• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
ا
جدی؟!
من فکر میکردم این بیمه ما و ملت یکیه
دقت هم نکردما شاید بیمه ما بود چون فکر میکنم تبلیغاتشون با همین عکس اواتار شما بود
بازم مطمئن نیستم
اگه دوباره تبلیغاتشو دیدم این سری دقت میکنم

606060

Registered User
لایک‌ها
260
من به خصوصي ها اعتماد ندارم
به نظر من مشاغل آزاد تامين اجتماعي

mohsen09112164552

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز من متوجه بعضی صحبت هایتان نشدم مخصوصا زمانی که از فعالیت خودتان صحبت کردید و نام من را در پرانتز گذاشتید !!
شما نماینده محترم دلیل بر ناقص بودن طرح بیمه "ما" دارید ؟! خب من درخواست کردم شما تمام مزیت های بیمه عمر و سرمایه گذاریتون رو بگید و من هم میگم ببینیم واقعا کدوم طرح ناقص هست !
محتاط بودن بیمه کار آفرین هم کار دستش داد و لینک زیر رو خودتون ببینید که از احتیاط زیاد جریمه شده !! :
http://centinsur.ir/ShowPage.aspx?page_=news&lang=1&tempname=maintemplate&sub=0&PageID=798&PageIDF=5
بخش 2 رو متوجه نشدم شما طرف بیمه کارآفرین هستین یا نه !!
بنده به شخصه اگر تمام مطالب این تاپیک رو خونده باشین ، هیچجا از مسئله ورشکستگی شرکتهای دیگه به هیچ عنوان استفاده نکردم و حتی بعضی جاها گفتم همینکه به فکر آینده نگری هستین و بیمه عمر حالا از هر شرکتی میگیرین عالی هستش و نماینده ها رو همکارم میدونم نه رغیبم !
بخش 4 رو میتونین به پستهای قبلیم و همینطور سایت شرکت بیمه "ما" مراجعه کنین چون خیلی این موضوع بیان شده ! طرح بیمش هم عرض کردم شما برتری های بیمه خودتون رو بگین تا من هم خدمتتون عرض کنم ، چند پست قبل هم یک نماینده بیمه کارآفرین همین صحبتهای شما رو کرد ، چند سوال کردم و کلا دیگه توی تاپیک پستی نزاشتن .
دوست عزیز باز هم متذکر میشم من اگر منافع خودم مورد بحث بود هیچوقت نمیگفتم شما همکار هستین و دقیقا مانند نماینده هایی مثل شما دوست بزرگوار طرف مقابل رو رغیب خودم میدونستم . شما یکبار تاپیک رو مشاهده کنین و ببینین چندبار گفتم بیاید مزیتهای بیمه های خودمون رو بگیم و تصمیم با مشتریان .
ما دنبال راهکار برای رشد صنعت بیمه هستیم . اگر شما برتری داشته باشید این مسئله به شرکت ما و اگر ما داشته باشیم این مسئله به شرکت شما منتقل میشه و این موضوع باعث میشه نواقص این بیمه ها برطرف شوند ولی
تا زمانیکه نماینده ها رغیب و دشمن هم باشن هیچوقت این صنعت رشدی نخواهد کرد

با سلام مجدد
از اینکه دیر جوابتون میدم شرمنده.
تمام صحبتهای کردم کاملاً ساده بود و از اینکه متوجه عرض بنده نشدید از شما دوست بزرگوار عذرخواهی میکنم.

بیمه ما یک شرکت تازه تاسیس هست و هیچوقت نمیتونه خودشو در این زمان با شرکتهایی که 1 دهه در عرصه صنعت بیمه هست مقایسه کنه از اینکه سایت خبری که در پست گذاشته اید باید بگویم همه شرکتها وقتی دارای سابقه بالا میشوند یکسری مشکلاتی برایشون پیش میاد ولی این دلیل بر ضعف آنها و قوت بیمه ما نمیشود بنده فقط خواستم جهت اطلاع رسانی و شفاف سازی دید افرادی که این خبرها رو مطالعه میکنم را باز کنم.

در ضمن بنده از فعالیت خودم چی به دوستان عرض نکردم ، داشتم بیانات شمارو تکرار میکردم و داخل پرانتز اسم شریف شمارو قید کردم چون بیانات شما بوده است.

در کل من از افرادی که بخاطر جذب مشتری به هم یا به شرکتهای دیگر تهمت میذنن دید خوبی ندارم ، و همیشه از خودم سئوال میکنم؟

- اگر این بابا که الان نماینده بیمه ما یا کارآفرین و هر شرکت دیگری هست بعداً به دلایل مختلف از شرکت با این افراد قرارداد تمدید نبنده و یا به دلایل مختلف تغییر نمایندگی بده در مورد شرکت قبلی خود چه نکات ناگفتی رو بیان میکنن؟

در نهایت این نکته رو بیان میکنم که شما خدمات بیمه عمر رو دارید میفروشید نه شرکتها پشت همه این شرکتها بیمه مرکزی هست مثل همین اتفاقی که برای رقیب شما بیمه توسعه افتاد و شاید هم یک روزی برای شماها بی افتت پس ما هارو بخاطر منافع خودتون نترسونید .

بنده خودم یک بازاریاب بیمه عمر هستم هیچوقت در بدترین موقع نیامدم شرکتهای بیمه دیگر رو به نفع خودم خراب کنم.

به امید حق

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام مجدد
از اینکه دیر جوابتون میدم شرمنده.
تمام صحبتهای کردم کاملاً ساده بود و از اینکه متوجه عرض بنده نشدید از شما دوست بزرگوار عذرخواهی میکنم.

بیمه ما یک شرکت تازه تاسیس هست و هیچوقت نمیتونه خودشو در این زمان با شرکتهایی که 1 دهه در عرصه صنعت بیمه هست مقایسه کنه از اینکه سایت خبری که در پست گذاشته اید باید بگویم همه شرکتها وقتی دارای سابقه بالا میشوند یکسری مشکلاتی برایشون پیش میاد ولی این دلیل بر ضعف آنها و قوت بیمه ما نمیشود بنده فقط خواستم جهت اطلاع رسانی و شفاف سازی دید افرادی که این خبرها رو مطالعه میکنم را باز کنم.

در ضمن بنده از فعالیت خودم چی به دوستان عرض نکردم ، داشتم بیانات شمارو تکرار میکردم و داخل پرانتز اسم شریف شمارو قید کردم چون بیانات شما بوده است.

در کل من از افرادی که بخاطر جذب مشتری به هم یا به شرکتهای دیگر تهمت میذنن دید خوبی ندارم ، و همیشه از خودم سئوال میکنم؟

- اگر این بابا که الان نماینده بیمه ما یا کارآفرین و هر شرکت دیگری هست بعداً به دلایل مختلف از شرکت با این افراد قرارداد تمدید نبنده و یا به دلایل مختلف تغییر نمایندگی بده در مورد شرکت قبلی خود چه نکات ناگفتی رو بیان میکنن؟

در نهایت این نکته رو بیان میکنم که شما خدمات بیمه عمر رو دارید میفروشید نه شرکتها پشت همه این شرکتها بیمه مرکزی هست مثل همین اتفاقی که برای رقیب شما بیمه توسعه افتاد و شاید هم یک روزی برای شماها بی افتت پس ما هارو بخاطر منافع خودتون نترسونید .

بنده خودم یک بازاریاب بیمه عمر هستم هیچوقت در بدترین موقع نیامدم شرکتهای بیمه دیگر رو به نفع خودم خراب کنم.

به امید حق
دوست عزیز شاید بیمه ما تازه تاسیس باشد اما در این مدت کم سرمایه خیلی خوبی را در اختیار گرفت و با مدیریت ریسک صحیح مشکلات خودش رو حل کرد کما اینکه یکی داراترین بانک های ایران از این شرکت حمایت میکند . ضمنا شرکتهای با سابقه ای هستند که تا بحال به مشکل بر نخوردند مثل شرکتهایی که مدنظر شماست . مدیریت ریس از ارکان یک شرکت بیمه هست و بیمه مرکزی نیز به همین دلیل به شرکتها اخطار میدهد تا مردم به مشکل بر نخورند .
والا صحبتهایی که شما گذاشتین رو من عرض نکردم !
دوست عزیز من فقط انگلیسی و در سطح معمولی آلمانی بلدم و واقعا نمیدونم به چه زبونی بگم که بیاید مزیت بیمه ها رو اینجا بزاریم مردم بر اساس نیازشون انتخاب کنن ولی باز همین حرفها که شما فلانی وطرفداری کردی بوجود میاد . بنظر شما این یعنی بیاین بیمه عمروسرمایه گذاری "ما" رو بخرین ؟!!!!!!!!!!!!
بیمه توسعه همکاران من بودن ، من به چشم یک رقیب به هیچ شخصی نگاه نمیکنم . هر انسان تحصیل کرده ای ابتدا فکر میکنه و بعد انتخاب پس معنی ترس در جملتون معنایی پیدا نمیکنه .
و برای جمله پایانیتونمن واقعا از شما تشکر میکنم و این یعنی یک صنعت روبه رشد .

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
یه نکته خدمت دوستان بگم در مورد وام هایی که از اندوخته میدن، وام ها با نرخ 22 درصد هست و بازپرداخت 3 ساله حداکثر، اندوخته ضامن شماست و پول رو بیمه پرداخت میکنه بهتون، هفته پیش بیمه دانا وامم رو بدون دردسر گرفتم
چون پول نیاز بودم برام خوب بوده خداروشکر

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
به نظر من شرایط بیمه ها خیلی نزدیک به هم است.

need help

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
میخواستم بدونم بهترین بیمه عمر سرمایه گذاری از بین برندهای مختلف بیمه کدوم.مثلا من ماهی 100 هزار تومن میدم و هر سال 15% به این مبلغ اضافه میکنم و تا 10 سال این کار رو ادامه میدم نه 30 سال .بعد از 10 سال چه مبلغی به من میدن و منظور از حقوق بازنشستگی ماهانه چی؟آیا مثل تامین اجتماعی هر ماه مبلغی پرداخت میشه یا چیز دیگه ای؟
بین بیمه پاسارگاد و سامان کدوم بهتره؟
در رابطه با بیمه درمانی نظرتون درباره ی بیمه sos چی؟

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
بیمه سامان برای بیمه گذاران بیمه عمر بیمه تکمیلی انفرادی هم صادر می کند. من از اینجا گرفتم.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان شما اصلا به یک زوج جوان و حتی جوان مجرد با شغل آزاد بیمه عمر را پیشنهاد میدهین؟چرا؟اگر نمیدهید هم دلیلش را بگین؟

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
اتفاقا هر چه سن کمتر باشد بیمه عمر مقرون به صرفه تر و خرید آن عاقلانه تر است. چون یک سرمایه گذاری بلند مدت حساب میشود و برای سنین بالا هزینه پوشش ریسک هم بالاتر است. من توصیه میکنم بصورت سالیانه و با مبلغ کم شروع کنید تا بتوانید حداقل 10 سال به راحتی بیمه را ادامه دهید.

samanmo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بیمه سامان برای بیمه گذاران بیمه عمر بیمه تکمیلی انفرادی هم صادر می کند. من از اینجا گرفتم.
کاربر محترم اون پوشش های تکمیلی رو همه میدن ، بیمه تکمیل درمان فقط و فقط بصورت گروهی صادر میشه ، کارشناس بیمه

samanmo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از نظر من بهترین بیمه عمر رو پاسارگاد داره ، من امسال کلی توو شعبه هاشون بالا و پایین کردم ، جالبه بدونید که بازاریاب ها اکثرا میگن بیشترین سود رو ما میدیم!!!!!!! ولی وقتی میری شعبه میبینی حرفشون صحت نداره و دروغی بیش نیست ، من بعد از یکماه تحقیق متوجه شدم بهترین بیمه عمر فعلا واسه پاسارگاده ، خوبه بدونید پاسارگاد توو بیمه های فعلی بالاترین رتبه رو داره
خوشبحالتون که اینجارو میخونید ، من کلی گشتم تا به این نتیجه رسیدم ، ی چیز جالبتر اینکه اکثر ماها نمیدونیم بیمه عمر باید اتکایی باشه ، اگر نباشه و شرکت بیمه ورشکست بشه هیچکس پاسخگو نیست ، بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد اتکایی هست و از تضمین دولت برخورداره .....

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
کاربر محترم اون پوشش های تکمیلی رو همه میدن ، بیمه تکمیل درمان فقط و فقط بصورت گروهی صادر میشه ، کارشناس بیمه
پوشش تکمیلی همراه با بیمه عمر در اکثر بیمه ها ارائه میشود ولی بیمه سامان برای بیمه گذاران عمر و سرمایه این امکان را ایجاد کرده است که بیمه تکمیلی انفرادی جداگانه نیز تهیه نماید.

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام
من قصد تخریب ندارم اما بیمه سامان از نظر سرمایه خیلی ضعیفه ، اینو میتونید با ی سرچ متوجه بشین ، دادن بیمه تکمیلی هم بخاطر جذب مشتری هست ولاغیر ، اینکه گفتم ضعیفه شما میتونید ببینید در بورس سامان رتبه چند داره و حتی در این لینک خوده سایت بیمه سامان میگه بیمه مرکزی ما 25 درصد مارو حمایت میکنه چون سرمایه ما کمه ...
بیمه پاسارگاد در صدور بیمه های عمر و تامین آتیه مقام دوم رو کسب کرد اینم لینک خبر و اینکه از نظر سرمایه رتبه اول رو در ایران داره و بسیار خاص و قدرتمند عمل میکنه ، در بحث بیمه عمر هیچ شرکتی توان مقابله با بیمه پاسارگاد رو نداره ،
در بخش پرداخت خسارت فوق العاده پیشرفت داشتیم و در حال حاضر در تکمیل درمان sos داریم ( sos چیزی مثل کارت اعتباری شتاب هست که بیمه شده مبلغی رو که باید بگیره از این کارت میتونه استفاده کنه یعنی فاکتور بازی تعطیل )
تخمین خسارت ناشی از تصادف : به تازگی سیار هست و اگر مقصر بیمه پاسارگاد باشه نیازی نیست برن شعبه ی تماس با۸۴۳۲۵ میتونن از گشت سیار استفاده کنن البته تازه راه افتاده و فعلا در تهران ، مشهد ، اصفهان ، ساری و بزودی کل کشور
من نمیگم بیمه سامان خوبه یا بده ولی اینکه بعضی نماینده های بیمه سامان اومدن و شرکت های دیگه رو تخریب میکنن خوب نیست ،
شما اطلاعات صحیح رو در اختیار عموم بذارین خوده مردم باهوش هستن و حق انتخاب با خودشونه ،
سود تضمین شده سامان 12 درصد در ده سال اوله والسلام ، پر ریسک و کم ریسک معنی نمیده که ... بعدش میگن بعد از ده سال ما از 16.5 درصد تا 25 درصد سود میدیم
محکم نمیگن ما x درصد سود میدیم
ولی پاسارگاد امسال بازخریدها رو داره 20 درصد سود میده و برای کسانیکه میان بیمه صادر کنن بازی در نمیاره و توو استعلام بزنه پیش بینی سود 25 درصد ،.به پیش بینی نیست که ، سودی رو که در سال 94 تضمین میده رو میگه ، میگه ما تضمین میدیم به شما که 20 درصد سود میدیم ، بعد زیر استعلام زده بر اساس تورو این سود میتونه از 2 درصد تا 15 درصد در سال افزایش پیدا کنه
در حال حاضر قویترین بیمه عمر و تامین آتیه از آن پاسارگاد هست
کل بیمه های عمر در ایران 3 میلیون نهصدو بیست هزارتاست که جالبه بدونید 2 میلیون و صد هزارتاش مال پاسارگاده ... تنها دلیل دوم شدن بیمه پاسارگاد قدمت بیمه ایران بود وگرنه پاسارگاد اول میشد ، یعنی در معادله قدمت و تعداد و خدمات ، قدمت بیمه ایران خیلی بیشتر بود ، اگر در تعداد بود حتما پاسارگاد با اختلاف زیاد اول میشد ، موفق باشید.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام. بحث سرمایه هر شرکت بیمه هر ساله در گزارشی با عنوان "سطوح توانگری مالی شرکتهای بیمه" توسط بیمه مرکزی منتشر میشود. کلی و مبهم بحث کردن در اینباره و مردم را گیچ کردن کار صحیحی نیست. به هرکسی که میخواهد بیمه عمر تهیه کند پیشنهاد میدهم به سایت بیمه مرکزی مراجعه و گزارشهای آنها را مطالعه نماید و با مقایسه وضعیت بیمه ها بهترین و مطمئن ترین گزینه را انتخاب کند. گزارش سالهای اخیر بیمه مرکزی در لینکهای زیر نیز قابل مشاهده است:
http://www.bestlifeinsurance.ir/centinsurreport.html
http://www.bestlifeinsurance.ir/centinsur91.html

siavash.77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من قصد تخریب ندارم اما بیمه سامان از نظر سرمایه خیلی ضعیفه ، اینو میتونید با ی سرچ متوجه بشین ، دادن بیمه تکمیلی هم بخاطر جذب مشتری هست ولاغیر ، اینکه گفتم ضعیفه شما میتونید ببینید در بورس سامان رتبه چند داره و حتی در این لینک خوده سایت بیمه سامان میگه بیمه مرکزی ما 25 درصد مارو حمایت میکنه چون سرمایه ما کمه ...
بیمه پاسارگاد در صدور بیمه های عمر و تامین آتیه مقام دوم رو کسب کرد اینم لینک خبر و اینکه از نظر سرمایه رتبه اول رو در ایران داره و بسیار خاص و قدرتمند عمل میکنه ، در بحث بیمه عمر هیچ شرکتی توان مقابله با بیمه پاسارگاد رو نداره ،
در بخش پرداخت خسارت فوق العاده پیشرفت داشتیم و در حال حاضر در تکمیل درمان sos داریم ( sos چیزی مثل کارت اعتباری شتاب هست که بیمه شده مبلغی رو که باید بگیره از این کارت میتونه استفاده کنه یعنی فاکتور بازی تعطیل )
تخمین خسارت ناشی از تصادف : به تازگی سیار هست و اگر مقصر بیمه پاسارگاد باشه نیازی نیست برن شعبه ی تماس با۸۴۳۲۵ میتونن از گشت سیار استفاده کنن البته تازه راه افتاده و فعلا در تهران ، مشهد ، اصفهان ، ساری و بزودی کل کشور
من نمیگم بیمه سامان خوبه یا بده ولی اینکه بعضی نماینده های بیمه سامان اومدن و شرکت های دیگه رو تخریب میکنن خوب نیست ،
شما اطلاعات صحیح رو در اختیار عموم بذارین خوده مردم باهوش هستن و حق انتخاب با خودشونه ،
سود تضمین شده سامان 12 درصد در ده سال اوله والسلام ، پر ریسک و کم ریسک معنی نمیده که ... بعدش میگن بعد از ده سال ما از 16.5 درصد تا 25 درصد سود میدیم
محکم نمیگن ما x درصد سود میدیم
ولی پاسارگاد امسال بازخریدها رو داره 20 درصد سود میده و برای کسانیکه میان بیمه صادر کنن بازی در نمیاره و توو استعلام بزنه پیش بینی سود 25 درصد ،.به پیش بینی نیست که ، سودی رو که در سال 94 تضمین میده رو میگه ، میگه ما تضمین میدیم به شما که 20 درصد سود میدیم ، بعد زیر استعلام زده بر اساس تورو این سود میتونه از 2 درصد تا 15 درصد در سال افزایش پیدا کنه
در حال حاضر قویترین بیمه عمر و تامین آتیه از آن پاسارگاد هست
کل بیمه های عمر در ایران 3 میلیون نهصدو بیست هزارتاست که جالبه بدونید 2 میلیون و صد هزارتاش مال پاسارگاده ... تنها دلیل دوم شدن بیمه پاسارگاد قدمت بیمه ایران بود وگرنه پاسارگاد اول میشد ، یعنی در معادله قدمت و تعداد و خدمات ، قدمت بیمه ایران خیلی بیشتر بود ، اگر در تعداد بود حتما پاسارگاد با اختلاف زیاد اول میشد ، موفق باشید.
با ماهیانه 50 تومن پول پرداختی بعد از 20 سال چطور محاسبه میشود؟
جزئیات رو عمومی در نظر بگیرید.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
من بیمه مان بیمه ایران گرفتم پانزده ساله .فقط چون دولتی هست .

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
با ماهیانه 50 تومن پول پرداختی بعد از 20 سال چطور محاسبه میشود؟
جزئیات رو عمومی در نظر بگیرید.
به نظر من سالیانه تهیه کنید بهتر است. چون ماهیانه هزینه تقسیط کم میشود و ماهیانه پول ریختن هم کار سختی است. سالیانه بگیرید با مبلغ کمتر.

بالا