• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

W900 or N80, P910 ؟ ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mtm :

1. تاچ اسکرین و UIQ 3.0

2. صفحه بزرگ با رزولوشن بالا

3. امکانات اداری-حرفه ای خوب در کنار امکانات شخصی-خانگی خوب (چیزی که رقبای آن مانند E70 از آن بی بهره اند.)

4. کیفیت پخش صدای عالی به همراه هدست بسیار خوب (پکیج E70 شامل یک هدست مونوی بسیار مزخرف است.)

5. کیبورد QWERTY خوب

6. جزییات مربوط به طراحی مانند زیبایی، JogDial

7. باطری خوب (گرچه در این مورد سونی اریکسون مثل آب خوردن دروغ میگوید و طول عمر باطریهایش را معمولا بیش از دو برابر مقدار واقعی آن اعلام میکند ولی گویا این در این یک مورد صادق نیست.)

اینها دلایلی بود که فعلا به ذهنم رسید. شخصا هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم و قلبا‌ (توجه کنید، این فقط یک احساس است نه بیشتر) نوکیا را بیشتر دوست دارم اما در حال حاضر نوکیا معادل مناسبی برای این گوشی که کار مرا راه بیاندازد ندارد. تنها میتوان به E70 اشاره کرد که به دلایلی که بالا اشاره شد و چند دلیل ریز و درشت دیگر از خریدش منصرف شدم. رقیب دیگر آن E61 است که همان اشکالات E70 را دارد به علاوه چند مشکل دیگر.

گرچه موافقم 500 هزار تومان برای M600 زیاد است و ارزش واقعی آن 350-400 هزار تومان بیشتر نیست.

حالا نه اینکه بقیه گوشیها از این امکانات محرومند!!!!
ضمنا فکر میکنم E70 رو با گوشی دیگه ای اشتباه گرفته باشی. هندزفریش استریو است و صفحه کلیدش هم کامله صفحه نمایش هم بزرگ و 16 میلیون رنگه! دوربین 2 مگاپیکسلی داره که فیلم خوبی هم میگیره و اصلا M600 در حد E70 نیست. فکر کنم میخواستی بگی 6600 گفتی E70

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
بابا این M600 که اند خزانست:D
ماشین حساب بگیرم سنگین تره:p

در ضمن میتونم بپرسم استاد X_Farhad
800 دلار چقدر میشه از نظر شما؟!؟!
مثل اینکه تو بورس نیستی:D

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
حالا نه اینکه بقیه گوشیها از این امکانات محرومند!!!!
ضمنا فکر میکنم E70 رو با گوشی دیگه ای اشتباه گرفته باشی. هندزفریش استریو است و صفحه کلیدش هم کامله صفحه نمایش هم بزرگ و 16 میلیون رنگه! دوربین 2 مگاپیکسلی داره که فیلم خوبی هم میگیره و اصلا M600 در حد E70 نیست. فکر کنم میخواستی بگی 6600 گفتی E70

کسی نگفت E70 از تمام خصوصیات ذکر شده محروم است. من سابقاً قصد خرید این گوشی را داشتم و مطلبی راجع به آن باقی نمانده که نخوانده باشم. موضوع این است که E70 امکانات ذکر شده را یکجا ندارد. اتفاقاً خیلی هم گوشی خوبی است و کلاس بالاتری از M600 و امثالهم دارد و قیمتش هم نسبت به امکاناتش بسیار پایین است. ولی خب کار من یکی را راه نمی اندازد. من (توجه کنید، این نیاز "من" است نه ضعف گوشی) به جای Wifi امکانات Multimedia ی خوب میخواهم که ندارد (بله خروجی آن استریو است ولی هدستی که در پکیج گوشی ارائه داده میشود یک هدست مونوی بسیار ساده است و هدست استریو را باید جداگانه خرید - مقایسه کنید با هدست بی نظیر سری واکمن که با M600 ارائه داده میشود). در مورد کیفیت صدا نمیدانم در چه حدی است ولی گوشی ای که به عنوان Business Phone خالص تبلیغ میشود و هیچ تاکیدی نه توسط نوکیا و نه توسط یوزرها روی امکانات مالتی مدیای آن نشده و پاسخ سوال های در این مورد از یوزرهای تازه از ماه عسل برگشته با "مِن و مِن" داده میشود بعید است از این نظر به پای سری N برسد. رزولوشن صفحه آن بسیار بالا است ولی ابعاد صفحه کوچک است. دوربینش هم بنا به ریویوی gsmarena گویا فیلمهای خوبی میگیرد. ولی "من" ترجیح میدهم 100 هزار تومان کمتر بپردازم و دوربین و Wifi و EDGE و S60 و کمی رزولوشن بالاتر را فدای کیفیت پخش صدا و UIQ و طراحی زیباتر* و کیبوردی که هرچند طراحی ضعیف تری دارد ولی با یک دست قابل استفاده است کنم.

در نهایت اینکه این موضع تدافعی/تهاجمی شما را درک نمیکنم. پرسیدید آیا دلیلی وجود دارد که گوشی سونی اریکسونی که آن دوربین کذایی را هم ندارد خرید، به عنوان یوزری تصادفاً متمایل به نوکیا دلایل خود را مبنی بر اینکه "بله، وجود دارد" آوردم. گرچه نیازی به این همه روده درازی از طرف من نبود و همان UIQ 3.0 به تنهایی دلیل کافی برای اینکار محسوب میشود.

*زیبایی اولویت بالایی ندارد و فقط محض اشاره مینویسم و تاکیدی روی این موضوع نیست. من با طراحی ظاهری E70 (منهای ابعاد کوچک صفحه) مشکلی نداشتم تا روزی که فهمیدم بر خلاف تمام تبلیغات و مانور ها روی رنگ مشکی نوکیا فعلاً‌ فقط ورژن نقره ای را بیرون داده و ورژن مشکی یا اصلاً موجود نیست یا بسیار نادر است‌‌‌. تمام یوزرهای خارجی که با آنها صحبت کردم نقره ای داشتند و اصلاً‌ مدل مشکی را جایی جز روی وب ندیده بودند و در ایران هم که گویا فقط ورژن نقره ای آن هم بطور محدود وارد میشود. جمالات این ورژن نقره ای هم که نیاز به توصیف ندارد!

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
میشه به جای کلکل جواب منو بدین!

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ERR0R :
میشه به جای کلکل جواب منو بدین!

بین گزینه های ذکر شده N80، اگر با قیمتش مشکلی ندارید. ضمناً‌ سری N نوکیا هر چه باشد "خز!" محسوب نمیشود.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از ERR0R :
بابا این M600 که اند خزانست:D
ماشین حساب بگیرم سنگین تره:p

در ضمن میتونم بپرسم استاد X_Farhad
800 دلار چقدر میشه از نظر شما؟!؟!
مثل اینکه تو بورس نیستی:D

اولاً که برد پیت عزیزم شما اگه در مورد تاچ ها اینجوری فکر کنید، نوکیا قطعاً مناسب ترین برند برای شماست:rolleyes: :blush:
دوماً که 800 دلار می شه 734 هزار تومن، ولی یه گوشی 800 دلاری وقتی می یاد ایران می شه بالای یه ملیون!
بعدم من ازین "تو بورس" بودن شماهاس که خوشم می یاد دیگه، شاید واقعاً پشت صحنه خبریه، من همچنان پایه ام تومن هامو با دولارهاتون تاق بزنم!:D

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
آهان اون وقت هر دلار رو چقدر حساب کردید که شد 734:D
شما هم به ما بوگو پشت پرده چطوری محاسبه کردی که این طور در اومد..از این محاسبه ها به ما هم یاد بده:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mtm :

کسی نگفت E70 از تمام خصوصیات ذکر شده محروم است. من سابقاً قصد خرید این گوشی را داشتم و مطلبی راجع به آن باقی نمانده که نخوانده باشم. موضوع این است که E70 امکانات ذکر شده را یکجا ندارد. اتفاقاً خیلی هم گوشی خوبی است و کلاس بالاتری از M600 و امثالهم دارد و قیمتش هم نسبت به امکاناتش بسیار پایین است. ولی خب کار من یکی را راه نمی اندازد. من (توجه کنید، این نیاز "من" است نه ضعف گوشی) به جای Wifi امکانات Multimedia ی خوب میخواهم که ندارد (بله خروجی آن استریو است ولی هدستی که در پکیج گوشی ارائه داده میشود یک هدست مونوی بسیار ساده است و هدست استریو را باید جداگانه خرید - مقایسه کنید با هدست بی نظیر سری واکمن که با M600 ارائه داده میشود). در مورد کیفیت صدا نمیدانم در چه حدی است ولی گوشی ای که به عنوان Business Phone خالص تبلیغ میشود و هیچ تاکیدی نه توسط نوکیا و نه توسط یوزرها روی امکانات مالتی مدیای آن نشده و پاسخ سوال های در این مورد از یوزرهای تازه از ماه عسل برگشته با "مِن و مِن" داده میشود بعید است از این نظر به پای سری N برسد. رزولوشن صفحه آن بسیار بالا است ولی ابعاد صفحه کوچک است. دوربینش هم بنا به ریویوی gsmarena گویا فیلمهای خوبی میگیرد. ولی "من" ترجیح میدهم 100 هزار تومان کمتر بپردازم و دوربین و Wifi و EDGE و S60 و کمی رزولوشن بالاتر را فدای کیفیت پخش صدا و UIQ و طراحی زیباتر* و کیبوردی که هرچند طراحی ضعیف تری دارد ولی با یک دست قابل استفاده است کنم.

در نهایت اینکه این موضع تدافعی/تهاجمی شما را درک نمیکنم. پرسیدید آیا دلیلی وجود دارد که گوشی سونی اریکسونی که آن دوربین کذایی را هم ندارد خرید، به عنوان یوزری تصادفاً متمایل به نوکیا دلایل خود را مبنی بر اینکه "بله، وجود دارد" آوردم. گرچه نیازی به این همه روده درازی از طرف من نبود و همان UIQ 3.0 به تنهایی دلیل کافی برای اینکار محسوب میشود.

*زیبایی اولویت بالایی ندارد و فقط محض اشاره مینویسم و تاکیدی روی این موضوع نیست. من با طراحی ظاهری E70 (منهای ابعاد کوچک صفحه) مشکلی نداشتم تا روزی که فهمیدم بر خلاف تمام تبلیغات و مانور ها روی رنگ مشکی نوکیا فعلاً‌ فقط ورژن نقره ای را بیرون داده و ورژن مشکی یا اصلاً موجود نیست یا بسیار نادر است‌‌‌. تمام یوزرهای خارجی که با آنها صحبت کردم نقره ای داشتند و اصلاً‌ مدل مشکی را جایی جز روی وب ندیده بودند و در ایران هم که گویا فقط ورژن نقره ای آن هم بطور محدود وارد میشود. جمالات این ورژن نقره ای هم که نیاز به توصیف ندارد!

من مقایسه M600 و E70 را مقایسه نادرستی میدونم این گوشیها برای دو دسته بوزر متفاوت طراحی شده ولی جز صفحه تاچ اسکری و تا حدی موزیک M600 هیچ برتری خاصی نداره. ضمن اینکه در کیفیت صفحه نمایش نداشتن کی برد کامل و امکانات ارتباطی و دوربین کاملا عقبتر از E70 است. M600 را باید با E60 و E61 مقایسه کرد.

اما ایمن جریان هدست منو رو اشتباه به عرض شما رسانده اند.
هدست E70 استریو است که میتونید مشخصاتش رو در سایت نوکیا ببینید مذدل هدست هم HS21 است. هد ست منو قضیه اش چیه نمیدونم . ضمن اینکه هدست و هندزفری قابل تعویض هم هست
به گفته سات gsmarena کیفیت موزیک به قدری خوبه که آدم ممکنه شک کنه که این یک موزیک فونه.
Nokia E70 has a fine music player which handles different file formats as well as playlists. It also has an equalizer with some presets. The phone produces good, loud and clear sound and may even surprise some skeptics as it may be used for a music phone,
http://www.gsmarena.com/nokia_e70-review-96.php

به هر حال من هم دلیل دشمنی شما را با E70 درک نمیکنم! فقط سعی کردید ایراد بگیرید حالا چه درست چه غلط

تا اونجا که از نوشته هاتون برمیاد شما نیازتون موسیقیه برای همین نمیدونم اصلا چرا دنبال بیزینس فون رفتید! شما نیازتون رو باید در یک موزیک فون جستجو کنید.

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا شما بیائید M600 با 6600 مقایسه کنید و داریوش خان و Error رو راحت کنید!
در ضمن کسی اگه تصمیم داره یه گوشی نوکیا بگیره دیگه نیازی نیست بیاد مشورت کنه و فروم باز کنه؟ حالا که تصمیم خودتو گرفتی یه N93 یا N73 بگیر!!!!!!
مردم فکر کردن شما واقعا نظر میخوان!!!

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
الان من مقایسه بین N80 و W900 رو در یک سایتی دیدم!

به غیراز دوربین N80 که بالاتر از w900 هست در بقیه موارد W900 امکاناتش بیشتر بود(البته نه خیلی زیاد)
میشه گفت تنها مشکل W900 همین دوربین 2 مگا پیکسلیش هست!

من هم صبر میکنم تا N93 بیاد بگیرم!ببینیم چی میشه!
p990 چطوره حالا؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از ERR0R :
آهان اون وقت هر دلار رو چقدر حساب کردید که شد 734:D
شما هم به ما بوگو پشت پرده چطوری محاسبه کردی که این طور در اومد..از این محاسبه ها به ما هم یاد بده:D

هر دلار=917 تومن... اشتباه می کنم؟
164.gif

درضمن n80 یه چیزیه، w900 یه چیز دیگه! n80 وای فای داره مثلاً و عکس 3 مگاپیکسلی، w900 عکسش 2 مگ هستش و کیفیت فیلم برداریش بهتره، اون سیمبینه این جاوا، اون گرون تره این ارزون تر!

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
من مقایسه M600 و E70 را مقایسه نادرستی میدونم این گوشیها برای دو دسته بوزر متفاوت طراحی شده ولی جز صفحه تاچ اسکری و تا حدی موزیک M600 هیچ برتری خاصی نداره. ضمن اینکه در کیفیت صفحه نمایش نداشتن کی برد کامل و امکانات ارتباطی و دوربین کاملا عقبتر از E70 است. M600 را باید با E60 و E61 مقایسه کرد.

اما ایمن جریان هدست منو رو اشتباه به عرض شما رسانده اند.
هدست E70 استریو است که میتونید مشخصاتش رو در سایت نوکیا ببینید مذدل هدست هم HS21 است. هد ست منو قضیه اش چیه نمیدونم . ضمن اینکه هدست و هندزفری قابل تعویض هم هست
به گفته سات gsmarena کیفیت موزیک به قدری خوبه که آدم ممکنه شک کنه که این یک موزیک فونه.
Nokia E70 has a fine music player which handles different file formats as well as playlists. It also has an equalizer with some presets. The phone produces good, loud and clear sound and may even surprise some skeptics as it may be used for a music phone,
http://www.gsmarena.com/nokia_e70-review-96.php

به هر حال من هم دلیل دشمنی شما را با E70 درک نمیکنم! فقط سعی کردید ایراد بگیرید حالا چه درست چه غلط

تا اونجا که از نوشته هاتون برمیاد شما نیازتون موسیقیه برای همین نمیدونم اصلا چرا دنبال بیزینس فون رفتید! شما نیازتون رو باید در یک موزیک فون جستجو کنید.

1. بله M600 معمولاً مستقیماً‌ با E61 مقایسه میشود. دلیل اشاره من به E70 علاقه شخصی ام به این گوشی و اینکه مدتی آن را برای خرید در نظر گرفته بودم بود.

2. والله بی خوابی مفرط اجازه نمیدهد بروم دنبال سورس بگردم ولی این موضوع مونو بودن هدست را در یک یا دو ریویو خواندم و همینطور از چند یوزر در gsmarena سوال کردم که این موضوع را تایید کردند. در آن زمان در هیچکدام از سایتهای رسمی نوکیا نتوانستم ردی از لیست محتویات پکیج گوشی پیدا کنم، الان هم یک سرچ کوچک کردم باز هم خبری نبود. اگر شما سورس دیگری دارید که اطلاعات من را رد کند ممنون میشوم اگر معرفی کنید.

3. اختیار دارید دوست عزیز! بعد از این همه تاکید روی شخصی بودن مشکلات من با E70 و اشاره به اینکه این گوشی به ذات خود بسیار گوشی خوبی است و تنها توقعات شخص مرا بر آورده نمیکند تازه می فرمایید من با آن دشمنی دارم؟! من هنوز این گوشی را دوست دارم و شاید در نهایت تصمیمم عوض شد (البته تنها در صورتی که ورژن مشکی آن رویت شود!)، ولی در حال حاضر M600 را برای خودم انتخاب مناسب تری می دانم.

4. خیر من یک میوزیک فون صرف نمیخواهم. مجموعه ای از فاکتور ها برایم مهم اند که یکی از آنها امکانات خوب صوتی-تصویری است (به غیر از دوربین که چندان مهم نیست). تنها میوزیک فونی که توجهم را جلب کرد W950 بود‌ (دور گوشی های با جاوا پلتفرم را به کل خط کشیده ام) که خب M600 به قول یکی از دوستان برادر ناتنی آن است.

راستی آن نقل قول از gsmarena را همان روزهای اولی که ریویو پابلیک شده بود خواندم. زیاد جدی نگیریدش.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
only N73....

خونه دار و بچه دار زنیبیل رو وردار بیار....N73 اومد به بازار....

اقا این گوشی آخرشه....من واقعا توصیه میکنم هرکس میخواد جدید گوشی بگیره بره سراغش....دوربین عالی ....صفحه نمایش بزرگ . سیمبین 9.1 و خیلی چیزهای دیگه یه انتخاب بی نظیره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
only N73....

اقا این گوشی آخرشه....من واقعا توصیه میکنم هرکس میخواد جدید گوشی بگیره بره سراغش....دوربین عالی ....صفحه نمایش بزرگ . سیمبین 9.1 و خیلی چیزهای دیگه یه انتخاب بی نظیره

:D

بلندگوی استریو یادت نره!
در ضمن قیمت برا این بالاست که گوشی هنگ نکنه:happy:
مبارک باشه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mtm :

1. بله M600 معمولاً مستقیماً‌ با E61 مقایسه میشود. دلیل اشاره من به E70 علاقه شخصی ام به این گوشی و اینکه مدتی آن را برای خرید در نظر گرفته بودم بود.

2. والله بی خوابی مفرط اجازه نمیدهد بروم دنبال سورس بگردم ولی این موضوع مونو بودن هدست را در یک یا دو ریویو خواندم و همینطور از چند یوزر در gsmarena سوال کردم که این موضوع را تایید کردند. در آن زمان در هیچکدام از سایتهای رسمی نوکیا نتوانستم ردی از لیست محتویات پکیج گوشی پیدا کنم، الان هم یک سرچ کوچک کردم باز هم خبری نبود. اگر شما سورس دیگری دارید که اطلاعات من را رد کند ممنون میشوم اگر معرفی کنید.

3. اختیار دارید دوست عزیز! بعد از این همه تاکید روی شخصی بودن مشکلات من با E70 و اشاره به اینکه این گوشی به ذات خود بسیار گوشی خوبی است و تنها توقعات شخص مرا بر آورده نمیکند تازه می فرمایید من با آن دشمنی دارم؟! من هنوز این گوشی را دوست دارم و شاید در نهایت تصمیمم عوض شد (البته تنها در صورتی که ورژن مشکی آن رویت شود!)، ولی در حال حاضر M600 را برای خودم انتخاب مناسب تری می دانم.

4. خیر من یک میوزیک فون صرف نمیخواهم. مجموعه ای از فاکتور ها برایم مهم اند که یکی از آنها امکانات خوب صوتی-تصویری است (به غیر از دوربین که چندان مهم نیست). تنها میوزیک فونی که توجهم را جلب کرد W950 بود‌ (دور گوشی های با جاوا پلتفرم را به کل خط کشیده ام) که خب M600 به قول یکی از دوستان برادر ناتنی آن است.

راستی آن نقل قول از gsmarena را همان روزهای اولی که ریویو پابلیک شده بود خواندم. زیاد جدی نگیریدش.

E70 بیزینس فونه و نه موزیک فون خوب مطمئنا برای کسی که موزیک انتخاب اولشه گزینه مناسبی نیست. اما مونو بودن هندزفریش رو اولین باره که میشنوم . ضمن اینکه یک هندزفری حداکثر 10 تومنی رو هر زمان کسی اراده کنه میتونه بخره کسی که 10 تومن پول هندزفری نداره گوشی 500 تومنی میتونه بخره؟ آداپتور جدید نوکیا هم به اکثر گوشیهای نوکیا وصل میشه و میشه هدفن رو با هر هدفن دلخواهی تغییر داد
l123913.jpg

من خودم قصد خرید ٍ E70 رو داشتم ولی چیزی که منو از خریدش پشیمون کرد موزیکش نبود. اتفاقا موزیک و دوربین و مخصوصا پخش فیلم این گوشی عالیه ولی متاسفانه از امکانات ارتباطی وسیع این گوشی در ایران نمیشه استاده کرد و پولی چیز رو میدیم که کار بردی برامون نداره. بیزنس فونهای نوکیا گوشیهای عالی هستند ولی اصلا برای کشورهای جهان سومی ساخته نشدند. اینجا فقط باید با w800 موزیک گوش کرد و گفت به به چه گوشی خوبی!

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
only N73....

n73 اومد؟:eek:
قیمتش چنده؟:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ♂MAJID :
w800 بخرید.........
247.gif

اصلا عکس العمل نشون ندید. من توی کتاب روانشناسی کودک خوندم بچه های لج باز رو اگر بهشون محل نگذاری خودشون بیخیال میشن. اگر عکس العمل نشون بدی بدتر میکنند. چند روز ندیده بگیریدشون خودشون دست از این کاراشون بر میدارند. خوب شوک بزرگی بهشون وارد شده طول میکشه بتونند با ورود N73 کنار بیان.
:cool:

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
ولی همون N93 خودمون بهتره ها!
اگه اوم اومده حتما N93 هم اومده

بالا