کاملا تایید میشه. درصد هم به نظر من درسته.
من تا حالا هر وقت راجع به یک دختر فکر کردم که "این یکی با بقیه فرق می کنه و مخش کار می کنه و آدمتر و عاقل تره و دیوونه و حساس نیست و ..." بعد از چند روز دختره بهم ثابت کرده که همش فیلم بوده. چون که میدونن ما از کدوم صفت هاشون بدمون میاد جلومون خودداری میکنن، ولی یه کم که استرس وارد میشه گندش میزنه بالا.
در مورد درس هم بگم که برام قابل حدس زدنه که توی یه چیزی مثل برنامه نویسی حتماحتما باید یکی از دوست پسراشون بهشون کمک کنه و الا قدرت استدلال در مغز زن خیلی پایین تر از مرده و چیزی مثل برنامه نویسی از عهدشون ساخته نیست(البته می گویند که حافظه زنها از مردها بهتره).
توی رشته خود ما هم همین طوره توی درسهای حفظی دخترها از ما بهترند و نمره هاشون جالبتره ولی توی درسی مثل نورولوژی (مغز و اعصاب) که کاملا فکری و استدلالی است مثل چی گیر می کنند و اصلا نمی فهمند قضیه چیه!
یه چیز دیگه هم بگم توی درس روانپزشکی به ما می گفتند IQ زن و مرد تفاوت محسوسی نداره (حرف تا حدی سیاسی!)، ولی توی مغز و اعصاب، آناتومی مغز رو که درس می دادند می گفتند مغز زنها به طور متوسط 150 گرم سبکتر از مردها است و این خیلی معنی داره.