• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

W900 or N80, P910 ؟ ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
اصلا عکس العمل نشون ندید. من توی کتاب روانشناسی کودک خوندم بچه های لج باز رو اگر بهشون محل نگذاری خودشون بیخیال میشن. اگر عکس العمل نشون بدی بدتر میکنند. چند روز ندیده بگیریدشون خودشون دست از این کاراشون بر میدارند. خوب شوک بزرگی بهشون وارد شده طول میکشه بتونند با ورود N73 کنار بیان.
:cool:

داریوش جان خـــوندی یا در طی جلسات مبسوط اخیر خودت ازین مهم مطلعت کردن؟!:D
آقا چی می شد یه مدل n73 آبی هم می زدن
47.gif
39.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از X_Farhad :
داریوش جان خـــوندی یا در طی جلسات مبسوط اخیر خودت ازین مهم مطلعت کردن؟!:D
آقا چی می شد یه مدل n73 آبی هم می زدن
47.gif
39.gif

خب قاب آبیش هم اومده ظاهرا. خیلی توپه!

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
ای خدا مغزم اومد تو دهنم بگین چی شد N93 اومد؟

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
کی این گوشکوب میاد ایران؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از ERR0R :
کی این گوشکوب میاد ایران؟

گوشکوب که زیاده مغازه های مربوطه دارن:happy: ....ولی این گوشکوب که منظورتونه:D فکر نمیکنم حالا حالا ها بیاد ایران

من نمیفهمم...خب شما یه 73 بگیری که به نفعته....هم قیمتش کمتره هم دوربینش بهتره تو عکاسی.....فیلم هم خوب میگیره...

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
من که به خاطر دوربینش گوشی نمیگیرم!
اگه اینجوری بود N80 هم دوربینش عالیه اونو میگرفتم!
گوشی میخوام که حالا حالا ها بر سر زبونها باشه و هیچ گاه نیز خز نشه:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
pda حال نمی کنی؟
50.gif
من می گم یه jas گوش jar کوب بگیر!
51.gif

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
حالا ما یک شوخی کردیم گفتیم گوشکوب !:D
بعدشم من خودم طرفدار پروپاقرص N93 هستم و خودم هم تاپیکشو زدم!:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببین کیفیت عکس n93 از n73 کمتر و از k800 به مراااتب کمتره، توی gsmarena توی first look ش چند تا از عکس های گرفته شده باهاش رو انداخته، نویز لولش خیلی بالاست!
ولی به خاطر اینکه روش عنوان فیلم برداری با کیفیت dvd رو چسبوندن، وقتی بیاد تو ایران و زیاد بشه و یکم قیمتش افت کنه (شاید 7-8 ماه دیگه) ، مطمئن باش خز تر از اونی می شه که تصورشو می کنی! البته من معیار خز بودن رو گذاشتم همونی که شما در نظرته یعنی دست عده ی زیادی دیدن!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
اصلا عکس العمل نشون ندید. من توی کتاب روانشناسی کودک خوندم بچه های لج باز رو اگر بهشون محل نگذاری خودشون بیخیال میشن. اگر عکس العمل نشون بدی بدتر میکنند. چند روز ندیده بگیریدشون خودشون دست از این کاراشون بر میدارند. خوب شوک بزرگی بهشون وارد شده طول میکشه بتونند با ورود N73 کنار بیان.
:cool:

اره جمیعن به سوزش ناجوری در مناطقی دچار شدن که تحملشون رو تموم کرده زدن به سیم اخر!! میگم سوژه خوبی واسه خندس نه ! فک کن یه عمرانی که تحمل نداره ببینه برند محبوبش مثه خر تو گل گیر کرده!! حالا این عمرانی چجوری میتونه از رشتش استفاده کنه از گل درش بیاره نمیتونه داره از روش برهان خلف میره! واقعا جذابه! // ادامه بدین دوستان نمایش خوبیه:cool:

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
آره قبول دارم
ولی این اپتیکالش منو کشته:D

در ضمن خیلی دلم میخواد N73 بگیرم ولی خدایی قبول کنین ظاهره شیکی مثل N93 نداره!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من که واقعا شیفته این N73 شدم.....اخه لامصب همه چی تمومه.

بقیه رو نمیدونم ولی من از این به بعد دوست و اشنا که خواستن مشورت کنن میگم یه N73 بگیرو خودت رو خلاص کن( در واقع گرفتار)

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
بابا جان من خزش نکنین دستی دستی:D

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
من که واقعا شیفته این N73 شدم.....اخه لامصب همه چی تمومه.

بقیه رو نمیدونم ولی من از این به بعد دوست و اشنا که خواستن مشورت کنن میگم یه N73 بگیرو خودت رو خلاص کن( در واقع گرفتار)

اصلا استراتژي جالبي نبود !
چيزي به نام مقابله مثل به مثل هم داريم :cool:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يدونه ان 73 مونده بود تو دهن اين يوزرهاي سوني بيوفته كه ...
(خدا عاقبتشو خير كنه )

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
E70 بیزینس فونه و نه موزیک فون خوب مطمئنا برای کسی که موزیک انتخاب اولشه گزینه مناسبی نیست. اما مونو بودن هندزفریش رو اولین باره که میشنوم . ضمن اینکه یک هندزفری حداکثر 10 تومنی رو هر زمان کسی اراده کنه میتونه بخره کسی که 10 تومن پول هندزفری نداره گوشی 500 تومنی میتونه بخره؟ آداپتور جدید نوکیا هم به اکثر گوشیهای نوکیا وصل میشه و میشه هدفن رو با هر هدفن دلخواهی تغییر داد
l123913.jpg

M600 هم در تمام تبلیغاتش بیزینس فون معرفی میشود و واقعاً هم هست. در عین حال کیفیت صدایی در حد بهترین گوشی سری W و همینطور یکی از بهترین هدست های موجود را دارد. موضوع 10000 تومان نیست (که بیشتر از این حرفها میشود، چون اول باید یک آداپتور استاندارد نوکیا خرید و از آنجا که هدستهای موجود در این پکیجهای نوکیا تعریف چندانی ندارند یک هدست استاندارد 1/4" جداگانه خرید). موضوع این نوع penny-pinching ها و چیپ بازی هاست که من یکی حاضر نیستم هزینه جبرانش را بدهم وقتی گزینه مناسب تری بدون مشکلات فوق (به همراه مشکلات و ضعفهای خاص خودش که برای من قابل اغماض است) وجود دارد.

به نقل از DariushAgah :
من خودم قصد خرید ٍ E70 رو داشتم ولی چیزی که منو از خریدش پشیمون کرد موزیکش نبود. اتفاقا موزیک و دوربین و مخصوصا پخش فیلم این گوشی عالیه ولی متاسفانه از امکانات ارتباطی وسیع این گوشی در ایران نمیشه استاده کرد و پولی چیز رو میدیم که کار بردی برامون نداره. بیزنس فونهای نوکیا گوشیهای عالی هستند ولی اصلا برای کشورهای جهان سومی ساخته نشدند. اینجا فقط باید با w800 موزیک گوش کرد و گفت به به چه گوشی خوبی!

جهان سوم کجا بود. در همین پاکستان کلی یوزر دارند از امکانات شبکه ای این گوشی ها استفاده میکنند. این وسط فقط ما مانده ایم و حوضمان.

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
امروز Fuhnen میگفت جنس از عراق میاریم!
ببین کشورمون چقدر بدبخت شده که دیگه باید از عراق جنس وارد کنه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اره جمیعن به سوزش ناجوری در مناطقی دچار شدن که تحملشون رو تموم کرده زدن به سیم اخر!! میگم سوژه خوبی واسه خندس نه ! فک کن یه عمرانی که تحمل نداره ببینه برند محبوبش مثه خر تو گل گیر کرده!! حالا این عمرانی چجوری میتونه از رشتش استفاده کنه از گل درش بیاره نمیتونه داره از روش برهان خلف میره! واقعا جذابه! // ادامه بدین دوستان نمایش خوبیه:cool:

همون وقتی که نوکیا 6280 رو بیرون داد پیشبینی میشد که سونی اریکسون عقب میوفته. نوکیا هر چی باشه چهاردهمین شرکت دنیاست و رقابت با اون کار ساده ای نیست. این N73 هم بد جور شده کابوس برای سونی اریکسونیها. امسال باز از اون سالهاست که سونی اریکسون کلی کارمند اخرج کنه.

بالا