DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
به نقل از mtm :
1. تاچ اسکرین و UIQ 3.0
2. صفحه بزرگ با رزولوشن بالا
3. امکانات اداری-حرفه ای خوب در کنار امکانات شخصی-خانگی خوب (چیزی که رقبای آن مانند E70 از آن بی بهره اند.)
4. کیفیت پخش صدای عالی به همراه هدست بسیار خوب (پکیج E70 شامل یک هدست مونوی بسیار مزخرف است.)
5. کیبورد QWERTY خوب
6. جزییات مربوط به طراحی مانند زیبایی، JogDial
7. باطری خوب (گرچه در این مورد سونی اریکسون مثل آب خوردن دروغ میگوید و طول عمر باطریهایش را معمولا بیش از دو برابر مقدار واقعی آن اعلام میکند ولی گویا این در این یک مورد صادق نیست.)
اینها دلایلی بود که فعلا به ذهنم رسید. شخصا هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم و قلبا (توجه کنید، این فقط یک احساس است نه بیشتر) نوکیا را بیشتر دوست دارم اما در حال حاضر نوکیا معادل مناسبی برای این گوشی که کار مرا راه بیاندازد ندارد. تنها میتوان به E70 اشاره کرد که به دلایلی که بالا اشاره شد و چند دلیل ریز و درشت دیگر از خریدش منصرف شدم. رقیب دیگر آن E61 است که همان اشکالات E70 را دارد به علاوه چند مشکل دیگر.
گرچه موافقم 500 هزار تومان برای M600 زیاد است و ارزش واقعی آن 350-400 هزار تومان بیشتر نیست.
حالا نه اینکه بقیه گوشیها از این امکانات محرومند!!!!
ضمنا فکر میکنم E70 رو با گوشی دیگه ای اشتباه گرفته باشی. هندزفریش استریو است و صفحه کلیدش هم کامله صفحه نمایش هم بزرگ و 16 میلیون رنگه! دوربین 2 مگاپیکسلی داره که فیلم خوبی هم میگیره و اصلا M600 در حد E70 نیست. فکر کنم میخواستی بگی 6600 گفتی E70