• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

W900 or N80, P910 ؟ ٠

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به به!!!:D
اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool:
میبینم که .....................................:blink:
بازم یه تاپیک تازه و بازم که سنگ پا گم شده .خوب این دفعه قراره سر کی بشکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blush:
اوووووووووووووه >>>>دعوا سر ان73 هههههه.:happy:
بچه ها حالا خودمونیم این ان73 ه بد چیزی نیستا.یعنی بهتره بگم .نوکیا گل کاشته.
فقط کاشکی cpuش رو مثل ان93 قوی ترش میکردن تا هیچ جوروی کم نیاره.
بهر حال میبخشید وسط مشاعره تون پریدیم. ادامه بدید میخونیم و فیض میبریم.
خوب .حالا نوبت کیه ؟؟؟تو پست بعدی قراره کدوم برند اون یکی رو ..............:wacko:
با افزایش واگذاری سیم کارتها و تنوع تولیدات گوشی در برندهای مختلف , به فکر تاسیس ISP افتاده ام.:p :p :p
پول خوبی توشه :p :p :p کلی یوزر جدید و گوشی بدست , میان و هی فرت و فرت کارت اینترنت میخرندو میرن تو ی این فرومها صرف ....میکنند. کلی پول توشه بخدا ;) هر کی خواست pm بده راجع بهش مذاکره کنیم:cool:

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
خب اینجا باید بگی برادر:D ؟

فقط N93 شییییییییییییییره :D

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
عجب!
73.gif
39.gif

برد پیت گل، شما اگه دوربین براتون زیاد مهم نیست، بهتره بگید براتون یه M600 از دوبی بیارن، حالا حالاها دست مردم نمی یاد، خیلی هم جــــیگرو نازک و باریکه و خوشکل و خوش دست و خوش ساخت و باحاله!
51.gif
تنها مشکلش اینه که دوربین نداره وگرنه در موارد دیگه آخرشه! یعنی بین اسباب بازی های سیمبین حرف اول رو می زنه!
39.gif
38.gif
حتی برادر تنی ش w950 رو با n91 مقایسه کرده بودن، کیفیت تصویرش 91 رو قـــورت می داد! یعنی عند پردازنده قوی! اینم عکسش:
sonyericsson-m600-00.jpg

یکی از بچه های خوب همین فروم (SonyStyle) با 500 تومن اینو می آوردن از دوبی، حالا قطعاً کمتر می گیرن چون یه ماهی گذشته ازون موقع;)

من هم شاید تغییر عقیده بدم اینو بگیرم یک جورایی ازش خوشم اومد:rolleyes: :blush: :rolleyes:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از محاسبات طولانی به این نتیجه رسیدم که دیگه الان ملت دنبال دوربین موبایل و خود موبایل هستند و دوربین خیلی مهمه !!
این چون دوربین نداره مردم هم کمتر میگیرند در نتیجه خز نمیشه:D

!!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بعد از محاسبات طولانی به این نتیجه رسیدم که دیگه الان ملت دنبال دوربین موبایل و خود موبایل هستند و دوربین خیلی مهمه !!
این چون دوربین نداره مردم هم کمتر میگیرند در نتیجه خز نمیشه:D

!!!!

:lol: :lol:
دقیقا به نتیجه خوبی رسیدی...این گوشی عمرا خز بشو نیست....چون یه عده خیلی خیلی زیادی فقط دنبال دوربین هرو گوشی هستن که این نداره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
حالا خودت بگو یک دکتر اینو بگیره دستش باکلاستره یا n93? :D

البته n73 هم خوبه ها!!

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
حالا خودت بگو یک دکتر اینو بگیره دستش باکلاستره یا n93? :D

البته n73 هم خوبه ها!!

نمیدونم والله:rolleyes:

موندم چی کار کنم...به شدت نگران خز شدن گوشیمم چون اگه گوشیم خز بشه دیگه کلا افسرده میشم و از زندگی دل میکنم..چون این اولین گوشی که میخوام تو طول تاریخ زندگیم بگیرم خیلی مهمه!

:blink: :blink: :blink:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
نمیدونم والله:rolleyes:

موندم چی کار کنم...به شدت نگران خز شدن گوشیمم چون اگه گوشیم خز بشه دیگه کلا افسرده میشم و از زندگی دل میکنم..چون این اولین گوشی که میخوام تو طول تاریخ زندگیم بگیرم خیلی مهمه!

:blink: :blink: :blink:

اولین و آخرین گوشی نخواهد بود...!
تکنولوژی تولید گوشی موبایل روند پر شتاب و خیره کننده ای داره، چند وقت دیگه N93 هم دل شما رو می زنه...

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اولین و آخرین گوشی نخواهد بود...!
تکنولوژی تولید گوشی موبایل روند پر شتاب و خیره کننده ای داره، چند وقت دیگه N93 هم دل شما رو می زنه...[/QUO

بله نظر شما کاملا درسته ! ولی مسلما ان 93 به این زودی ها خز نخواهد شد .
به عنوان مثال من تو بهمن ماه ان 90 گرفتم حالا تازه تازه میخواد خز بشه ! که همونش هم طول میکشه ;)

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
از همینش میترسم
میترسم مثل N90 شه:D

بالا