• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شیطنت ویکی‌پدیایی یا حقیقت؟! o_O

c9cosmv4mfpuxqwpryyl.png
فکر کنم یکی از فن های منچستری دست برده تو ادیت ویکی پدیا ولی الان درسته شده

013.jpg

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
ویلفرید بونی رفت من‌سیتی. واقعا تو سوانسی فوق‌العاده بود و پتانسیل خیلی بالایی داره. باید ببینیم با وجود بازی‌سازهای بهتر تو من‌سیتی چیکار میکنه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
این سیمئونه میگن از کدو تنبل بازیکن میسازه خداییش تورس رو برمیگردونه دوران اوجش ببینین کی گفتم
رئال هم با اومدن رویس و پوگبا مشکلش حل میشه ایسکو اصلا نتونست جای لوکا رو بگیره البته میگن 5سال داره با رویس میبنده از اونورم 100 ملیورن دلار برای پوگبا پیشنهاد داده

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
منتظرن مادرید ی باخت داشته باش ه بریزن تو تاپیک
از تیم خودتون حرف بزنید
خوبه چند روزه از توپ طلا بوشکاش و تیم منتخب نگذشته

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
منتظرن مادرید ی باخت داشته باش ه بریزن تو تاپیک
از تیم خودتون حرف بزنید
خوبه چند روزه از توپ طلا بوشکاش و تیم منتخب نگذشته

چرا کامنت من پاک شد ؟؟؟ :mad: این جا چرا آزادی بیان نداره :general410:
در مورد باختم که پشت سر هم داره میبازه ما منتظر میمونیم تا شما یه برد بیارین برزین تو تاپیک
منم به خاطر همین میگم بهترین تیم دیگه چرا شاکی میشی !!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
چرا کامنت من پاک شد ؟؟؟ :mad: این جا چرا آزادی بیان نداره :general410:
در مورد باختم که پشت سر هم داره میبازه ما منتظر میمونیم تا شما یه برد بیارین برزین تو تاپیک
منم به خاطر همین میگم بهترین تیم دیگه چرا شاکی میشی !!!
اصلا شاکی نیسم
باختیم باختم قبول کردم
اما شما باید بعد بازی ای تیم خودتون بش افتخار کنید و بیاین واسه کل کل ن بعد از باخت تیم ما
این جوری کوچیک هوادهرا و تیم رو نشون میده نه چیزه دیگه ای

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
شیطنت ویکی‌پدیایی یا حقیقت؟! o_O

c9cosmv4mfpuxqwpryyl.png

یه دو سه سالی بود که میخواستن اشنایدر رو بخرن که اوضاع وسط زمینشون یه مقدار بهتر بشه ، الان که رفته ترکیه بازی میکنه پیره مرد :دی
برای هافبک باید در حد فلینی فکر کنن ..))) ، یا نهایت اینکه برن گرت بیل رو با 150 تا بخرن ! خوبه ، عالیه برید بخرید ... کسی که ما میخواستیم با حدود 40 تا برا جانشینی آبیدال بخریم بذاریم دفاع چپ ، خدا رو شکر جوردی آلبا رو خریدیم ، حالا به زور رسانه ها و اون قیمت احمقانه ای که براش پرداخت شد ، به عنوان مهاجم شناخته میشه ، تاکید میکنم من یو فن های عزیز در حد فلینی فکر کنن ....

.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
یه دو سه سالی بود که میخواستن اشنایدر رو بخرن که اوضاع وسط زمینشون یه مقدار بهتر بشه ، الان که رفته ترکیه بازی میکنه پیره مرد :دی
برای هافبک باید در حد فلینی فکر کنن ..))) ، یا نهایت اینکه برن گرت بیل رو با 150 تا بخرن ! خوبه ، عالیه برید بخرید ... کسی که ما میخواستیم با حدود 40 تا برا جانشینی آبیدال بخریم بذاریم دفاع چپ ، خدا رو شکر جوردی آلبا رو خریدیم ، حالا به زور رسانه ها و اون قیمت احمقانه ای که براش پرداخت شد ، به عنوان مهاجم شناخته میشه ، تاکید میکنم من یو فن های عزیز در حد فلینی فکر کنن ....

.
همون فلینی بیچاره هم تو اورتون ستاره بود، اینا خرابش کردن! :general208:

Benedict

Registered User
لایک‌ها
468

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
.
خوب البته اصلا به همچین قضیه فکر نکن که بیل برای منچستر هدف هستش، بیشتر این حرف ها شایعات و جنبه تبلیغاتی داره...
این رو هم قبول دارم که دفاع پنجم ما تو اون برهه زمانی، میشه یکی از بهترین دفاعهای تاریخ بارسا...;)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
این رو هم قبول دارم که دفاع پنجم ما تو اون برهه زمانی، میشه یکی از بهترین دفاعهای تاریخ بارسا...;)
همون که هنوز دارید حسرتش رو میخورید ؟
همون که از لاماسیا اومد اونجا و متوجه نشدن که چه بازیکنیه و بعد که برگشت شکوفاش کردیم ؟
همون که با دستش 5 مقدس رو به هوادران کهکشانی تقدیم کرد ...

.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
این فلینی بیچاره رو مسخره کردین گل زد! :)

بالا