یکی از روش های من برا اینکه دختری رو مجبور کنم علی رغم میلش بره بازی کنه همینه که بگم "تو دختري، نمي توني"من فکر کردم اينجا خانم ها بايد بيان بگن از چه بازيي خوششون اومده و بازي مي کنند ولي ديدم انگار تاپيک قبلا به وسيله ي آقايان قرق شده!!
خب پس من به عنوان کسي که تايتل تاپيک در موردش صدق مي کنه يه ليست از بازي هاي محبوبم که بيشتر از يک سال رو سيستمم نصب بوده و انجامشون دادم رو ميگذارم، نتيجه گيريش با خودتون:
Microsoft Flight Simulator (esp. 2004 edition)
شبيه ساز پرواز رو سال هاست که دارم، وقتي گفتند تو دختري، نمي توني خلبان بشي، اينجوري خودمو ارضا کردم.
Age of Empires (all series)
(البته از AOE III خيلي خوشم نيومد، AOE II + its relative extension pack محبوب ترينم بود ^_^)
Age of Mythology
Fate of the Dragon
The Settlers
Emperor: Rise of the Middle Kingdom
Zeus: Master of Olympus
The Knights and Merchants
Need For Speed
البته اينم فقط NFS III - Hot Pursuit و NFS4 - High Stakes رو بازي کردم چون بعدش که مي رفتم تو خيابون احساس مي کردم هنوز تو محيط بازي هستم و اين خطرناک بود!!!
The Sims
همه ي اين سري رو دارم ولي Sims2 رو بازي نکردم.
Neverhood
اينو از بس بامزه بود يه روزه تموم کردم ^.^
Zoo Tycoon
يه مدت بازي کردم، ديدم از باغ وحش و حيوانات تو قفس خوشم نمياد، پاکش کردم!!
خب فکر کنم نتيجه گيريش ميشه اينکه سبک محبوب اينجانب، استراتژي است.
منم بعضی از دخترا رو دیدم که GTA بازی میکنن
واقعن زحمت می کشن GTA بازی می کنن آخه خیلی بازیه فکری و تحلیلی و سختیه به خاطر همیناره این اولش برای خودمم عجیب بود ... ولی با یک دختری دوست شدم دانشجو هست GTA رو هم تموم کرده![]()
یه نمونه از این بازیهای تحلیلی سخت که انجام دادید رو میشه لطف کنید مثال بزنید؟... آخه خیلی بازیه فکری و تحلیلی و سختیه به خاطر همین
خب من الان از بازی هایی که شما گفتین خوشم میاد و همه رو بازی کردم ... یعنی من الان پسرم!نه هیچ ربطی نداره....به نظر من سلیقه حرف اول رو میزنه نه اینکه مخش نمی کشه و اینجور چیزا!!:wacko:بازی خوب زیاد داریم که من اصلن یادم نیس که چن صد تا یا چند هزار تا بازی انجام دادم بازیهای کومودور سگا میکرو و... رو که جدا کنیم می رسیم به بازیهای play station , pc یادمه که اولین بازی که من رو کشوند سمت ps سری بازی های resident evil بودن که بعدها روی pc هم بازی کردم البته این resident evil 4 رو هنوز بازی نکردم و بازیهای سری FF رو هم بازی کردم بعد رفتم سراغ بازیهای استراتژی که یه بازی بود روی ps به نام همین استراتژی( با نام واقعی command & coquer) که واقعن حال میداد هنوز مزش زیر زبونم مونده بعدن روی pc هر چی استراتژی اومد کامل یا ناقص بازی کردم(مثلن الان یه سری کامل از بازیهای استراتژی شرکت مایکروسافت رو دارم) در مورد بازیهای ترسناک که هر چی دستم رسیده بازی کردم silent hill,fear,doom,resident evil,... بازیهای دیگه مثل metal gear,igi,max payne,splinter cell,crysis,cod,...
جدیدن هم به بازیهای آنلاین استراتژیک علاقه پیدا کردم
واقعا بگو دخترا چه جوری جی تی ای بازی می کنن که آدم حالش به هم می خوره؟!!مگه دخترا چی جوری gta بازی میکنن؟!
اون جور رمانتیکی که بازی میکننمگه دخترا چی جوری gta بازی میکنن؟!
ایول اینطوری بازی میکننفقط آدم کشتنش حال میده
بنده کشکم؟!!شما اگه واقعن همون طوری باشین که میگین دومین دختر راستگو هستین که من میبینم
کل کل همین چیزارو هم داره مهم اینه که کسی جدی نگیرهپ.ن:کل کل به کنار،شما با پست دومتون رسما منو دروغگو خوندین!![]()
نه من از اون بازوکاش خوشم میاد!!حال میده یادش بخیر ما همیشه رقابت داشتیم کی بیشترین پلیس رو دنبال خودش می کشه همیشه هم من اول میشدم همه FBI می ریختن سرمآدم کشتن حالش تو اون تبر گنده ها رو یه چرخ بدی هفت هشت تا کله میپره!
بله من موافقم ولی همشون اینجوری نیستناصولا کار دخترها-یا دست کم اطرافیان من-افراط تفریطه...یا زیادی رمانتیکن یا زیادی خشن...که این زیادی خشن بودنش اغلب اوقات فیلم بازی کردنه و خون واقعی ببینن غش میکنن!![]()