• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
باید اعتراف کنم که اسیاتک چند وقته با این قطعی هاش و صفر شدن سرعت داونلود کیفیتش کم شده. لابد سیاست شرکتشون اینه:p به هر حال اگه می خوای اتوماتیک دوباره وصل بشه باید توی اکسپلورر بری اینجا:
Tools>Internet Options>Connection بعدش روی کانکشنی که باهاش وصل میشه کلیک کن و اون پایین گزینه Always... رو انتخاب کن. اگه اینجوری هم جواب نمیده پیشنهاد می کنم مودم ایسوز Lan بگیری و توی روتر مودم نتظیماتو ببری تا دیگه نیازی به کانکشن ویندوز نباشه. من این مودمو دارم و الان با قطعی ها مشکلی ندارم.

من هم از چهارشنبه به جمع+ه آسیاتکی ها اضافه شدم. قبلاً پارس داشتم ، تا الان که سرعتم خیلی خوبه و از پارس هم بیشتره. از ماههای بعد هم 10 تومان میدم 64 میگیرم . هر قدر پول بدیم همون قدر هم آش میخوریم. پس انتظار زیادی نمیشه از آسیاتک داشت ولی نسبت به صبا با 2گیگ محدودیت و 14 تومان خیلی خوبه.

مودم من سیمفونی است. هم LAN داره هم USB. الان با USB وصل+ه. هر کاری کردم نتونستم اتوماتیک کانکتش کنم و حتماً باید کانکشن بسازم. دوستان لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
من هم از چهارشنبه به جمع+ه آسیاتکی ها اضافه شدم. قبلاً پارس داشتم ، تا الان که سرعتم خیلی خوبه و از پارس هم بیشتره. از ماههای بعد هم 10 تومان میدم 64 میگیرم . هر قدر پول بدیم همون قدر هم آش میخوریم. پس انتظار زیادی نمیشه از آسیاتک داشت ولی نسبت به صبا با 2گیگ محدودیت و 14 تومان خیلی خوبه.

مودم من سیمفونی است. هم LAN داره هم USB. الان با USB وصل+ه. هر کاری کردم نتونستم اتوماتیک کانکتش کنم و حتماً باید کانکشن بسازم. دوستان لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر.

آره من موافقم که نسبت به بقیه بیشتر می صرفه ولی قبلا اصلا قطعی نداشت.
من مودم سمفونی ندارم ولی مشخصات تنظیمات روتر ایناس:

VPI:0
VCI:35
Service Category: UBR Without PCR
Connection Type: PPPoE
Encapsulation Mode: LLC/SNAP-Bridging
802.1q: Disable
NAT: Enable
Firewall: Disable

اگه گزینه ای مانند Keep Alive یا Auto Connect یا چیزی شبیه این هم هست باید فعالش کنی. برای باز کردن پورت ها برای تورنت و ... هم باید تو قسمت Port Forward بری.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از جواب سریعتون. چک میکنم ان شاءالله بتونم حلش کنم.

شما با پشتیبانی تماس نگرفتید؟ در ضمن مرکز مخابراتیتون کجاست؟

با تشکر.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
pirate123 جان دستت درد نکنه. درست شد. تیک Keeb Alive و NAT را که گذاشتم ، فعال شد. خیلی خیلی ممنون.

در ضمن مرکز مخابراتتون را هم اعلام کنید تا من به یکی از دوستانم که توی بخش فنی آسیاتک هست بگم ، ببینم چی میگه.

الان با بخش پشتیبانی صحبت کردم. میگن باید حتما از طریق LAN وصل باشی. کارت شبکه دارم باید اون را وصل کنم.

آسیا تک جمعه ها هم پشتبانی داره.

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان من تازه ميخوام adsl بگيرم و منطقه پاسدارانم فقط داتك و شاتل ساپورت ميكنه!!
ميخواستم ببينم از داتك ميتونم 256 بگيرم(يا از شاتل)؟
لطفا راهنمايي كنييد

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
pirate123 جان دستت درد نکنه. درست شد. تیک Keeb Alive و NAT را که گذاشتم ، فعال شد. خیلی خیلی ممنون.

در ضمن مرکز مخابراتتون را هم اعلام کنید تا من به یکی از دوستانم که توی بخش فنی آسیاتک هست بگم ، ببینم چی میگه.

الان با بخش پشتیبانی صحبت کردم. میگن باید حتما از طریق LAN وصل باشی. کارت شبکه دارم باید اون را وصل کنم.

آسیا تک جمعه ها هم پشتبانی داره.

آره هر وقت که اینترنت قطع میشه یه زنگ می زنم آسیاتک. مثلا همین هفته پیش تو 3 ساعت 7-8 بار این اینترنت قطع شد و وصل شد و هر بار هم که می زدم پشتیبانی آبروداری می کردن و می گفتن الان درست میشه! یه روز صبح پا شدم دیدم قطع شده باز تلفن زدم گفتن تا نیم ساعت دیگه وصل میشه. قبلا توی 1 ماه یه بار هم قطعی نداشت نمی دونم چرا اینجوری شده! مرکز تلفنمون هم صالح طبری هست.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها آسيا تك سايتش چيه ؟؟ بعدش خوبه يا بده؟؟؟ البته من صبا گرفتم صبا خيلي عاليه 256 فقط 2گيگ ترافيك داره ماهي 13600 و 5 گيگ ميشه 18600 باز بهتره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دیروز شاتل تو منطقه جماران 24 ساعت قطع بود!:(
هی زنگ میزدم میگفت الان 1ساعت 2 ساعت ...
اخرش بیشتر از 25 ساعت طول کشید تا درست بشه
قبلن اگر می خواست قطع بشه نهایت 1 ساعت بود

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
از بچه ها كسي جواب مارو نميده؟:(
دوباره ميپرسم
از شركتي ميتونم 256 بگيرم؟؟؟؟؟؟؟

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من تازه ميخوام adsl بگيرم و منطقه پاسدارانم فقط داتك و شاتل ساپورت ميكنه!!
ميخواستم ببينم از داتك ميتونم 256 بگيرم(يا از شاتل)؟
لطفا راهنمايي كنييد

قبل از اينكه اقدام بكني برو مخابرات منطقه بپرس خط تلفنت PCM هست يا نه؟اگه PCM باشه،خطت رانژه نميشه.
به من كه گفتن 4ماه ديگه درست ميشه.
بعد از اين به هر شركتي دوست داشتي زنگ بزن.

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها آسيا تك سايتش چيه ؟؟ بعدش خوبه يا بده؟؟؟ البته من صبا گرفتم صبا خيلي عاليه 256 فقط 2گيگ ترافيك داره ماهي 13600 و 5 گيگ ميشه 18600 باز بهتره

آره صبا خوبه ... آسيا تك من داشتم راضي نبودم.
كدوم منطقه هستي شما ؟...چون بستگي داره ... از كسايي كه از همون مركز مخابرات هستن بپرس ...

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبل از اينكه اقدام بكني برو مخابرات منطقه بپرس خط تلفنت PCM هست يا نه؟اگه PCM باشه،خطت رانژه نميشه.
به من كه گفتن 4ماه ديگه درست ميشه.
بعد از اين به هر شركتي دوست داشتي زنگ بزن.

براي اينكه ببينيد خطتون PCM هست يا نه فقط كافي وقتي Dialup كانكت مي شديد سرعتتون بالاي 42 باشه اگه تا حالا بالاي 42 كانكت نشديد ( البته با خطوط ديجيتال) خططون PCM هست و بايد قيد ADSL رو بزنيد

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بچه ها كسي جواب مارو نميده؟:(
دوباره ميپرسم
از شركتي ميتونم 256 بگيرم؟؟؟؟؟؟؟

پارس آنلاين راهي گذاشته براي اين كار ..... مي توني باهاشون تماس بگيري ...... البته اگر منطقه تون رو ساپورت كنه ..

شركت آسيا تك هم من زنگ زدم پرسيدم گفت كه اگر دانشجو باشي مي توني يه نامه از دانشگاه بگيري كه براي كار هاي علمي و تحقيقاتي و ..... و بعد سرويس خانگي 256 رو بگيري به همين راحتي :happy:

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
براي اينكه ببينيد خطتون PCM هست يا نه فقط كافي وقتي Dialup كانكت مي شديد سرعتتون بالاي 42 باشه اگه تا حالا بالاي 42 كانكت نشديد ( البته با خطوط ديجيتال) خططون PCM هست و بايد قيد ADSL رو بزنيد

من خودم قبلا 48 وصل ميشدم.بعد از چند سري قطع خط تلفن سرعت رسيد به 28!
رفتم مخابرات گفتن خطت PCM!
چطور قبلا 48 وصل ميشدم رو نميدونم.

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم قبلا 48 وصل ميشدم.بعد از چند سري قطع خط تلفن سرعت رسيد به 28!
رفتم مخابرات گفتن خطت PCM!
چطور قبلا 48 وصل ميشدم رو نميدونم.

خوب اون موقع خطت PCM نبوده .. توي همون قطع و وصلي ها داشتن ترتيب خطت رو مي دادن :D

تا اونجائي كه من مي دونم توي PCM يه خط رو به هشت نفر مي فروشن ......

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
پارس آنلاين راهي گذاشته براي اين كار ..... مي توني باهاشون تماس بگيري ...... البته اگر منطقه تون رو ساپورت كنه ..

شركت آسيا تك هم من زنگ زدم پرسيدم گفت كه اگر دانشجو باشي مي توني يه نامه از دانشگاه بگيري كه براي كار هاي علمي و تحقيقاتي و ..... و بعد سرويس خانگي 256 رو بگيري به همين راحتي :happy:

نه اقا. آسیا تک هم میگه باید بری امضا از رئیس دانشگاه بگیری. من تا حالا رئیس دانشگاهمون را توی این 4 سال ندیده ام. تازه گفت برای مدت محدود.

در کل پارتی میخواد . همین.

enamoured1985

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اون موقع خطت PCM نبوده .. توي همون قطع و وصلي ها داشتن ترتيب خطت رو مي دادن :D

تا اونجائي كه من مي دونم توي PCM يه خط رو به هشت نفر مي فروشن ......

خدا بگم چيكارشون كنه.با اين كه خط من PCM نبوده،ميتونم برم ازشون شكايت بكنم؟يا زورشون كنم كه زودتر درستش بكنن؟به من گفتن تا 4ماه ديگه درستش ميكنيم(خسته نباشن)هر چي هست از سيم كشي ساختمونه. توي مجتمع ما،فقط من 28 وصل ميشم:(

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
نه اقا. آسیا تک هم میگه باید بری امضا از رئیس دانشگاه بگیری. من تا حالا رئیس دانشگاهمون را توی این 4 سال ندیده ام. تازه گفت برای مدت محدود.

در کل پارتی میخواد . همین.

بابا این حرف آسیاتک مسخره ترین حرفیه که من تو عمرم شنیدم. آدم تو دانشگاه پیش کی بره بگه نامه برای ADSL بدید. کارمندای آموزش که به زور نامه های آموزشی که وظیفشونه رو می نویسن چه برسه به این. مثلا فکر کن من دانشجوی دانشگاه تهران...اون وقت برم پیش حاج آقا عمید زنجانی رییس دانشگاه بگم نامه 256 منو امضا کن!!!:D من که توی این چند سال رئیس دانشکده مون هم ندیدم چه برسه به دانشگاه!

بالا