• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من با لیسانس گروهبان۱ میشم؟
قبلا چی میشدی با لیسانس؟
اگه دوره کد بخورم ستوان۳ میشم؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم

sent from my xiaomi redmi 2

بلی، گروهبان 1 میشی
قبلا ستوان 3
ستوان 3، یکی از دوستام فوق دیپلمه گروهبان 2 بود بعد از دوره کد شد گروهبان 1 (هم درجه لیسانسهای فعلی)

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
پس اگه دکترای داروسازی بگیرم میتونم به جای سربازی در نیروی انتظامی برم همون طرح وزارت بهداشت؟
اگه بتونید به هر طریق سربازی رو بپیچونید و ازش کم کنید یا از لباس **** دور باشید کار خوبی کردین...

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
دوستان نظرتون راجب طرح طلاق والدین چیه؟ میگن هنوز پابرجاست...ولی امروز پرسیدم میگن قبل از اعزام به خدمت باید اقدام کرد.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان نظرتون راجب طرح طلاق والدین چیه؟ میگن هنوز پابرجاست...ولی امروز پرسیدم میگن قبل از اعزام به خدمت باید اقدام کرد.

قبلا بلافاصله بعد از طلاق میشد معافیت دائم گرفت ولی الان چند وقته که باید 5 سال از طلاق بگذره و اگه مجددا ازدواج نکردن اونوقت معافیت دائم میدن. برای اون 5 سال یه معافیت موقت در نظر میگیرن.

ivioji

Registered User
لایک‌ها
170
من یه نامه سال 88 گرفتم که 9 ماه کسیری بهم دادن
ولی از بخت بد اطلاع نداشتم که باید ثبت بشه الان تو هیچ سیستمی کسری من نیست
چه باید بکنم؟
دوباهر باید برم کارای اداری رو انجام بدم برا کسری ؟
همون 9 ماه رو میدن یا با قانون جدید حساب می کنن ؟

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام بر عزیزان
من اوایل اسفند ثبت نام کردم ولی برای معاف از رزم اقدام کردم و کمیسیون ام میخوره بعد از عید!!! من تاریخ اعزام پیشنهادی را اردیبهشت نوشتم!! الان میخواستم بدونم که با توجه به اینکه مدارک ام ناقص هست !!! ایا توی اردیبهشت می افتم : ایا اردیبهشت ظرفیت اش پر شده است؟؟؟ تیرماه چطور ؟ ایا پرشده ؟
سپاس

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
من یه نامه سال 88 گرفتم که 9 ماه کسیری بهم دادن
ولی از بخت بد اطلاع نداشتم که باید ثبت بشه الان تو هیچ سیستمی کسری من نیست
چه باید بکنم؟
دوباهر باید برم کارای اداری رو انجام بدم برا کسری ؟
همون 9 ماه رو میدن یا با قانون جدید حساب می کنن ؟
دوباره باید اقدام کنید. نامه که میدن یه مهلت هم براش تعیین میکنن...اگه اشتباه نکنم 6 ماه
اگه توی همین ماه برای ارسال دفترچه اقدام کنید مطابق سال 90 برای شما حساب میشه.اینم اصل خبر توی سایت **** وظیفه:
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&fkeyid=&siteid=25&pageid=4443
محاسبه کسری هم به این صورته که مدت حضور در جبهه رو تقسیم بر سه باید بکنید.

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
قبلا بلافاصله بعد از طلاق میشد معافیت دائم گرفت ولی الان چند وقته که باید 5 سال از طلاق بگذره و اگه مجددا ازدواج نکردن اونوقت معافیت دائم میدن. برای اون 5 سال یه معافیت موقت در نظر میگیرن.
ولی من امروز از یه وکیل پرسیدم گفت کاراش 8 ماهه انجام میشه.
ولی توی خود سایت **** وظیفه نوشته 30 ماه.اینم لینک خبر:
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&fkeyid=&siteid=25&pageid=3003

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام بر عزیزان
من اوایل اسفند ثبت نام کردم ولی برای معاف از رزم اقدام کردم و کمیسیون ام میخوره بعد از عید!!! من تاریخ اعزام پیشنهادی را اردیبهشت نوشتم!! الان میخواستم بدونم که با توجه به اینکه مدارک ام ناقص هست !!! ایا توی اردیبهشت می افتم : ایا اردیبهشت ظرفیت اش پر شده است؟؟؟ تیرماه چطور ؟ ایا پرشده ؟
سپاس

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام بر عزیزان
سپاس

اردیبهشت پر شده.

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
اردیبهشت پر شده.
ممنون دوست عزیز : اگر اردیبهشت ظرفیت اش پر شده باشه یعنی توی تیرماه می افتم!!! اگر تیرماه بیفتم! ایا راهی هست که بشه که شهریور بروم! یعنی 2 ماه عقب بندازم!!
تیرماه ماه رمضان هست و سخت می گیرند!!
سپاس

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
ممنون دوست عزیز : اگر اردیبهشت ظرفیت اش پر شده باشه یعنی توی تیرماه می افتم!!! اگر تیرماه بیفتم! ایا راهی هست که بشه که شهریور بروم! یعنی 2 ماه عقب بندازم!!
سپاس
بهترین موقع برای آموزشی ماه رمضان هست.چون تمامی برنامه ها کنسل میشه و سرباز فقط میخوابه...
این اشتباه رو مرتکب نشو و ماه رمضان رو از دست نده...

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
بهترین موقع برای آموزشی ماه رمضان هست.چون تمامی برنامه ها کنسل میشه و سرباز فقط میخوابه...
این اشتباه رو مرتکب نشو و ماه رمضان رو از دست نده...
ممنون دوست عزیز:من به دلیل مشکلاتی که دارم میخوام معاف از رزم بگیرم!!! ایا به حال من فرقی می کنه که تیر برم یا شهریور؟ چون انهایی معاف از رزم هستند کارهایی مثل **** جمع و نمی دانم تیر اندازی و.. نمی کنند!!
شما حالا مطمئن هستید که توی ماه رمضان کاری به ادم ندارند!!! از یکی شنیدم که اصلا ان افسر ها به ماه رمضان اعتقاد ندارند !!! و میگند فقط باید مطیع امر ما باشید و فقط کار !! حالا نمیدانم واقعا چی به چی هست!!
سپاس

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان چند سئوال:
1. توی دوره اموزشی درجه می دهند؟ مثلا گروهبانی: یا بعد دوره می دهند؟
2. این درجه گروهبانی که به لیسانسی می دهند! چه کاربردی داره!!؟؟؟ مثلا گروهبان یکم وظیفه اش چی هست؟
3. شنیدم به انهایی که معاف از رزم هستند درجه پایین می دهند!!؟؟ کسی میدانه علت اش چی هست؟؟؟ و چه درجه ای میدهند(برای لیسانس)!!؟؟
سپاس

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سپاس

بله اگه اردیبهشت پر شده باشه تیر ماه میوفتید. میرید پلیس +10 درخواست میدید یه دوره عقب میندازن.
اتفاقا ماه رمضان آسونتره. رژه تعطیله تقریبا، اکثرا کلاسهای تئوری و عقیدتی برگزار میشه، نهایتا تا ساعت 2 بعدشم فشار نمیارن.
حتی اگه یکم سخت گیری بشه برید عقیدتی و یکم ناله کنید که فشار میارن و ما نمیتونیم روزه بگیریم خود به خود همه چی حل میشه! در کل ماه رمضون هتله.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان چند سئوال:
1. توی دوره اموزشی درجه می دهند؟ مثلا گروهبانی: یا بعد دوره می دهند؟
2. این درجه گروهبانی که به لیسانسی می دهند! چه کاربردی داره!!؟؟؟ مثلا گروهبان یکم وظیفه اش چی هست؟
3. شنیدم به انهایی که معاف از رزم هستند درجه پایین می دهند!!؟؟ کسی میدانه علت اش چی هست؟؟؟ و چه درجه ای میدهند(برای لیسانس)!!؟؟
سپاس

1- آخر آموزشی درجه میدن
2- کاربرد خاصی نداره، وظیفه ی خاصی هم نداره! همه چی به این بستگی داره که کجا بیوفتید خیلی جاها هست کار یه سرباز صفر از فوق لیسانس هم آسونتره، بستگی به شانس و البته پارتی داره.
3- نه درجه معاف از رزم ها با بقیه فرقی نداره.

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
بله اگه اردیبهشت پر شده باشه تیر ماه میوفتید. میرید پلیس +10 درخواست میدید یه دوره عقب میندازن.
اتفاقا ماه رمضان آسونتره. رژه تعطیله تقریبا، اکثرا کلاسهای تئوری و عقیدتی برگزار میشه، نهایتا تا ساعت 2 بعدشم فشار نمیارن.
حتی اگه یکم سخت گیری بشه برید عقیدتی و یکم ناله کنید که فشار میارن و ما نمیتونیم روزه بگیریم خود به خود همه چی حل میشه! در کل ماه رمضون هتله.
ممنون دوست عزیز: من برم پلیس+10 درخواست بدم که مثلا به جای تیر شهریور برم ایا احتمال داره قبول نکنند!!!؟؟؟ بعضی ها میگن باید مشکل پزشکی ادم داشته باشه!!مثل جراحی یا .....
در مورد ماه رمضان: میگن یک نفر شاید مشکل معده یا.... داشته باشه و نتونه روزه بگیره!!! ان وقت چی میشه؟؟ ایا روزه اجباری هست؟؟ ایا میشه توی خفا چیزی خورد؟؟

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
1- آخر آموزشی درجه میدن
2- کاربرد خاصی نداره، وظیفه ی خاصی هم نداره! همه چی به این بستگی داره که کجا بیوفتید خیلی جاها هست کار یه سرباز صفر از فوق لیسانس هم آسونتره، بستگی به شانس و البته پارتی داره.
3- نه درجه معاف از رزم ها با بقیه فرقی نداره.
ممنون: پارتی یعنی مافوق باید با طرف اشنا یا رفیق باشه تا کاری بهش نداشته باشه؟
شما مطمئن هستید که درجه معاف از رزم ها با بقیه فرقی نداره!؟؟؟
راستی با توجه به اینکه درجه ها اوردند پایین: الان درجه استوار را به چه کسانی میدهند؟
سپاس

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
ممنون دوست عزیز:من به دلیل مشکلاتی که دارم میخوام معاف از رزم بگیرم!!! ایا به حال من فرقی می کنه که تیر برم یا شهریور؟ چون انهایی معاف از رزم هستند کارهایی مثل **** جمع و نمی دانم تیر اندازی و.. نمی کنند!!
شما حالا مطمئن هستید که توی ماه رمضان کاری به ادم ندارند!!! از یکی شنیدم که اصلا ان افسر ها به ماه رمضان اعتقاد ندارند !!! و میگند فقط باید مطیع امر ما باشید و فقط کار !! حالا نمیدانم واقعا چی به چی هست!!
سپاس
به نظر من برید خدمتتون رو انجام بدید و نیازی به معاف از رزم نیست.مگه اینکه مشکلتون حاد باشه.چون زیاد فرقی نمیکنه...چون کلا دیگه آموزشی زیاد سخت نمیگیرن...خود من مشکل کمر داشتم ولی اقدامی برای معافیت نکردم.
بله توی ماه رمضان اصلا کاری به کار سرباز ندارن.اگه هم سخت گیری بکنن عقیدتی بهشون تذکر میده.البته به شما بستگی داره باید هر موقع بد رفتاری میبینید باید با عقیدتی در میون بزارید.
از لحاظ درجه هم بله درسته پایینترین درجه ممکن رو به سرباز میدن.من که نیرو انتظامی هستم به لیسانس های معاف از رزم استوار 2 میدن.
در کل زیاد درجه هم تاثیری نداره.

بالا