ترک یا اسپرسو؟من انواع قهوه رو درست کردم و مدتی استفاده کردم ولی قهوه ترک یک چیز دیگه هست .
من همیشه فله میگیرم . کسی مارک افندی استفاده کرده ؟ میگن از مارک های معروف ترکیه هست
من انواع قهوه رو درست کردم و مدتی استفاده کردم ولی قهوه ترک یک چیز دیگه هست .
من همیشه فله میگیرم . کسی مارک افندی استفاده کرده ؟ میگن از مارک های معروف ترکیه هست
برای هر فنجان کوچک 2 قاشق چای خوری سر پر قهوه توی اب سرد بریزید بعد روی گاز بزارید روی شعله کم اولین (جوش یا قل ) رو که زد خاموشش کنیدترک جطور دم میکنید >؟
برای هر فنجان کوچک 2 قاشق چای خوری سر پر قهوه توی اب سرد بریزید بعد روی گاز بزارید روی شعله کم اولین (جوش یا قل ) رو که زد خاموشش کنید
معمولا تو کافه ها با نازل دستگاه اسپرسو قهوه رو جوش میارن
کلا قهوه ترک قهوه ی غیر استانداردیه پس اماده کردنش هم تشریفات یا تخصص خاصی نداره
جسارتا قهوه خور نیستیولی بهترین و اصیلترین مزه رو داره (نسبت به اسپرسو و فرنچ)
قهوه ترک را فقط با حرارت کم تهیه کنید (باید حداقل 15 الی 20 دقیقه تا اولین قل زمان صرف بشه)
این که طعم ترک را بیشتر می پسندم نشون دهنده اینه که قهوه خور نیستم؟جسارتا قهوه خور نیستی
قابل مقایسه نیست طعم و عطر اسپرسو با قهوه ترک
مخصوصا قهوه های ترکی که تو ایران هست
بخاطر کف روش اکثر قهو های ترک تو ایران پارافین دارد
قهوه خور که هستی اما قهوه ی خوب خور نیستیاین که طعم ترک را بیشتر می پسندم نشون دهنده اینه که قهوه خور نیستم؟
جسارتا قهوه خور نیستی
قابل مقایسه نیست طعم و عطر اسپرسو با قهوه ترک
مخصوصا قهوه های ترکی که تو ایران هست
بخاطر کف روش اکثر قهو های ترک تو ایران پارافین دارد
شما تحقیقاتت رو انجام بده پارافین که هیچ به موارد دیگه ای هم میرسیاره کاملا موافق اکثرا آشغال قهوه و نخود چی می زنند ، اما پارافین رو از کجا اوردی ؟ اون کف خفنی که تو کافی شاپ ها می کنه به خاطر پارافین نیست ! به خاطر بخار گرمه خاک هم با اون فشار و بخار درست کنی کف می کنه .
شما اسپرسو با موکا پات درست میکنی یا با دستگاه های گرون قیمت؟اه اه اه ، من چقدر از ترک بدم می یاد ، با اینکه طمع ترکی که من درست می کنم حتی کسایی که قهوه خور نیستند می پسندن ، خودم بدم می یاد به شخصه !
بهترین قهوه قهوه اسپرورس با کمی شیر بزاری تو فلاکس اگه دوست داشتی توش یه دونه دانه ی کاکائو هم بندازی(نه شکلات ها که بشه موکا)
کسایی هم که قهوه فله ی می خرند به هیچ وجه از این قهوه فروشی موکا سر،سی تیر خرید نکنید که توی ترکش نخود چی و تغاله های دونه قهوه می ریزه .
اسپرسو ها و فرانسه اش هم اینقدر مونده و بی کیفیته که نگو قهوه ی جاوای اندونزی رو با اشغالاش بهت می ده نه طمع نه عطر.
شما اسپرسو با موکا پات درست میکنی یا با دستگاه های گرون قیمت؟
اسپرسو برزیل خوبه یا اندونزی؟ چه فرقی بینشونه؟
من امروز 200 گرم برای روش ترک خریدم شد 8 تومن ... طرف گفت کیلویی میشه 34 تومن
بهش گفتم عربیکاست گفتش نه روبوستاست! گفت عربیکا برای ترک ترش میشه! البته مشخص بود چرند میگه! طرف عربیکا نداشت میخواست جنسش را قالب کنه، ولی انصافا عطرش که فوق العاده عالیه
ادیت: دم کردم واقعا حرف نداشت، مقدار متنابهی هم خامه تشکیل شد روش...
من انواع قهوه رو درست کردم و مدتی استفاده کردم ولی قهوه ترک یک چیز دیگه هست .
من دو سری اسپرسو گرفتم ولی اونقدر تلخ بود که مزه زهرمار میداد حتی با اینکه با شیر قاطی میکردم و کافیینش هم در حد ترک نبود .من هم پات یا گازی رو دارم هم دستگاه دلونگی برای اینکار .
اگه بخوام زیاد بخورم مثل همیشه با گازی درست می کنم یه لیتر درست می کنم می ریزم تو فلاکس و بیشتر دستگاه رو برای چیزایی غیر از اسپرسوی خالی استفاده می کنم .
ارزونترین قهوه اندونزیه ، گرون ترینش برزیلی و افریقای جنوبیه
برزیلی کافیینش بیشتره ، افریقایی عطرش مناسب تره. البته روست (همون تهیه اش) هم مهمه ، اما به صورت جنرال ایران اینجوریه
و برای سئوال شما خوب اگه هجم بیشتر بخوای اندونزی کیلیوی 35 هزار اگه طمع و عطر بخوای بریزیلی کیلوی 60 هزار
من خودم به شخصه ترکیبی از سه قهوه درست می کنم یعنی افریقایی ، بریزیلی و اندونزی رو با هم ترکیب می کنم البته نه به یه اندازه .
عزیز هر روز قهوه خوردن بعدا باعث بیماری ها پوستی میشهالبه چایی زیاد خوب نیست
قهوه فواید زیادی داره
یکیش جلوگیری از الزایمر