• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دخترها چه نوع بازي کامپيوتري را دوست دارند؟

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در ضمن یاشار تو که خودت تو چن تا arcade پسرونه champion شدی(حالا انصافن یکی از دخترا بره champion بشه ببینیم میتونه) چرا داری از دخترا طرفداری می کنه میگم نکنه تو هم...
spiteful.gif

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من فکر کردم اينجا خانم ها بايد بيان بگن از چه بازيي خوششون اومده و بازي مي کنند ولي ديدم انگار تاپيک قبلا به وسيله ي آقايان قرق شده!!

خب پس من به عنوان کسي که تايتل تاپيک در موردش صدق مي کنه يه ليست از بازي هاي محبوبم که بيشتر از يک سال رو سيستمم نصب بوده و انجامشون دادم رو ميگذارم، نتيجه گيريش با خودتون:

Microsoft Flight Simulator (esp. 2004 edition)
شبيه ساز پرواز رو سال هاست که دارم، وقتي گفتند تو دختري، نمي توني خلبان بشي، اينجوري خودمو ارضا کردم.

Age of Empires (all series)
(البته از AOE III خيلي خوشم نيومد، AOE II + its relative extension pack محبوب ترينم بود ^_^)
Age of Mythology
Fate of the Dragon
The Settlers
Emperor: Rise of the Middle Kingdom
Zeus: Master of Olympus
The Knights and Merchants

Need For Speed
البته اينم فقط NFS III - Hot Pursuit و NFS4 - High Stakes رو بازي کردم چون بعدش که مي رفتم تو خيابون احساس مي کردم هنوز تو محيط بازي هستم و اين خطرناک بود!!!

The Sims
همه ي اين سري رو دارم ولي Sims2 رو بازي نکردم.

Neverhood
اينو از بس بامزه بود يه روزه تموم کردم ^.^

Zoo Tycoon
يه مدت بازي کردم، ديدم از باغ وحش و حيوانات تو قفس خوشم نمياد، پاکش کردم!!

خب فکر کنم نتيجه گيريش ميشه اينکه سبک محبوب اينجانب، استراتژي است.
یکی از روش های من برا اینکه دختری رو مجبور کنم علی رغم میلش بره بازی کنه همینه که بگم "تو دختري، نمي توني"
در مورد The Sims,Neverhood,Zoo Tycoon هم خوبه که بعد از یه مدت سختی کشیدن با بازی هایی مثل
Age of Mythology
Fate of the Dragon
The Settlers
Emperor: Rise of the Middle Kingdom
Zeus: Master of Olympus
The Knights and Merchants
به اصل خودتون برگشتین و خودتونو از عذاب خلاص کردین
4fvfcja.gif

در ضمن شما اولین دختر راستگویی هستین که من می بینم
47b20s0.gif

پ.ن: فقط داریم کل کل می کنیما یه وخت بنم نکنی
chase.gif

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
منم بعضی از دخترا رو دیدم که GTA بازی میکنن

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اره این اولش برای خودمم عجیب بود ... ولی با یک دختری دوست شدم دانشجو هست GTA رو هم تموم کرده :p
واقعن زحمت می کشن GTA بازی می کنن آخه خیلی بازیه فکری و تحلیلی و سختیه به خاطر همین
sarcastic_hand.gif

خیلی جالبه که اکثر کسایی که دارن از هوش و استعداد سرشار دخترا تعریف می کنن یه تازگی با دختری دوست شدن یا نامزد دارن یا یه دختری رو دیدن یا...
spiteful.gif

بابا یه کم جذبه یه کم خشانت ناسلامتی مردی گفتن زنی گفتن
hi.gif

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
دخترا هیجان کافی رو برای بازی کردن بازی های اکشن و توپ ندارن ترس بازی کردن هم به جای خود .حالا به نظر شما کدام دختر میتونه بهتر از یه پسر بازیخور باشه هااااااااااابهتره برن تو کار آشپزخونه به مادرشون کمک کن
angry.gif
ن یا برن تو خیابون ها.........کنن

roj!n

Guest
لایک‌ها
2
دست همگی درد نکنه!
من فکر میکنم اصلا ربطی به دختر پسر بودن نداره-دست کم برا خود آدم.یکی از دوستای من خیلی هم بازی های کامپیوتر رو دوست داشت،اما پدر مادرش میگفتن این کارا مال پسراس(اونم از نوع الافش!)
من هم یه لیست از بازی های محبوبم میدم:
Resident Evil4
The Godfather
Age of Mythology
Devil May Cry البته خیلی هم از این خوشم نمیاد.
Need for speed کربن برا psp رو دوروزه تموم کردم!
GTA 4-5
Crash(!!)
Mafia
Shadow Of Rome
Tekken
PES
MGS البت فقط ورژن psp شو بازی کردم.

... آخه خیلی بازیه فکری و تحلیلی و سختیه به خاطر همین
یه نمونه از این بازیهای تحلیلی سخت که انجام دادید رو میشه لطف کنید مثال بزنید؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من یه خواهر کوچیکتر دارم که چندین ساله sims بازی می کنه (= همه نسخه هاش رو بازی کرده : sims 1& 2 و حتی sims واسه laptop !) ... غیر از اون ، بازی های desktop ی دوست داره ( بازیهای ساده و کم حجم) ، مثلا chicken invadors ...

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بازی خوب زیاد داریم که من اصلن یادم نیس که چن صد تا یا چند هزار تا بازی انجام دادم بازیهای کومودور سگا میکرو و... رو که جدا کنیم می رسیم به بازیهای play station , pc یادمه که اولین بازی که من رو کشوند سمت ps سری بازی های resident evil بودن که بعدها روی pc هم بازی کردم البته این resident evil 4 رو هنوز بازی نکردم و بازیهای سری FF رو هم بازی کردم بعد رفتم سراغ بازیهای استراتژی که یه بازی بود روی ps به نام همین استراتژی( با نام واقعی command & coquer) که واقعن حال میداد هنوز مزش زیر زبونم مونده بعدن روی pc هر چی استراتژی اومد کامل یا ناقص بازی کردم(مثلن الان یه سری کامل از بازیهای استراتژی شرکت مایکروسافت رو دارم) در مورد بازیهای ترسناک که هر چی دستم رسیده بازی کردم silent hill,fear,doom,resident evil,... بازیهای دیگه مثل metal gear,igi,max payne,splinter cell,crysis,cod,...
جدیدن هم به بازیهای آنلاین استراتژیک علاقه پیدا کردم

در مورد لیست شما چرا از devil may cry خوشتون نمیاد
انصافن بازی کردن NFS GTA CRASH TEKKEN PES چقدر از مغزتون کار میکشه؟ البته GTA باز یه کم خوبه ولی اون طور احمقانه ای که دخترا بازی می کنن حال آدمو به هم میزنه!
مردم اینقد تایپ کردم
168.gif

پی نوشت: بچه ها ما فقط داریم کل کل می کنیما به دل نگیرین خب به هر حال کاریش نمیشه کرد خدا در خلقت خودش حتمن حکمتی داشته دیگه حداقل فایده ی این تاپیک اینه که دخترایی که اینجا رو می بینن لااقل اسم چن تا بازی خوب رو یاد می گیرن می رن از حرصشون هم که شده سعی شون رو میکنن

roj!n

Guest
لایک‌ها
2
مگه دخترا چی جوری gta بازی میکنن؟!
در ضمن من هم ادعا ندارم کرش از مغزم کار میکشه!ولی خوب خدایی موقع تکن بازی کردن خیلی حرص میخورم...
ولی اصولا بازی ها برا کار کشیدن از مغز طراحی نشدن،درسته رد بعضی مراحل گاهی خیلی سخته-ولی بازی یه تفریحه،کلاس فیزیک که نیست!
اون dmc هم نسخه 1و2 شو البته ندارم،ولی 3 شو امتحان کردم،با آهنگایی که به عنوان موزیک متن پخش میکنه آدم سردرد میگیره،ولی داستانشو همیشه دوست داشتم،اسمش هم قشنگه.
سری ff هم داستان هاشو تا جایی که عقلم قد بده دنبال میکنم ولی بازی محبوبم نیست...مثلا همین فیلم نجات کودکان رو ده بار دیدم هیچی نفهمیدم!شاید هم مال این بود که بازیشو نکردم...نه؟

پ.ن:من که خدایی حرف بدی نزدم!اون سوالی هم که بالا کردم منظورم از "لطف کنید مثال بزنین" مسخره کردن نبود ها،خواستم خیلی مودبانه گفته باشم!

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی خوب زیاد داریم که من اصلن یادم نیس که چن صد تا یا چند هزار تا بازی انجام دادم بازیهای کومودور سگا میکرو و... رو که جدا کنیم می رسیم به بازیهای play station , pc یادمه که اولین بازی که من رو کشوند سمت ps سری بازی های resident evil بودن که بعدها روی pc هم بازی کردم البته این resident evil 4 رو هنوز بازی نکردم و بازیهای سری FF رو هم بازی کردم بعد رفتم سراغ بازیهای استراتژی که یه بازی بود روی ps به نام همین استراتژی( با نام واقعی command & coquer) که واقعن حال میداد هنوز مزش زیر زبونم مونده بعدن روی pc هر چی استراتژی اومد کامل یا ناقص بازی کردم(مثلن الان یه سری کامل از بازیهای استراتژی شرکت مایکروسافت رو دارم) در مورد بازیهای ترسناک که هر چی دستم رسیده بازی کردم silent hill,fear,doom,resident evil,... بازیهای دیگه مثل metal gear,igi,max payne,splinter cell,crysis,cod,...
جدیدن هم به بازیهای آنلاین استراتژیک علاقه پیدا کردم
خب من الان از بازی هایی که شما گفتین خوشم میاد و همه رو بازی کردم ... یعنی من الان پسرم!نه هیچ ربطی نداره....به نظر من سلیقه حرف اول رو میزنه نه اینکه مخش نمی کشه و اینجور چیزا!!:wacko:
واقعا بگو دخترا چه جوری جی تی ای بازی می کنن که آدم حالش به هم می خوره؟!!
من بازی مسخره تر از جی تی ای ندیدم...من خودم فقط وقتی حوصلم سر میرفت و چیزی نداشتم می رفتم سراغش...بازیش حال نمی ده فقط آدم کشتنش حال میده:eek:

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اون جور رمانتیکی که بازی میکنن
springsmile.gif

فقط آدم کشتنش حال میده
ایول اینطوری بازی میکنن
warriorsmiley.gif
در ضمن شما مطمئنی دختری یا ازون دخترایی که دوی داری پسر باشن؟
4fvfcja.gif
در ضمن شما اگه
sarcastic_hand.gif
واقعن همون طوری باشین که میگین دومین دختر راستگو هستین که من میبینم و جزو همون 1% دخترا
Just_Cuz_06.gif
هستین که قبلن گفتم
wha%5B1%5D.gif

پ.ن: اون پی نوشت بالایی برا این بود که جو دوستانه اینجا حفظ بشه و همچنان دوستانه با هم کل کل کنیم
rose.gif

roj!n

Guest
لایک‌ها
2
اصولا کار دخترها-یا دست کم اطرافیان من-افراط تفریطه...یا زیادی رمانتیکن یا زیادی خشن...که این زیادی خشن بودنش اغلب اوقات فیلم بازی کردنه و خون واقعی ببینن غش میکنن!:rolleyes:
آدم کشتن حالش تو اون تبر گنده ها رو یه چرخ بدی هفت هشت تا کله میپره!(البته منظورم این نبود که خودم از این صحنه خوشم میاد;))
ولی همونطور که گفتم برا خود آدم و شخص جنسیت خیلی فرق نداره...ممکنه شما پسر باشی عشقت آشپزی باشه ممکنه دختر باشی عشق بزن بزن و... .اما برا اطرافیان آدم فرق داره،پدر مادر ها سخت قبول میکنن پسرشون دوست داره رستوران بزنه یا دخترشون عاشق تعمیر کردن ماشینه!:D
من از دیدن صحنه های وحشتناک و کشت و کشتار و...لذت نمیبرم-روانی که نیستم!-اما حالم هم بد نمیشه... .
این چیزا به شخصیت بیشتر بستگی داره....و صد البته به اطرافیان.:)

پ.ن:کل کل به کنار،شما با پست دومتون رسما منو دروغگو خوندین!:D
شما اگه واقعن همون طوری باشین که میگین دومین دختر راستگو هستین که من میبینم
بنده کشکم؟!!

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پ.ن:کل کل به کنار،شما با پست دومتون رسما منو دروغگو خوندین!:D
کل کل همین چیزارو هم داره مهم اینه که کسی جدی نگیره
girl_crazy.gif

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره من مطمئینم که دخترم و اصلا هم دوست ندارم پسر بشم کارهای اونا رو هم دنبال نمی کنم(یا تقلید نمی کنم)
آدم کشتن حالش تو اون تبر گنده ها رو یه چرخ بدی هفت هشت تا کله میپره!
نه من از اون بازوکاش خوشم میاد!!حال میده یادش بخیر ما همیشه رقابت داشتیم کی بیشترین پلیس رو دنبال خودش می کشه همیشه هم من اول میشدم همه FBI می ریختن سرم
سه تایی بازی می کردیم 2 دختر 1 پسر...من و دختره هی میرفتیم آدم میکشتیم تا پلیس هارو بکشونیم اون پسره هی می گفت نه آدم نکشیم پلیس هم نیاریم همینجوری بریم!! اونوقت تو به ما میگی...
پ.ن:کل کل هان؟!
14k8gag.gif

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصولا کار دخترها-یا دست کم اطرافیان من-افراط تفریطه...یا زیادی رمانتیکن یا زیادی خشن...که این زیادی خشن بودنش اغلب اوقات فیلم بازی کردنه و خون واقعی ببینن غش میکنن!:rolleyes:
بله من موافقم ولی همشون اینجوری نیستن
آدم کشتن واقعی خب فکر نکنم حال بده!مطمئینا کسی این کارو دوست نداره(اگر داشته باشه روانیه:wacko:)ولی اون فقط یه بازیه برا همین حال میده و صحنه هاش چاخانه:happy:
یه چیز دیگه خون که ترس نداره بخوان غش کنن!

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تازه من جی تی ای رو خیلی دوست ندارم ولی saints row یه چیز دیگس خیلی باحاله با اون گرافیکشم اینقدر حال میده:happy:

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
off topic بود پاکش کردم
در ضمن ایچیگو منم با حرفت در مورد شخصیت موافقم شما جزو اون 1% دخترا
Just_Cuz_06.gif
هستین که اون شخصیت رو دارن
mafia.gif

کلن این pt هم وخت آدمو میگیره ها من که دیگه حال ندارم اینطوری وقتمو تلف کنم میرم هد بزنم!
rockf.gif
(این اسمایلی رو خوشم اومد ازش از یه جایی کش رفتم
biggrin.gif
)

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
واسه چی این همه بحث میکنید بابا!!!!دخترا یه طرف ایستادن ....پسرا یه طرف دیگه ....... خجالت بکشید بسه!
دخترا زود باشین برین دونبال کارتون
make-up.gif
lipstick.gif

پسرا شما هم یالا برید
computer2.gif

منم میرم واسه دوست دخترم نامه بنویسم
write%20a%20letter.gif

1731

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من ادامه بحث رو توی یک تاپیک دیگر انجام بدید بهتره چون برای بار صدم میگم(دوم:D)تاپیک مربوط به یازی های مورد علاقه دخترهاست پس جنجالیش نکنید و اگه راست می گین کلکل رو بگذارید واسه دوست دختر هاتون(مخاطبم افراد بی حیا بود) حالا هم موضوع رو جمع کنید:wacko:

بالا