ببخشید یه سئوال
این بخش 13 که گفتید از قسمت چند تا چنده ؟!
منظورتون که همون قسمت 13 نیست ؟!
هری جون میخوام زیرنویسها به فارسی ترجمه شده باشند ولی متن انگلیسی که تو همون فایل بوده پاک نشده باشند
OK ؟
منتظر لینک دانلودشون باشم ؟:blush:
همینطور که moji_naze عزیز گفتم یکی از راهها همینه. و یک چیز دیگه زیرنویسهایی که فاران عزیز میزارن معمولا زیرنویس انگلیسی هم داره.دوست عزیز اگر شما مجموعه رو داشته باشید به صورت اتوماتیک وار روی مجموعتون روی هر قسمت زیرنویس انگلیسی وجود داره...شما با استفاده از نرم افزار Km Player می توانید تا 3 زیر نویس را برای یک فیلم با هم تماشا کنید شما کافیه زیر نویس اولتون رو فارسی و دوم رو(که روی خود فایل هست) انگلیسی کنید.این کار امتحان شده و من خودم اینطوری مجموعه رو دیدم....پس می تونید اینجوری به تقویت زبان انگلیسیتون هم کمک کنید...
Rashidmirza جان آواتارت خیلی قشنگه. گلیه!!!(گلشیفته):happy:
ترجمه قسمت 43 و 44 از تو سایت های دیگه کسی پیدا نکرده؟
سایت دیگه چیه ؟
مگه داریم کش می ریم
ما با سایتی همکاری متون داشتیم ما تا بخش 40 اونا از بخش 40 تا 54 همین
یکمی بهتر می گفتین بد نبود
اگه خیلی دلتون می خواد ترجمه ای بدم که نگاه کردن به تصویر بهتر از اون هست!
من میدونم شما از جایی کش نمیرید چون ترجمه های شما واقعا گیرا و بدون نقصه ولی جاهای دیگه ترجمه لغت به لغته که خیلی خوب نیست ولی از انگلیسیش که بهتره
گفتم اگه سایتی میشناسید که ترجمه کرده حتی اگه هم خوب نیست آدرسش رو بدید به من
ببخشید منظورم رو بد رسوندم![]()
حالا با چه سایتی همکاری کردید؟ که از اونجا بگیرم
M T <[email protected]>
show details May 5 (4 days ago
ago)
salam doostaneh aziz
serial javaheri dar ghasr ba zirnevis kamelan farsi mojood ast ( javaheri dar ghasr ba zirnevis kamelan farsi + 200 min posht sahneye serial faghat o faghat 6000 toman mibashad baraye etelaate bishtar dar morede in serial be site man sar bezanid
site man : www.series.ir
Regards
مي خواستم بدونم اين دوستمون سريال مال خودشه يا نه!
میگم نداره میگی بکن ؟دوست عزیز اگر شما مجموعه رو داشته باشید به صورت اتوماتیک وار روی مجموعتون روی هر قسمت زیرنویس انگلیسی وجود داره...شما با استفاده از نرم افزار Km Player می توانید تا 3 زیر نویس را برای یک فیلم با هم تماشا کنید شما کافیه زیر نویس اولتون رو فارسی و دوم رو(که روی خود فایل هست) انگلیسی کنید.این کار امتحان شده و من خودم اینطوری مجموعه رو دیدم....پس می تونید اینجوری به تقویت زبان انگلیسیتون هم کمک کنید...
تنها عزیزی که می تونند درباره سوال شما نظر بدند وحید عزیز هست
من که بی اطلاع هستم
بخش 39 که متاسفانه کامل ترجمه نشد
ناچار شدم خودم ترجمش کنم
البته بلطف دوستانی همچون Lya ,harry, happy تا نصف ترجمه شد
بهمین خاطر احتمال زیاد بخاطر کارم نتونم، برسم امروز بدم
پس اگر امروز تا ساعت 10 شب نشد صبح با بخش 40 می دهم
تا از دستم حسابی راحت بشید
می دونم خیلی اذیت شدید مخصوصا با بد قولیهام
ولی چاره چیه ، شرایطم قاراشمیش شده
So Sorry Every Body
بچه ها چرا از آلفردو خبری نیست؟؟؟؟؟؟![]()
:blink:
مشکلی نیست هری جان بعداً با خودت هم هماهنگ می کنم تا بهتر بشه....:happy:
شما شانست بود که تهرانی هستی.. این تبعیض بود..![]()