• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دخترها چه نوع بازي کامپيوتري را دوست دارند؟

Gilbert Blythe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دختر خواهر من کلاس اول دبستانه خوره جنرالز و Age of Empires و هر چی که استراتژیک باشه هست.
قبلا یه بازی بود به اسم Babis خیلی دوست داشت (یکی دو سال پیش). کلا خوره بازیه!

Gilbert Blythe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باسلام خدمت تمام دوستان صاحب نظر
من وقتی یه سری از این پستها رو می خونم یاد دوران مهدکودک می افتم:
اون موقعها پسرها می گفتن: پسرها شیرند مثل شمشیرند. دخترها موشند مثل خرگوشند یا مثلا دخترها می گفتند پسرها پنیرند دست بزنی می میرند و از این حرفها..............:happy: بعضی از این پستها حکم همین حرفها رو دارند!!

متاسفانه به نظر میاد که درست میگید!
یکی هم من اضافه کنم!
(پسرا/دخترا) لاله به لاله (دخترا/پسرا) سطل زباله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا چه خبره ؟ چقدر با هم کل کل ميکنين ؟! ما مردا انگار نميتونيم در مقابل "نظر دادن" مقاومت کنيم ( خب حالا جوشی نشين
str.gif
قبول : "ما پسرا" )... عوض اينکه اين topic رو پر از post هايی بکنيم که توش پسرا ميان ميگن "دخترا game دوست ندارن، من ميدونم" بهتره بريم از چهار تا دختر دعوت کنيم بيان اينجا بازی های مورد علاقشونو معرفی کنن و دليل علاقشونو توضيح بدن، يا مثلا ازشون بپرسيم که چرا يا تحت چه شرايطی حوس ميکنن بازی های پسرونه يا خشن يا ترسناک رو بازی کنن...
بهتون بر نخوره ها ( من اصلا اهل اين جور "کانال دو" بازی ها نيستم که بخوام کسی رو برنجونم ) منظورم اينه که بهتره کاری کنيم که اين topic به يه دردی بخوره، مثلا دخترا از پرشيانای کبير ياد بگيرن بيان اينجا نظر بدن ( اين topic بيشتر مال دختراست تا ما پسرا، ما به اندازه کافی بازی دلچسب داريم که غممون نباشه
cowb.gif
) يا پسرا اگه از دختری نظرشو پرسيدن بيان اينجا تعريف کنن...
راستی يادتون باشه به اين topic رای بدين ( بالای صفحه ) که بين اينهمه topic که اکثرا بدرد نخور يا خيلی محدود هستن گم نشه
repa.gif
... باريکلا بچه های خوب ( ايول ! چه خوب ادای آدم بزرگا رو در ميارم
301.gif
از اين به بعد بايد "بابا بزرگ" صدام کنين )

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
خوب منم یه کلام حرف بزنم
23.gif

شما باید هدفشون(آقا پسرا و دختر خانوما) رو از بازی کردن در کنار پی سی مشخص کنید
ما پسرا هدفمون با دخترا خیلی فرق میکنه مثلا دلیل اینکه دخترا از بعضی بازی ها خششون نمیاد اینه که نه قدرت بازی کردن رو دارن نه دل و جرأت (البته بعضی از بازی ها)
245.gif
اصلا دخترا رو نباید بازی خور حساب کرد
244.gif

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من تا حالا توی این تاپیک پست نداده بودم ولی دیدم بیشتر با حرف BENBANDU در صفحه ی 3 موافقم .

viper_bloodsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره منم دختر Sims باز زیاد دیدم

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
بازیهایی مثل کراش یا سونیک و اینجور سبکها فکر کنم بیشتر با سلیقشون جور باشه

1731

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما من کانتر خیلی دوست دارم :rolleyes:بازیم هم متوسطه در ضمن از کرش و سونیک هم بدم میاد :wacko:sms هم a همچین نه خیلی در ضمن فکر می کنم crash رو بیشتر پسرا می طلبن تا دخترا (بعینه دیدم)
من ردلرت رو وقتی کو چیکتر بودم بازی می کردم اون هم جنگی بود.
نتیجه اخلاقی::blink:
پسر ها درباره دخترها حرف نزنن:cool:
وبالعکس:D

1731

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاملا تایید میشه. درصد هم به نظر من درسته.
من تا حالا هر وقت راجع به یک دختر فکر کردم که "این یکی با بقیه فرق می کنه و مخش کار می کنه و آدمتر و عاقل تره و دیوونه و حساس نیست و ..." بعد از چند روز دختره بهم ثابت کرده که همش فیلم بوده. چون که میدونن ما از کدوم صفت هاشون بدمون میاد جلومون خودداری میکنن، ولی یه کم که استرس وارد میشه گندش میزنه بالا.
در مورد درس هم بگم که برام قابل حدس زدنه که توی یه چیزی مثل برنامه نویسی حتماحتما باید یکی از دوست پسراشون بهشون کمک کنه و الا قدرت استدلال در مغز زن خیلی پایین تر از مرده و چیزی مثل برنامه نویسی از عهدشون ساخته نیست(البته می گویند که حافظه زنها از مردها بهتره).
توی رشته خود ما هم همین طوره توی درسهای حفظی دخترها از ما بهترند و نمره هاشون جالبتره ولی توی درسی مثل نورولوژی (مغز و اعصاب) که کاملا فکری و استدلالی است مثل چی گیر می کنند و اصلا نمی فهمند قضیه چیه!
55.gif
58.gif

یه چیز دیگه هم بگم توی درس روانپزشکی به ما می گفتند IQ زن و مرد تفاوت محسوسی نداره (حرف تا حدی سیاسی!)، ولی توی مغز و اعصاب، آناتومی مغز رو که درس می دادند می گفتند مغز زنها به طور متوسط 150 گرم سبکتر از مردها است و این خیلی معنی داره.
39.gif
39.gif

من به عنوان مجری حقوق زنان دختری رو می شناسم که ++c رو در عرض چند ماه بدون کلاس و تنها یاد گرفت جالبه بدونید 16 سالش بود درسش هم اینطوری نبود یعنی خرخون و این حرف ها نبود البته از این افراد کم نیست اما زیاد هم نیست من در روزنامه راجع به اختلاف جرم مغز زن و مرد خوندم این مورد سراسر حسن برای مرد نیست زن بانیمه ای از مغزش فعالیت میکنه و مرد با هر دو قسمت آن در مسائل تحلیلی زن عقب تر از مرده اما مسائل دیگر مثل حفظ و حتی دریافت چند پیام پیاپی و متوالی به طور کلی گیر می کنه متنش خیلیه حال ندارم تایپ کنم فقط تو اظهار نظرا یه طرفه قاضی نشید هم مردها باهم جنساشون فرق دارند هم زنها خوب و بد دارن(پس اصطلاحهای ....سروته یه کرباسن و ... رو بی خیال شین صلح)
در ضمن بحث تاپیک رو عوض نکنید یادآوری میکنم :دختر ها چه نوع بازی هایی دوست دارند

roj!n

Guest
لایک‌ها
2
طبق چیزایی که من دیدم دخترها اول میتازن طرف بازی های خشن تا ثابت کنن فرقی از این لحاظ بین دختر و پسر نیست،اما بعد یه مدت جا میزنن و برمیگردن سر سیمز و کارآگاه باربی!
البته من به عنوان یه دختر هم رزیدنت اویل دوست دارم،هم فوتبال هم سیمز!

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من این فکر غلطه که دخترا برای پز دادن و خودشونو نشون دادن و اینجور کارا بازی می کنن بسته به شخصیت آدم هر کی هر بازی که دوست داره بازی می کنه
من خودم تو بازی های کامپیوتر استراتژیک از
red alert و command & conquer 3 و war craft
فقط خوشم می آد world of warcraft رو هم دوست دارم از بازی های ترسناک هم از fear خوشم اومد مخصوصا اون دختره! stalker رو هم تازه شروع کردم قشنگه غول هاشم خوشگلن! نمی دونم چرا ولی از سیمز حالم به هم می خوره
بیشتر کنسول بازی می کنم مخصوصا ایکس باکس 360
بهترین بازی های ایکس باکسی که کردم:
lost planet که عشق منه
gears of war خیلی حال میده با اون گرافیکش که منو کشت
rainbow six vegas بد نبود ولی چند نفریش خداییش حال میده
prey داستانش جالب بود

1731

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس اگه واقعا طرف حساب من تو این تاپیک دختران کسی کانتر آنلاین بازی نمی کنه میخوام بدونم با چه اسمی میاد تا هوای هم رو داشته باشیم من تازگی ها با اسم samane بازی می کنم از چیت هم بدم می آد گفته باشم ممنون میشم که جوابم رو بدید.

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
اما من کانتر خیلی دوست دارم :rolleyes:بازیم هم متوسطه
نتيجه اخلاقی :blink:
پسر ها درباره دخترها حرف نزنن:cool:
وبالعکس:D

من که خودم تا حالا هيچ دختری رو نديدم که زياد از بازی های جديد خوشش بياد، همون يکی دو تا دختر "gamer" ی هم که ميشناسم فقط بازی های casual رو دوست دارن ( يعنی بازی هايی که بشه يه 10 ديقه بازی کرد و رفت سراغ يه کار ديگه ) مثل Bomber Man و Load Runner ( بازی های Nintendo NES ) يا Minesweeper و Spider ... اصلا درکشون نميکنم :blink:
اينم در راستای حرف نزدن درباره ديگران بگم
biggrin.gif
... والا از من بپرسی Counter-Strike بازی کردن off-line ش بيشتر مزه داره تا on-line يا تو کلوپ

1731

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که خودم تا حالا هيچ دختری رو نديدم که زياد از بازی های جديد خوشش بياد، همون يکی دو تا دختر "gamer" ی هم که ميشناسم فقط بازی های casual رو دوست دارن ( يعنی بازی هايی که بشه يه 10 ديقه بازی کرد و رفت سراغ يه کار ديگه ) مثل Bomber Man و Load Runner ( بازی های Nintendo NES ) يا Minesweeper و Spider ... اصلا درکشون نميکنم :blink:
اينم در راستای حرف نزدن درباره ديگران بگم
biggrin.gif
... والا از من بپرسی Counter-Strike بازی کردن off-line ش بيشتر مزه داره تا on-line يا تو کلوپ

اختیار دارید آنلاین یک چیز دیگه است off_line تو گیم نت هم با بات خیلی فرق داره خوب من که تا حالا گیم نت نرفتم بازی , می دونید که با چادر نمیشه رفت تو دل شیر .
منم آنلاین روزی1 تا 2 ساعت رو بازی می کنم ؛10 دقیقه خیلی کمه اونم واسه کانتر.

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من خاله ام و خواهرم هر دو تاشون Sims رو بازي مي كردن و تمام نسخه ي اون رو بازي كردن و همين جور Sims2 رو و همچنين بعد از اون ديگه نديدم بازي ديگه اي كنن به جز بازي هاي كوچيك دسكتاپي

1731

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خاله ام و خواهرم هر دو تاشون Sims رو بازي مي كردن و تمام نسخه ي اون رو بازي كردن و همين جور Sims2 رو و همچنين بعد از اون ديگه نديدم بازي ديگه اي كنن به جز بازي هاي كوچيك دسكتاپي

پس نتیجه می گیریم همه آدما(از جمله دخترها) مثل هم نیستند یا
من استثنام!!!!

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کاملا تایید میشه. درصد هم به نظر من درسته.
من تا حالا هر وقت راجع به یک دختر فکر کردم که "این یکی با بقیه فرق می کنه و مخش کار می کنه و آدمتر و عاقل تره و دیوونه و حساس نیست و ..." بعد از چند روز دختره بهم ثابت کرده که همش فیلم بوده. چون که میدونن ما از کدوم صفت هاشون بدمون میاد جلومون خودداری میکنن، ولی یه کم که استرس وارد میشه گندش میزنه بالا.
در مورد درس هم بگم که برام قابل حدس زدنه که توی یه چیزی مثل برنامه نویسی حتماحتما باید یکی از دوست پسراشون بهشون کمک کنه و الا قدرت استدلال در مغز زن خیلی پایین تر از مرده و چیزی مثل برنامه نویسی از عهدشون ساخته نیست(البته می گویند که حافظه زنها از مردها بهتره).
توی رشته خود ما هم همین طوره توی درسهای حفظی دخترها از ما بهترند و نمره هاشون جالبتره ولی توی درسی مثل نورولوژی (مغز و اعصاب) که کاملا فکری و استدلالی است مثل چی گیر می کنند و اصلا نمی فهمند قضیه چیه!
55.gif
58.gif

یه چیز دیگه هم بگم توی درس روانپزشکی به ما می گفتند IQ زن و مرد تفاوت محسوسی نداره (حرف تا حدی سیاسی!)، ولی توی مغز و اعصاب، آناتومی مغز رو که درس می دادند می گفتند مغز زنها به طور متوسط 150 گرم سبکتر از مردها است و این خیلی معنی داره.
39.gif
39.gif
100% تائید میشه استاد ما هم گفت که چین های مغز زن ها کمتر از مرد هاست حرف تو رو از نظر علمی قبول دارم
47b20s0.gif

یه نکته جالب اینکه 5% دخترا گیم بازن و از این 5% هم 90% بازی های احمقانه ای مثل sims , minessweeper رو بازی می کنن
یه نکته خیلی جالب تر اینکه من الان شرط می بندم که 99% دخترا اگه این جمله بالایی منو ببینن نمیتونن مقدار اون درصدایی که گفتم رو بفهمن مغزشون هنگ می کنه
4fvfcja.gif

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من به عنوان مجری حقوق زنان دختری رو می شناسم که ++c رو در عرض چند ماه بدون کلاس و تنها یاد گرفت جالبه بدونید 16 سالش بود درسش هم اینطوری نبود یعنی خرخون و این حرف ها نبود البته از این افراد کم نیست اما زیاد هم نیست من در روزنامه راجع به اختلاف جرم مغز زن و مرد خوندم این مورد سراسر حسن برای مرد نیست زن بانیمه ای از مغزش فعالیت میکنه و مرد با هر دو قسمت آن در مسائل تحلیلی زن عقب تر از مرده اما مسائل دیگر مثل حفظ و حتی دریافت چند پیام پیاپی و متوالی به طور کلی گیر می کنه متنش خیلیه حال ندارم تایپ کنم فقط تو اظهار نظرا یه طرفه قاضی نشید هم مردها باهم جنساشون فرق دارند هم زنها خوب و بد دارن(پس اصطلاحهای ....سروته یه کرباسن و ... رو بی خیال شین صلح)
در ضمن بحث تاپیک رو عوض نکنید یادآوری میکنم :دختر ها چه نوع بازی هایی دوست دارند
خیله خب این یه دختر چیز فهم
دیگه نداریم؟!
4fvfcja.gif

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
یه نکته جالب اینکه 5% دخترا گیم بازن و از این 5% هم 90% بازی های احمقانه ای مثل sims , minessweeper رو بازی می کنن
ولی همین بازیهای به قول شما احمقانه حتی بین پسرها هم طرفدارای پر و پا قرص کم نداره ها!!

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ولی همین بازیهای به قول شما احمقانه حتی بین پسرها هم طرفدارای پر و پا قرص کم نداره ها!!
داره ولی کم داره همون درصدایی که در مورد دخترا گفتم در مورد پسرا هم صادقه منتها برعکسش
4fvfcja.gif

بالا