با سلام
من قصد تخریب ندارم اما بیمه سامان از نظر سرمایه خیلی ضعیفه ، اینو میتونید با ی سرچ متوجه بشین ، دادن بیمه تکمیلی هم بخاطر جذب مشتری هست ولاغیر ، اینکه گفتم ضعیفه شما میتونید ببینید در بورس سامان رتبه چند داره و حتی در این
لینک خوده سایت بیمه سامان میگه بیمه مرکزی ما 25 درصد مارو حمایت میکنه چون سرمایه ما کمه ...
بیمه پاسارگاد در صدور بیمه های
عمر و تامین آتیه مقام دوم رو کسب کرد اینم
لینک خبر و اینکه از نظر سرمایه رتبه اول رو در ایران داره و بسیار خاص و قدرتمند عمل میکنه ، در بحث بیمه عمر هیچ شرکتی توان مقابله با بیمه پاسارگاد رو نداره ،
در بخش پرداخت خسارت فوق العاده پیشرفت داشتیم و در حال حاضر در تکمیل درمان sos داریم ( sos چیزی مثل کارت اعتباری شتاب هست که بیمه شده مبلغی رو که باید بگیره از این کارت میتونه استفاده کنه یعنی فاکتور بازی تعطیل )
تخمین خسارت ناشی از تصادف : به تازگی سیار هست و اگر مقصر بیمه پاسارگاد باشه نیازی نیست برن شعبه ی تماس با۸۴۳۲۵ میتونن از گشت سیار استفاده کنن البته تازه راه افتاده و فعلا در تهران ، مشهد ، اصفهان ، ساری و بزودی کل کشور
من نمیگم بیمه سامان خوبه یا بده ولی اینکه بعضی نماینده های بیمه سامان اومدن و شرکت های دیگه رو تخریب میکنن خوب نیست ،
شما اطلاعات صحیح رو در اختیار عموم بذارین خوده مردم باهوش هستن و حق انتخاب با خودشونه ،
سود تضمین شده سامان 12 درصد در ده سال اوله والسلام ، پر ریسک و کم ریسک معنی نمیده که ... بعدش میگن بعد از ده سال ما از 16.5 درصد تا 25 درصد سود میدیم
محکم نمیگن ما x درصد سود میدیم
ولی پاسارگاد امسال بازخریدها رو داره 20 درصد سود میده و برای کسانیکه میان بیمه صادر کنن بازی در نمیاره و توو استعلام بزنه پیش بینی سود 25 درصد ،.به پیش بینی نیست که ، سودی رو که در سال 94 تضمین میده رو میگه ، میگه ما تضمین میدیم به شما که 20 درصد سود میدیم ، بعد زیر استعلام زده بر اساس تورو این سود میتونه از 2 درصد تا 15 درصد در سال افزایش پیدا کنه
در حال حاضر قویترین بیمه عمر و تامین آتیه از آن پاسارگاد هست
کل بیمه های عمر در ایران 3 میلیون نهصدو بیست هزارتاست که جالبه بدونید 2 میلیون و صد هزارتاش مال پاسارگاده ... تنها دلیل دوم شدن بیمه پاسارگاد قدمت بیمه ایران بود وگرنه پاسارگاد اول میشد ، یعنی در معادله قدمت و تعداد و خدمات ، قدمت بیمه ایران خیلی بیشتر بود ، اگر در تعداد بود حتما پاسارگاد با اختلاف زیاد اول میشد ، موفق باشید.