• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

wimax اخبار وايمكس

irani_shad

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2007
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
0
همچنان هم هزینه اینترنت خیلی بالاست
امیدوارم هزینه وایمکس حداقل به adslبرسه
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مدیر فنی پروژه وایمکس در شرکت داتک:
"داتک" شرایط رگولاتوری را برای ادامه ارائه وایمکس پذیرفت

موبنا- مدیر فنی پروژه وایمکس در شرکت داتک گفت: با توجه به اینکه مجوز ارائه خدمات وایمکس داتک تا پایان امسال به اتمام می رسد این شرکت شرایط جدید سازمان تنظیم مقررات را مبنی بر ادامه فعالیت در این حوزه پذیرفته است.


شهرام فا‌‌تح پور در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: بزودی حق لایسنس ارائه خدمات وایمکس در سال آینده ، از سوی شرکت داتک پرداخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه با پرداخت این حق لایسنس ، "داتک" در لیست اپراتورهایی قرار می گیرد که مجوز ارائه وایمکس دارند ، گفت: در زمان حاضر داتک اجازه اجرای شبکه وایمکس را دارد اما برای ادامه این فعالیت از سال آینده نیز باید از سازمان تنظیم مقررات مجوز دریافت کند.
فاتح پور تصریح کرد: طبق قرارداد با شرکت سامسونگ الکترونیک ، مراحل اجرایی پروژه وایمکس آغاز شده و تا پایان امسال این سرویس در تهران راه اندازی می شود.
مدیرفنی پروژه وایمکس گفت : بعد از تهران ، سرویس دهی وایمکس داتک در کرج آغاز می شود و برای سال آینده استان های دیگر نیز تحت پوشش شبکه وایمکس داتک قرار می گیرند.
به گزارش موبنا به جز مجوزهایی که سازمان تنظیم مقررات در آبان ماه سال گذشته به چهار شرکت مبین پایا ، ایرانسل ، اسپادان و رایانه دانش گلستان داد ، از قبل نیز اجازه فعالیت در حوزه وایمکس را به چهار شرکت ارائه کننده اینترنت پرسرعت با سیم (pap ) داده بود.
چهار شرکت داتک ، لایزر ، شاتل و داده گستر عصر نوین اجازه دارند که تا پایان امسال با همان روال سابق در قرارداد ، برای ارائه خدمات وایمکس اقدام کرده و برای ادامه کار در سال آینده و توسعه شبکه خود باید نرخ های جدید مصوب سازمان را تمکین کنند .

700_114.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون فني ايرانسل:
خدمات وايمكس تا آذر ماه به مشتركان ارائه مي‌شود
خبرگزاري فارس: معاون فني ايرانسل با اشاره به ارائه خدمات وايمكس از سوي اين شركت در مهلت قانوني تعيين شده از سوي رگولاتوري گفت: اين سرويس در مهلت قانوني و در آذرماه به مشتركين ارائه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، علي‌اصغر عيني‌پور در پاسخ به سوالي مبني بر قاچاق مكالمه از طريق سيم‌كارت‌هاي ايرانسل با رد هرگونه قاچاق مكالمه از طريق اين شبكه، گفت: براي اپراتوري كه تمام لينك‌هاي ارتباطي با خارج از كشور خود را از طريق شركت زيرساخت برقرار مي‌كند، از لحاظ فني امكان هيچ‌گونه ترمينه وجود ندارد.
وي در خصوص ارائه وايمكس از سوي اين شركت در مهلت قانوني تعيين شده از سوي رگولاتوري، گفت: شبكه تقريبا آماده شده و منتظر تأمين زيرساخت‌ها هستيم.
عيني پور اطمينان داد: طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده اين سرويس در مهلت قانوني و در آذرماه به مشتركين ارائه خواهد شد.
وي در پاسخ به اين سوال كه ايرانسل اجازه بالا بردن تكنولوژي خود در چه سطحي را دارد، گفت: طبق آن چه كه در پروانه ايرانسل ذكر شده اين شركت بايد حداقل تكنولوژي نسل 5/2 را به مشتركان خود ارائه كند.
معاون فني ايرانسل، ادامه داد: برداشت ما از اين مطلب اين است كه نسل 5/2 حداقل تكنولوژي و ما مي‌توانيم تكنولوژي خود را تا حد نياز و مطلوب بالا ببريم اما رگولاتوري اين برداشت را از اين مطلب ندارد.
مديركل بازاريابي شركت ايرانسل نيز در خصوص امكان عرضه سيم‌كارت رايگان از سوي شركت ايرانسل، گفت: اين امر به عواملي از جمله قيمت‌ها، نياز و شرايط بازار بستگي دارد.
مظفري‌پور در خصوص حجم بالاي تبليغات ايرانسل گفت: اين شركت در حال حاضر در حال معرفي بسته‌ها و سرويس‌هاي مخابراتي جديدي در ايران است و بسياري از اين سرويس‌ها براي اولين بار است كه در كشور ارائه مي‌شود.
وي تأكيد كرد: بسياري از خدمات و سرويس‌هاي ايرانسل نياز به آموزش دارند كه به دليل زياد بودن حجم خدمات و سرويس‌ها، حجم آموزش از راه تبليغ نيز بيشتر مي‌شود.
رحيمي مديركل توزيع شركت ايرانسل در خصوص گران‌فروشي سيم‌كارت‌هاي ايرانسل در برخي از نمايندگي‌هاي مجاز و مراكز فروش غيرمجاز، گفت: بيش از 7 هزار دفتر نمايندگي فروش مجاز در سطح كشور وجود دارد كه متقاضيان مي‌توانند براي خريد سيم‌كارت‌ها به اين دفاتر مراجع كنند تا با گران‌فروشي روبرو نشوند.
رحيمي در خصوص گران‌فروشي در نمايندگي‌هاي مجاز اگر چنين اقدامي از سوي اين نمايندگي‌ها انجام شود از نظر ايرانسل تخلف صورت گرفته و اين شركت بر دفاتر نمايندگي خود نظارت دارد.
رحيمي‌ در پاسخ به سوال خبرنگار فارس، مبني بر تمايل ايرانسل به مشاركت در عرضه بسته سيم‌كارت به همراه گوشي تلفن همراه، گفت: ايرانسل وظيفه ورود به بازار گوشي تلفن همراه را ندارد، اما در صورت وجود يك تأمين كننده مناسب علاقه‌مند به ورود به اين عرصه هستيم.
وي ادامه داد: در حال حاضر شركت‌هاي توليد كننده‌اي كه مايل به اين همكاري باشند اعلام آمادگي نكرده‌اند.
انتهاي پيام/ح
irancell_02_m.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مدیر بازاریابی وایمکس ایرانسل اعلام کرد: سرویس ها و خدمات وایمکس این اپراتور به دو صورت اعتباری و دائمی به مشترکان خانگی و تجاری عرضه خواهد شد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، علی جعفریه در نشست خبری ایرانسل افزود: سرویس های وایمکس ایرانسل در دو دسته صوت و دیتا عرضه خواهند شد.
وی گفت: رویس VOIP بر بستر وایمکس ایرانسل در محدوده شرکتی، شهری، بین شهری و بین المللی عرضه خواهد شد.
به گفته جعفریه، وایمکس یکی از دو فناوری است که نسل چهارم ارتباطات مایکروویو را در دنیا ایجاد کرده و لبه تکنولوژی در انتقال داده های پهن باند در کشور است.
وی، بزرگترین مزیت وایمکس نسبت به دیگر فناوری ها را نقطه دید غیرمستقیم آن عنوان کرد و گفت: این امر وایمکس را از دیگر فناوری های باند پهن متمایز کرده است.
جعفریه اظهار داشت: ارتباط مستقیمی بین اینترنت پهن باند و تولید سرمایه ملی (GDP) وجود دارد و در رتبه بندی کشورها براساس تولید سرانه ملی و میزان استفاده از اینترنت پهن باند، سهم ایران با داشتن GDP پنج دلاری تقریبا صفر است
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون فنی ایرانسل گفت: برای شروع به کار پروژه وایمکس ایرانسل دو STM1 پهنای باند از شرکت ارتباطات زیرساخت درخواست کرده ایم که هنوز از سوی این شرکت واگذار نشده است.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، علی اصغر عینی پور در نشست خبری که به مناسبت سومین سالگرد راه اندازی شبکه ایرانسل برگزار شده بود، افزود: عدم تامین پهنای باند مورد نیاز و تداخل در فضای فرکانسی تخصیص داده شده به ایرانسل عرضه سرویس های وایمکس ایرانسل را به تاخیر انداخت.
به گفته وی، شبکه وایمکس ایرانسل طراحی و تقریبا آماده شده است و پس از تامین زیرساخت ها و در موعد مقرر راه اندازی خواهد شد.
عینی پور اظهار داشت: ایرانسل برای تامین لینک های بین تجهیزات شبکه وایمکس طبق اعلام قبلی سازمان تنظیم مقررات لینک های مایکروویو خود را خریده و تامین کرده بود اما رگولاتوری مجددا اعلام کرد باندهای فرکانسی که این لینک ها می توانند در آنها کار کنند در اختیار اپراتور دیگری است.
وی ادامه داد: این مساله موجب شد ایرانسل برای خرید و تامین تجهیزات جدید مجددا اقدام کند که موجب بروز تاخیر در عرضه سرویس های وایمکس ایرانسل شد.
عینی پور درباره تعرفه سرویس های وایمکس ایرانسل گفت: تعرفه سرویس های مختلف وایمکس پس از تعیین از سوی اپراتور و تائید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اجرایی خواهد شد.
وی گفت: ایرانسل تجهیزات لازم را برای به روز شدن شبکه Core خود به فناوری نسل سوم تلفن همراه نصب کرده و پس از دریافت مجوز از سوی رگولاتوری شبکه نسل سوم خود را راه اندازی می کند.
عینی پور گفت: براساس آنچه که در پروانه ایرانسل آمده، این اپراتور مجاز به سرویس دهی در حداقل نسل ۲٫۵ تلفن همراه است و ما معتقدیم چون حداقل فناوری در پروانه ایرانسل ذکر شده، می توانیم فناوری های بالاتر را نیز ارایه دهیم اما سازمان تنظیم مقررات به این موضوع اعتقاد ندارد و هنوز مجوز لازم را برای راه اندازی شبکه نسل سوم به ایرانسل نداده است.
وی گفت: پوشش ایرانسل در خطوط یک و دو متروی کامل شده و به زودی ایستگاه های جدید و خط چهار مترو نیز تحت پوشش ایرانسل قرار خواهد گرفت.
وی از توافق میان ایرانسل و شرکت مخابرات ایران بر سر تعرفه اینترکانکشن خبر داد و گفت: بدون افزایش تعرفه های ذکر شده در لیسانس، هزینه های اینترکانکشن براساس تعرفه های سال دوم تسویه می شود.
عینی پور گفت: براساس همین توافق مبلغی از سوی شرکت مخابرات ایران از بابت اینترکانکشن در ازای بدهی سالیانه ایرانسل به دولت به حساب خزانه واریز شده است.
Aliasghar-Eynipur-150x150.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درباره‌ي تعرفه‌هاي وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - گفت: اپراتورها بايد براساس طرح تجاري و قيمت تمام شده تعرفه‌هايشان را به اين سازمان پيشنهاد دهند تا در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مورد بررسي قرار بگيرد.

محمود خسروي - معاون وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي دو نرخي شدن خدمات پستي گفت: سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در جهت بهبود وضعيت دفاتر اقدامات موثري انجام داده و آيين‌نامه تبديل شدن اين دفاتر به پيشخوان خدمات دولت تهيه شده است كه با تبديل دفاتر به پيشخوان خدمات دولت همه خدمات دولت الكترونيكي از طريق اين دفاتر ارائه مي‌شود.

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي همچنين درباره‌ي آخرين اخبار از اپراتور دوم پست گفت: كليات پروانه اين اپراتور در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تصويب شده و سازمان در حال آماده كردن اسناد مزايده است.

وي افزود: در تلاشيم تا پروانه فعاليت اپراتور دوم پست را تا پايان سال جاري صادر و به برندگان مزايده آن ارايه كنيم و درصورت وجود متقاضيان واجد شرايط اميدواريم كه بتوانيم پروانه فعاليت پست خصوصي کشور را به دو شرکت واگذار کنيم.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در سه سال اول فعالیت
مبین نت 500 هزار مشترک وایمکس جذب می کند
700_114.jpg


موبنا- عضو هیات مدیره شرکت مبین نت از جذب 500 هزار مشترک سرویس وایمکس طی سه سال آینده خبر داد.


حسین ریاضی در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا طرح اقتصادی اپراتور مبین نت را برای سرویس اینترنت پرسرعت بدون سیم وایمکس ، 500 هزار مشترک در سه سال نخست فعالیت عنوان کرد و اظهار داشت: پیش بینی می شود در سال اول به دلیل تکمیل زیرساخت های لازم مشترکان زیادی نداشته باشیم اما در سالهای آینده بدون شک این سرویس با تقاضای بسیاری روبرو خواهد شد.
عضو هیات مدیره شرکت مبین نت که مجوز اپراتوری وایمکس در 30 استان کشور را از سازمان تنظیم مقررات کسب کرده است ، ادامه داد: برای ارائه سرویس وایمکس تمامی اقدامات لازم انجام شده است و در انتظار تعیین تعرفه از سوی رگولاتوری هستیم.
وی با تاکید براینکه هدف گذاری مبین نت برای شروع به کار پوشش مناطق پرجمعیت است گفت: در زمان حاضر نیز BTS های مورد نیاز در این مناطق نصب شده است .اما در صدد هستیم پس از پوشش مناطق پرجمعیت وایمکس را در نقاط کم جمعیت نیز عرضه کنیم.
ریاضی هفته گذشته نیز از راه اندازی 100 سایت BTS برای عرضه وایمکس در استانهای کشور خبر داد و گفته بود سرویس وایمکس مبین نت تا یک ماه دیگر عرضه می شود.
آبان ماه سال 87 سازمان تنظیم مقررات شرکت مبین نت را در تمام استان ها، ایرانسل را در شش استان تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس و خوزستان ، شرکت مشارکتی سیار اصفهان (اسپادان) را در اصفهان و شرکت رایانه دانش گلستان را در استان گلستان به عنوان برندگان مزایده وایمکس معرفی کرد.
براساس شرایط پروانه، این شرکت ها باید سرویس دهی خود را پس از 9ماه از زمان دریافت پروانه آغاز کنند که این زمان اول آذرماه خواهد بود.
وایمکس، سیستم دیجیتال ارتباط بی سیم بوده و جایگزینی مناسب برای شبکه‌های ADSL وحتی شبکه های بی سیم کوتاه برد در نواحی شهری محسوب می شود.
 

soleimanian

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2004
نوشته‌ها
346
لایک‌ها
2
عضو هیات مدیره مبین نت خبر داد:راه اندازی 100 سایت bts برای ارائه وایمکس

عضو هیات مدیره شرکت مبین نت از راه اندازی 100 سایت bts برای عرضه وایمکس در استانهای کشور خبر داد و گفت: سرویس وایمکس مبین نت تا یک ماه دیگر عرضه می شود.

حسین ریاضی در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: اقدامات مقدماتی برای ارائه سرویس وایمکس انجام شده و شرکت مبین نت در حال تکمیل سایت های bts در 30 استان کشور است.
وی با تاکید بر اینکه آمادگی برقراری سرویس وایمکس مبین نت در موعد مقرر و براساس شرایط پروانه وچود دارد ، افزود: مبین نت در نمایشگاه تله کام امسال برای بازاریابی سرویس های خود هدف گذاری کرده است.
ریاضی در مورد قیمت گذاری سرویس وایمکس گفت : پیشنهاد قیمت برای ارائه این سرویس به سازمان تنظیم مقررات ارائه شده است و منتظر دریافت پاسخ از سوی این سازمان هستیم.
عضو هیات مدیره شرکت مبین نت با بیان اینکه این شرکت در وهله اول ارائه سرویس در جاهای پرجمعیت را هدف قرار داده است ، افزود: در نقاط پر جمعیت در حال اجاره و نصب سایت های bts هستیم و در فضاهایی که لازم باشد از آنتن های bts دیگر اپراتورها به صورت مشترک استفاده خواهیم کرد.
آبان ماه سال 87 سازمان تنظیم مقررات شرکت مبین نت را در تمام استان ها، ایرانسل را در شش استان تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس و خوزستان ، شرکت مشارکتی سیار اصفهان (اسپادان) را در اصفهان و شرکت رایانه دانش گلستان را در استان گلستان به عنوان برندگان مزایده وایمکس معرفی کرد.
براساس شرایط پروانه، این شرکت ها باید سرویس دهی خود را پس از 9ماه از زمان دریافت پروانه آغاز کنند که این زمان اول آذرماه خواهد بود.
وایمکس، سیستم دیجیتال ارتباط بی سیم بوده و جایگزینی مناسب برای شبکه‌های adsl وحتی شبکه های بی سیم کوتاه برد در نواحی شهری محسوب می شود.
 

soleimanian

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2004
نوشته‌ها
346
لایک‌ها
2
مدیرعامل مخابرات فارس: تجهیزات وایمکس مبین نت در شیراز نصب شد



مراحل نصب سوییچ اصلی اینترنت بی‌سیم (Wimax) با اپراتوری شرکت «مبین نت» در شیراز انجام شده است.

به گزارش فناوران چنگیز امیری، مدیر عامل مخابرات استان فارس با اعلام این خبر گفت: شرکت مبین نت تجهیزات لازم برای ارایه اینترنت بی‌سیم را نصب کرده و مراحل آزمایشی این پروژه به پایان رسیده است.

وی افزود: سازمان تنظیم مقررات هنوز درباره تعرفه اینترنت بی‌سیم تصمیم نگرفته است، اما آن طور که در خبرها آمده تعرفه بر اساس قیمت تمام شده محاسبه می‌شود.امیری همچنین گفت: برنده مناقصه 147 هزار پورت اینترنت پرسرعت که نصب و راه‌اندازی آن برعهده مخابرات استان است، هنوز مشخص نشده است.

وی دلیل تاخیر در گشایش پاکات مناقصه را ارایه نشدن مجوز از سوی شرکت مخابرات ایران عنوان کرد و گفت: فعلا تامشخص شدن تکلیف نوع تکنولوژی، دست نگه داشته‌ایم.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وایمکس مبین نت 12 روز دیگر عرضه می شود

موبنا- مدیرعامل شرکت ارتباطات مبین نت گفت: وایمکس این اپراتور از روز 12 آذر ماه برای تمامی متقاضیان در مراکز استان ها فعال خواهد شد.


"محمدجعفر ذبیحی" در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: واگذاری این سرویس بستگی به سیاست های نحوه فروش خواهد داشت.
وی ادامه داد: در صورتی که این سرویس به صورت اپراتورهای شبکه ای ارائه شود، تمامی سرویس دهندگان می توانند به این شبکه ملحق شده و به مشتریان خود سرویس دهی کنند.
وی گفت: تمامی فعالیت های این اپراتور تحت نظارت رگولاتوری خواهد بود و کلیه عملیات با مجوز این سازمان انجام خواهد شد.
به گفته وی در شرایط فعلی تعرفه مشخصی برای هر سرویس به سازمان تنظیم مقررات پیشنهاد نداده ایم. اما درصدد ارائه سرویس ارزان، مطمئن و تضمین شده هستیم.
به گزارش موبنا، نشست تخصصی فرصت های وایمکس برای عرضه سرویس به موسسات و نهادهای بزرگ روز یک شنبه اول آذر ماه در نمایشگاه بین المللی ایران، تلکام برگزار می شود و کارشناسان با تمرکز بر نیازهای موسساتی چون بانک ها، سازمان های امدادی و خدمات عمومی شهری به بررسی چالش ها و مشکلات شبکه ها و مزایا و قابلیت های وایمکس نسبت به دیگر شبکه ها خواهند پرداخت.

700_114.jpg
 
Last edited:

ghoo

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2009
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
157
آقا این مبین نت وب سایت یا آدرسی نداره ؟

حالا کسی خواست 12 روز دیگه ازشون سرویس بگیره باید به کجا مراجعه کنه ؟ :eh:

در ضمن کسی از دوستان میدونه هزینه تجهیزاتش چقدر میشه ؟ اصلا چی می خواد ؟









.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آقا این مبین نت وب سایت یا آدرسی نداره ؟

حالا کسی خواست 12 روز دیگه ازشون سرویس بگیره باید به کجا مراجعه کنه ؟ :eh:

در ضمن کسی از دوستان میدونه هزینه تجهیزاتش چقدر میشه ؟ اصلا چی می خواد ؟










.


:blink:راست ميگي سايت هم ندارند!!!
در مورد تجهيزات هم معمولاً چون قيمتش بالاست اجاره مي دهند احتياجي به خريدنش نيست.

اگر اطلاعات جديدتر پيداكردم تو همين تاپيك ميذارم
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
دو شرکت ارايه كننده اينترنت پرسرعت - PAP - که موافقت اصولي دارند، اعلام آمادگي کرده‌اند تا نسبت به ارايه سرويس اينترنت بي‌سيم (wimax) اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمود خسروي - معاون وزير و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي -با بيان اين مطلب، اظهار كرد: اين شرکت‌ها با پذيرفتن شرايط پروانه اينترنت بي‌سيم اعلام کرده اند، آمادگي ارايه اين سرويس را به مشترکان خود دارند.

وي با بيان اين مطلب که شرکت‌هاي مذکور در محل‌هايي که از قبل شبکه داشته‌اند، سرويس را به مشترکان ارايه خواهند کرد، افزود: اين دو شرکت تا انتهاي بهمن‌ماه فرصت دارند تا با پرداخت حق و حقوق پروانه، تصميم خود را مبني بر ارايه سرويس اينترنت بي‌سيم، اجرايي کنند.

معاون وزير ارتباطات درباره ارايه خدمات وايمکس از سوي صاحبان پروانه نيز گفت: در حال حاضر مرحله نصب و راه‌اندازي تجهيزات از سوي شرکت‌ها در حال اتمام است و در آذرماه سرويس وايمکس به متقاضيان عرضه خواهد شد.

او با بيان اين مطلب که در تلاشيم تا تعرفه خدمات استفاده از اين سرويس به گونه‌اي تعيين شود تا در سبد هزينه خانوارها قرار گيرد، ادامه داد: در حال حاضر پيشنهادهايي در اين زمينه از سوي اپراتورها به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارايه شده است که پس از بررسي‌هاي کارشناسي، نتايج اعلام خواهد شد.

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، تصريح کرد: بر اساس پروانه‌هاي ارايه شده به اپراتورها، شرکت مبين نت در تمامي سطح کشور و شرکت ايرانسل در 8 استان اصلي بايد اين سرويس را به متقاضيان ارايه کنند.

خسروي در پايان با بيان اين مطلب که اين فن‌آوري جزو آخرين دستاوردها در حوزه ارتباطات محسوب مي‌شود، تأکيد کرد: سرويس‌هاي باند پهن يکي از شاخص‌هاي اصلي توسعه و زيربناي اصلي خدمات مورد نياز مردم است.

انتهاي پيامI
7.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
استفاده همزمان چند نفر از یک پهنای باند فراهم شد
700_114.jpg


سرعت سرویس وایمکس حدود 3 گیگاهرتز پهنای باند و بدون محدودیت به هر شخص حقیقی و حقوقی خواهد بود.


مدیر روابط عمومی شرکت مبین‌نت گفت: سیستم وایمکس به مشترکین این امکان را می‌دهد که چندین‌نفر همزمان بتوانند با استفاده از یک پهنای باند از اینترنت پرسرعت استفاده کنند، در حالی که در سرویس ADSL مشترکان ضمن وابستگی به سیم مخابرات برای تغییر مکان باید درخواست ADSL دهد، ولی در سرویس وایمکس این امر لزومی ندارد.
گرامی مدیر روابط عمومی شرکت مبین‌نت در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا ضمن تشریح تاریخچه‌ای از ارائه خدمات وایمکس در ایران اظهار داشت: در گذشته تنها دو شرکت لایزر و داتک با پهنای باند 5/2 گیگاهرتز اقدام به وارد کردن تکنولوژی وایمکس کردند، ولی در پایان سال 87 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با برگزاری یک مزایده اعلام کرد تمامی شرکت‌هایی که بتوانند حق لاینسس (حق پروانه) اعلام شده را بپردازند، می‌توانند به طور رسمی اقدام به واگذاری خدمات وایمکس کنند.
وی ادامه داد: شرکت مبین‌نت نیز توانست در تمام 30 استان پروانه لازم را دریافت کند که این نوعی هم‌پوشانی با دیگر شرکت‌ها خواهد بود. به این ترتیب مبین‌نت عنوان اولین اپراتور سراسری وایمکس است.
گرامی خاطرنشان کرد: طبق گفته رگولاتوری دو شرکتی که تاکنون توانسته بودند تکنولوژی وایمکس را وارد ایران کنند در پایان سال جاری پروانه این شرکت‌ها به حق لاینسس‌شان پایان خواهد رسید.
وی در ادامه آغاز فعالیت وایمکس شرکت مبین‌نت را از پایان آذرماه عنوان کرد و گفت: در پایان آذرماه سال جاری فعالیت ما در 30 استان شروع خواهد شد ولی برنامه فروش به ارائه پلان مناسب موکول خواهد شد.
گرامی تصریح کرد: همچنین درکنار ارائه خدمات مبین‌نت رقبا می‌توانند به ارائه خدمات خود بپردازند، چراکه نظر مدیریت مبین‌نت استقبال از ورود همه رقباست، ولی این کار باید سازوکار قانونی خود را طی کند.
مدیر روابط عمومی مبین‌نت اظهار داشت: سیستم وایمکس به مشترکین این امکان را می‌دهد که چندین‌نفر همزمان بتوانند با استفاده از یک پهنای باند از اینترنت پرسرعت استفاده کنند، در حالی که در سرویس ADSL مشترکان ضمن وابستگی به سیم مخابرات برای تغییر مکان باید درخواست ADSL دهد، ولی در سرویس وایمکس این امر لزومی ندارد.
وی در ادامه ضمن اشاره به تعرفه استفاده از سرویس وایمکس اظهار داشت: هنوز تعرفه قیمت‌ها مشخص نشده است، ولی تلاش ما این است که قیمت این سرویس را برای استفاده‌کنندگان قابل استدلال و همچنان قابل رقابت با دیگر شرکت‌ها کند.
گرامی خاطرنشان کرد: سرعت سرویس وایمکس در حدود 3 گیگاهرتز پهنای باند و بدون محدودیت به هر شخص حقیقی و حقوقی خواهد بود. البته باید گفت که ما در این زمینه تابع قوانین هستیم.
وی افزود: با ورود باند پهن خیلی از نواقص زیرساختی رفع خواهد شد، در حالی که تاکنون برای دریافت تلفن ثابت و دستگاه‌هایی مانند PCM4 (دستگاهی جهت اشتراک‌گذاری رویس‌های فاکس، تلفن ثابت و دیتاها) باید از مخابرات مجوز می‌گرفتیم، ولی با ورود وایمکس یک پاکت سرویس به مشترک ارائه می‌شود که این امکان وجود دارد مشترک با استفاده از یک IP بتواند از اینترنت پرسرعت، VOICE ویدئو، VOD و تلویزیون دیجیتال استفاده کند.
گرامی ادامه داد: در حال حاضر کشور ما به خصوص صداوسیما به سمتی حرکت می‌کند که بستر مناسبی برای استفاده مشترکان و مردم از امکانات دیجیتالی فراهم شود. علاوه بر آن سازمان‌های گسترده‌ای مثل بانک‌ها و کارخانجات صنعتی و نهادهایی مثل شهرداری که دارای گستردگی جغرافیایی هستند، می‌توانند انتقال اطلاعات و یا سرویس پشتیبانی اطلاعات خود را به کمک این بستر فراهم کنند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عضو هیات مدیره مبین نت خبر داد:
نصب تجهیزات وایمکس در 33 شهر کشور

موبنا- عضو هیات مدیره اپراتور سراسری وایمکس از نصب تجهیزات این سرویس در 33 شهر کشور خبر داد و گفت: سرویس وایمکس ابتدا در مراکز استان ها ، شهر کرج و کیش راه اندازی می شود.


_59.jpg

حسین ریاضی در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: پس از این مرحله با گذشت زمان سرویس وایمکس مبین نت در 180 شهر دیگر کشور ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای راه اندازی شبکه وایمکس از برخی سایت های BTS اپراتورهای اول و دوم به صورت مشترک استفاده می کنیم ، ادامه داد: در این زمینه مذاکراتی صورت گرفته و قراردادهایی نیز منعقد شده است.
عضو هیات مدیره مبین نت با تاکید بر اینکه آمادگی برقراری سرویس وایمکس وجود دارد ، گفت: طبق بیزینس پلن ، مبین نت در سه سال اول فعالیت خود پیش بینی جذب 500 هزار مشترک را دارد و به نظر می رسد در سالهای آینده این سرویس فراگیر تر شود.
ریاضی خاطرنشان کرد: هدف گذاری وایمکس مبین نت در سال های اول مناطق پرجمعیت بوده و پس از آن پوشش شهرهای کم جمعیت و جاده ای را خواهیم داشت.
آبان ماه سال 87 سازمان تنظیم مقررات شرکت مبین نت را در تمام استان ها، ایرانسل را در شش استان تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس و خوزستان ، شرکت مشارکتی سیار اصفهان (اسپادان) را در اصفهان و شرکت رایانه دانش گلستان را در استان گلستان به عنوان برندگان مزایده وایمکس معرفی کرد.
براساس شرایط پروانه، این شرکت ها باید سرویس دهی خود را پس از 9ماه از زمان دریافت پروانه آغاز کنند که این زمان آذرماه امسال خواهد بود.
وایمکس، سیستم دیجیتال ارتباط بی سیم بوده و جایگزینی مناسب برای شبکه های ADSL وحتی شبکه های بی سیم کوتاه برد در نواحی شهری محسوب می شود.
128/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اینترنت کشور با وایمکس کامل می‌شود؟
[
700_114.jpg

به نظر می‌رسد وایمکس - اینترنت پرسرعت بی‌سیم - بتواند با توجه به این که ADSL به شکل مناسب به‌ویژه در تهران توسعه نیافته و در برخی از نقاط متقاضیان اینترنت پرسرعت با این پاسخ که پورت‌های آن‌ها جا ندارد، مواجهند، با توسعه‌ اصولی خلاءهای ADSL را پر کند.


به گزارش خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با امضای قرارداد 50 میلیون دلاری کل استان تهران تا پایان سال جاری تحت پوشش وایمکس، هرچند با محدودیت‌های پهنای باند، قرار خواهد گرفت اما به گفته مدیر یکی از سه شرکتی که از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای ارائه وایمکس مجوز دارد، محدودیت پهنای باند مختص مشتریان خانگی است و مشتریان تجاری محدودیتی در این زمینه ندارند. پیش‌بینی این مدیر شش میلیون کاربر اینترنت باند پهن در کشور تا حدود هفت سال آینده است که بخش قابل توجهی از آن به وایمکس اختصاص خواهد داشت.
شبکه گسترده وایمکس عموما به صورت شبکه‌های سلولی (همانند شبکه‌های موبایل) طراحی و ساخته می‌شوند و مشترک این شبکه می‌تواند با داشتن یک مودم بی‌سیم مخصوص (CPE) در هر نقطه از محدوده پوشش شبکه از خدمات ارتباطی اینترنتی استفاده کند و اغلب شبکه‌های وایمکس اجازه حرکت مشترک در داخل سلول‌های پوششی و یا حتی انتقال از یک سلول به سلول دیگر را می‌دهند.
درباره مزایای وایمکس نسبت به ADSL می‌توان گفت که کاربر برای دریافت ADSL حدود 10 روز زمان نیاز دارد و مشکلات دیگری نیز در این زمینه وجود دارد، اما وایمکس با نصب یک مودم به رایانه و به سرعت امکان‌پذیر است، از طرفی ADSL از چند نقطه می‌تواند خراب شود اما وایمکس تقریبا تحت کنترل است و تنها چیزی که می‌تواند خراب شود، CP است که به راحتی قابل تعویض است.
بحث آغاز به کار سرویس وایمکس در ایران در شرایطی مطرح شد که هنوز تعرفه مشخصی برای آن تعریف نشده است؛ در این باره محمود خسروی - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - در گفت و گو با ایسنا اظهار کرده است: اپراتورها باید براساس طرح تجاری و قیمت تمام شده تعرفه‌هایشان را به این سازمان پیشنهاد دهند تا در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مورد بررسی قرار بگیرد.
هرچند یکی از نواقص سرویس وایمکس نداشتن مجوز ارائه خدمات موبایل به کاربرها طبق پروانه اپراتورهاست با این شرایط باید تاکید کرد وایمکس کامل کننده اینترنت است؛ استفاده از وایمکس در نقاطی که امکان استفاده از ADSL وجود ندارد می‌تواند راهگشای تقاضای این حوزه باشد چرا که اینترنت بی‌سیم یک سیستم تکمیل کننده است که می‌تواند کامل شدن ارائه اینترنت در تمام نقاط کشور را تسریع کند.
توسعه‌ اصولی وایمکس پرکننده خلاء ADSL
اینترنت پرسرعت (ADSL) و وایمکس هرکدام جایگاه خود را دارند، به طوریکه در کشورهای مختلف جهان اعم از پیشرفته و در حال توسعه از این دو در کنار هم استفاده می‌شود. اما مدیر یک شرکت اینترنتی معتقد است: ارائه سرویس وایمکس در کشور به‌طور قطع مانع از تقاضا برای ADSL نمی‌شود. زیرا این دو تکمیل کننده‌ هم هستند و می‌توان با بهره‌گیری به موقع و صحیح در چتر قانون به بهترین سطح از اینترنت مورد نیاز کاربران در کشور رسید.
حسین اجتهادیان در پاسخ به این سوال که آیا واگذاری پروانه اجرای وایمکس به سه اپراتور آسیبی به شرکت‌های کوچک‌تر ارائه کننده اینترنت خواهد رساند یا خیر؟ تصریح کرد: اگر سیاست‌گذاری صحیحی از سوی مسوولان وزارتخانه‌ ICT برای تقسیم کار و فروش ترافیک از سوی سه اپراتور به شرکت‌های کوچک‌تر انجام نشود، شرکت‌های کوچک قطعا فلج خواهند شد.
این کارشناس اشکال وارد به سرویس‌های وایمکس را که قرار است توسط سه اپراتور برنده‌ی مزایده آن برگزار شود، ‌محدودیت‌ در نوع ارائه‌ آن عنوان و اظهار کرد: این سرویس‌ تنها در خانه، دفتر و یا اماکن مشخصی ارائه خواهد شد و برای سرویس‌های در حال حرکت نخواهد بود.
افزایش کیفیت نتیجه وایمکس
امروز استفاده از اینترنت پرسرعت از نظر قرار گرفتن کشور در رتبه‌های جهانی و نیز کاربرد روزانه مردم اهمیت بسیار دارد و می‌توان با بهره‌برداری صحیح از بدنه نفوذ انفورماتیک و شبکه اینترنت بسیاری از مشکلات کشور در حوزه ترافیک و آلودگی را حل کرده و علاوه بر اینکه استفاده از سیستم‌های مدرن می‌تواند به رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور کمک کند.
علی کافی ـ مدیر شرکت ارائه دهنده پهنای‌باند اینترنتی (ISDP) ـ معتقد است که با توجه به جمعیت بالای جوانان کشور که عمده کاربران اینترنت را تشکیل می‌دهند، نیاز به استفاده از شبکه‌های اینترنتی در کشور که مستلزم ایجاد و بهره‌برداری از زیرساخت‌های مناسب است به وضوح حس می‌شود.
اما وایمکس می‌تواند همپوشانی خوبی برای مناطق باشد که امکان ADSL را ندارند و وجود آن برای شهرستان‌ها خیلی مهم است، شاید اگر کسی به ورود وایمکس اعتراض دارد به این دلیل است که منافع شرکت خود را که برای ارائه ADSL سرمایه‌گذاری بسیار کرده است در خطر می‌بیند.
به گفته کارشناسان این وظیفه مسوولان است که نسبت به منفعت صاحبان شرکت‌های ADSL توجه داشته باشند تا در صورت همه‌گیر شدن وایمکس این شرکت‌ها متضرر نشوند. دولت و وزارتخانه مربوطه باید بستری فراهم کنند تا فعالیت امروز آن‌ها نیز در نظر گرفته شود.
در حال حاضر شرکت‌های ارائه دهنده ADSL با اعلام اینکه جای خالی ندارند، به متقاضیان سرویس ارائه نمی‌دهند و این نشان دهنده وجود ظرفیت در شرایطی است که امکانات موجود نیست و ورود وایمکس و ایجاد فضای رقابتی به گفته دست‌اندرکاران در نهایت منجر به افزایش کیفیت خواهد شد.
کافی با بیان این که فعالیت تنها سه شرکت دارای مجوز وایمکس می‌تواند فضای ناسالم رقابتی ایجاد کند، تصریح کرد: اپراتورهای وایمکس باید طوری باشند که هر شرکتی به آن مراجعه کند بتواند از بستر فراهم شده برای ارائه سرویس‌های مبتنی بر وایمکس استفاده کنند و اینگونه نباشد که سه اپراتور شخصا به کاربران نهایی سرویس دهند زیرا این امکان‌پذیر نیست بلکه باید نحوه تعامل این سه اپراتور با شرکت‌های دیگر کاملا مشخص باشد تا رقابت ناعادلانه‌ای پیش نیاید.
وایمکس چیست؟
وایمکس سرویسی است که بیش‌تر برای اماکنی مورد استفاده قرار خواهد گرفت که امکان بهره‌مندی از سرویس ADSL را ندارند. این سرویس به دلیل جوان بودن در جهان هم خیلی عمومیت نیافته و عمدتا برای کاربری اینترنت از ADSL استفاده می‌شود.
مشکلات ارتباطی دلیلی برای استقبال از وایمکس
مدیر یک شرکت اینترنتی در پیش‌بینی خود از میزان استقبال از سرویس وایمکس خاطر نشان کرد: از آنجا که ما مشکلات ارتباطی و زیرساختی داریم سرویس‌های وایمکس حتما مورد استفاده قرار می‌گیرد. ارائه سرویس‌های وایمکس و ADSL هیچ تداخلی با هم ندارند و با ورود وایمکس، ADSL فروش خود را خواهد داشت.
ناصرعلی سعادت افزود: همان طور که در برخی شرکت‌ها از سرویس WIFI به عنوان کمک استفاده می‌گیرند؛ وایمکس نیز می‌تواند در کنار ADSL قرار بگیرد و حتی در مواردی که امکان بهره‌مندی از فیبر نوری و کابل کشی نیست مورد استفاده باشد اما اینکه جایگزین ADSL شود امکان‌پذیر نیست حداقل در حال حاضر این اتفاق نخواهد افتاد.
این کارشناس با اشاره به پروانه وایمکس و مفاد آن تصریح کرد: شرکت‌های مجری پروژه وایمکس بر طبق پروانه اجرای کار، اجازه ارائه سرویس در حال حرکت را ندارند و تنها قادر خواهند بود برای سرویس‌های ثابت امکانات وایمکس را ارائه دهند.
سرویس وایمکس در حوزه رقابتی، رقیب سرویس‌های نسل سوم در موبایل دانسته می‌شود و اگر بنا به نگاه رقابتی ورود وایمکس به عرصه ارتباطات و اطلاعات باشد، وایمکس رقیب سرویس‌های 3G موبایل است که البته تا زمانی که اجازه ارائه سرویس‌های در حال حرکت را ندارد، نیز این موضوع چندان مطرح نیست بنابراین مقایسه وایمکس با ADSL اشتباه است.
کاربری صحیح وایمکس در سرویس‌های در حال حرکت معنا پیدا می‌کند علاوه بر این که در جایی قابلیت استفاده دارد که ارتباط سیم، شبکه‌های سیمی و فیبر نوری وجود ندارد و استفاده از وایمکس راحت‌تر است.
وایمکس برآورنده نیازهای کاربران؟
وایمکس همچنین می‌تواند با توجه به قابلیت سرویس‌هایی که ارائه می‌دهد نیازهای کاربران اینترنت را برآورده سازد و درصورت ارائه تمام سرویس‌های مبتنی بر وایمکس رضایت مشتریان را در پی خواهد داشت.
حمید فروزنده - مدیر یک شرکت اینترنتی - وایمکس را نسبت به اینترنت پرسرعت (ADSL) سرویس کاملتری دانسته و معتقد است بسیاری از مراکز ارائه ADSL به دلیل پربودن پورت‌ها قادر به پاسخ به درخواست متقاضیان نیستند و علاوه بر نبودن فضای خالی برای نصب ADSL در برخی مراکز، موانع فنی همچون اشکالاتی که به دلیل کابل‌های نوری وجود دارد و امکان پیاده‌سازی ADSL روی این کابل‌ها نیست از دیگر ناتوانی‌ها در ارائه ADSL است که وایمکس این مشکلات را نخواهد داشت.
به نظر می‌رسد با توجه به ورود وایمکس به بازار اینترنت کشور شرکت‌های PAP باید مشکلات خود برای ارائه ADSL را حل کنند؛ در برخی کشورهای جهان با آمدن ADSL، اینترنت دایل‌آپ بازار خود را از دست داد و تنها این سرویس در صورت نبود امکان ارائه اینترنت پرسرعت در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد. قطعا با آمدن وایمکس این سرنوشت در انتظار ADSL خواهد بود و این دور از ذهن نیست.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
خسروی به مهر خبر داد:
400_127.jpg

نهایی شدن سرویسهای وایمکس/ ارائه خدمات وایمکس تا 2 ماه آتی
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از نهایی شدن سرویسهای وایمکس ظرف حداکثر دو ماه آینده خبر داد و گفت: طبق برنامه اپراتورها باید در دو ماه آینده خدمات وایمکس را ارائه دهند در غیر این صورت مشمول جریمه می شوند.
محمود خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به زمان ارائه خدمات وایمکس افزود: در حال حاضر اپراتورهای وایمکس در حال ترخیص تجهیزات و نصب و راه اندازی آنها هستند.

وی اظهار داشت: طبق برنامه قرار است ظرف یک و حداکثر دو ماه آینده اپراتورها نسبت به راه اندازی سرویسهای وایمکس اقدام کنند در غیر این صورت مشمول جریمه می شوند.

خسروی با اشاره به تاخیر ارائه پروانه به برخی از اپراتورها اضافه کرد: بعضی از اپراتورها با تاخیر پروانه خود را دریافت کردند ولی امیدواریم در زمان مقرر سرویسها ارائه شوند.

وی همچنین با اشاره به تعرفه های سرویسهای وایمکس خاطرنشان کرد: تعرفه های وایمکس از سوی اپراتورها پیشنهاد شده است که در حال حاضر در سازمان تنظیم مقررات حال بررسی و رسیدگی است. تلاش ما بر این است که تعرفه ها به گونه ای اعلام شود که در سبد خانواده ها قرار گیرد.

وایمکس (WiMAX) سیستم ارتباطی و دیجیتالی بی سیم است که امکان دستیابی بی سیم باند پهن را برای مشترکان فراهم می کند. شبکه های بنا شده با تکنولوژی WiMAX، جز شبکه های wireless شهری محسوب می شوند که قادرند منطقه بسیار وسیعی را پوشش دهند.

این فناوری امکان استفاده اینترنت بسیار پر سرعت را برای سازمانها و ارگانها و شرکتهای تجاری و همچنین منازل مسکونی فراهم می کند. علاوه بر این از انتقال داده، صدا و تصویر به خوبی پشتیبانی می کند و سرویسی که ارائه می شود به صورت کاملا نامحدود است و هیچ گونه محدودیت حجمی و یا زمانی ندارد از این رو کاربر می تواند بدون هیچ محدودیت زمانی در تمام شبانه روز به هر مقدار و حجمی که پهنای باند و ی اجازه ‌دهد download و یا upload داشته باشد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
;)پايان انتظار وايمکس

فاطمه ملکی
[email protected]

سرويس زيرساخت- مهلت 9 ماهه اپراتورهاي وايمکس براي راه‌اندازي و عرضه سرويس در مراکز استان‌ها درحالی12 آذر ماه به پايان مي‌رسد که علی رغم اعلام آمادگی دو رقیب کهنه کار ارایه اینترنت پرسرعت برای دریافت پروانه وایمکس اما هنوز هيچ یک اپراتور‌های دارنده پروانه براي راه‌اندازی و عرضه سرویس اعلام آمادگي نکرده‌اند.


به گزارش عصر ارتباط، شمارش معکوس رقابت ميان مبين نت، ايرانسل، اسپادان و مجتمع رايانه دانش گلستان براي عرضه سرويس‌هاي وايمکس آغاز شده اما ظواهر امر حاکي از آن است که هنوز هيچ يک از مدعيان داراي پروانه اين بازار براي عرضه تجاري وايمکس آماده نيستند.هرچندکه لایزر و داتک دو رقیب کهنه کار این بازار که تجربه ارایه سرویس اینترنت بی سیم به صورت محدود در تهران را در کارنامه خود دارند چنانکه خسروی رییس رگولاتوری اعلام کرده است تا بهمن ماه فرصت دارند پروانه وایمکس را از رگولاتوری دریافت کنند



اين درحالي است که دارندگان فعلی پروانه وایمکس از رگولاتوری طبق مفاد پروانه صادره با فرا رسيدن 12 آذر ماه 88 پايان مهلت 9 ماهه آن ها براي پوشش وايمکس در 80 درصد مراکز استان‌ها به پايان مي‌رسد.



مبين نت: 12 آذر به‌صورت آزمايشي سرويس مي‌دهيم



مبين نت، که پروانه ارايه سرويس‌هاي وايکس در 30استان کشور را دارا است، در مدت 9 ماه گذشته تنها نسبت به نصب تجهيزات خود اقدام کرده و هنوز خبري از تست و آزمايش آن نيست. اين اپراتور که هنوز تاييديه تعرفه‌هاي خود را از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي دريافت نکرده، قصد دارد تا با ساختارشکني در بازار اينترنت کشور، هزينه سرويس‌هاي عرضه شده را کاهش دهد.



مبين نت مدعي است با قيمت‌هايي در اندازه سرويس‌هاي اينترنت پرسرعت (ADSL) و ارايه مودم به صورت اماني و بدون دريافت هزينه بابت مودم، هزينه دريافت سرويس‌هاي وايمکس براي متقاضيان را به حداقل کاهش دهد.



اپراتور سراسري وايمکس وعده داده در روز 12 آذر ماه سرويس آزمايشي وايمکس خود را به طور همزمان در مراکز 30 استان کشور به صورت سراسري عرضه کند و عرضه رسمي ‌آن را به تکميل شبکه، پوشش کامل و کيفيت مناسب موکول کرده است.



ايرانسل: وايمکس را در سبد هزينه خانوار مي‌گنجانيم



از سوي ديگر ايرانسل که تجربه سرويس‌دهي در بخش تلفن همراه را دارا است، در شش استان کشور داراي پروانه وايمکس است، به رغم مواجهه با اشغالي فضاي فرکانسي در دهمين نمايشگاه تله‌کام سرويس خود را براي تست در اختيار بازديدکنندگان از اين نمايشگاه قرار داد.



اپراتوردوم تلفن‌همراه کشور که خود را براي سرويس‌دهي آماده مي‌کند، تعرفه‌هاي خود را نيز به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارايه داده، ايرانسل مدعي است به زودي در کنار ارايه خدمات به مشترکان تلفن‌همراه خود، پاسخگوي متقاضيان خدمات وايمکس نيز باشد.



ايرانسل نيز همچون مبين نت قصد دارد با در نظر گرفتن تعرفه‌هايي نزديک به تعرفه‌هاي اينترنت پرسرعت که هم اکنون براي مشترکان خانگي و تجاري عرضه مي‌شود، سرويس وايمکس را در سبد هزينه‌هاي خانوار بگنجاند.



اسپادان: از اول دي ماه سرويس تجاري مي‌دهيم



شرکت اسپادان نيز که مجوز اپراتوري وايمکس در استان اصفهان را دارا است، وعده داده از اول دي ماه سال جاري عرضه سرويس تجاري وايمکس خود را آغاز کند.



اين اپراتور استاني درصدد است با درخواست از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مهلت زماني عرضه سرويس‌هاي تجاري خود را تمديد کند اما تا 11 آذر ماه شبکه خود را روشن مي‌کند.



اسپادان حداقل و حداکثر تعرفه سرويس‌هاي خود را با توجه به نظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي عرضه خواهد کرد و درصدد است تا حداقل پهناي باند 128کيلوبايت و حداکثر را بنابر نياز متقاضيان ارايه کند.



رايانه دانش گلستان: تجهيزات پايلوت هنوز نرسيده است



در ميان چهار اپراتور وايمکس ايران به نظر مي‌سد مجتمع رايانه دانش گلستان بيش از همه در عرضه سرويس‌هاي خود تاخير داشته باشد زيرا در بحث تملک سايت‌ها و خريد تجهيزات پايلوت که هنوز وارد نکرده، با مشکل مواجه شده است.



رايانه دانش گلستان به عنوان اپراتور استاني وايمکس از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درخواست مهلت کرده و مقرر شده تا با ارايه مستندات خود در هفته جاري به اين سازمان تاخيرهاي مجاز آن بررسي و به وي مهلت داده شود. مشکل اصلي که مجتمع رايانه دانش گلستان با آن مواجه شده در ثبت سفارش، دريافت تائيديه سازمان انرژي اتمي ‌و باز کردن LC در بانک بوده که شروع به کار اين اپراتور را به تاخير انداخته است. مجتمع رايانه دانش گلستان که با تاخير دو ماهه در عرضه سرويس وايمکس خود مواجه خواهد بود، هنوز تعرفه‌هاي پيشنهادي خود را هم به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارايه نداده است.



رگولاتوري: تاخير در عرضه وايمکس مشمول جريمه مي‌شود



به نظر مي‌رسد سازمان تنظيم مقررات نيز در برنامه اوليه خود براي عرضه وايمکس تجاري از سوي اپراتورها مهلتي بيش از قيد پروانه به آن‌ها داده است.



محمود خسروي -رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي- در اين‌باره، گفت: اپراتورهاي وايمکس يک تا دو ماه ديگر علاوه بر مهلت تعيين شده در پروانه براي عرضه سرويس‌هاي خود فرصت خواهند داشت. او افزود: اپراتورها درحال ترخيص و نصب و راه‌اندازي تجهيزات خود هستند و بنابر برنامه بايد طي يک تا دو ماه آينده سرويس‌هاي خود را عرضه کنند و در غير اين صورت مشمول جريمه مي‌شوند. خسروي گفت: اپراتورها در برخي استان‌ها پروانه خود را با تاخير دريافت کرده‌اند اما در مهلت تعيين شده بايد شبکه خود را اجرا کنند.



به گفته وي، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تلاش مي‌کند تا تعرفه‌هاي تاييد شده از سوي اين سازمان به گونه‌اي باشد که در سبد هزينه‌هاي خانوار قرار بگيرد.
 

alishs

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2005
نوشته‌ها
97
لایک‌ها
2
سن
40
محل سکونت
Behind the monitor!

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
*روزشمار ارائه اينترنت پرسرعت بي‌سيم*
رييس سازمان تنظيم مقررات تاكيد كرد:
ارائه‌كنندگان وايمكس تا پايان ماه جاري فرصت دارند

به گفته رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، اپراتورهاي وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - تا اواخر ماه جاري فرصت دارند سرويس‌هاي خود را واگذار و ارائه كنند.

محمود خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: در صورت ديركرد در ارائه سرويس‌ها توسط اپراتورها علت اين موضوع بررسي شده و دليل آن هرچه باشد در آن زمان، طبق مفاد پروانه با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وي گفت: البته در بعضي مواقع به دليل مشكلاتي كه در نصب تجهيزات به وجود مي‌آيد و مشكلات گمركي و مسائلي از اين قبيل باعث مي‌شود تا اپراتورها نتوانند در زمان و موعد مقرر سرويس‌هايشان را ارائه كنند كه در آن زمان يا فرصت آن‌ها تمديد مي‌شود و يا بر اساس پروانه‌ و در مواردي مشمول پرداخت جريمه مي‌شوند.

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تاكيد كرد: اگر تاخيري صورت بگيرد توسط نمايندگان سازمان موضوع به طور دقيق مورد بررسي قرار مي‌گيرد؛ البته گزارش‌ها دقيق و با جزئيات از طرف اپراتورها براي سازمان ارسال مي‌شود و آن‌ها آمادگي خود را براي ارائه سرويس‌هاي وايمكس در برخي استان‌ها اعلام كردند.

انتهاي پيام
400_190.jpg
 
بالا