• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

wimax اخبار وايمكس

fanava

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 فوریه 2008
نوشته‌ها
108
لایک‌ها
0
مدیرعامل مخابرات فارس: تجهیزات وایمکس مبین نت در شیراز نصب شد



مراحل نصب سوییچ اصلی اینترنت بی‌سیم (Wimax) با اپراتوری شرکت «مبین نت» در شیراز انجام شده است.

به گزارش فناوران چنگیز امیری، مدیر عامل مخابرات استان فارس با اعلام این خبر گفت: شرکت مبین نت تجهیزات لازم برای ارایه اینترنت بی‌سیم را نصب کرده و مراحل آزمایشی این پروژه به پایان رسیده است.

وی افزود: سازمان تنظیم مقررات هنوز درباره تعرفه اینترنت بی‌سیم تصمیم نگرفته است، اما آن طور که در خبرها آمده تعرفه بر اساس قیمت تمام شده محاسبه می‌شود.امیری همچنین گفت: برنده مناقصه 147 هزار پورت اینترنت پرسرعت که نصب و راه‌اندازی آن برعهده مخابرات استان است، هنوز مشخص نشده است.

وی دلیل تاخیر در گشایش پاکات مناقصه را ارایه نشدن مجوز از سوی شرکت مخابرات ایران عنوان کرد و گفت: فعلا تامشخص شدن تکلیف نوع تکنولوژی، دست نگه داشته‌ایم.



سرویس Wimax شرکت فن آوا در اصفهان راه اندازی شد.

http://fanava-isf.com/wimax.html
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
با شناخته شدن قابلیت های وایمکس
متقاضی برای سرویس وایمکس وجود دارد
700_114.jpg


موبنا - مدیر روابط عمومی مبین نت گفت: در صورتی که قابلیت های سرویس وایمکس شناخته شود متقاضی برای دریافت این سرویس افزایش می یابد.


رضا گرامی در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت : مبین نت هیچ گونه نگرانی بابت فروش سرویس وایمکس ندارد.
وی با بیان اینکه مبین نت درصدد افزایش کیفیت سرویسهای خود است ، اظهار داشت: طبق برنامه تا پایان آذر ماه باید در سی استان کشور این سرویس ارائه شود. اما تا زمانی که کیفیت سرویسها بالا نباشد هیچ خدماتی عرضه نخواهد شد.
آبان ماه سال 87 سازمان تنظیم مقررات شرکت مبین نت را در تمام استان ها، ایرانسل را در شش استان تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس و خوزستان ، شرکت مشارکتی سیار اصفهان (اسپادان) را در اصفهان و شرکت رایانه دانش گلستان را در استان گلستان به عنوان برندگان مزایده وایمکس معرفی کرد.
براساس شرایط پروانه، این شرکت ها باید سرویس دهی خود را پس از 9ماه از زمان دریافت پروانه آغاز کنند.
وایمکس، سیستم دیجیتال ارتباط بی سیم بوده و جایگزینی مناسب شبکه های ADSL و بی سیم کوتاه برد نواحی شهری است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
*آغاز ارائه اينترنت پرسرعت بي‌سيم*
مدير عامل شركت مخابرات سيار اصفهان:
پهناي باند سرويس درخواستي ‌به انتخاب مودم و ميزان پوشش شبكه بستگي

مدير يكي از اپراتورهاي ارائه‌كننده خدمات وايمكس -اينترنت پرسرعت بي‌سيم - گفت: سرويس‌هاي وايمكس خود را در ديماه سال جاري يعني تا حدود يك ماه آينده به مشتركان و متقاضيان ارائه مي‌دهيم.

شهرام ستايش ـ مدير عامل شركت مخابرات سيار اصفهان - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: سرويس‌هاي وايمكس معمولا به شيوه‌هاي گوناگون ارائه مي‌شود كه در يكي ازروش‌ها، مشتركان از مودم‌هاي USB دانگل استفاده مي‌كنند كه مشتركان خانگي ناميده مي‌شوند.

وي گفت: محدوده ارائه اين سرويس از رايانه شخصي تا BS -ايستگاه اصلي - معمولا تا 500 متر است و مشترك مي‌تواند تا اين محدوده از اين سرويس استفاده كند كه البته اين موضوع به طراحي اپراتور مربوطه نيز بستگي دارد و بيش‌تر از 500 متر بايد از مودم‌هايي با قدرت و كيفيت بالاتر استفاده شود.

او تصريح كرد: پهناي باند سرويس درخواستي ‌به انتخاب مودم و ميزان پوشش شبكه بستگي دارد كه اپراتور براي آن ناحيه يا محدوده ايجاد مي‌كند و مشتركاني كه درخواست پهناي باند بيش از كاربران خانگي داشته نظير شركت‌هاي ISP و ISDP كه درواقع خود ارايه‌دهنده سرويس هستند و همچنين مشتركاني مثل سازمان‌هاي دولتي، بانك‌ها و دانشگاه‌ها كه درخواست اتصال به شعبه‌هاي خود را در نقاط مختلف دارند، از طريق مودم‌هاي internal و external برروي شبكه وايمكس سرويس مورد نظر را دريافت خواهند كرد.

ستايش گفت: ما در فاز اول 80 درصد شهر اصفهان را تحت پوشش وايمكس قرار داديم و سال آينده 100 درصد شهر اصفهان و تعدادي از شهرهاي استان اصفهان كه در تعهد به سازمان تنظيم مقررات است، تحت پوشش شبكه وايمكس قرار خواهد گرفت كه البته ارائه اين سرويس‌ در ديگر شهرهاي استان بستگي به نياز سازمان‌ها و متقاضيان دارد و هر جا نيازي باشد امكان ارائه آن سرويس را فراهم مي‌كنيم.

او درباره‌ي ميزان و فاصله BSهاي نصب شده از يكديگر تصريح كرد: اين موضوع به طراحي شبكه و بر اساس ظرفيت مورد نياز و محدوده تخميني قرار گرفتن مشتركين متفاوت خواهد بود.

وي همچنين درباره‌ي نحوه دريافت تقاضا از مشتركان گفت: در تلاشيم تا ارائه سرويس‌ و درواقع كل سيستم را بر ساختارهاي IT بنا كنيم؛ به طوري كه متقاضي با وارد شدن به پورتال شركت MTCE درخواست خود را ارائه دهد كه درخواست‌ها جمع آوري شده و امكان‌سنجي‌هاي لازم صورت مي‌گيرد و بعد از انجام كارهاي لازم و طي مراحل مالي تقاضا به سمت واحد فني براي نصب و انجام ديگر كارهاي مورد نياز ارسال مي‌شود.

ستايش با بيان اين كه وايمكس نمي‌خواهد جايگزين ديگر شبكه‌هاي ارائه‌دهنده سرويس‌هاي باند پهن شود گفت: وايمكس درواقع راهي براي ارائه بهتر اين گونه سرويس‌هاي باند پهن به مشتركان است؛ سادگي در راه‌اندازي اين سرويس از موارد مهم است و از طرف ديگر امنيت اين شبكه براي انتقال اطلاعات باعث انتخاب سرويس‌هاي اين شبكه توسط متقاضيان خواهد شد. ضمن آنكه اين سيستم در ارائه راه‌حل‌هاي تركيبي در ايجاد شبكه‌هاي MAN و VAN بسيار موثر خواهد بود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در وايمكس مشتري ديده نشده است






اپراتورهاي برنده مزايده وايمكس تجهيزات خود را نصب كرده و معاونت نظارت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در حال انجام بررسي هاي لازم تجهيزات براي تطابق آنها با استانداردهاي لازم جهت ارائه سرويسي با كيفيت بهتر است.

محمدرضا فرنقي زاد- مديركل روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي- در گفت وگو با ايسنا، با بيان اين مطلب گفت: نمونه قرارداد ارسالي شركت هاي ارائه دهنده اين سرويس با مشتركان شان به ما ارسال شد كه به اعتقاد سازمان كاملاً يك طرفه بوده و حقوق مشتركان در آن رعايت نشده بود.

او تصريح كرد: بنابراين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات اين موارد را دوباره براي انجام اصلاحات لازم و رعايت حقوق مشتركان به شركت ها ارائه داد كه تغييرات لازم را در اين زمينه انجام دهند.

فرنقي زاد اظهار كرد: بحث بعدي موضوع تعرفه هاست كه اپراتورهاي وايمكس تعرفه هاي پيشنهادي خود را در اين زمينه ارائه دادند اما به اعتقاد ما اين تعرفه ها بسيار زياد تعريف شده بود و معتقديم بايد كمتر شود بنابراين آنها را براي تغييرات و كاهش به اپراتورها بازگردانديم زيرا بايد براساس مدل تجاري آنها و هزينه يي كه پيش بيني كردند، بررسي و ارائه شود.

وي تصريح كرد: با توجه به اينكه اپراتورها تجهيزات خود را نصب و بعضي از آنها تبليغات شان را آغاز كردند، براي آنها به صرفه تر است كه هرچه زودتر سرويس هاي خود را ارائه دهند.
3-2.jpg


چندي پيش محمود خسروي - رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - گفته بود: اپراتورهاي وايمكس تا اواخر آذرماه فرصت دارند سرويس هاي خود را واگذار و ارائه كنند كه درصورت ديركرد در ارائه سرويس ها توسط اپراتورها علت اين موضوع بررسي شده و دليل آن هرچه باشد در آن زمان، طبق مفاد پروانه با آنها برخورد خواهد شد.

به گفته او البته در بعضي مواقع مشكلاتي كه در نصب تجهيزات به وجود مي آيد يا مشكلات گمركي و مسائلي از اين قبيل باعث مي شود اپراتورها نتوانند در زمان و موعد مقرر سرويس هايشان را ارائه كنند كه در آن زمان يا فرصت آنها تمديد مي شود يا بر اساس پروانه و در مواردي مشمول پرداخت جريمه مي شوند.

وايمكس كه پديده يي نوين در دنياي ارتباطات، شبكه و اينترنت به شمار مي رود، در اصل سيستم ارتباطي و ديجيتالي بي سيم است كه به عنوان پروتكل 16/802 شناخته شده است و جايگزيني مناسب براي شبكه هاي بي سيم نواحي شهري محسوب مي شود و امكان دستيابي به بي سيم باند پهن را فراهم مي سازد.

وايمكس در سال 2001 ميلادي با هدف انتقال داده به صورت بي سيم معرفي شده و فناوري آن شباهت هاي زيادي به واي فاي دارد اما هم سرعت انتقال و هم گستره آن از واي فاي بيشتر است. با اين فناوري سرعت داده ها در شبكه هايي مانند واي فاي به سادگي پشتيباني مي شود و در مقابل تداخل امواج كاهش مي يابد و مي توان اين سيستم را براي شبكه هاي بي سيم دقيقاً به طور مشابه با پروتكل هاي رايج واي فاي مورد استفاده قرار داد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي:
شرکتهاي علاقمندبه ارايه خدمات وايمکس بايدحق ليسانس بپردازند

معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي:
شرکتهاي علاقمندبه ارايه خدمات وايمکس بايدحق ليسانس بپردازند

معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ( رگولاتوري)گفت: آن دسته از شرکت هاي ارايه دهنده اينترنت پر سرعت ( PAP ) که تمايل به ارايه خدمات وايمکس دارند بايد حق ليسانس بپردازند و پروانه بگيرند.

"لطف الله سبوحي" روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: اين شرکت ها تا پايان سال جاري فرصت دارند ، نسبت به دريافت پروانه وايمکس ( اينترنت بي سيم) اقدام کنند، در غير اين صورت بايد خدمات آنها متوقف شود.
وي افزود: دو شرکت "داتک" و "لايزر" که با داشتن پروانه PAP هم اکنون در حال ارايه خدمات وايمکس ( اينترنت بي سيم ) هستند، براي دريافت پروانه وايمکس اعلام آمادگي کرده اند اما تاکنون اقدام عملي از سوي آنها صورت نگرفته است.
وي باتاکيد بر لزوم شرايط برابر در بازار رقابت ،افزود: اين شرکت ها بايد مشابه ساير صاحبان پروانه وايمکس حق ليسانس پرداخت کرده و در شرايط برابر با آنها رقابت کنند.
سبوحي مبلغ حق ليسانس پروانه وايمکس را براي تهران حدود 300 ميليارد ريال ( 30 ميليارد تومان) عنوان کرد و گفت: متقاضيان 40 درصد اين مبلغ را به صورت نقدي و باقيمانده آن را به صورت اقساط مي پردازند.
معاون بررسي هاي فني و صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات در مورد تعداد مشترکان وايمکس گفت: شرکت هايي که از اين سازمان پروانه دريافت کرده اند هنوز خدمات خود را ارايه نکرده اند.
گفتني است، تاکنون شرکت هاي داتک و لايزر در ايران اقدام به ارايه خدمات وايمکس کرده اند. شرکت داتک چندي پيش اعلام کرد که 46 هزار مشترک وايمکس دارد.
سبوحي در مورد صدور پروانه وايمکس سيار ( در حال حرکت ) گفت: سازمان اين موضوع را پس از راه اندازي خدمات وايمکس ثابت بررسي مي کند و صدور پروانه وايمکس سيار بستگي به کشکش بازار و راه اندازي اپراتور سوم دارد.
400_172.jpg
 

arashzam

Registered User
تاریخ عضویت
9 دسامبر 2005
نوشته‌ها
287
لایک‌ها
3,543
محل سکونت
Tehran
"وي باتاکيد بر لزوم شرايط برابر در بازار رقابت ،افزود: اين شرکت ها بايد مشابه ساير صاحبان پروانه وايمکس حق ليسانس پرداخت کرده و در شرايط برابر با آنها رقابت کنند.
سبوحي مبلغ حق ليسانس پروانه وايمکس را براي تهران حدود 300 ميليارد ريال ( 30 ميليارد تومان) عنوان کرد و گفت: متقاضيان 40 درصد اين مبلغ را به صورت نقدي و باقيمانده آن را به صورت اقساط مي پردازند"

طرف بیاد 12 میلیارد تومن بده برای لیسانسی که اصلا معلوم نیست بتونه مشتری جذب کنه یا نه!

"سبوحي در مورد صدور پروانه وايمکس سيار ( در حال حرکت ) گفت: سازمان اين موضوع را پس از راه اندازي خدمات وايمکس ثابت بررسي مي کند و صدور پروانه وايمکس سيار بستگي به کشکش بازار و راه اندازي اپراتور سوم دارد"

عذر میخوام ولی جریان بزک و کمبوزه شد! با این اوصاف وایمکس سیار رفت تا 5 سال دیگه! اون موقع هم وایمکس توی دنیا از رده خارج هست! گرچه همین الان هم با سرویس 3G وایمکس حرفی برای گفتن نداره!
 

majid.empire

Registered User
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2009
نوشته‌ها
189
لایک‌ها
18
محل سکونت
آنجا که مرا منتظرند
"وي باتاکيد بر لزوم شرايط برابر در بازار رقابت ،افزود: اين شرکت ها بايد مشابه ساير صاحبان پروانه وايمکس حق ليسانس پرداخت کرده و در شرايط برابر با آنها رقابت کنند.
سبوحي مبلغ حق ليسانس پروانه وايمکس را براي تهران حدود 300 ميليارد ريال ( 30 ميليارد تومان) عنوان کرد و گفت: متقاضيان 40 درصد اين مبلغ را به صورت نقدي و باقيمانده آن را به صورت اقساط مي پردازند"

طرف بیاد 12 میلیارد تومن بده برای لیسانسی که اصلا معلوم نیست بتونه مشتری جذب کنه یا نه!

"سبوحي در مورد صدور پروانه وايمکس سيار ( در حال حرکت ) گفت: سازمان اين موضوع را پس از راه اندازي خدمات وايمکس ثابت بررسي مي کند و صدور پروانه وايمکس سيار بستگي به کشکش بازار و راه اندازي اپراتور سوم دارد"

عذر میخوام ولی جریان بزک و کمبوزه شد! با این اوصاف وایمکس سیار رفت تا 5 سال دیگه! اون موقع هم وایمکس توی دنیا از رده خارج هست! گرچه همین الان هم با سرویس 3G وایمکس حرفی برای گفتن نداره!

حالا که هیچ چیز معلوم نیست . اصلا معلوم نیست با این فضای فرکانسی شلوغ و امواج مزاحم ایرانسل بتونه وایمکس رو ارایه بده یا نه
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تجهیزات وایمکس گلستان تا ۱۰ روز دیگر وارد کشور می شود!



مدیرعامل مجتمع رایانه دانش گلستان گفت: تجهیزات مورد نیاز وایمکس استان گلستان خریداری شده و تا ۱۰ روز دیگر وارد کشور می شود.



ایمان میری در گفت و گو با آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) درخصوص تعرفه های وایمکس این استان افزود: ابتدا باید قیمت مودم ها را در نظر بگیریم و برآن اساس و نیاز مشتری تعرفه ای به سازمان تنظیم مقررات ارایه دهیم.



وی ادامه داد: تعرفه ها یا به صورت رایگان، امانی و یا اجاره ای و بسته به نوع مودم های وارداتی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارایه خواهد شد.



میری تعداد آنتن های نصب شده در استان گلستان را ۴۱ آنتن خواند و خاطرنشان کرد: بر اساس این ۴۱ آنتن و تقاضای مشترکین تعداد ظرفیت ما نیز مشخص خواهد شد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
farnaghi-1.gif
پروانه‌هاي وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - بر اساس مصوبه هيات وزيران و کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات به منظور ايجاد زمينه فعاليت جديد و حفظ منافع ملي صادر شده و کليه موارد قانوني در آن رعايت شده است و اين ادعا که مزايده مذکور غيرقانوني بوده، يک نظر شخصي و غيرحقوقي است.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمدرضا فرنقي‌زاد - مديرکل دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - با بيان اين مطلب در پاسخ به اظهارات رييس اسبق سازمان تنظيم مقررات در خصوص مزايده وايمکس گفت: وضعيت شرکت‌هاي PAP نيز از نظر حقوقي کاملا در کميسيون مورد بررسي قرار گرفته و سپس تصميم‌گيري لازم به عمل آمده است. با اين وجود با توجه به ادعاي مطرح شده توسط رييس اسبق سازمان تنظيم مقررات به منظور شفاف‌سازي افکار عمومي مواردي به آگاهي مي‌رسد.

او ادامه داد: فن‌آوري WiMAX داراي قابليت‌هاي بسيار زيادي بوده و مي‌تواند بستر مناسبي براي خدمات مختلف ايجاد نمايد که خدمات ارايه شده توسط شرکت‌هاي PAP صرفا يکي از کاربردهاي آن است و تخصيص اين منابع با ارزش ملي بالا در انحصار شرکت‌هاي PAP تفکر و نظريه کاملا اشتباهي است.

به گفته او متاسفانه در زمان رياست اسبق سازمان بخش عمده‌اي از اين باند فرکانسي با ارزش در اختيار يکي از شرکت‌هاي PAP قرار گرفت که اگر به نظر ايشان اين باند فرکانسي اختصاص به شرکت‌هاي PAP دارد، چرا شرايط رقابتي در زمان مقتضي رعايت نشده است؟

به گفته او از مجموع باندهاي موجود (5/2و 5/3 و 3/3 گيگاهرتز) براي فن‌آوري وايمکس به ميزان 35 درصد به يکي از شرکت‌هاي PAP واگذار شده بود، آيا وظيفه سازمان رعايت شرايط رقابتي و تخصيص اين باند براي هر 11 شرکت فعال نبوده است؟! همچنين لازم به ذکر است که در مزايده برگزار شده به‌منظور صدور پروانه وايمكس براي هر اپراتور تنها 42 مگاهرتز در باند 5/3 گيگاهرتز تخصيص پيدا کرده است.

وي افزود: پروانه‌هاي صادره براي برخي از شرکت‌هاي PAP در قالب استفاده از شبکه‌هاي راديويي براي مدت يک سال صادر شده و تمديد يا عدم تمديد آن از اختيارات سازمان است و با توجه به تقاضاهاي زياد براي استفاده از باند فرکانسي وايمكس، سازمان بنا به روش‌هاي جاري بين‌المللي به منظور ايجاد رقابت و حفظ ارزش باند فرکانسي براي فن‌آوري WiMAX اقدام به برگزاري مزايده نموده و با رعايت مقررات جاري کشور پروانه‌هاي مذکور را صادر نموده است.

فرنقي‌زاد در ادامه اظهار كرد: برخي از شرکت‌هاي PAP که تاکنون خدمات موضوع پروانه خود را با استفاده از فن‌آوري وايمكس ارايه نموده‌اند در صورت تمايل مي‌توانند بر اساس مصوبه کميسيون که در شرايط مزايده نيز آورده شده، با پرداخت حق الامتياز مربوط به هر استان (که در آن فعال هستند) مشابه شرکت‌هاي ديگر پروانه وايمكس دريافت كنند.

او افزود: بديهي است در صورت دريافت اين پروانه شرکت‌هاي مذکور قادر خواهند بود که خدمات توزيع و عرضه اينترنت، VOIP يکسويه بين‌الملل، Back hull و ساير خدماتي که با استفاده از فن‌آوري WiMAX قابل ارايه است را با رعايت قوانين جاري کشور ارايه كنند؛ گستره پروانه‌هاي مذکور بسيار فراتر از خدماتي است که توسط شرکت‌هاي PAP ارايه مي‌شود.

انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
*بررسي تعرفه‌هاي پيشنهادي وايمكس*
رئيس پيشين سازمان تنظيم مقررات:
تعرفه‌ي پيشنهادي بالاي اپراتورها بايد كاهش داده شود
NewsPic898.jpg


رئيس پيشين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: پيشنهادات اپراتورهاي وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - در رابطه با تعرفه سرويس وايمكس را دريافت كرديم اما معتقديم اين تعرفه‌ها بالاست بنابراين در حال مذاكره و بررسي براي كاهش تعرفه‌ها هستيم.

محمود خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به فعاليت اپراتورهاي وايمكس اظهار كرد: در حال حاضر سرويس وايمكس ايرانسل به صورت آزمايشي به يكسري از مشتركان سرويس‌دهي مي‌كند و اين كار به صورت رايگان انجام مي‌شود.

وي گفت: البته برندگان و اپراتورهاي ديگر نيز آمادگي خود را اعلام كردند اما هنوز سرويس‌دهي آن‌ها آغاز نشده زيرا يكسري مشكلات و مسائل امنيتي در اين زمينه وجود دارد كه بايد برابر پروانه عمل شده در حال انجام كارهاي مورد نياز هستيم. تعرفه‌هاي سرويس وايمكس بايد نهايي و مشخص شود كه در حال انجام اين كار هستيم.

به گزارش ايسنا بر اساس شرايط مزايده اعطاي پروانه وايمکس کليه شرکت‌هاي PAP که با استفاده از فن‌آوري WiMAX - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - سرويس اينترنت پرسرعت را ارايه مي‌كنند، يک سال از تاريخ اعطاي اولين پروانه در استان مربوطه مي‌توانند نسبت به پرداخت حق‌الامتياز مربوطه اقدام و مشابه شرکت‌هاي برنده، پروانه وايمكس دريافت كنند و اين موضوع عموميت ندارد.

به گفته معاون بررسي‌هاي فني و صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي بديهي است سازمان در شرايط مزايده قيد كرده است که در دو استان تا سقف سه پروانه قابل اعطا مي‌باشد و در اين رابطه بر اساس شرايط بازار تصميم‌گيري خواهد شد و کليه برندگان با علم به اين شرايط در مزايده شرکت کرده و پروانه دريافت كرده‌اند.

ظاهرا اپراتورهاي برنده مزايده وايمكس تجهيزات خود را نصب كرده و معاونت نظارت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در حال انجام بررسي‌هاي لازم تجهيزات براي تطابق آن‌ها با استانداردهاي لازم براي ارائه سرويسي با كيفيت بهتر است.

مديركل روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي هم چندي پيش گفته بود نمونه قراردادي ارسالي شركت‌هاي ارائه‌دهنده اين سرويس‌ با مشتركانشان به اين سازمان ارسال شد كه به اعتقاد سازمان كاملا يك‌طرفه بوده و حقوق مشتركان در آن رعايت نشده بود. بنابراين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات اين موارد را دوباره براي انجام اصلاحات لازم و رعايت حقوق مشتركان به شركت‌ها ارائه داد كه تغييرات لازم را در اين زمينه انجام دهند.

محمدرضا فرنقي‌زاد اظهار كرد: بحث بعدي موضوع تعرفه‌ها است كه اپراتورهاي وايمكس تعرفه‌هاي پيشنهادي خود را در اين زمينه ارائه دادند اما به اعتقاد ما اين تعرفه‌ها بسيار زياد تعريف شده بود و معتقديم كه بايد كمتر شود بنابراين آن‌ها را براي تغييرات و كاهش به اپراتورها بازگردانديم زيرا بايد براساس مدل تجاري آن‌ها و هزينه‌اي كه پيش‌بيني كردند بررسي و ارائه شود.

فن‌آوري WiMAX داراي قابليت‌هاي بسيار زيادي بوده و مي‌تواند بستر مناسبي براي خدمات مختلف ايجاد نمايد که خدمات ارايه شده توسط شرکت‌هاي PAP صرفا يکي از کاربردهاي آن است و تخصيص اين منابع با ارزش ملي بالا در انحصار شرکت‌هاي PAP تفکر و نظريه کاملا اشتباهي است.

انتهاي پيام
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
عرضه خدمات اينترنت پرسرعت بي‌سيم از طريق وايمکس ايرانسل براي نخستين بار در ايران در هفت شهر آغاز شد.

به گزارش ايسنا، طبق اعلام ايرانسل اين سرويس نوين ايرانسل به مناسبت سي و يكمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و آغاز دهه مبارك فجر، براي اولين بار در ايران با پهناي باندهايي بين 64 کيلوبيت بر ثانيه تا 2 مگابيت بر ثانيه، در شهرهاي اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، شيراز، کرج و مشهد مقدس راه‌اندازي و عرضه آن آغاز شد.

پس از تجربه ايرانسل در زمينه ارايه خدمات مختلف تلفن همراه، اکنون اين اپراتور قصد دارد تجربه‌اي کاملاً متفاوت از اينترنت پرسرعت بي‌سيم را با سرويس جديد وايمکس و با کيفيتي مطلوب در اختيار کاربران اينترنت كشور قرار دهد. متقاضيان مي‌توانند با استفاده از وايمكس ايرانسل و تنها از طريق يک مودم وايمکس و با استفاده از رايانه خود، به اينترنت پرسرعت بي‌سيم دسترسي داشته باشند.

بر اساس اين گزارش مشتركان اين سرويس نوين و منحصر به فرد هميشه و در هر مکاني که تحت پوشش شبکه وايمكس ايرانسل باشد، به اينترنت با سرعت و استانداردي مناسب دسترسي خواهند داشت. ايرانسل امکان دسترسي و بهره‌مندي از اين سرويس منحصر به فرد را در تمامي شهرها و مناطقي که تحت پوشش شبکه وايمکس ايرانسل هستند، فراهم کرده است.

طبق اعلام، براي استفاده از وايمکس ايرانسل، نيازي به نزديکي و يا ديد مستقيم نسبت به آنتن ارسال کننده نيست و با بهره گيري از انواع مودم‌هاي وايمکس ايرانسل، امکان دسترسي به اين سرويس چه در داخل ساختمان و چه در فضاي باز فراهم خواهد بود.

هزينه اندک توسعه و نگه‌داري، مودم کوچک و قابل حمل، عدم تداخل امواج، امنيت بالاي شبکه، يکپارچگي مودم، ايجاد زيرساخت‌هاي لازم جهت گسترش شبکه انتقال داده، توسعه ظرفيت تجارت الکترونيک، عدم نياز به کابل کشي و خطوط تلفن از جمله مزايا و برتري‌هاي فن‌آوري وايمکس به شمار مي‌روند.

براساس اين گزارش، ثبت‌نام آسان، عرضه پهناي باندهاي مختلف بين 64 کيلوبيت بر ثانيه تا 2 مگابيت بر ثانيه بر اساس نوع درخواست کاربر، تنوع در نحوه پرداخت هزينه‌ها، امکان پرداخت هزينه اينترنت از طريق کارت‌هاي شارژ ايرانسل موجود در بازار، امکان استفاده از چندين مودم براي يک حساب و پرداخت متمرکز، بازپرداخت مبلغ خريد در صورت عدم رضايت کاربر و پشتيباني نصب و راه‌اندازي مودم‌هاي وايمکس از جمله مزاياي اشتراک وايمکس ايرانسل هستند.

طبق اعلام ايرانسل، در فاز بعدي، خدمات پيشرفته تلفن اينترنتي (VoIP) نيز به کاربران خانگي و تجاري وايمكس ايرانسل عرضه خواهد شد.

ايرانسل همچنين اعلام كرده كه مناسبت سي و يکمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، تعرفه‌هاي استفاده از سرويس وايمکس، از تاريخ 1 تا 22 بهمن‌ماه، به صورت تشويقي ارائه شده و پس از اين تاريخ، مشتركان اين سرويس مي‌توانند در صورت تمايل و تا هر زمان که مايل باشند، با همان طرح تعرفه فعال به استفاده از سرويس وايمکس ايرانسل ادامه داده و يا در غير اين صورت، با انتخاب يکي از طرح‌هاي تعرفه تشويقي جديدي که متعاقباً اعلام خواهد شد، نسبت به تغيير طرح تعرفه خود اقدام کنند.

طرح تعرفه در واقع بسته‌اي است متشکل از سرعتي که مشترك براي اتصال انتخاب مي‌كند و ميزان ترافيک ماهانه‌اي که مايل به استفاده از آن است، به‌عنوان مثال مشترکان، امکان انتخاب طرح تعرفه‌اي با سرعت 128 کيلوبيت بر ثانيه و ترافيک ماهانه 3 گيگابايت را خواهند داشت.

بنا بر اعلام کاربران وايمکس ايرانسل مي‌توانند بر اساس تمايل خود نسبت به نحوه پرداخت، از ميان دو گزينه اشتراک اعتباري و يا دائمي يکي را انتخاب کنند. همچنين تمامي کاربران اين سرويس، صرف نظر از روش پرداخت انتخابي خود، مي‌توانند در هر زمان به ريز صورتحساب و جزئيات استفاده خود از خدمات دسترسي داشته باشند.

تعرفه استفاده از وايمكس ايرانسل با سرعت 64كيلوبيت بر ثانيه با آبونمان رايگان، 100 ريال به ازاي هر مگابايت تبادل اطلاعات به عنوان نرخ مصرف آزاد تعيين شده است.

هزينه آبونمان ماهيانه استفاده از اين سرويس با سرعت 128كيلوبيت برثانيه با طرح تعرفه پايه به همراه 3 گيگابايت ترافيك رايگان 150هزار ريال و با ترافيك نامحدود 450هزار ريال است. اين تعرفه براي سرعت 256 كيلوبيت بر ثانيه به همراه 3 گيگابايت ترافيك رايگان 290هزار ريال و با ترافيك نامحدود 850هزار ريال است.

هزينه آبونمان ماهيانه سرويس وايمكس ايرانسل با سرعت 512 كيلوبيت بر ثانيه با 4 گيگابايت ترافيك رايگان 350هزار ريال و با ترافيك نامحدود يک ميليون و 200هزار ريال خواهد بود.

هزينه آبونمان ماهيانه اين سرويس براي سرعت 1 مگابيت بر ثانيه با طرح تعرفه پايه به همراه 10 گيگابايت ترافيك رايگان 800 هزار ريال و براي استفاده با ترافيك نامحدود دو ميليون ريال است. اين تعرفه براي سرعت 2 مگابيت برثانيه با 20 گيگابايت ترافيك رايگان، يک ميليون 400هزار ريال و با ترافيك نامحدود سه ميليون و 600هزار ريال است.

گفتني است امكان استفاده از ترافيك اضافه با تعرفه 100ريال به ازاي هر مگابايت به عنوان نرخ مصرف آزاد و يا خريد بسته هاي افزايشي 1، 2، 3، 5 و يا 10 گيگابايتي براي تمامي مشتركين اعتباري و دائمي وايمكس ايرانسل فراهم شده است.


بر اساس اين گزارش زماني که ميزان مصرف مشترك يكي از طرح‌هاي تعرفه پايه، بيش از ميزان حجم اينترنت قابل دسترس در طرح تعرفه انتخابي وي باشد يا زماني که وي احتمال مي‌دهد در يك بازه زماني نياز به حجم بيشتري ترافيك خواهد داشت، مي‌تواند ميزان ترافيك طرح تعرفه پايه خود را با استفاده از بسته افزايشي، اضافه كند.

بسته‌هاي افزايشي وايمکس ايرانسل حجم مشخصي از ميزان دسترسي به اينترنت هستند که به وسيله آن‌ها مي‌توان با بهاي تخفيفي و براي مدت زماني محدود، حجم ترافيک طرح تعرفه اوليه انتخابي خود را افزايش داد. به عنوان مثال، مشتركان وايمكس ايرانسل با سرعت 64كيلوبيت بر ثانيه مي‌توانند با پرداخت مبلغ 72هزار و 816 ريال يك بسته افزايشي يك گيگابايتي خريداري و استفاده کنند.

براساس اين اطلاعيه، در حال حاضر مودم‌هاي وايمکس ايرانسل در دو نوع داخلي و فضاي باز عرضه مي‌شوند که مودم‌هاي داخلي، با ابعادي کوچکتر و قابليت نصب و کاربرد بسيار آسان، متناسب با فضاي منزل و يا دفاتر کار کوچک طراحي شده اند.

مودم فضاي باز که در خارج از ساختمان نصب مي‌گردد، به علت قدرت بالا در دريافت و ارسال امواج، براي مکان‌هايي که به علت فشردگي ساختمان‌ها، پيچيدگي ساخت و ساز و يا دلايل ديگر، فرکانس‌ها ضعيف‌تر است، طراحي شده و توصيه مي‌شود.

بر اساس اين گزارش درحال حاضر مودم داخلي ايرانسل با بهاي يک ميليون و 100هزار ريال و مودم فضاي باز با بهاي دو ميليون و 200هزار ريال به متقاضيان عرضه مي‌شود.

بنا بر اعلام اطلاعات بيش‌تر درخصوص فن‌آوري وايمكس، نحوه ثبت نام و پرداخت، طرح‌هاي تعرفه متنوع، بسته‌هاي افزايشي و مصرف آزاد، نحوه تهيه مودم، نقشه مناطق تحت پوشش و فهرست فروشندگان مجاز سرويس وايمكس ايرانسل در وب سايت رسمي اين شركت به نشاني www.irancell.ir قابل مشاهده است.

همچنين كارشناسان مركز تماس ويژه وايمكس ايرانسل با شماره تلفن 707 براي تماس از خطوط ايرانسل و 09377070000 براي تماس از ساير خطوط در تمامي ساعات شبانه روز و هفت روز هفته آماده پاسخگويي به سوالات متقاضيان سرويس وايمكس ايرانسل و خدمات مربوط به آن هستند.
 
Last edited:

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
قیمت ها بالاست 128 نامحدود 45000 تومان :(
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رگولاتوری تعرفه سرویس وایمکس را به زودی اعلام می کند

2010%5C1%5C12%5Cimg633988990763125000.gif

- مدیرکل روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات بیان اینکه رگولاتوری پیشنهاد اولیه تعرفه اپراتورهای وایمکس را برای ارائه این سرویس رد کرد ، گفت: سازمان تنظیم مقررات در حال بررسی پیشنهاد مجدد اپراتورهای وایمکس است و به زودی تعرفه این سرویس اعلام می شود

محمدرضا فرنقی زاد در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: چندی پیش اپراتورهای وایمکس پیشنهاد تعرفه این سرویس را به سازمان تنظیم مقررات ارائه دادند ولی به دلیل بالا بودن میزان تعرفه، رگولاتوری پیشنهاد آنها را رد کرد. اپراتورهای وایمکس بار دیگر پیشنهاد خود را به سازمان تنظیم مقررات ارائه دادند. سازمان پس از جمع بندی نهایی تعرفه سرویس وایمکس را اعلام می کند.
به گزارش موبنا لطف الله سبوحی معاون سازمان تنظیم مقررات اعلام کرده بود اپراتورها پیشنهاد خود را برای تعیین تعرفه وایمکس به سازمان تنظیم مقررات ارسال کرده اند و به زودی این تعرفه ها مشخص خواهد شد.
به گزارش موبنا سازمان تنظیم مقررات در آبان ماه سال گذشته به چهار شرکت مبین پایا، ایرانسل، اسپادان و رایانه دانش گلستان برای عرضه سرویس وایمکس مجوز داد.
این اپراتورها موظف شدند ظرف 9 ماه از دریافت پروانه، این سرویس را عرضه کنند.
700_116.jpg
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سینا: مدیرعامل شرکت مشارکتی مخابرات سیار استان اصفهان وعده داد: وایمکس اسپادان تا پایان فروردین ماه سال آینده راه اندازی خواهد شد.
شهرام ستایش در گفت و گو با آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) گفت: تجهیزات وایمکس اصفهان در حال نصب و تست است و به دلیل اینکه در ایام تعطیلات نوروزی سال جدید نیز این عملیات ادامه پیدا می کند، امیدواریم تا پایان فروردین ماه سال بعد وایمکس اسپادان راه اندازی شود.
وی افزود: واردات تجهیزات وایمکس طول کشید و به همین علت ما نتوانستیم تا پایان دی ماه وایمکس را راه اندازی کنیم و چون کیفیت سرویس برای ما مهم است در نظر داریم تا با تمام قوا کیفیتی در حد عالی را به شهروندان اصفهانی ارایه دهیم.
ستایش در خصوص تعداد مشترکین وایمکس اصفهان خاطر نشان کرد: در فاز اول این شرکت به ۲۳ هزار مشترک خدمات ارایه می کند اما ظرفیت موجود بیشتر است و به دلیل پهنای باند زیاد این پروژه علاوه بر اینترنت پر سرعت، خدمات اینترانت نیز به مشترکین ارایه می شود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات

جزئيات طرح‌هاي تعرفه جديد وايمكس ايرانسل اعلام شد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روابط عمومي ايرانسل اعلام كرد: با عرضه اين طرح‌هاي تعرفه جديد، مشتركين و متقاضيان استفاده از سرويس وايمكس ايرانسل، گزينه‌هاي بيش‌تري براي انتخاب طرح تعرفه متناسب با نياز خود خواهند داشت.

براساس اين گزارش، پيش از اين، طرح‌هاي تعرفه وايمكس ايرانسل براي سرعت‌هاي 128، 256 و 512 كيلوبيت بر ثانيه، در دو نوع "طرح تعرفه پايه" با ترافيك رايگان مشخص و "طرح تعرفه نامحدود" عرضه شده بود و اكنون با آغاز جشنواره بهاري وايمكس ايرانسل، "طرح تعرفه پيشرفته" با حجم ترافيك رايگان بيش‌تر نيز به مشتركين و متقاضيان عرضه مي‌شود.

بنابر اعلام، هزينه آبونمان ماهيانه سرويس وايمكس ايرانسل با سرعت 128 كيلوبيت بر ثانيه، با طرح تعرفه "پيشرفته" به همراه 12 گيگابايت ترافيك رايگان، ماهيانه 30هزار تومان و اشتراك اين سرويس با سرعت 256 كيلوبيت بر ثانيه و با طرح تعرفه پيشرفته به همراه 20 گيگابيت ترافيك رايگان، 45هزار تومان است.

همچنين استفاده از وايمكس ايرانسل با سرعت 512 كيلوبيت بر ثانيه و با طرح تعرفه پيشرفته، به همراه 45 گيگابايت ترافيك رايگان، 80هزار تومان در ماه هزينه خواهد داشت.

بنا بر اعلام در طول اين جشنواره، تمامي کاربراني که از تاريخ 21 فروردين‌ماه تا 31 خردادماه 89، نسبت به اشتراک سرويس وايمکس ايرانسل اقدام كنند، مي‌توانند از 10 درصد تخفيف در هزينه اشتراک ماهيانه دوره آتي سرويس خود بهره‌مند شوند.

همچنين 10 درصد تخفيف مذکور در حساب وايمکس کاربر ذخيره شده و از هزينه اشتراک ماه بعدي کاربران اعتباري کسر شده و يا در قبض دوره بعد کاربران دائمي منظور مي‌شود. كاربران وايمكس ايرانسل مي‌توانند از مبلغ تخفيف مذکور جهت خريد بسته افزايشي استفاده كنند.

براساس اين گزارش، در حال حاضر خدمات وايمکس ايرانسل با پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه تا 2 مگابيت بر ثانيه بر اساس درخواست، در 10 شهر اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، شيراز، کرج، مشهد مقدس، شهريار، شهر قدس و خميني شهر عرضه مي‌شود.

علاقه‌مندان براي كسب اطلاعات بيشتر و سفارش اشتراك مي‌توانند در تمامي ساعات شبانه‌روز با مركز تماس وايمكس ايرانسل به شماره تلفن 707 براي تماس از خط ايرانسل و 09377070000 براي تماس از ساير خطوط، تماس بگيرند.

انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات

:rolleyes:امکان به اشتراك‌گذاري يک مودم بين کاربران متعدد، به‌عنوان سرويسي منحصر به فرد، براي اولين بار در ايران در اختيار کاربران وايمکس ايرانسل قرار گرفت.

آرش کريم بيگي - مدير روابط عمومي ايرانسل - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين مطلب گفت: استفاده مشترک و همزمان از مودم وايمکس ايرانسل براي کاربران متعدد، بدون افت سرعت و کيفيت از سوي ايرانسل ممکن شد.

به گفته وي با ارائه اين سرويس به‌عنوان مثال افرادي که در يک مجتمع مسکوني ساکن هستند و به همراه چند تن از همسايگان خود، قصد استفاده از خدمات وايمکس ايرانسل را دارند، ديگر هر کدام به تنهايي نياز به خريد يک مودم جداگانه ندارند، چرا که فن‌آوري وايمکس ايرانسل، اين امکان را مي‌دهد تا چندين کاربر بدون کاهش سرعت، به‌طور همزمان از يک مودم وايمکس مشترک و از سرعت و ترافيک اختصاصي طرح تعرفه انتخابي خود استفاده کنند.

وي تصريح کرد: اين تکنولوژي نوين براي اشتراک مودم بدون مداخله در پهناي باند ديگر کاربران، مي‌تواند در شرايط بسياري مورد استفاده قرار گيرد، چراکه ديگر مهم نيست کاربر کجا است، زيرا مي‌تواند با دسترسي و استفاده از يک مودم وايمکس ايرانسل و شناسه خود، به راحتي به اينترنت متصل شود.

او ادامه داد: يعني کاربران در هر يک از شهرهاي تحت پوشش وايمکس ايرانسل و در هر جايي که يکي از کاربران سرويس وايمکس ايرانسل باشد، مي‌توانند به سادگي و تنها با وارد کردن شناسه کاربري خود، از طريق مودم وي به اينترنت بي‌سيم پرسرعت اختصاصي خود دسترسي داشته و از اعتبار حساب خود استفاده كنند.

کريم‌بيگي تصريح کرد: در به اشتراک گذاشتن مودم، هيچ‌کس از پهناي باند ديگري استفاده نمي‌کند و کاربر پهناي باند خود را با ديگران به اشتراک نمي‌گذارد. درصورتي که کاربران از يک مودم مشترک استفاده كنند، بايد تنها هزينه طرح انتخابي خود را بپردازند و نيازي به پرداخت هزينه‌هاي اضافي نظير بهاي مودم و غيره نيست.

به گفته وي با عرضه اين سرويس، درصورتي که متقاضيان در هنگام ثبت نام وايمکس ايرانسل، گزينه مودم اشتراکي را انتخاب کنند، لازم است شناسه وايمکس مالک مودم و آدرس MAC مودم وي را نيز ارائه كنند که در اين حالت مالک مودم پس از درخواست متقاضي، از طريق پورتال کنترل حساب اينترنتي وايمکس ايرانسل و يا از طريق پيام کوتاه از ارسال درخواست استفاده اشتراکي از مودم خود مطلع خواهد شد و تائيديه ارسالي از جانب وي نيز از طريق پيام کوتاه، پست الکترونيک و يا پورتال کنترل حساب اينترنتي براي کاربر جديد ارسال مي‌شود.

وي تاکيد کرد: بديهي است که استفاده اشتراکي از مودم فقط در صورت تاييد مالک مودم مجاز است، در غير اين صورت کاربر جديد بايد با مراجعه به سرويس کنترل حساب اينترنتي وايمکس ايرانسل خود، نحوه مالکيت مودم در فرم پيش ثبت‌نام را تغيير داده و يا آدرس MAC جديدي را معرفي كند.

به گفته وي در حال حاضر خدمات وايمکس ايرانسل با پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه تا 2 مگابيت بر ثانيه بر اساس درخواست، در 10 شهر اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، شيراز، کرج، مشهد مقدس، شهريار، شهر قدس و خميني شهر عرضه مي‌شود.

انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مبین نت: از سایت های مخابرات استفاده می کنیم
سینا: مدیر روابط عمومی مبین نت گفت: در پروژه عرضه سرویس های وایمکس مبین نت از سایت های مخابرات در هر منطقه ای که باشد در کنار تمام امکانات موجود استفاده خواهد شد.
رضا گرامی در گفت و گو با آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) افزود: وایمکس مبین نت در تهران، ۲۲ منطقه را کاملا تحت پوشش قرارداده و هم اکنون نیز به صورت تستی کل تهران تحت پوشش این سرویس است.
وی درخصوص تعرفه های این سرویس گفت: تعرفه سرویس های وایمکس مبین نت بعد از تست کامل سیستم و درنظر گرفتن بازار و هزینه ها و سودی متعارف اعلام خواهد شد.
گرامی اظهار داشت: در کنار تجهیزاتی که به مشترکان وایمکس مبین نت ارایه می شود، مودم قابل حمل نیز اضافه شده که نیاز به منبع برقی ندارد و همه جا می توان از آن استفاده کرد.
 

Draco67

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2010
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
وایمکس باید همه جای تهران پوشش بده و قابلیت جابجایی داشته باشه ولی برای منطقه جنوب خیابان ستارخانو پوشش نمی ده یکی از دوستام که در خواست وایمکس کرده بود بهش گفتن که این منطقه رو پوشش نمی ده
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
خاکی به مهر خبر داد:
وضعیت اپراتور سراسری اینترنت پرسرعت بی سیم/ اینترنت پرسرعت در 30استان
مدیرعامل اپراتور سراسری اینترنت پرسرعت بی سیم با تشریح مراحل نهایی راه اندازی سرویس وایمکس از ارائه سرویس وایمکس در 30 استان کشور خبر داد و گفت: تعرفه های مصوب این سرویس به زودی اعلام می شود.

محمد تقی خاکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انجام مراحل نهایی راه اندازی سرویس وایمکس به صورت همزمان در کل کشور گفت: شبکه در حال تکمیل شدن است و به زودی اینترنت پرسرعت بی سیم در اختیار تمامی هموطنان قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه مرجع تصمیمگیری در مورد تعرفه سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات، کمیسیون تنظیم مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است گفت: این کمیسیون حداکثر تعرفه سرویس وایمکس را تصویب کرده اما ما بر مبنای شرایط بازار تعرفه استفاده از این سرویس را اعلام خواهیم کرد.

مدیرعامل اپراتور مبین نت در مورد کیفیت شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم نیز گفت: در شبکه های بی سیم، اسکلتهای فلزی ساختمانها، امواج الکترومغناطیسی را جذب کرده و این مسئله در نقاطی باعث ایجاد نقطه کور می شود. به همین دلیل در تمامی شبکه های بی سیم از قبیل تلفن همراه و اینترنت امکان بروز نقاط کور وجود دارد اما سعی داریم با طراحی مناسب این مشکل را به حداقل رسانده تا برای مشترک محسوس نباشد.

خاکی با بیان اینکه نصب آنتن های bts را برای پوشش شبکه وایمکس در دستور کار داریم اضافه کرد: در برخی مناطق آنتنهای bts نصب شده است و در برخی مناطق نیز که امکان هم مکانی وجود دارد از آنتن های نصب شده اپراتورهای تلفن همراه به طور مشترک استفاده خواهیم کرد.

به گزارش مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اسفند ماه سال 87 مجوز بهره برداری از شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم را برای چهار اپراتور صادر کرد و بر این اساس مقرر شد اپراتور مبین نت در کل کشور، ایرانسل در 7 شهر، اپراتور اسپادان در اصفهان و شرکت رایانه گلستان در گلستان ظرف مدت 9 ماه این سرویس را عرضه کنند. تاکنون اپراتور ایرانسل موفق شده است که در 7 شهر کشور وایمکس بدهد.

وایمکس سیستم دیجیتال ارتباط بی سیم است که با استفاده از منطقه بسیار وسیع تحت پوشش دکلهای وایمکس کل شهر و شهرکهای صنعتی و مناطق راهبردی را پوشش می دهد و اینترنت پرسرعت را برای سازمانها، موسسات و شرکتهای تجاری و همچنین منازل مسکونی و تمامی افراد در هر نقطه ای از مکانهای تحت پوشش فراهم می آورد. به طوری که کاربر قادر خواهد بود در هر لحظه حتی در شهرهای دیگر تحت پوشش توسط رایانه اش به اینترنت پرسرعت متصل شود.
 
بالا