• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايا با اعدام ساكوراي خون اشام موافقيد!؟

چه مجازاتي برا ساكورا مناسبه!؟

• Total voters
    23
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حميد دفاعيه ات بسيار بسيار جالب بود!
4_1_204.gif

ميگم برادر کاکاشی و برادر شيان اگه اين همه انرژی رو اون ور خرج ميکردين تا الان 10 تا spoil تو اون يکی تاپيک نوشته بودين ... :D;)
36_11_8.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
این تیکه رو خیلی حال کردم
auslach.gif

تو فرض کن تو سیزن یک ناروتو هر کاری میکرد ، ساکورا بهش میگفت آفرین
clip.gif
، اونوقت فرقی بین ناروتو و جیراییا نمیموند که ( هر دو آخر منحرف میشدند):wacko: خودشم ساکورا دیروز با من تماس گرفت گفت تو بهش گفتی به ناروتو رو نده و در صورت لزوم کتکشم بزنه ، بلکه ازش منصرف بشه و کمی هم به هیناتا فکر کنه ;)
تربیت با کتک نقض حقوق کودکه!

پس برای چی مثل گرگ ناروتو رو اغفال نمیکنه؟
اون گزاشته بو تو ابنمک!

به تکنولوژی ربطی نداره ، به Tallent ربط داره ، چون هر دو کشور نحوه استفاده از چاکرا رو بلدن ، خودتم دیدی که ساکورا فقط از آب و چاکرای خودش استفاده کرد :cool:
باور کن این چاکرا های کونوها مواد اولیشو از همین سندیا خریدن بعدش چاکارای درجه دو به سند صادر کردن!گارا هم یه چیزی تو ما یه های بن لادنه!;)

تو آخر های سیزن 1 خودش اعتراف میکنه که Useless هستش
باز این یکی اقلا اعتراف می کنه!بعدشم خوشگلتره!!!!!!
در مورد لزوم ضرورت وجود مدیک نینجاها هم باید بگم اگه لازم بودن سومین هاکیج که فرزانه ترین هاکیجم بود طرح تربیتشونو(مگه می شه البته یکی مثل ساکورا رو تربیت کرد!) تصویب می کرد!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
181.gif
چطوری شیان!؟

نظر سنجیهاته که منو کشته.
108.gif

دوستان حدس میزنید نظر سنجی بعدی شیان در چه مورده؟
230.gif

مرسی رفیق!:happy:
فعلا انیمیشنم ته کشیده اصلا دیگه مغزم به نظر سنجی نمی کشه!

4_1_204.gif

ميگم برادر کاکاشی و برادر شيان اگه اين همه انرژی رو اون ور خرج ميکردين تا الان 10 تا spoil تو اون يکی تاپيک نوشته بودين ... :D;)
36_11_8.gif
راستش دیدیم بلاخره ناراتوئه حیفه اسپویلش کنیم!(سیمور که دیده دیگه اسپولیش چه فایده ای داره!);)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
با عرض konbanwa خدمت همگی onee-sama ها و onii-sama های گرامی

اينجانب بدينوسيله رسما دفاع از متهم رديف اول اين دادگاه، سرکار خانم Haruno Sakura-san رو به عهده ميگيرم :graduated
تکنیک هوادارن متهم مبنی بر از نفس انداختن برادر شیان از طریق وکیل اول (کاکاشی!)و سپس زدن ضربه نهایی از طریق وکیل دوم قطعا شکست می خوره!;)

قبل از هر چيز لازم به ذکر ميدونم که اعلام کنم اين post شامل مقادير متنابهی SPOILER هست و اينکه بنده موکل خودم رو بی گناه ميدونم و در صورت موافقت ايشون اقدام به اقامه دعوی عليه کليه کسانی که لقب "خون آشام" رو به ايشون نسبت دادن خواهم کرد... :hmm:

اگه من قراتر بود بترسم که از تهدیدات حضوری موکلتون می ترسیدم!مدرک شماره پنج تقدیم هایت منصفه می شه!
اینم مدرک جرمه تا کاکاشی پاکش نکرده بازرمش!
2yluryd.jpg

1. ضرب و شتم و تحقير مكرر روباهی "مظلوم" به اسم Naruto :

مورد بالا جزو مشکوک ترين موارد اتهامی هست که بنده در تمام مدت وکالتم با اون برخورد کردم...
اولا که جناب roku-daimei Naruto-sama انسان تشريف دارن، نه روباه
nono.gif
... البته در زمان کودکی يک روباه 9 دم رو ( احتمالا در حين صرف ramen ) قورت دادن که روباه مذکور چون غير قابل هضم بوده در حال حاضر هم در داخل شکم ايشون هست و اگر روباه خشن و خطرناکی نبود ايشون رو به جايگاه شهود دعوت ميکردم
ثانيا همونطور که مستحضر هستيد، جناب Naruto-sama يک shinobi هستن ( که به هيچ وجه جزو موجودات مظلوم جامعه به حساب نميان، به جز Hyuuga Hinita-san و Haku-san که تنها shinobi های "مظلوم" عالم بشريت هستن )
در رابطه با ضرب و شتم و تحقير Naruto-sama هم عرض شود که اين عمل زشت در گذشته به کررات توسط اکثريت قريب به اتفاق اهالی دهکده konoha انجام ميشده ( طبق اسناد به جا مونده از اون دوران ظاهرا روباه 9 دم وسيله تمرين hokage ها بوده و اهالی از دست Naruto-sama که روباه رو قورت داده بوده حسابی دلگير بودن ) و اين عادت رو به فرزندانشون هم انتقال دادن... بنابراين اين اتهام فقط متوجه موکل بنده نيست و حتی اخيرا ايشون با وجود برخورداری از قدرت بدنی بالا، در حال ترک اين عادت هستن...
دوستان توجه کنن که وقتی ساکورا ناراتو رو می زنه!موجود ملوس درون شکم ایشون هم اسیب می بینه بویژه در صورت مرگ یا ضربه مغزی ناراتو!که این اقدانم علیه محیط زیسته . جز نقض حقوق محیط زیسته!;)

. بی استفاده بودن و "ساسوكه ساسوكه" كردن

البته Uchiha Sasuke-kun از جمله نينجا های خائن اجتماع به حساب مياد و تحت پيگرد قانونی هم قرار داره
167.gif
... اما طبق قانون، تکرار يک کلمه بصورت دو بار پشت سر هم به هيچ عنوان جرم محسوب نميشه، حتی اگر کلمه مورد نظر اسم يک shinobi خائن باشه
اتهام "بی استفاده بودن" هم کاملا بی اثاث هست : از طرفی موکل بنده يکی از دلايل مهم پيروزی Naruto-sama در نبرد با Gaara-sama و متعاقبا "مهربون" شدن kazekage Gaara-sama هستن و طبق شهادت kakashi-san خودمون هم اخيرا Sakura-san يکی از خطرناک ترين تبهکاران عضو گروه Akatsuki رو تحويل قانون دادن
همین ارتباطش با گارا شباهت بسیار زیادی با ارتباط عروس رییس سازمان سیا با بن لادن داره !(یه وقت دیدن مایل مور ایت=نبار رفت سراغ ساکورا!)

کيفرخواست تنظيم شده توسط دادستان کل، جناب shian شامل 6 مورد اتهام هست که راجع به هر يک به شرح زير توضيح خواهم داد :

3. گاز گرفتن ناجوانمردانه يك نينجای sound كه دليل اصلي جنگ بين sound و sand با konoha شد !

توجه داشته باشيد که حمله گروه های sound و sand به دهکده شلمرود :blink: ببخشيد، دهکده konoha رو Orochimaru ی ملعون طرح ريزی و اجرا کرده بود و "گاز گرفتن" مذکور هم در خاک دهکده konoha و جهت دفاع از وطن صورت گرفته
angelic002.gif

در مورد "ناجوانمردانه" بودن اين حرکت هم استناد می کنم به کتاب قانون "فن shinobi زنی پيشرفته" که توسط داوران اين مبارزات استفاده ميشه : "در مبارزه shinobi ها استفاده از هر وسيله ای برای حمله يا دفاع مجاز هست، از جمله دندان، ناخون، دمپايی، سنجاق سر، spoiler و حتی shanar-no-jutsu و تنها مواردی که با کارت زرد مجازات ميشن cursed seal درجه 2 و قرص قرمز رنگ هستن"
biggrin.gif
توجه هایت منصفه رو به پرنده مشابه در مورد سگ کیبا که در اون پرونده سگ مزبور به خاطر گاز گرفتن به مکرگ محکوم شده بود و تنها پس از درمان قطعی هاری مداوا شده بود جلب می کنم در ضمن احتمال مداوای هاری ساکورا وجود نداره پس لطفا دستور اعدام نامبرده رو زودتر صادر کنید!
2
. زشتي مفرط ! و بد لباس بودن !!

اين يکی از اتهاماتی هست که بنده شخصا باهاش مشکل دارم ! به نظر بنده Sakura-san گذشته از ظرافت های شخصيتی شون جزو "خوش رنگ ترين" کاراکتر های اين دهکده هستن و منم اگه جای Naruto-sama بودم و همچين همکلاسی داشتم يک دل نه صد دل عاشقش می شدم
از طرفی هم دهکده konoha مدتهاست که پايبند قوانين حقوق بشر هست و انتخاب لباس رو به سليغه افراد واگذار کرده و افراد "بد لباس" رو هم مجرم به حساب نمياره ( چه برسه به حکم اعدام )
ظرافیت شخصیتی و ساکورا!:blink:
خوش رنگ بودن نامبرده قویا تکذیب می شه به علاوه نامبرده بخاطر فرم صورت اسب مانندش به هیچ وجه زیبا نیست!

5. نقض حقوق Hinata-san و مانع شدن در رسيدن ايشون به Naruto-sama
6. دزديدن عشق دوستش Ino-san ( که منظور همون Sasuke-kun هست )

هر چند من در اين دو مورد هيچ دفاع محکمه پسندی ندارم، اما از طرفی رسيدگی به شکايات مربوط به امر ازدواج به عهده دادگاه خانواده هست، نه دادگاه جنايی، و از طرفی هم آقا کاريش نميشه کرد !! دخترا هميشه از اين بلا ها سر دوستاشون ميارن
اگر هم اتهامی هست بايد متوجه Ino-san باشه که با وجود داشتن توانايی "انتقال ذهن" اقدام به قهر و کتک کاری با موکل بنده کرده

در انتها عرض کنم که برخی عناصر مشکوک به تازگی عکس هايی رو منتشر کردن ( مبنی بر اينکه Kakashi-san از موکل بنده "رشوه" گرفته تا در اين دادگاه شهادت دروغ ارائه بده، و يا اينکه Sakura-san با تبهکاران حرفه ای مثل Uchiha Itachi در ارتباط هست
read.gif
) و اين عکس ها رو از طرق مختلف به دست شهود اين دادگاه رسوندن...

دو مورد مورد اشاره رو در دادگاه خانواده پس از اتمام سری جدید برسی می کنیم!

همونطور که ملاحظه کردين موکل بنده از تمامی اين ادعا ها مبراست، بنابراين با توجه به موارد بالا در اينجا از هيئت منصفه دادگاه تقاضای برائت و اعاده حيثيت موکلم Haruno Sakura-san رو دارم :happy:[/QUOTE]
طی بررسی های کارشناسانه عزيزان در واحد تحقيق و بررسی ANBU از اونجايی که استيل نقاشی اين عکس ها با استيل anime و manga تفاوت داره مشخص شد که عکس های مذکور توسط kawarimi no jutsu يا همون replacement technique تهيه شدن و ساختگی هستن !
توطئه!مدارک دستکاری کردن می خوان ساکورات رو نجات بدن من اعتراض دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اطلاعیه دادستانی برادر شیان!

سالن دادگاه جهت افشای بیشتر جنایت متهم ساکورا چان ملب به ساکورای خون اشام به تاپیک انیمیشنها منتقل شد!;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
با عرض konbanwa خدمت همگی onee-sama ها و onii-sama های گرامی

اينجانب بدينوسيله رسما دفاع از متهم رديف اول اين دادگاه، سرکار خانم Haruno Sakura-san رو به عهده ميگيرم :graduated

قبل از هر چيز لازم به ذکر ميدونم که اعلام کنم اين post شامل مقادير متنابهی SPOILER هست و اينکه بنده موکل خودم رو بی گناه ميدونم و در صورت موافقت ايشون اقدام به اقامه دعوی عليه کليه کسانی که لقب "خون آشام" رو به ايشون نسبت دادن خواهم کرد... :hmm:

کيفرخواست تنظيم شده توسط دادستان کل، جناب shian شامل 6 مورد اتهام هست که راجع به هر يک به شرح زير توضيح خواهم داد :
....
همونطور که ملاحظه کردين موکل بنده از تمامی اين ادعا ها مبراست، بنابراين با توجه به موارد بالا در اينجا از هيئت منصفه دادگاه تقاضای برائت و اعاده حيثيت موکلم Haruno Sakura-san رو دارم

هامیدو - سان کارت درسته :lol: かっさい

من مونده بودم تو این محل نا امن که فقط من طرفدار ساکورا بودم چیکار کنم . انگار این شیان حرفشو پس گرفته ( هر چند خیلی بعیده که به این زودیا تسلیم بشه و فکر کنم در آینده با عکسها و مدارک ساختگی به دادگاه بگرده )

خیلی ممنون که یه کمکی اینجا به ما کردی :lol: آخه تنهایی بد دردیه :(

4_1_204.gif

36_11_8.gif

شرمنده خواهر:blush:
آخه این موضوع یه نمه حیثیتی هستش ;) خودشم یه 4-5 تا اسپویل تو جیبم برای همچین مواقعی دارم که الان نمیتونم بزارم ( باز بعلت این دانشگاه و اساتید محترم مزاحم ، البته دور از جون اساتید این تاپیک :p ) ولی وقتی برگشتم حتما یکیشو میزارم ;)

فعلا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سالن دادگاه جهت افشای بیشتر جنایت متهم ساکورا چان ملب به ساکورای خون اشام به تاپیک انیمیشنها منتقل شد!
شيان عزيز

همين جا به بحث تون ادامه بدين;). من چون ديدم حميد spoil های ريز قشنگی کرده گفتم پستشو بزاره اون ور :happy: ولی لطفاً بحث تون رو همينجا ادامه بدين. اون ور رو قاتی يه بحث نکنين.:wacko::p

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سالن دادگاه جهت افشای بیشتر جنایت متهم ساکورا چان ملقب به ساکورای خون اشام به تاپیک انیمیشنها منتقل شد!/quote]
شيان عزيز

همين جا به بحث تون ادامه بدين;). من چون ديدم حميد spoil های ريز قشنگی کرده گفتم پستشو بزاره اون ور :happy: ولی لطفاً بحث تون رو همينجا ادامه بدين. اون ور رو قاتی يه بحث نکنين.:wacko::p

دستورات ملاکه اجرا میشه!
15_3_40.gif

راستی من از این فرصت استفاده کمنم اتهام ارتباط با گروهای تروریستی شرکت در فسادهای مالی شرکت های نفتی و حمایت از تبعیض علیه زنان و نقض حقوق بشر توسط روستای سند رو به اتهامات ساکورتا اضافه کنم!ساکورای امپریالیست ارتباطات مشکوکی با گارا داره!!
vishenka_19.gif

چرا گارا بهش اسیب نرسوند وقتی با ناراتو مبارزه می کرد ها!;)
تصویر گارا و ساکورا زیر نور ماه!لازم به ذکراست ساکورا وقتی دوربینو دید رفت تو کوزه قایم شد!

gara.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
چند من در اين دو مورد هيچ دفاع محکمه پسندی ندارم، اما از طرفی رسيدگی به شکايات مربوط به امر ازدواج به عهده دادگاه خانواده هست، نه دادگاه جنايی،

پس فردا اگه ساکورا جلو در دادگاه کشته شد خصومت شخصی در کار نبوده قتل ناموسی بوده!
126fs2276283.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
دستورات ملاکه اجرا میشه!
15_3_40.gif

راستی من از این فرصت استفاده کمنم اتهام ارتباط با گروهای تروریستی شرکت در فسادهای مالی شرکت های نفتی و حمایت از تبعیض علیه زنان و نقض حقوق بشر توسط روستای سند رو به اتهامات ساکورتا اضافه کنم!ساکورای امپریالیست ارتباطات مشکوکی با گارا داره!!
vishenka_19.gif

چرا گارا بهش اسیب نرسوند وقتی با ناراتو مبارزه می کرد ها!;)
تصویر گارا و ساکورا زیر نور ماه!لازم به ذکراست ساکورا وقتی دوربینو دید رفت تو کوزه قایم شد!

تبعیض علیه زنان؟ نقض حقوق بشر در سند؟؟؟؟؟؟؟ بابا قبل از اینکه چیزی بگی ، ببین مدرکی ، چیزی برای اثباتش داری؟ ;) اینا رو از کجا میاری میگی خدا میدونه :wacko:

ساکورا با گارا ارتباط داره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! اگه اینطوره ، پس ناروتو هم تو اون 2.5 سالی که غایب بوده ، با بیش از 300-400 تا دختر ارتباط داشته ، میگی نه ثابت کن :cool:

اولا گارا میخواست ساکورا رو بکشه ولی ترجیح داد ازش بعنوان طعمه استفاده کنه و تله ای که ساکورا توش گیر کرده بود ، اگه ناروتو گارا رو شکست نداده بود ، باعث مرگش میشد و هیچ ربطی به خود ساکورا نداشت:cool:

این عکسها رو هم به لیست تهمت های نا بجا اضافه کردیم;)

پس فردا اگه ساکورا جلو در دادگاه کشته شد خصومت شخصی در کار نبوده قتل ناموسی بوده!
126fs2276283.gif

خوب حالا که اینجور شد ، تو هم اگه دیدی قاتل ساکورا رو تیکه تیکه کردند ، خصومت شخصی در کار نبوده ، قتل حیثیتی بوده :f34r:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
تبعیض علیه زنان؟ نقض حقوق بشر در سند؟؟؟؟؟؟؟ بابا قبل از اینکه چیزی بگی ، ببین مدرکی ، چیزی برای اثباتش داری؟ ;) اینا رو از کجا میاری میگی خدا میدونه :wacko:

ساکورا با گارا ارتباط داره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! اگه اینطوره ، پس ناروتو هم تو اون 2.5 سالی که غایب بوده ، با بیش از 300-400 تا دختر ارتباط داشته ، میگی نه ثابت کن :cool:

اولا گارا میخواست ساکورا رو بکشه ولی ترجیح داد ازش بعنوان طعمه استفاده کنه و تله ای که ساکورا توش گیر کرده بود ، اگه ناروتو گارا رو شکست نداده بود ، باعث مرگش میشد و هیچ ربطی به خود ساکورا نداشت:cool:

این عکسها رو هم به لیست تهمت های نا بجا اضافه کردیم;)

:f34r:
ارتباط سیاسی مافیای مد نظر بود!البته به روسای سند رشوه های .. هم داده شده!بعدشم نقض حقوق کودکان همون دستور اعدام گارا توسط پدرش بود !ساکورا عامل شرکت های نفتی بوده و نفت این ملت رو استثمار می کرده!

خوب حالا که اینجور شد ، تو هم اگه دیدی قاتل ساکورا رو تیکه تیکه کردند ، خصومت شخصی در کار نبوده ، قتل حیثیتی بوده
ساکورا به دلیل فساد مالی سیاس اخلاقی ارتباط با مافیا نقض حقوق بشر و انهدام محیط زیست و.. به مرگ محکوم شده باشد تا عدالت در موردش اجرا گردد!(در ضمن برا رسیدن ناراتو به هیناتا من هر کاری می کنم !)
تا خون در رگ ماست ساکورا دشمن ماست!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اگه اینطوره ، پس ناروتو هم تو اون 2.5 سالی که غایب بوده ، با بیش از 300-400 تا دختر ارتباط داشته ، میگی نه ثابت کن

در این مدت ناراتو همراه استاد فرزانه و حق شناسی بوده که قطعا مانع انحرافات شاگردش می شده!;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
در این مدت ناراتو همراه استاد فرزانه و حق شناسی بوده که قطعا مانع انحرافات شاگردش می شده!;)
استادی با نام Erosenin :blink:
جالبه که این استاد فرزانه ، کتابی بنام Ichi Ichi Tactics رو بقلم تحریر در آورده که کلا مربوط به تشویق فرد به منحرف شدن داره ( ناروتو هم که قربونش برم خوندتش) ، پس نتیجه میگیریم تو این مدت ناروتوی گرگ ( از روباهی به گرگی تغییر نوع داده)(حالا میتونی بگی گرگ ملوس من :D ) چندتا یی رو زیر سرش داشته و فقط این برادر شیان از قضیه خبر نداره;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
استادی با نام Erosenin :blink:
جالبه که این استاد فرزانه ، کتابی بنام Ichi Ichi Tactics رو بقلم تحریر در آورده که کلا مربوط به تشویق فرد به منحرف شدن داره ( ناروتو هم که قربونش برم خوندتش) ، پس نتیجه میگیریم تو این مدت ناروتوی گرگ ( از روباهی به گرگی تغییر نوع داده)(حالا میتونی بگی گرگ ملوس من :D ) چندتا یی رو زیر سرش داشته و فقط این برادر شیان از قضیه خبر نداره;)

ببهخشيد ناراتو فقط يبار كتاب ويرايش كرد و هرگز اقدام به خودنش نكرد!وگرنه مي تونست با مطالعه كتابهاي استادش مخ دختري رو كه با همه از وكيل مدافعش تا استادش چيز داره رو بزنه!;) بعدشم روباه كه جهت اينكارا از گرگ موفق تره!اصلا ملوس تر از ناراتو هرگز نديدم!;)
در ضمن دوتا راي تا تموم شدن كار خون اشام مونده!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
دادستاني اولين شاهد رو به جايگاه شهود دعوت مي كنه!;)

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا خودتون رو خدمت دادگاه معرفي كنيد!;)

من كيوپيد هستم پسر الهه عشق و شغلم پرتاب تير به قلب مردم و عاشق ساختنشونه!

ايا متهم رو ميشناسي!

بله اين متهم باعث شد نظم كائنات بهم بريزه!
ايا اين صحت داره شما قصد داشتيد هيناتا و ناراتو رو بهم برسونيد ولي متهم مانع شد!
بله من با كمانم هدف گرفتم اول قلب هيناتا رو زدم(نمي دونيد چه دختر و نازو ملوسي بود!) بعد خواستم برم سراغ ناراتو كه متهم مانع شد!
متهم با الراستريشن باعث شد من تيري رو كه به طرف ناراتو پرت كردم خطاا بره بار دومم كاري كرد تير اشتباه بخوره تو قلب ناراتو و ناراتو بره دنبال همين متهم بد جنس!دختره جادوگر!
ايا اين درسته كه اين واقعه باعث شد شما سلاحتون رو عوض كنيد!
بله اين اسلحه من علاوه بر قابليت شليك هزار گلوله رماتيك بر ثانيه توانايي كشتن خون اشام ها رو هم داره!

ايا متهم باز هم ايلاستريشنو تكرار كرد !؟
بله يبارم باعث شد من يه تير پرت كنم طرف يه مرده كه صورتش زير ماسك بود!
دادستاني ديگه سوالي نداره!
اگه وكلا سوال دارن بپرسن كمار زياد دارم مي خوام برم سراغ بليچ رمانتيسمشو زياد كنم!(روكيا رو ابكش مي كنم!)

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
:( را ستی نمی تونم اظهاراتم بالا رو ادیت کنم!;)
خوب چون وکلا هنوز اماده نشدن به بقیه سوالات دادستان جواب می دم!
جناب کیوپید ایا شما باز هم تلاشی برا پیوند هیتناتا و ناراتو کردید!؟
بله یبار که باهم ماموریت رفته بودن با همکاری هیناتا!(نمی دونید چه دختره خوبیه!) ترتیبی دادیمم شاید جادوی ساکورا رو خنثی کنیم!هینتا بدون لباس مشغول رقص رو اب شد در حالی که هاله از نور ماهتاب دورشو گرفته بود!(والبته منم داشتم مثل تو پخانه طرفشون شلیک می کدم!ولی جادوی ساکورا اینقدر قوی بود که ناراو اصلا نفهمید یه دختر فوقالعاده نازو داره می بینم!:(

در مورد اینو بگید!
راستش یکی چندتا دختر بخاطر صورت مثل اسبه ساکورا داشتن اذیتش می کردن!(البته ادام ساکورات هم زشته در این مورد بهتره با یک از سه یپتا سنین افسانه ای کونوها که در این مورد متخصصه صحبت کنید!) که اینو مثل فردین رفت جلو نجاتش داد!بعد اینو( من به قلب اینو و ساسکه تیر زده بودم!) رفت عشقشو نشون ساکورای بی مرام داد ساکورا هم.....
من می خواستن با عشق ساسکه رو نجات بدم ساسکه از این به بعد هر جنایتی انجام بده مقصرش ساکورای خون اشامه!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
رياست محترم دادگاه! هيات منصفه !ملكه انيميشنها!1به اظهارات شاهد توجه كنيد!متهم گناهكاره!اون ازا اعتماد ناراتو ببينده ها اينو و بقيه سوئ استفاده كرده و مرتكب جنايت عليه روباهيت شده!متهم بايد اينقدر بر بالاي دار بمونه تا بدنش تبديل به خاكستر بشه و خو ن اشامن درونش نابود بشه!:happy:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب سه نفر به هر حال هشت نفر رای به گناهکار بودن دادن در حالی که تنها هشت نفر گفتن بی گناهه!خلاصه یه رای دیگه اعدام می شه!بعدشم شما ها چه جوری با یکی که همش تو سر قهرمان اول داستان میز نه و تو چهارصد قسمت کلا قراره یه پیروزی مهم داشته باشه بدتون نمیاد!;) فرض کنید خان تو بلیچ همش ایچیکو رو کتک بزنه!:(

8 نفر به گناهکار بودنش رای دادن = 1 نفرشون اصلا ساکورا رو نمیشناخت :blink: ، 2 نفر هم بعلت زیر میزی جناب لرد سیاه در این مورد رای دادند.

خودشم تو هنوزم فکر میکنی با 75 % گزینه ها علیه ساکورا و 25% بنفع ساکورا ، محاکمه سالم هستش؟:wacko: محاکمه تو در این مورد کلا مردود اعلام میشه :hmm: و ساکورا تبرئه شده و علیه تو شکایت خواهد کرد:f34r:

خودشم 3 نفر فقط گفتند که کار تو درست نیست پس خواهر فریدا و دیگران رو چی میگی؟ اونا هم از ساکورا خوششونن میاد و تعداد رای ها نشانگر محبوبیت ساکورا هستش

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
8 نفر به گناهکار بودنش رای دادن = 1 نفرشون اصلا ساکورا رو نمیشناخت :blink: ، 2 نفر هم بعلت زیر میزی جناب لرد سیاه در این مورد رای دادند.

خودشم تو هنوزم فکر میکنی با 75 % گزینه ها علیه ساکورا و 25% بنفع ساکورا ، محاکمه سالم هستش؟:wacko: محاکمه تو در این مورد کلا مردود اعلام میشه :hmm: و ساکورا تبرئه شده و علیه تو شکایت خواهد کرد:f34r:

خودشم 3 نفر فقط گفتند که کار تو درست نیست پس خواهر فریدا و دیگران رو چی میگی؟ اونا هم از ساکورا خوششونن میاد و تعداد رای ها نشانگر محبوبیت ساکورا هستش

اول هيچ محاكمه اي بيش از يك گزينه تبرئه نداره!دوما من مي گم برا اعدامش حكم بزرام!ما يه شينوبي داريم بهتر از همه ناراتو رو مي شناسه!همون حكم گفت اعدام دارش مي زنيم!;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا