چرا کامنت من پاک شد ؟؟؟منتظرن مادرید ی باخت داشته باش ه بریزن تو تاپیک
از تیم خودتون حرف بزنید
خوبه چند روزه از توپ طلا بوشکاش و تیم منتخب نگذشته
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اصلا شاکی نیسمچرا کامنت من پاک شد ؟؟؟این جا چرا آزادی بیان نداره :general410:
در مورد باختم که پشت سر هم داره میبازه ما منتظر میمونیم تا شما یه برد بیارین برزین تو تاپیک
منم به خاطر همین میگم بهترین تیم دیگه چرا شاکی میشی !!!
شیطنت ویکیپدیایی یا حقیقت؟!
![]()
همون فلینی بیچاره هم تو اورتون ستاره بود، اینا خرابش کردن! :general208:یه دو سه سالی بود که میخواستن اشنایدر رو بخرن که اوضاع وسط زمینشون یه مقدار بهتر بشه ، الان که رفته ترکیه بازی میکنه پیره مرد :دی
برای هافبک باید در حد فلینی فکر کنن ..))) ، یا نهایت اینکه برن گرت بیل رو با 150 تا بخرن ! خوبه ، عالیه برید بخرید ... کسی که ما میخواستیم با حدود 40 تا برا جانشینی آبیدال بخریم بذاریم دفاع چپ ، خدا رو شکر جوردی آلبا رو خریدیم ، حالا به زور رسانه ها و اون قیمت احمقانه ای که براش پرداخت شد ، به عنوان مهاجم شناخته میشه ، تاکید میکنم من یو فن های عزیز در حد فلینی فکر کنن ....
.
من اول از این تعجب کردم که تا جایی که من میدونم قطر کروکودیل خیز نیستیه تمساح روبن رو تو کمپ بایرن تو قطر گاز گرفته![]()
خوب البته اصلا به همچین قضیه فکر نکن که بیل برای منچستر هدف هستش، بیشتر این حرف ها شایعات و جنبه تبلیغاتی داره...یه دو سه سالی بود که میخواستن اشنایدر رو بخرن که اوضاع وسط زمینشون یه مقدار بهتر بشه ، الان که رفته ترکیه بازی میکنه پیره مرد :دی
برای هافبک باید در حد فلینی فکر کنن ..))) ، یا نهایت اینکه برن گرت بیل رو با 150 تا بخرن ! خوبه ، عالیه برید بخرید ... کسی که ما میخواستیم با حدود 40 تا برا جانشینی آبیدال بخریم بذاریم دفاع چپ ، خدا رو شکر جوردی آلبا رو خریدیم ، حالا به زور رسانه ها و اون قیمت احمقانه ای که براش پرداخت شد ، به عنوان مهاجم شناخته میشه ، تاکید میکنم من یو فن های عزیز در حد فلینی فکر کنن ....
.
همون که هنوز دارید حسرتش رو میخورید ؟این رو هم قبول دارم که دفاع پنجم ما تو اون برهه زمانی، میشه یکی از بهترین دفاعهای تاریخ بارسا...![]()