• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ! چرا صورت مساله رو پاك كردين :wacko: نميشه يه جوري به فيلمها و سريالها كپي رايت زد ؟! سختيش همون بار اوله ! روي هر قسمت از فيلم ( يا انيمه يا سريال يا هر چيزي ) يه زيرنويس بزنين كه : اخطار !‌ اين فيلم به همت دوستان در فروم سايت پرشين تولز به دست اومده ! بيننده عزيز شما حق خريد و فروش اين اثر را نداريد !!! اگر به خاطر فيلم پول دادين كلاه سرتون رفته و از حق شما و ما سوء استفاده شده ... يه همچين چيزي مثلا

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام ! چرا صورت مساله رو پاك كردين :wacko: نميشه يه جوري به فيلمها و سريالها كپي رايت زد ؟! سختيش همون بار اوله ! روي هر قسمت از فيلم ( يا انيمه يا سريال يا هر چيزي ) يه زيرنويس بزنين كه : اخطار !‌ اين فيلم به همت دوستان در فروم سايت پرشين تولز به دست اومده ! بيننده عزيز شما حق خريد و فروش اين اثر را نداريد !!! اگر به خاطر فيلم پول دادين كلاه سرتون رفته و از حق شما و ما سوء استفاده شده ... يه همچين چيزي مثلا

فکر جالبیه من خوشم اومد!
حالا باید یکم روی اجرایی کردنش فکر کنیم!
مرسی ایده خوبی بود!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
پيشنهاد خوبيه ولي چندتا مشكل داره .

اول اينكه حتي اگر اينكار هم انجام بشه كسي كه فروشنده هست براش فروختن مهمه . مشتري وقتي از فروشنده سريال رو خريد ديگه كاري ازش برنمياد حتي بعد از فهميدن اينكه جاي ديگه سريال رو رايگان به اشتراك گذاشتند .

دوم اينكه براي نوشتن يك متن بر روي فيلم احتياج به تغيير فرمت هست . مثلا سريالي مثل جواهري در قصر كه فرمتش mkv هست تغيير فرمت احتمال زياد باعث پايين اومدن كيفيت فيلم ميشه

سوم اينكه اگر اين كار قرار باشه انجام بشه فقط در مورد سريال هايي كه در آينده قراره پخش بشه امكان پذيره . چون سريال هاي قبلي كه همه پخش شدند و به دست فروشنده ها هم رسيدند .

چهارم اينكه تهيه كنندگان در اين انجمن زياد هستند . هنوز خيلي ها سريال هاشون رو به خزانه ندادند . چون اينكار بايد توسط مسئول خزانه انجام و بعد به دست پخش كنندگان برسه . تا اونها سريال رو بين علاقه مندان پخش كنند .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام یکی از دوستان پیشنهاداتی برای بخش دادن به من که اون رو اینجا میذارم!

1. قانونمند کردن هر چه بیشتر توزیع فیلم ها در بخش مشارکت ---> شخصا فکر میکنم قضیه Trusted Members که در بخش انیمه ها انجام شد تا حد زیادی موفقیت آمیز بود .

2. این قوانین رو برای سریال های موجود اجرا کنیم و درباره ی سریال های جدید که قصد خریدشونو داریم یه راه چاره برای مشارکت افراد جدید که کارشون مشخص نیست بکنیم.

3.راه دیگه ای که به نظرم میرسه توزیع سریال ها بین دوستان جدید در چند مرحله هست. به این صورت که مثلا اگه سریال Friend ده تا DVD هست 3 تاشو برای این دوستان تازه وارد بفرستیم و بعد اگه در نظرات و بحث های مربوطه شرکت کردن مشخص میشه هدفشون چیه و . . . و میشه بقیشو بعدا براشون فرستاد.

در این مورد هم دوستان نظرشون را اعلام کنن لطفآ

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0

سلام به همه دوستان!:)

متاسفانه تا قبل از این نسبت به تاپیک پیشنهادات و انتقادات بی توجه بودم که با پیش اومدن مسائل اخیر در موررد سریال به سوی جنوب و همینطور زیرنویس سریال جواهری در قصر که اینجا دربارش مفصل بحث شد؛ متوجه اهمیت این بخش و اصلاحات لازم برای قوانین موجود شدم!

اول از همه این نکته رو یادآور میشم که ما وقتی عضویت یه جامعه ای رو می پذیریم در قبالش یک سری مسئولیت پیدا میکنیم که یکیش همین مشارکت در تصمیم گیری ها و طرح ایده ها و نظرات هست. --- > چیزی متاسفانه تا الان من ازش غافل بودم.

به هر حال نظرات خودم رو به جناب live for what اعلام کردم که ایشون هم لطف کردن و اینجا گذاشتن.:)

در مورد نظرات دیگر دوستان درباره ی سریال های موجود هم با نظر جناب Smiley که این پایین کوتش کردم کاملا موافقم :

البته این کار مشکلیه و یک نفر تنها نمیتونه از پسش بر بیاد ولی اگه دوستان همکاری کنن ---> به این صورت که کار گذاشتن این زیرنویش و هشدار و آدرس بخش مشارکت PT رو برای هر سریال چندین نفر مشارکتی انجام بدن که به یک نفر فشار نیاد . . . و در واقع با یه کار گروهی انجام پذیره و من شخصا برای همکاری در این زمینه اعلام آمادگی میکنم

دوستان توجه داشته باشن که با این کار 100 درصد جلوی سود جویی بعضی افراد گرفته نمیشه ولی درصدش به شدت کاهش پیدا میکنه . . . چرا؟ . . . به این دلیل که اگر فرضا ده نفر سریالی رو از فروشنده بخرن میتونن به 80 نفر دیگه اطلاع بدن تا اونهای دیگه از وجود اینجا آگاه بشن!

فکر کنم نمونه این کار در مورد سریال افسانه ی عقابهای مبارز انجام شده و جواب داده! در مورد افت کیفیت هم حتما راهی براش هست که متخصصین کامپیوتر میتونن راهنماییمون کنن!

درمورد سریال هایی که قصد خریدشونو داریم هم با نظر خواهر فریدا موافقم ---> نظر خواهر فریدا

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
سلام ! چرا صورت مساله رو پاك كردين نميشه يه جوري به فيلمها و سريالها كپي رايت زد ؟! سختيش همون بار اوله ! روي هر قسمت از فيلم ( يا انيمه يا سريال يا هر چيزي ) يه زيرنويس بزنين كه : اخطار !‌ اين فيلم به همت دوستان در فروم سايت پرشين تولز به دست اومده ! بيننده عزيز شما حق خريد و فروش اين اثر را نداريد !!! اگر به خاطر فيلم پول دادين كلاه سرتون رفته و از حق شما و ما سوء استفاده شده ... يه همچين چيزي مثلا

چه ایده بدی...فقط فیلم رو داغون میکنه...جلوی هیچی رو هم نمیگیره

roky

Registered User
لایک‌ها
10
منم موافقم و تقریبا مطمئنم جلوی این کار گرفته نمیشه .
به نظرم بهترین راه همین راهی هست که amaranth گفت باید کسانی که خواهان فیلم ها وسریال ها هستن درست شناخته بشن البته یه دفعه یکی از دوستان گفت میبینیم که برای یه سریال 100 نفر تک پستی که تا اون موقع اصلا تو پی تی نبودن پیدا میشن که بعد از گرفتن سریال دیگه این ورا پیداشون نمیشه ;)
به نظرم شاید تنها راه فقط نظارت بر کاربران باشه تا ازاین طریق بفهمیم که واقعا چه کسانی فقط به عشق فیلم وسریال خواهان اونا میشن نه برای کار کثیف سود جویی

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
در این مورد هم دوستان نظرشون را اعلام کنن لطفآ

به نظر من از اين پيشنهاد ها فقط همون Trusted Members به درد مي خوره . چون از لحاظ وقت و هزينه بسيار به صرفه تره هر چند به نظر من جلوي سوء استفاده رو نمي گيره ولي خب لا اقل تاخير مي اندازه .

در مورد سومين پيشنهاد كه اصلا كار درستي نيست . به غير از هزينه بر بودنش يه جور بدبيني بين كاربران ايجاد ميشه . يعني اينكه ما به همه بدبينيم مگر اينكه طرف خلافش رو ثابت كنه كه اين اصلا كار درستي نيست . بايد ملاك درست بودن كاربر باشه مگر اينكه خلافش ثابت بشه . اينجوري حسن اعتماد كار هم بيشتر ميشه .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نه اتفاقاً! ايده خوبی هست.:) تمام fan sub ها هم همين کار رو ميکنن. به قول برادر amaranth گروه اول گول فروشنده ها رو ميخورن ولی گروه های بعدی ديگه سرشون کلاه نميره.;) دليلی هم نداره همه قسمت ها رو فرمتشون رو تغيير بديم. تو وسط های قسمت اول سريال اين نوشته بياد کافيه.:rolleyes:

تازه ما خودمون ميتونيم با کيفيت خوب هر چيزی رو نگاه داريم ولی برای بقيه با يه درجه افت کيفيت بهشون بديم که البته دندون اسب پيشکش رو به قول برادر مهدی نبايد شمرد. :happy:

به نظر من اين پيشنهاد جای فکر داره. حتی قبل از اينکه اينجا مطرح شه ما تو تاپيک انيميشن فن ساب اينو مطرح کرديم که حتماً روی ترجمه هايی که ميکنيم و فايل هايی که بيرون ميديم اسم گروه رو بنويسيم.;)

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
بعد از درست كردن ليست Trusted Members خب من يه پيشنهاد براي كاربران تازه واردي كه شناخته شده نيستند و سريال مي خواهند دارم .

كاربر تازه وارد در صورت خواستن سريال سه راه داره :

1- كسي كه سريال مي خواد بگيره بايد يك سريال با دوستي كه سريالي رو به اشتراك گذاشته مبادله كنه . و يا يك سريال به خزانه بده . در اين صورت شايد طرف فروشنده باشه ولي لااقل يه كار مفيد كرده و يه سريالي رو به سريال هايي كه مورد اشتراك قرار مي گيرند اضافه كرده .

2- خودش يك سريال به اشتراك بزاره و بين كاربران مشغول پخش شه .

3- در صورت نداشتن سريال بايد فعاليت مفيد داشته باشه كه اين خوب بيشتر زمان مي بره تا اعتماد سازي كنه .

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
نه اتفاقاً! ايده خوبی هست. تمام fan sub ها هم همين کار رو ميکنن. به قول برادر گروه اول گول فروشنده ها رو ميخورن ولی گروه های بعدی ديگه سرشون کلاه نميره. دليلی هم نداره همه قسمت ها رو فرمتشون رو تغيير بديم. تو وسط های قسمت اول سريال اين نوشته بياد کافيه.

تازه ما خودمون ميتونيم با کيفيت خوب هر چيزی رو نگاه داريم ولی برای بقيه با يه درجه افت کيفيت بهشون بديم که البته دندون اسب پيشکش رو به قول برادر مهدی نبايد شمرد.

به نظر من اين پيشنهاد جای فکر داره. حتی قبل از اين اينکه اينجا مطرح شه ما تو تاپيک انيميشن فن ساب اينو مطرح کرديم که حتماً روی ترجمه هايی که ميکنيم و فايل هايی که بيرون ميديم اسم گروه رو بنويسيم.

ببينيد اينكار شدني هست ولي وقت زيادي رو بايد صرف اينكار كرد . در ضمن اينكار باعث شناخته شدن بيشتر اين قسمت فروم بين مردم ميشه . كه اينكار خودش باعث افزايش درخواست ها و اضافه شدن زحمت براي دوستان اشتراك گذار و همچنين اضافه شدن سوء استفاده كننده ها و هجوم آنها به اين بخش براي به دست آوردن سريال ميشه . اون موقع حالا تازه بايد بشينيم بحث كنيم كه با حجم بالاي درخواست ها چيكار كنيم .

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اول از همه دوستان كه لطف داشتن تشكر ميكنم .... و فكر نكنم كيفيت تغئيري بكنه ! بالاخره برنامه هاي شركت يوليد خيلي كلي هستند و اكثر فرمتهارو ساپورت ميكنند . توي اين برنامه ها ميشه مشخصات كلي ( مثل فريم ريت - فرمت صدا و ... ) رو كامل حفظ كرد و نهايتا كل فيلم بدون افت كيفيت كپي رايت زده ميشه
البته من صد در صد مطمئن نيستم ولي تاحالا كه ديويدي رو به avi تبديل كردم همينطور بوده . كيفيت صدا و تصوير دست نخورده .... حالا بايد از دوستاني كه توي مالتي مديا كار ميكنند بپرسيم ! درسته با اين كار صد در صد جلوي سودجوئي ها گرفته نميشه ولي خوب راه حلي هست كه تقريبا همه جاي دنيا ازش استفاده ميكنند !‌ حتما توي فيلمهاي DVD ripe ديدين كه زيرنويس ميكنند اين نسخه مطعلق به فلان كمپاني هست و فقط مخصوص اجاره كردنه .....

نظارت بر كاربران هم ايده خيلي خيلي خوبيه كه مشاركت جمعي ميخواد . بايد از كارهاي فعال كه مرتب به تاپيكهاي مختلف سرميزنند كمك گرفته بشه ( فكر كنم كسائي كه امكان مشاركت توي دانلود كردن و پخش كردن نداشته باشن خيلي خوشحال ميشن كمك كنن ) مثلا همون دوستمون كه توي بازارچه هم فعاليت ميكردند توي اكثر بحث ها مشاركت داشتند اگر كسي بود كه در مورد ايشون تحقيق ميكرد و صحت گفته هاشون تائيد ميشد شايد اين مشكلات پيش نميومد و خواهر ساحل هم با ناراحتي از پي تي نميرفتند

roky

Registered User
لایک‌ها
10
بعد از درست كردن ليست Trusted Members خب من يه پيشنهاد براي كاربران تازه واردي كه شناخته شده نيستند و سريال مي خواهند دارم .

كاربر تازه وارد در صورت خواستن سريال سه راه داره :

1- كسي كه سريال مي خواد بگيره بايد يك سريال با دوستي كه سريالي رو به اشتراك گذاشته مبادله كنه . و يا يك سريال به خزانه بده . در اين صورت شايد طرف فروشنده باشه ولي لااقل يه كار مفيد كرده و يه سريالي رو به سريال هايي كه مورد اشتراك قرار مي گيرند اضافه كرده .

3- در صورت نداشتن سريال بايد فعاليت مفيد داشته باشه كه اين خوب بيشتر زمان مي بره تا اعتماد سازي كنه .
من با این پیشنهاد موافقم کمی زمان بر هست اما قابل اطمینان تره و عملی تره :happy:
ببينيد اينكار شدني هست ولي وقت زيادي رو بايد صرف اينكار كرد . در ضمن اينكار باعث شناخته شدن بيشتر اين قسمت فروم بين مردم ميشه . كه اينكار خودش باعث افزايش درخواست ها و اضافه شدن زحمت براي دوستان اشتراك گذار و همچنين اضافه شدن سوء استفاده كننده ها و هجوم آنها به اين بخش براي به دست آوردن سريال ميشه . اون موقع حالا تازه بايد بشينيم بحث كنيم كه با حجم بالاي درخواست ها چيكار كنيم .
اوه واقعا راست میگه این کارباعث میشه خیل افرادی که سریال ها رو میخوان اینجا سرازیر بشه وانوقت بیا ودرستش کن نه پخش کننده ها تحمل میتونن بکنن ونه میتونیم اطمینان حاصل کنیم که کار بدتر از قبل نشه;)
نظارت بر كاربران هم ايده خيلي خيلي خوبيه كه مشاركت جمعي ميخواد . بايد از كارهاي فعال كه مرتب به تاپيكهاي مختلف سرميزنند كمك گرفته بشه ( فكر كنم كسائي كه امكان مشاركت توي دانلود كردن و پخش كردن نداشته باشن خيلي خوشحال ميشن كمك كنن ) مثلا همون دوستمون كه توي بازارچه هم فعاليت ميكردند توي اكثر بحث ها مشاركت داشتند اگر كسي بود كه در مورد ايشون تحقيق ميكرد و صحت گفته هاشون تائيد ميشد شايد اين مشكلات پيش نميومد و خواهر ساحل هم با ناراحتي از پي تي نميرفتند
دقیقا اسمیلی عزیز به همین دلیلی که شما گفتید من این مسئله رو مطرح کردم این نظارت باید انجام بشه

S@h3R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من این جا چند وقته فقط استفاده کنندم و تا حالا هیچ کار + انجام ندادم
وقتی این اوضاع را دیدم تصمیم گرفتم تا وارد این بحث شم شاید بتونم کمکی برای دوستان برای رسیدن به هدف والاشون باشم

در مورد افزودن کپی رایت به فیلم:
راحت میشه فیلم divx یا xvid را با Ulead VideoStudio 10 ویرایش کرد و ا را با فرمت mpeg کیفیت dvd ذخیره کرد و سپس ان را دوباره با برنامه های مخصوص این کار به divx تبدیل کرد (بدون کاهش کیفیت و یا افزایش حجم) تنها مشکل این کار وقت گیر بودن ان ان است
من خودم تا کنون چندین بار این کار را انجام داده ام

- كسي كه سريال مي خواد بگيره بايد يك سريال با دوستي كه سريالي رو به اشتراك گذاشته مبادله كنه . و يا يك سريال به خزانه بده . در اين صورت شايد طرف فروشنده باشه ولي لااقل يه كار مفيد كرده و يه سريالي رو به سريال هايي كه مورد اشتراك قرار مي گيرند اضافه كرده .

3- در صورت نداشتن سريال بايد فعاليت مفيد داشته باشه كه اين خوب بيشتر زمان مي بره تا اعتماد سازي كنه
به نظر من این کار عملی نیست
چون خیلی ها دی وی دی رایتر ندارن و خیلی ها سریال درست و حسابی ندارن
به نظر من این کار فقط جلوی یوزر پاک را می گیره چون فروشنده ها هم دی وی دی رایتر دارن هم سریال
در مورد 3 هم بگم که مثلا یکی که علاقه مند به یک سریاله باید خیلی زحمت بکشه تا اعتماد سازی کنه پس از خیرش می گذره و سریال را از بازارچه تهیه می کنه و این کار یعنی کمک ما به فروشندگان

نظر من
به نظر من ما نمی تونیم جلوی فروشندگان را بگریم ما هر چه قدر هم سخگیری کنیم بازم فروشندگان سریال را گیر می اورن فقط سخت گیری ما باعث میشه که خیلی از افرادی که تازه واردن با دیدن این سختی ها از خیرش بگذرن و برن از بازارچه بخرن
به نظر من یه راه حل اینه (البته جلوی فروشندگان را نمی گیره اما مشتریاشون را کم میکنه)
1. ما یه تاپیک توی بازارچه بزنیم مثلا با عنوان پخش رایگان سریال
بعد از مدیر بازارچه درخواست کنیم که اونو مهم کنه
بعد ما می تونیم توی اون قضیه اشتراک گذاری را توضیح بدیم و اینجوری حداقل راه سودجوی افراد توی بازارچه pt بسته میشه
2.و دیگه اینکه روی سریال ها به روشی که بالا گفتم کپی رایت می گذاریم به طبع کسی که یک سریال خریداری کنه و ببینه یک جا مجانی می دن دیگه از این به بعد به اینجا مراجعه می کنه و ما اینطوری فروش فروشندگان سودجو را کم می کنیم
3.وقتی ما می خواهیم یک سریال را شروع پخش کنیم از همان اول شروع نکنیم وقتی سریال اماده پخش شد مثلا یک هفته دست نگه داریم و یک تاپیک هم در بازارچه باز می کنیم مثلا با عنوان سریال x مجانی فقط به قیمت dvd خام باز می کنیم تا هر کی می خواهد اسم بده و همه را با هم پست می کنیم

roky

Registered User
لایک‌ها
10
به نظر من این کار عملی نیست
چون خیلی ها دی وی دی رایتر ندارن و خیلی ها سریال درست و حسابی ندارن
به نظر من این کار فقط جلوی یوزر پاک را می گیره چون فروشنده ها هم دی وی دی رایتر دارن هم سریال
در مورد 3 هم بگم که مثلا یکی که علاقه مند به یک سریاله باید خیلی زحمت بکشه تا اعتماد سازی کنه پس از خیرش می گذره و سریال را از بازارچه تهیه می کنه و این کار یعنی کمک ما به فروشندگان

نظر من
به نظر من ما نمی تونیم جلوی فروشندگان را بگریم ما هر چه قدر هم سخگیری کنیم بازم فروشندگان سریال را گیر می اورن فقط سخت گیری ما باعث میشه که خیلی از افرادی که تازه واردن با دیدن این سختی ها از خیرش بگذرن و برن از بازارچه بخرن
به نظر من یه راه حل اینه (البته جلوی فروشندگان را نمی گیره اما مشتریاشون را کم میکنه)
1. ما یه تاپیک توی بازارچه بزنیم مثلا با عنوان پخش رایگان سریال
بعد از مدیر بازارچه درخواست کنیم که اونو مهم کنه
بعد ما می تونیم توی اون قضیه اشتراک گذاری را توضیح بدیم و اینجوری حداقل راه سودجوی افراد توی بازارچه pt بسته میشه
2.و دیگه اینکه روی سریال ها به روشی که بالا گفتم کپی رایت می گذاریم به طبع کسی که یک سریال خریداری کنه و ببینه یک جا مجانی می دن دیگه از این به بعد به اینجا مراجعه می کنه و ما اینطوری فروش فروشندگان سودجو را کم می کنیم
3.وقتی ما می خواهیم یک سریال را شروع پخش کنیم از همان اول شروع نکنیم وقتی سریال اماده پخش شد مثلا یک هفته دست نگه داریم و یک تاپیک هم در بازارچه باز می کنیم مثلا با عنوان سریال x مجانی فقط به قیمت dvd خام باز می کنیم تا هر کی می خواهد اسم بده و همه را با هم پست می کنیم
حالا از کجا معلوم این فروش سریال ها فقط تو بازارچه پی تی باشه ؟
من به نوبه خودم سریال جواهری درقصر و به سوی جنوب و جاهایی دیدم که اصلا ربطی به بازارچه پی تی نداشت و تو فروم ها وسایت ها ووبلاگ های دیگه بود;)
درباره پست های مفید کاربران با شما مخالفم هرکسی چیزی رو که مدتهاست دنبالشه و دوست داره به دستش بیاره باید صبر کنه به قول خواهر فریدا اسب پیشکش و که دندون نمیشمارن :happy:
نهایتا خودش مختاره میتونه صبر نکنه و تحمل نداشته باشه بره وبا همون قیمت گزاف سریال وتهیه کنه اینطوری فقط پول حسابی ریخته تو جیبه فروشنده .
خریدار باید عاقل باشه (شوخی کردم)
تنها خواستم بگم مشگل ما بازارچه خودمون (پی تی ) نیست که بگیم با اطلاعیه اینور وانور و مهم کردن تاپیک بگیم اومدیم آگاهی بدیم که هوشیار باشید فلان جاهم هست میتونید مفت تهیه کنید این قصه سردراز دارد باید در خود بخش مشارکت سازماندهی موثر ومفیدی صورت بگیره اومدیم وطرفی که با 15000 هزارتومان سریال جواهر وتهیه کرده اصلا گذرش به پی تی نیافتاده چه برسه به بازارچه اش و از جای دیگه ای تهیه کرده .که اگه نگاش کنی میفهمی مال همین بخش جواهری در قصر پی تی بوده که از کجاها سردرنیاورده
نهایتا من با همون نظارت بر کاربران موافق ترم:happy:

rashidmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه فکرایی کردم مثلا میشه:
آدرس افراد را یه جا ذخیره کنید تا دریافت کننده ها شناسنامه دار بشن.
بعدهر کپی که به کسی داده میشه دارای واترمارک باشه. یعنی یه جایی از فیلم یه مشخصه مربوط به همون فرد اضافه کنیم که البته به راحتی دیده نمیشه.
بنابراین اگر نسخه ای در بازار دیده شد میشه تشخیص داد که مربوط به کی بوده و اونرا اعدام کرد (منظورم حذف از لیست بود)

(امیدوارم تکراری نباشه چون من همه نظرات را نتونستم بخونم)
این کار یه کم وقتگیر است ولی از ویرایش کامل سریال کمتر وقت میگیره.

اما مشکل فرهنگی ما با این کارا حل نمیشه، و اون کسی که نباید، هزار دوز و کلک سوار میکنه.
مخصوصا اگه به یه نفر بگی این CD ها را فلان کار کردیم بدتر تحریک میشه ضدش را پیاده کنه.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
پیشنهاد من تقسیم کردن سریال ها به دو بخشه !A, Bسریال های رده اول سریال هایی هستن که صاحبشون می خواد در اختیار عموم قرار نگیرن بسیار باارزشن و خوب باید بین تراتست ممبرا پخش بشه!;) مثل به سوی جنوب;)
سری دوم سریال هایی که هدف صاحبشون اینه همه جا پحخش بشن و حاضره خطر سوئاستفاده رو قبول کنه!در واقع گسترشش براش مهمتره!مثل جواهری در قصر!;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
پیشنهاد من تقسیم کردن سریال ها به دو بخشه !A, Bسریال های رده اول سریال هایی هستن که صاحبشون می خواد در اختیار عموم قرار نگیرن بسیار باارزشن و خوب باید بین تراتست ممبرا پخش بشه!;) مثل به سوی جنوب;)
سری دوم سریال هایی که هدف صاحبشون اینه همه جا پحخش بشن و حاضره خطر سوئاستفاده رو قبول کنه!در واقع گسترشش براش مهمتره!مثل جواهری در قصر!;)

كلآ پيشنهاد خوبيه البته صاحب اصلي سريال به سوي جنوب مخالفتي نداره با اشتراك گذاري سريال من باهاشون مجددآ بعد از وقايع اخير صحبت كردم
اما فرقي نميكنه صاحبش راضي هست يا نه!
مشكل ما اينه كه براي احترام به زحمت دوستان نبايد سريالهايي كه از اين طريق به دست مياد براي سود جويي عده اي مصرف بشه!
چند مورد تخلف ديگه هم كشف شده كه برخورد با متخلفين رو گذاشتيم براي بعد از چند تغيير در اين قسمت!

roky

Registered User
لایک‌ها
10
پیشنهاد خوبیه :happy:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259

پيشنهاد خوبيه . ضمن اينكه شما صحبت هاي من رو تكميل كرديد .

سه حالت در ضمينه مشاركت در اين بخش وجود داره :

1- دوستي سريالي رو به نحوي تهيه مي كنه و براي اينكه دست فروشنده اي چيزي نيافته فقط و فقط به افراد شناخته شده اي كه مدت هاي مديديست مي شناسه و به اونها از هر نظر اطمينان داره كه سريال رو يه وقت احيانا و به صورت ناخاسته دست فروشنده نمي دهند ميده . البته اين مورد هم نمي تونه كاملا از رسيدن سريال به دست فروشنده جلوگيري كنه . مگر اينكه پخش سريال بسيار بسيار محدود باشه . مثلا نهايت بين 2 تا 5 نفر

2- دوستي سريالي رو تهيه و در حالي كه راضي نيست اين سريال به دست فروشنده بيافته ولي به خاطر اينكه بتونه حداقل كساني رو كه فقط به دنبال ديدن سريال هستند اين خواسته اونها رو براورده كنه بزرگي مي كنه و سريال رو به مشاركت مي گذاره . خب تو اين حالت احتمال 99 درصد سريال به دست فروشنده ها هم مي رسه .

3- دوستي كه سريال رو تهيه مي كنه به كل راضي باشه از اينكه بين همه ي دوستان اعم از فروشنده و غير فروشنده سريال پخش بشه . البته هدف اين دوستان هم بيشتر همون مورد 2 هست ولي از اينكه سريال به دست فروشنده اي هم بيافته ناراحت نمي شوند . البته اين مورد بسيار كم هست .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا