• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان حساب ارکیده موسسه کوثر الان باز کردم. سود روزشمار 21.5 درصد ولی تو شعب گفتن به مشتری های جدید بگید این همون ارکیده قدیمی 19.5 که بانک مرکزی گیر نده! و تعجب کرد که من اطلاع دارم. از ماه دوم سود واریز میشه یعنی الان باز کنید اولین سود اول مهرماه به حساب شتابی واریز میشه قابلیت برداشت بعد یک ماه هم داره واریز شبا و ... فعال همیشه... حداقل موجودی برای افتتاح هم 50 هزارتومان هست.

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان حساب ارکیده موسسه کوثر الان باز کردم. سود روزشمار 21.5 درصد ولی تو شعب گفتن به مشتری های جدید بگید این همون ارکیده قدیمی 19.5 که بانک مرکزی گیر نده! و تعجب کرد که من اطلاع دارم. از ماه دوم سود واریز میشه یعنی الان باز کنید اولین سود اول مهرماه به حساب شتابی واریز میشه قابلیت برداشت بعد یک ماه هم داره واریز شبا و ... فعال همیشه... حداقل موجودی برای افتتاح هم 50 هزارتومان هست.
کارته عضو شتابم به حساب ارکیده میدن؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستانی که بانک دی حساب دارن آمار سود مبالغ بالای ۱میلیارد رو بپرسن
گو اینکه سود شگفت انگیزی میده!

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
کارته عضو شتابم به حساب ارکیده میدن؟
مسقیم خیر حساب شتابی کوثر کلا جدا هست و باید برای اون کارت بگیرید. اینترنت بانک فعال کنید راحت میشه بین حساب های ایجاد شده انتقال داد.
البته برای خود ارکیده هم میشه جدا کارت گرفت ولی فقط داخلی از Atm شعب وجه برداشت کرد.

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
من از یکی از دوستام که توی نور حساب داره پرسیدم
گفتش رفته بهش گفته اون کسایی که دو حسابه بودند یعنی سودشون به یک حساب دیگه میومده شده 22درصد اونایی که فقط یک حساب داشتند همون 25 درصده
منظور چیه دوستان کسی میدونه؟
نور سپرده 25 درصدی رو از 1 تیر ماه کم کرده و سود حساب بر اساس میزان سپرده و جدولی که تهیه کردن تعیین میشه و تا اونجایی که اگه اشتباه نکنم تا 1 میلیون 20 و 1 میلیون تا 10 21.5 و از اون به بالا رو دقیق نمی دونم که چندان چنگی به دل نمی زنه . اما قدر مسلم حسابهای 25 درصدی قدیم و جدید کم شده اما اونها که قرارداد داشتند و مدت دار بوده به قوت خودش باقیه.

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان کسی از شرایط بانک گردشگری و دی خبر داره ؟
آینده رو که گویا باید 1 سال پول رو بخوابونیم تا یه سود درست حسابی بده، که این خودش بده.

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان لطفا كسي اگر درباره اين صندوقاي سرمايه گذاري با سود تضمين شده اطلاعاتي داره بذاره
پنجشنبه رفتم گردشگري گفت الان سود صندوق ٢٤ درصد و از اين به بعد سودشم ماهانه مي ديم. گفت تنها بديش اينه كه پولتو بخواي دو روز و حداكثر تا ٧ روز بعد پولتو مي دن.
تازه ٢٤ درصد كف سوده. حساب مي كنن اغلب بيشتر هم سود مي دن.
سوالم اينه كه مطمانه؟ سود رو مي فهمم تضمينه كف ٢٤ درصد. اما نكنه يهو بورس سقوط كنه به هر دليل، بعد بگن قيمت باز خريد اوراق سرمايه گذاريتون پايين اومده!
منظورمو نمي دونم درست رسوندم يانه. يعني اصل پول هم تضمينه يا نه تابع بازاره؟
خواهش مي كنم هركي اطلاعات داره بگه. بانكا با توجه به تورم واقعي و كمبود نقدينگي و از طرفي ابلاغ دستوري سود سپرده رفتن سمت اين صندوقا. اگر سود بيشتر از ٢٢ مي خوايم بايد بفهميم قضيه اين صندوق ها چيه. اصلا هم با قانون بانك مركزي منافاتي نداره.
ممنونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیز، کف سپرده گذاری چقدر هست ؟ محدودیت برداشت دارد ؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوستان کسی از شرایط بانک گردشگری و دی خبر داره ؟
آینده رو که گویا باید 1 سال پول رو بخوابونیم تا یه سود درست حسابی بده، که این خودش بده.
گردشگری را دیروز پرسیدم، اگر پول یک سال بماند حداقل 24 درصد بصورت ماهانه میدهد، هر مقدار از پول که قبل از یک سال برداشت شود با سود 17 درصد محاسبه میشود، لااقل آینده بعد از یک ماه 20 درصد سود میدهد و اگر یک سال بماند حداقل 25 درصد سود بصورت سه ماهه میدهد. فکر میکنم دی و شهر و کشاورزی که 22 درصد سود میدهند احتمالا شرط یکسال را نداشته باشند.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
نور سپرده 25 درصدی رو از 1 تیر ماه کم کرده و سود حساب بر اساس میزان سپرده و جدولی که تهیه کردن تعیین میشه و تا اونجایی که اگه اشتباه نکنم تا 1 میلیون 20 و 1 میلیون تا 10 21.5 و از اون به بالا رو دقیق نمی دونم که چندان چنگی به دل نمی زنه . اما قدر مسلم حسابهای 25 درصدی قدیم و جدید کم شده اما اونها که قرارداد داشتند و مدت دار بوده به قوت خودش باقیه.
حساب روز شمار منظورش بود نه حساب بلند مدت

payegan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بانک آینده حساب روزشمارش ۱۹ درصد هست ولی به صورت صندوق حداصل ۲۵ درصد با حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومان و برداشت ۳ ماهه میده .در صورت برداشت زودتر از موعد .۲۵ درصد به ۱۹ درصد کاهش پیدا میکنه که مشابه حالت اول میشه

971

Registered User
لایک‌ها
318
بانک آینده حساب روزشمارش ۱۹ درصد هست ولی به صورت صندوق حداصل ۲۵ درصد با حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومان و برداشت ۳ ماهه میده .در صورت برداشت زودتر از موعد .۲۵ درصد به ۱۹ درصد کاهش پیدا میکنه که مشابه حالت اول میشه
حداقل موجودیش قبلا 30 میلیون بود ولی الان 10 میلیون است، در صورت برداشت قبل از یک ماه سود 19 درصد میشود و درصورت برداشت پس از یک ماه و پیش از یک سال سود 20 درصد میشود.

fxmarket

Registered User
لایک‌ها
6
بانک اقتصاد نوین سود سپرده های قبلی سپند را از 22 درصد به 20 درصد تغییر داده

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان این خبرو تازه یه جا دیدم
کسی میدونه این دو تا حساب چیه؟
اقتصاد نوین تو شهر ما خیلی دوره اگه میشه یکی بپرسه نتیجه رو بگه
http://akhbarbank.com/vdcjooet.uqeimzsffu.html
دقیقا سوال من هم همین بود . کسی اطلاع داره از سپرده‌هاي فراز و نوين ؟
اگه خبری نشد فردا یه تماسی میگیرم شعبه ببینم چجوریه ولی من مطمعنم بیشتر 20 درصد سودش نیست :(

elmvile

Registered User
لایک‌ها
41
کل مبلغ رو میشه بعد از 3 ماه برداشت؟ 25 درصد رو ماهیانه حساب میکنن؟
سایت داره این صندوق بانک آینده؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

برای من که هیچ حسابی تو موسسه ندارم هم باز میکنن 21.5 درصدی ؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
برای من که هیچ حسابی تو موسسه ندارم هم باز میکنن 21.5 درصدی ؟
بله براحتی فقط ممکنه الکی به شما بگن سودش 19.5 که نگران نباشید... سود این حساب با کد 42 برای قدیم و جدید الان 21.5

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بله براحتی فقط ممکنه الکی به شما بگن سودش 19.5 که نگران نباشید... سود این حساب با کد 42 برای قدیم و جدید الان 21.5
آها مرسی . اگه ممکنه این چند تا هم جواب بدین :
روز شماره امکان واریز و برداشت هس ؟ 21.5 درصدی کارت داره ؟ میشه از بانک های دیگه مثلا ملت به حساب 21.5 درصدی پول واریز کرد ؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
آها مرسی . اگه ممکنه این چند تا هم جواب بدین :
روز شماره امکان واریز و برداشت هس ؟ 21.5 درصدی کارت داره ؟ میشه از بانک های دیگه مثلا ملت به حساب 21.5 درصدی پول واریز کرد ؟
خواهش
البته پست های قبلی جواب دادم...
بله بعد از یک ماه امکان برداشت. سود از ماه دوم
سود به حساب شتابی میره برای جفتش کارت میدن
بله همه حساب های کوثر کد شبا داره و راحت میشه پایا از اینترنت بانک ملت یا شعب دیگه حواله زد...

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
حداقل موجودیش قبلا 30 میلیون بود ولی الان 10 میلیون است، در صورت برداشت قبل از یک ماه سود 19 درصد میشود و درصورت برداشت پس از یک ماه و پیش از یک سال سود 20 درصد میشود.
پس چرا من به شعبه همدان مراجعه میکنم میگن همچنین صندوقی نداریم؟برا شعبه خاصه؟

بالا