• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دخترها چه نوع بازي کامپيوتري را دوست دارند؟

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
به نظر من زنها به دلیل مشکل IQ کشش گیم بازی کردن رو ندارند. یادتون باشه که وزن مغز زنها به طور متوسط 150 گرم از وزن مغز مردها کمتر است.
sarcastic_hand.gif

اصلا همچین چیزی نیست. اولا از کی تا حالا ملاک IQ شده گیم؟ دوما جنابعالی آمار داری؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اصلا همچین چیزی نیست. اولا از کی تا حالا ملاک IQ شده گیم؟ دوما جنابعالی آمار داری؟

من که گفتم "به نظر من" اینطوره. البته اختلاف وزن مغز زن و مرد رو به طور دقیق می دونم و توی اون جمله ام شکی نیست. هر چند که کسی توی دنیا تا حالا صریحا ادعا نکرده IQ زنها پایین تر از مردها باشد.
بعدش هم، فقط IQ تنها عامل نیست. زنها قوه تخیل خیلی کمتری نسبت به مردها دارند و از یک دنیای خیالی خیلی کمتر از مردها لذت می برند. زنها تفکر جهانی ندارند و چشمشان فقط 5 متر جلوتر از صورتشان را می بیند. تا حالا زنی را دیده ای که غیر از رقابت با زن همسایه و خواهر و دخترخاله اش مغزش با چیزهای دیگه مشغول باشه؟ تا حالا زنی رو دیدی که قوه تخیل داشته باشه؟
من دیدم ولی خیلی خیلی کم.
حالا تو چرا بهت بر میخوره؟
42.gif

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نظر من زنها به دلیل مشکل IQ کشش گیم بازی کردن رو ندارند. یادتون باشه که وزن مغز زنها به طور متوسط 150 گرم از وزن مغز مردها کمتر است.

اتفاقا من فکر میکنم، زنها بدلیل IQ بالاتر وقتشون رو با گیم تلف نمیکنند! میرن کار مفید انجام میدن.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
sarcastic_hand.gif

من که گفتم "به نظر من" اینطوره. البته اختلاف وزن مغز زن و مرد رو به طور دقیق می دونم و توی اون جمله ام شکی نیست. هر چند که کسی توی دنیا تا حالا صریحا ادعا نکرده IQ زنها پایین تر از مردها باشد.
بعدش هم، فقط IQ تنها عامل نیست. زنها قوه تخیل خیلی کمتری نسبت به مردها دارند و از یک دنیای خیالی خیلی کمتر از مردها لذت می برند. زنها تفکر جهانی ندارند و چشمشان فقط 5 متر جلوتر از صورتشان را می بیند. تا حالا زنی را دیده ای که غیر از رقابت با زن همسایه و خواهر و دخترخاله اش مغزش با چیزهای دیگه مشغول باشه؟ تا حالا زنی رو دیدی که قوه تخیل داشته باشه؟
42.gif
ایول.عالی بود.واقعا عالی بود.درست زدی وسط خال...
104.gif
226.gif

هر چی که گفتی حقیقت محضه.بابا دخترا چه میدونن گیم چیه.فکر میکنن دیگه آخر روشنفکری و جدیت هستن.:D
دمت گرم.خیلی قشنگ گفتی.:D

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اتفاقا من فکر میکنم، زنها بدلیل IQ بالاتر وقتشون رو با گیم تلف نمیکنند! میرن کار مفید انجام میدن.

اين حرفه شمام خوب درست نيست !!!
کسی که بازی میکنرو نمیشه يه فرد بيکار دونست !! من خودم به شخصه هم دانشگاه میرم
هم روزايی که دانشگاه ندارم صبح تا شب سره کارم....ولی عشق بازی دارم....هميشه
از کوچکترين فرصت برای بازی کردن استفاده میکنم !!
علت اين که میگن دخترها زياد اهل بازياهای کامپيوتری نيستند اينه که با روحياتی که
دارن زياد مغايرت نداره !! و نميتونه چنين چيزی براشون جزو سرگرمی حساب بشه
البته همشون اينطور نيستند .

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
دخترا که همشون نه ولی 90 درصدشون تعطیل تشریف دارند!
تو درس و اینا فقط بلدن خر بزنن! اما فقط کافیه یه سوال برنامه نویسی بدی.. تا بفهمی کلاً قدرت درک و فهم ندارن..
البته خوب یه عده کمی شون هم از خوب از این قائده مستثنا میباشند! اما خوب اکثراً تعطیل

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی هم درصدش درسته.
110.gif

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خیلی هم درصدش درسته.
110.gif

فکر میکنم کنظورش این بود که درصدش ممکنه بیشتر باشه :D

گذشته از شوخی بازی هایی هستند که کاملا دخترونست مثل keepsake درسته که من نشستم از اول تا آخرش رو از سر کنجکاوی بازی کردم :blush: ولی داستان و ماجرا کاملا دخترونه بود ! یا مثلا هری پاتر ( هم فیلمش هم بازیش ) کاملا با روحیات دختر ها سازگاره مخصوصا بازیش .

ولی خوب شاید بیشتر دختر ها زیاد طرف بازی نمیرن چون بیشتر بازی ها خشنه و دیدشون نسبت به بازی عوض شده ، اینطور به بازی نگاه میکنن اینگاه در بچه گی یه دختر بخواد ماشین بازی کنه و یا یه پسر 20 تا عروسک رو بچینه دورش و مهمونی چایی بده ! :wacko:

من دوستی داشتم که کامپیوتر کیفیش رو داد من دست کنم براش ، وقتی درست کردم همسایه جهنمی 1 و 2 رو براش ریختم روش ، اول کلی قر زد که اینا چیه !:( وقتی بازی رو نشنوش دادم خوشش اومد دو سه روز بعد اومد گفت که 1 اش رو تموم کردم ولی نمیدونم چرا 2ش اجرا نمیشه ! :lol:

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
یکی از اقوام (دختره) اومد خونه و کلکسیون گیم هامو دید.اکثرا ادونچر بازی میکنم و استرتژی.

خلاصه.اومد تو اتاق او گفت تو این آرشیو گیم بدرد بخور برای من چی داری؟
پررسیدم خوب چطوری باشه؟

گفتش:
-1 جنگی نباشه 2- ماشین نباشه 3- پلیسی نباشه 4- فوتبال نباشه 5-خون توش نباشه....
blink.gif

منم بهش گفتم : یه کارتون تام جری دارم بهت میدم برو نیگاه کن بعدا برم بیار
biggrinclarifils.gif

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
بارها توی سایت های معتبر گیم دیدم که بیشترین گیمی که در تمام دنیا توسط خانم ها ازش استقبال شده سری Sims بوده است [که اون هم می دونید که شبیه سازی دنیای واقعی است].
یه چیزی رو هم بهتون بگم چند وقت پیش بیل گیتس توی یه مصاحبه گفته بود که متاسفانه علی رغم تمام تلاشهایی که داشته ایم، در جذب زنها به بازی های کامپیوتری ناموفق بوده ایم. آدمی مثل بیل گیتس با اون کمپانی عظیمش نتونسته اینها رو جذب کنه و عملا بازار گیم فقط روی نصف مردم دنیا جواب داده است.
sarcastic_hand.gif
42.gif
104.gif
226.gif

هر چی که گفتی حقیقت محضه.بابا دخترا چه میدونن گیم چیه.فکر میکنن دیگه آخر روشنفکری و جدیت هستن.:D
تو درس و اینا فقط بلدن خر بزنن! اما فقط کافیه یه سوال برنامه نویسی بدی.. تا بفهمی کلاً قدرت درک و فهم ندارن..
البته خوب یه عده کمی شون هم از خوب از این قائده مستثنا میباشند! اما خوب اکثراً تعطیل
خیلی هم درصدش درسته.
110.gif
آفرین به طرز فکر مترقی شماها!
32.gif
بعد میگن چرا ما تو این مملکت پیشرفت نمی کنیم!
4003.gif

شماها با استناد به نتایج کدوم تحقیقات علمی این حرفا رو میزنید و خیلی راحت میگید مغز دخترا کشش نداره؟ طوری حرف می زنید انگار رو این موضوع سالها مطالعه و تحقیق داشتید!
127fs1004613.gif

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
باسلام خدمت تمام دوستان صاحب نظر
من وقتی یه سری از این پستها رو می خونم یاد دوران مهدکودک می افتم:
اون موقعها پسرها می گفتن: پسرها شیرند مثل شمشیرند. دخترها موشند مثل خرگوشند یا مثلا دخترها می گفتند پسرها پنیرند دست بزنی می میرند و از این حرفها..............:happy: بعضی از این پستها حکم همین حرفها رو دارند!!

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
نداشته باشی بهتره!
خوب نقطه ضعفی گیر اورده بود از ما , رفتم اونجا دیدم کلا سیستمش تعطیله.نشستیم تا الان سر سیستمش...:blink:
اون بازی رو هم اصلا نداشت:lol:

سیستم هم که ok شد با یه خداحافظی سرافرازمون کرد:f34r:

نتیجه اینکه اگه از دخترا بپرسن پسرا بازی دوس دارن یا نه , فک کنم 95% میگن دوست دارن که هیچ , خوره هستن:lol:

عجب بابا
ولی دختر خاله ای دارم که عاشق فیفا عین خودم
فکرهای بد بد نکنید 8 سال ازم کوچیکه و منهم ازدواج کردم یک ماهه

( بهم تبریک نمیگید ؟؟؟؟)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

کاملا تایید میشه. درصد هم به نظر من درسته.
من تا حالا هر وقت راجع به یک دختر فکر کردم که "این یکی با بقیه فرق می کنه و مخش کار می کنه و آدمتر و عاقل تره و دیوونه و حساس نیست و ..." بعد از چند روز دختره بهم ثابت کرده که همش فیلم بوده. چون که میدونن ما از کدوم صفت هاشون بدمون میاد جلومون خودداری میکنن، ولی یه کم که استرس وارد میشه گندش میزنه بالا.
در مورد درس هم بگم که برام قابل حدس زدنه که توی یه چیزی مثل برنامه نویسی حتماحتما باید یکی از دوست پسراشون بهشون کمک کنه و الا قدرت استدلال در مغز زن خیلی پایین تر از مرده و چیزی مثل برنامه نویسی از عهدشون ساخته نیست(البته می گویند که حافظه زنها از مردها بهتره).
توی رشته خود ما هم همین طوره توی درسهای حفظی دخترها از ما بهترند و نمره هاشون جالبتره ولی توی درسی مثل نورولوژی (مغز و اعصاب) که کاملا فکری و استدلالی است مثل چی گیر می کنند و اصلا نمی فهمند قضیه چیه!
55.gif
58.gif

یه چیز دیگه هم بگم توی درس روانپزشکی به ما می گفتند IQ زن و مرد تفاوت محسوسی نداره (حرف تا حدی سیاسی!)، ولی توی مغز و اعصاب، آناتومی مغز رو که درس می دادند می گفتند مغز زنها به طور متوسط 150 گرم سبکتر از مردها است و این خیلی معنی داره.
39.gif
39.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
104.gif
226.gif

2lxe53l.gif

البته متاسفانه ما مردها هستیم که بهشون انقدر رو می دیم. چون که خانم هایی که مثل این Avatar شما هستند( وحتی بعضی هامون اونایی رو هم که نیستند) رو هی نازشون رو می کشیم و پرروشون می کنیم.
sm244.gif

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
اگه یک نگاه به تاریخ و نسبت دانشمندهای مرد به زن بندازین
clever.gif
بعدش بیاین بیرون و تو خیابون نگاه به نسبت ترافیک پشت سر راننده مرد به زن بندازین:whistle: تو همه ی زمینه ها یه تفاوت (جزمی بقوله یکی) احساس میکنین.:D

وقتی عصبانی میشن یه راست میرن تو آشپزخونه .زورشون به ظرف و ظروف میرسه

angry.gif

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من خانومها همانطور كه قدرت و استقامت بدني ندارند قدرت و استقامت مغذي هم ندارند، همچنين قدرت تحمل هيجان زياد واينها ميتون دلايلي مبني بر بي علاقگي آنها به اكثر بازيها باشه، چون ميبينن كه نميتونن به جايي برسن و هميشه سر كوچكترين معما و مسئله اي گير ميكنن و بيخيال بازي كردن ميشن. البته اين مسئله گير افتادن سر معما هاي كوچيك در مورد برخي آقايان هم صادق است، كه خوب درصدشون خيلي كمتره و در هر حال اگه از پس بازيهاي Adventure نتونن بر بيان ميرن سراغ بازيهاي اكشن و اينگونه از بازي كردن لذت ميبرند ولي خانومها همانطور كه از پستهاي قبلي مشخصه حتي ظرفيت بازيهاي اكشن هم ندارن.

Saman01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

این یکی رو راست گفتی:lol:
من به یکی از دخترای کلاس مون جزوه T-SQL که خیلی ساده هست و دادم مخش هنگ کرد مثلا لیسانس کامپیوتر بود:D
من چند تا دختر دیدم که بازیهای Strategy میکنن حتی گیم نت هم میرن ولی وقتی بازیشونو دیدم حالم به هم خورد :p دختر داشت تو وارکرفت با هیروش Building میزد
فکر کنم این جور دخترایی که گیم بازی میکنن خیلی دوست داشتن که پسر باشن:p
:wacko

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
فكر مي كنم sims

بالا