پاییز میاد درسته؟

در ضمن آره منظورم همون که جدید اومده فقط p رو یادم بود:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ERR0R :
آخه 93 رو که نمیتونم بگیرم یعنی ایران نیست که بگیرم!
حالا اگه بگین ارزش صبر کردن رو داره میگیرم(ولی عشق و حال تابستونه فقط دیگ:d)
یکی از بچه ها گفت پاییز میاد درسته؟

در ضمن آره منظورم همون که جدید اومده فقط p رو یادم بود:D

پس فکر کنم بهتری بری دنبال N80 خوب N93 ارزش صبر کردن داره ولی معلوم نیست کی توی ایران برسه به 600 تومن اصلا حساب کتابی در کار نیست. N72 که قرار بود ارزونتر از N70 بشه کلی مدته هم اومده ازش زیاد خبری نیست.

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
میگن اونجا 800 دلار باشه اینجا خیلی گرونتر میشه مثل بقیه گوشی ها!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
800 دلار یعنی 650 تومن حدودا
عجب!
73.gif
39.gif

برد پیت گل، شما اگه دوربین براتون زیاد مهم نیست، بهتره بگید براتون یه M600 از دوبی بیارن، حالا حالاها دست مردم نمی یاد، خیلی هم جــــیگرو نازک و باریکه و خوشکل و خوش دست و خوش ساخت و باحاله!
51.gif
تنها مشکلش اینه که دوربین نداره وگرنه در موارد دیگه آخرشه! یعنی بین اسباب بازی های سیمبین حرف اول رو می زنه!
39.gif
38.gif
حتی برادر تنی ش w950 رو با n91 مقایسه کرده بودن، کیفیت تصویرش 91 رو قـــورت می داد! یعنی عند پردازنده قوی! اینم عکسش:
sonyericsson-m600-00.jpg

یکی از بچه های خوب همین فروم (SonyStyle) با 500 تومن اینو می آوردن از دوبی، حالا قطعاً کمتر می گیرن چون یه ماهی گذشته ازون موقع;)

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من اگر میخوای به این زودی ها خز نشه N73 بگیر وخیال خودتو راحت کن فقط باید یه خورده فقط یه خورده صبر کنی تا تو ایران بیاد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
عجب!
73.gif
39.gif

برد پیت گل، شما اگه دوربین براتون زیاد مهم نیست، بهتره بگید براتون یه M600 از دوبی بیارن، حالا حالاها دست مردم نمی یاد، خیلی هم جــــیگرو نازک و باریکه و خوشکل و خوش دست و خوش ساخت و باحاله!
51.gif
تنها مشکلش اینه که دوربین نداره وگرنه در موارد دیگه آخرشه! یعنی بین اسباب بازی های سیمبین حرف اول رو می زنه!
39.gif
38.gif
حتی برادر تنی ش w950 رو با n91 مقایسه کرده بودن، کیفیت تصویرش 91 رو قـــورت می داد! یعنی عند پردازنده قوی! اینم عکسش:
sonyericsson-m600-00.jpg

یکی از بچه های خوب همین فروم (SonyStyle) با 500 تومن اینو می آوردن از دوبی، حالا قطعاً کمتر می گیرن چون یه ماهی گذشته ازون موقع;)

500 تومن واقعا نمی ارزه اونهم بدون دوربین به نظر من 300 آخرشه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
370-80 قیمت دوبی هستش، وقتی که می یاد ایران گرون می شه!
بعدم "اون هم بدون دوربین" ؟! شاید اگه فقط می گفتید "بدون دوربین" حرفتون مقداری قابل تامل می شد!
269.gif
دوربین نزاشتن روش و قیمتش رو آوردن پایین. همینجوری تیپ و قیافه و امکاناتش از عمده ی گوشی های زپرتی نوکیا دارای سیستم عامل مضحک سیمبین بالا زده! ولی خوب این مورد آخر متاسفانه مضحکش کرده
306.gif
ولی خوب واسه آدمایی که دوست دارن 60-70 جور Mp3 player نصب کنن رو گوشی شون خوبه!!!
273.gif

باز لااقل یه صفحه ی تاچ داره! البته یادم رفته بود نوکیا هم 7710 رو داره که با توجه به چهره ی نحیفش و امکانات محسوس و سرعت فـــوق العادش
43.gif
واقعاً به دور از لطفه اگه توصیه نشه!
89.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی داریوش جان یکم ازین دولار هات به ما می فروشی؟؟؟
39.gif
40.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
370-80 قیمت دوبی هستش، وقتی که می یاد ایران گرون می شه!
بعدم "اون هم بدون دوربین" ؟! شاید اگه فقط می گفتید "بدون دوربین" حرفتون مقداری قابل تامل می شد!
269.gif
دوربین نزاشتن روش و قیمتش رو آوردن پایین. همینجوری تیپ و قیافه و امکاناتش از عمده ی گوشی های زپرتی نوکیا دارای سیستم عامل مضحک سیمبین بالا زده! ولی خوب این مورد آخر متاسفانه مضحکش کرده
306.gif
ولی خوب واسه آدمایی که دوست دارن 60-70 جور Mp3 player نصب کنن رو گوشی شون خوبه!!!
273.gif

باز لااقل یه صفحه ی تاچ داره! البته یادم رفته بود نوکیا هم 7710 رو داره که با توجه به چهره ی نحیفش و امکانات محسوس و سرعت فـــوق العادش
43.gif
واقعاً به دور از لطفه اگه توصیه نشه!
89.gif

سونی اریکسون توی دوربین و Mp3 کارش خوب بود حالا که گوشی دوربین نداره سوالی که پیش میاد اینه! خوب اصلا چرا سونی اریکسون!؟ فقط میتونه جواب تعصب به برند رو بده. به هر حال اگر فکر میکنید خوبه میتونید 500 تومن این گوشی رو بخرید ولی من توصیه نمیکنم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdi-iust :
دوست من اگر میخوای به این زودی ها خز نشه N73 بگیر وخیال خودتو راحت کن فقط باید یه خورده فقط یه خورده صبر کنی تا تو ایران بیاد.

آفرین بر شما. تایید میشه!:cool:
اصلا دو تا بگیر. یکی برا خودت یکی برا داریوش!:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
سونی اریکسون توی دوربین و Mp3 کارش خوب بود حالا که گوشی دوربین نداره سوالی که پیش میاد اینه! خوب اصلا چرا سونی اریکسون!؟ فقط میتونه جواب تعصب به برند رو بده. به هر حال اگر فکر میکنید خوبه میتونید 500 تومن این گوشی رو بخرید ولی من توصیه نمیکنم

بله بله استاد ببخشید نوکیا دقیقاً کجا کارش خوب بود؟!؟! آنتن دهی توی سطل زباله و بالای یکی از ساختمون مرموز تهران بقل پنجره ش که رو به بهشت باز می شه؟!؟:D البته خوب اگه نوکیا در همه ی ابعاد بشری و حشری خدمت فک انداز و دشمن کشی رو ارائه نمی کرد که انقدر پر فروش نمی شد!!...
1.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوشم میاد که جز هجو و هزل هیچ حرفی براتون باقی نمونده.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آها!!! شما که این ور و اونور می چرخید و می گید سوتی اریکسون فقط بلده دوربین و mp3 player بسازه حرفتون حساب و حقه و جرف ماها هجو و هزل!؟
39.gif
38.gif
آقا! من دلار می خوام!
39.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :

1. تاچ اسکرین و UIQ 3.0

2. صفحه بزرگ با رزولوشن بالا

3. امکانات اداری-حرفه ای خوب در کنار امکانات شخصی-خانگی خوب (چیزی که رقبای آن مانند E70 از آن بی بهره اند.)

4. کیفیت پخش صدای عالی به همراه هدست بسیار خوب (پکیج E70 شامل یک هدست مونوی بسیار مزخرف است.)

5. کیبورد QWERTY خوب

6. جزییات مربوط به طراحی مانند زیبایی، JogDial

7. باطری خوب (گرچه در این مورد سونی اریکسون مثل آب خوردن دروغ میگوید و طول عمر باطریهایش را معمولا بیش از دو برابر مقدار واقعی آن اعلام میکند ولی گویا این در این یک مورد صادق نیست.)

اینها دلایلی بود که فعلا به ذهنم رسید. شخصا هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم و قلبا‌ (توجه کنید، این فقط یک احساس است نه بیشتر) نوکیا را بیشتر دوست دارم اما در حال حاضر نوکیا معادل مناسبی برای این گوشی که کار مرا راه بیاندازد ندارد. تنها میتوان به E70 اشاره کرد که به دلایلی که بالا اشاره شد و چند دلیل ریز و درشت دیگر از خریدش منصرف شدم. رقیب دیگر آن E61 است که همان اشکالات E70 را دارد به علاوه چند مشکل دیگر.

گرچه موافقم 500 هزار تومان برای M600 زیاد است و ارزش واقعی آن 350-400 هزار تومان بیشتر نیست.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دبلیو 900 تو کلاس ان 80 قرار نمیگیره .. من کلا زیاد با گوشیای کشویی حال نمیکنم .. این سری جامدادی پی سونی هم با اون کیبورد و مدادش هیچرقمه فاز نمیده .. یه مدل دیزاین رو برداشته از پی 800 هی کپی پیست کرده رسیده به پی 990 .. اون که هچ! اگه پایه تاشو هستی همون ان 71 اگه نه وایسا برای ان 73 و ان 93 .. دبلیو 900 هم فقط در صورتی بهت پیشنهاد میکنم که خوره آهنگ گوشی دادان باشی وگرنه که نه ..

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
جواب مثل روز روشنه;)
بین این سه تا: فقط ان80
:D :D :D

بالا