اقا من این جا چند وقته فقط استفاده کنندم و تا حالا هیچ کار + انجام ندادم
وقتی این اوضاع را دیدم تصمیم گرفتم تا وارد این بحث شم شاید بتونم کمکی برای دوستان برای رسیدن به هدف والاشون باشم
در مورد افزودن کپی رایت به فیلم:
راحت میشه فیلم divx یا xvid را با Ulead VideoStudio 10 ویرایش کرد و ا را با فرمت mpeg کیفیت dvd ذخیره کرد و سپس ان را دوباره با برنامه های مخصوص این کار به divx تبدیل کرد (بدون کاهش کیفیت و یا افزایش حجم) تنها مشکل این کار وقت گیر بودن ان ان است
من خودم تا کنون چندین بار این کار را انجام داده ام
- كسي كه سريال مي خواد بگيره بايد يك سريال با دوستي كه سريالي رو به اشتراك گذاشته مبادله كنه . و يا يك سريال به خزانه بده . در اين صورت شايد طرف فروشنده باشه ولي لااقل يه كار مفيد كرده و يه سريالي رو به سريال هايي كه مورد اشتراك قرار مي گيرند اضافه كرده .
2- خودش يك سريال به اشتراك بزاره و بين كاربران مشغول پخش شه .
3- در صورت نداشتن سريال بايد فعاليت مفيد داشته باشه كه اين خوب بيشتر زمان مي بره تا اعتماد سازي كنه
به نظر من این کار عملی نیست
چون خیلی ها دی وی دی رایتر ندارن و خیلی ها سریال درست و حسابی ندارن
به نظر من این کار فقط جلوی یوزر پاک را می گیره چون فروشنده ها هم دی وی دی رایتر دارن هم سریال
در مورد 3 هم بگم که مثلا یکی که علاقه مند به یک سریاله باید خیلی زحمت بکشه تا اعتماد سازی کنه پس از خیرش می گذره و سریال را از بازارچه تهیه می کنه
و این کار یعنی کمک ما به فروشندگان
نظر من
به نظر من ما نمی تونیم جلوی فروشندگان را بگریم ما هر چه قدر هم سخگیری کنیم بازم فروشندگان سریال را گیر می اورن فقط سخت گیری ما باعث میشه که خیلی از افرادی که تازه واردن با دیدن این سختی ها از خیرش بگذرن و برن از بازارچه بخرن
به نظر من یه راه حل اینه (البته جلوی فروشندگان را نمی گیره اما مشتریاشون را کم میکنه)
1. ما یه تاپیک توی بازارچه بزنیم مثلا با عنوان پخش رایگان سریال
بعد از مدیر بازارچه درخواست کنیم که اونو مهم کنه
بعد ما می تونیم توی اون قضیه اشتراک گذاری را توضیح بدیم و اینجوری حداقل راه سودجوی افراد توی بازارچه pt بسته میشه
2.و دیگه اینکه روی سریال ها به روشی که بالا گفتم کپی رایت می گذاریم به طبع کسی که یک سریال خریداری کنه و ببینه یک جا مجانی می دن دیگه از این به بعد به اینجا مراجعه می کنه و ما اینطوری فروش فروشندگان سودجو را کم می کنیم
3.وقتی ما می خواهیم یک سریال را شروع پخش کنیم از همان اول شروع نکنیم وقتی سریال اماده پخش شد مثلا یک هفته دست نگه داریم و یک تاپیک هم در بازارچه باز می کنیم مثلا با عنوان سریال x مجانی فقط به قیمت dvd خام باز می کنیم تا هر کی می خواهد اسم بده و همه را با هم پست می کنیم