• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال از قـهوه خور ها

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
من انواع قهوه رو درست کردم و مدتی استفاده کردم ولی قهوه ترک یک چیز دیگه هست .
من همیشه فله میگیرم . کسی مارک افندی استفاده کرده ؟ میگن از مارک های معروف ترکیه هست

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
من همیشه فله میگیرم . کسی مارک افندی استفاده کرده ؟ میگن از مارک های معروف ترکیه هست
ترک یا اسپرسو؟
چرا؟

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
قهوه ترک با مارک افندی منظورم بود که کیلویی 100 تومن میداد درحالی که فله ای 50 تومن برام درمیاد .
بنظرم قهوه ترک ، سنگین تر و پرکافیین تر و خوشمزه تر از دیگر انواع قهوه هست

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807

من امروز 200 گرم برای روش ترک خریدم شد 8 تومن ... طرف گفت کیلویی میشه 34 تومن
بهش گفتم عربیکاست گفتش نه روبوستاست! گفت عربیکا برای ترک ترش میشه! البته مشخص بود چرند میگه! طرف عربیکا نداشت میخواست جنسش را قالب کنه، ولی انصافا عطرش که فوق العاده عالیه

ادیت: دم کردم واقعا حرف نداشت، مقدار متنابهی هم خامه تشکیل شد روش...

Last edited:

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
ترک جطور دم میکنید >؟

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
ترک جطور دم میکنید >؟
برای هر فنجان کوچک 2 قاشق چای خوری سر پر قهوه توی اب سرد بریزید بعد روی گاز بزارید روی شعله کم اولین (جوش یا قل ) رو که زد خاموشش کنید
معمولا تو کافه ها با نازل دستگاه اسپرسو قهوه رو جوش میارن
کلا قهوه ترک قهوه ی غیر استانداردیه پس اماده کردنش هم تشریفات یا تخصص خاصی نداره

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
برای هر فنجان کوچک 2 قاشق چای خوری سر پر قهوه توی اب سرد بریزید بعد روی گاز بزارید روی شعله کم اولین (جوش یا قل ) رو که زد خاموشش کنید
معمولا تو کافه ها با نازل دستگاه اسپرسو قهوه رو جوش میارن
کلا قهوه ترک قهوه ی غیر استانداردیه پس اماده کردنش هم تشریفات یا تخصص خاصی نداره

ولی بهترین و اصیلترین مزه رو داره (نسبت به اسپرسو و فرنچ)

قهوه ترک را فقط با حرارت کم تهیه کنید (باید حداقل 15 الی 20 دقیقه تا اولین قل زمان صرف بشه)

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
ولی بهترین و اصیلترین مزه رو داره (نسبت به اسپرسو و فرنچ)

قهوه ترک را فقط با حرارت کم تهیه کنید (باید حداقل 15 الی 20 دقیقه تا اولین قل زمان صرف بشه)
جسارتا قهوه خور نیستی
قابل مقایسه نیست طعم و عطر اسپرسو با قهوه ترک
مخصوصا قهوه های ترکی که تو ایران هست
بخاطر کف روش اکثر قهو های ترک تو ایران پارافین دارد

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
جسارتا قهوه خور نیستی
این که طعم ترک را بیشتر می پسندم نشون دهنده اینه که قهوه خور نیستم؟

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
اتفاقا قهوه ترک بهترین طعم و عطر رو داره.از همشون هم سنگین تره

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
اه اه اه ، من چقدر از ترک بدم می یاد ، با اینکه طمع ترکی که من درست می کنم حتی کسایی که قهوه خور نیستند می پسندن ، خودم بدم می یاد به شخصه !

بهترین قهوه قهوه اسپرورس با کمی شیر بزاری تو فلاکس اگه دوست داشتی توش یه دونه دانه ی کاکائو هم بندازی(نه شکلات ها که بشه موکا)

کسایی هم که قهوه فله ی می خرند به هیچ وجه از این قهوه فروشی موکا سر،سی تیر خرید نکنید که توی ترکش نخود چی و تغاله های دونه قهوه می ریزه .
اسپرسو ها و فرانسه اش هم اینقدر مونده و بی کیفیته که نگو قهوه ی جاوای اندونزی رو با اشغالاش بهت می ده نه طمع نه عطر.

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
این که طعم ترک را بیشتر می پسندم نشون دهنده اینه که قهوه خور نیستم؟
قهوه خور که هستی اما قهوه ی خوب خور نیستی
سنگینی دلیل بر خوب بودن قهوه نیست بخاطر لرته زیادی که داره و عذر خواهی میکنم ات و اشغالایی که توش میریزن
ی شات اسپرسو اگه خوب زده بشه تو بدن انفجار ایجاد میکنه به جنب جوش میندازه ادمو
بخاطر همینه خارجی ها صبح به صبح ی شات اسپرسو میخورن عصر هم ی شات
مخصوصا تو ایتالیا

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
جسارتا قهوه خور نیستی

اره کاملا موافق اکثرا آشغال قهوه و نخود چی می زنند اونی که تو مرویه که تخم بادمجون می زنه تلخیش مثل زهرماره ، اما پارافین رو از کجا اوردی ؟ اون کف خفنی که تو کافی شاپ ها می کنه به خاطر پارافین نیست ! به خاطر بخار گرمه خاک هم با اون فشار و بخار درست کنی کف می کنه .

ایتالیایی ها قهوه خور انچنانی نیستند ، بیشترین مصرف قهوه رو اول دانمارک،بلژیک داره بعد امریکا

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
اره کاملا موافق اکثرا آشغال قهوه و نخود چی می زنند ، اما پارافین رو از کجا اوردی ؟ اون کف خفنی که تو کافی شاپ ها می کنه به خاطر پارافین نیست ! به خاطر بخار گرمه خاک هم با اون فشار و بخار درست کنی کف می کنه .
شما تحقیقاتت رو انجام بده پارافین که هیچ به موارد دیگه ای هم میرسی

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
اه اه اه ، من چقدر از ترک بدم می یاد ، با اینکه طمع ترکی که من درست می کنم حتی کسایی که قهوه خور نیستند می پسندن ، خودم بدم می یاد به شخصه !

بهترین قهوه قهوه اسپرورس با کمی شیر بزاری تو فلاکس اگه دوست داشتی توش یه دونه دانه ی کاکائو هم بندازی(نه شکلات ها که بشه موکا)

کسایی هم که قهوه فله ی می خرند به هیچ وجه از این قهوه فروشی موکا سر،سی تیر خرید نکنید که توی ترکش نخود چی و تغاله های دونه قهوه می ریزه .
اسپرسو ها و فرانسه اش هم اینقدر مونده و بی کیفیته که نگو قهوه ی جاوای اندونزی رو با اشغالاش بهت می ده نه طمع نه عطر.
شما اسپرسو با موکا پات درست میکنی یا با دستگاه های گرون قیمت؟

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
اسپرسو برزیل خوبه یا اندونزی؟ چه فرقی بینشونه؟

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
شما اسپرسو با موکا پات درست میکنی یا با دستگاه های گرون قیمت؟

من هم پات یا گازی رو دارم هم دستگاه دلونگی برای اینکار .
اگه بخوام زیاد بخورم مثل همیشه با گازی درست می کنم یه لیتر درست می کنم می ریزم تو فلاکس و بیشتر دستگاه رو برای چیزایی غیر از اسپرسوی خالی استفاده می کنم .

اسپرسو برزیل خوبه یا اندونزی؟ چه فرقی بینشونه؟

ارزونترین قهوه اندونزیه ، گرون ترینش برزیلی و افریقای جنوبیه

برزیلی کافیینش بیشتره ، افریقایی عطرش مناسب تره. البته روست (همون تهیه اش) هم مهمه ، اما به صورت جنرال ایران اینجوریه

و برای سئوال شما خوب اگه هجم بیشتر بخوای اندونزی کیلیوی 35 هزار اگه طمع و عطر بخوای بریزیلی کیلوی 60 هزار

من خودم به شخصه ترکیبی از سه قهوه درست می کنم یعنی افریقایی ، بریزیلی و اندونزی رو با هم ترکیب می کنم البته نه به یه اندازه .

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
من امروز 200 گرم برای روش ترک خریدم شد 8 تومن ... طرف گفت کیلویی میشه 34 تومن
بهش گفتم عربیکاست گفتش نه روبوستاست! گفت عربیکا برای ترک ترش میشه! البته مشخص بود چرند میگه! طرف عربیکا نداشت میخواست جنسش را قالب کنه، ولی انصافا عطرش که فوق العاده عالیه

ادیت: دم کردم واقعا حرف نداشت، مقدار متنابهی هم خامه تشکیل شد روش...

خوب بنده خدا راست گفته ، ایران قهوه ی ترش گیرت نمی یاد اما هرجای دنیا بری قهوه ها همه ته مزه ی ترش دارند !
نمونه ای ترکش افندی رو بخر به قیمت مناسب 75 کروش(100 گرم)، بشدت ترشه و کسایی که تهران قهوه خورند اصلا نمی پسندن طمعشو .

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
من هم پات یا گازی رو دارم هم دستگاه دلونگی برای اینکار .
اگه بخوام زیاد بخورم مثل همیشه با گازی درست می کنم یه لیتر درست می کنم می ریزم تو فلاکس و بیشتر دستگاه رو برای چیزایی غیر از اسپرسوی خالی استفاده می کنم .

ارزونترین قهوه اندونزیه ، گرون ترینش برزیلی و افریقای جنوبیه

برزیلی کافیینش بیشتره ، افریقایی عطرش مناسب تره. البته روست (همون تهیه اش) هم مهمه ، اما به صورت جنرال ایران اینجوریه

و برای سئوال شما خوب اگه هجم بیشتر بخوای اندونزی کیلیوی 35 هزار اگه طمع و عطر بخوای بریزیلی کیلوی 60 هزار

من خودم به شخصه ترکیبی از سه قهوه درست می کنم یعنی افریقایی ، بریزیلی و اندونزی رو با هم ترکیب می کنم البته نه به یه اندازه .
من دو سری اسپرسو گرفتم ولی اونقدر تلخ بود که مزه زهرمار میداد حتی با اینکه با شیر قاطی میکردم و کافیینش هم در حد ترک نبود .
شما اسپرسو رو با چقدر شیر قاطی میکنی؟
مطمینی که میزان کافیینش بیشتر از ترک هست؟

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
البه چایی زیاد خوب نیست
قهوه فواید زیادی داره
یکیش جلوگیری از الزایمر
عزیز هر روز قهوه خوردن بعدا باعث بیماری ها پوستی میشه
من هر شب اسپرسو یا فرانسه یا ترک خودمون درست میکنم
قهوه آسیبا شده رو میخریم درستش میکنیم البته من تا حالا نزدیکش هم نشدم ببینم داستانش چیه اما کم کم دارم میزارم کنار هیچیز زیادیش خوب نیست چای که از اونم بدتره چای فقط موقع خستگی خیلی زیاد خوبه اونم یک استکان اما فرهنگ ما اینجوریه که هر روز چایی بخوریم
این همه نوشیدنی خوب و خوش طعم فقط به یک چیز دل نبندین

بالا