منظورتون سریال های هدیه بود،
اگه اینطوره من هم که ادرس تهران دادم منتظر باشم؟؟
مال شمارو نمیشد پیک کرد.. مناطق شمالی رو نمیره پیک..مجبور شدم پست کنم.. واسه همین گفتم تبعیض..:lol:
منظورتون سریال های هدیه بود،
اگه اینطوره من هم که ادرس تهران دادم منتظر باشم؟؟
آقا فرزاد مرسی واقعا بچه هارو شرمنده کردی ( بازبینیت خیلی عالی بود )
قسمت 39 کی می زاری
فرزاد جان خسته نباشي ما منتظر مي مونيم . فقط يه سوال اين قسمت هاي 8 و 9 و 10 و 14 و 16 و 18 و 19 و 20 و 21 و 22 و 23 و 24 و 25 و 26 چي مي شن پس ؟؟ من اين قسمت ها رو تا حالا نديدم زير نويسشون رو بزارين .
I.T.N.O.G
In The Name Of God
سلام
![]()
دوستان خسته نباشید خیلی کار بزرگی کردید ( مشارکت ) واقعا جای تشکر بسیار داره کار شما ( ترجمه) ، بازهم ممنون![]()
![]()
![]()
سلام
دوستان خسته نباشید خیلی کار بزرگی کردید ( مشارکت ) واقعا جای تشکر بسیار داره کار شما ( ترجمه) ، بازهم ممنون
I.T.N.O.G
In The Name Of God
سلام
![]()
دوستان خسته نباشید خیلی کار بزرگی کردید ( مشارکت ) واقعا جای تشکر بسیار داره کار شما ( ترجمه) ، بازهم ممنون![]()
![]()
![]()
بخاطر همین میگم میرین تیم ملی
لیگ فوتبال برتر تعطیل میشه
واسه داورها هم استراحت می خوره
میرم این قسمت ها رو بوکسر می کنم
راستی چمن ورزشگاه رو شاید دو هفته بعد عوض کردم
خبر شو بهتون میدم
یا مصنوعی میشه یا غیر طبیعی
روبط عمومی لیگ نیمچه برتر فووالیبالکشتی هندبال واترپولو شمشیبر زنی و خلاصه هرچی بغیر ورزش
دقیقا 9 و نیم رسیدم خونه امروز رو بی خیال میشید
خیلی خستم
فردا هر دو شما رو میزارم برین تیم ملی تا بخش 54
و از دستم خلاص بشید
یا علی
من عاشق تیم ملیم
آقا فرزاد خسته نباشی و خیلی ممنون از این همه لطفی که کردی( من فقط از دست بعضی از اشخاص ناراحتم که این زیرنویسهارو توی سایتشون می زارند و هیچ اسمی از بچه های زحمت کش این انجمن نمی برن که الان حدود 2ماه است دارن برای این سریال زحمت می کشن اللخصوص آقا فرزاد که فکر کنم دیگه از دست ماخسته شده )
بعد اقای RAX میفرماین جواب میدن !
منم سئوال پرسیدم ها !
دوست عزیز آقای Rax یک کم سرشون شلوغه و سوال شما هم از سوالاتیه که بچه ها از بس بهش جواب دادن دیگه کسی میپرسه آه میکشن ولی در جواب شما باید بگم که قسمت های ترجمه شده در یک فایل جمع شده که در امضای من هم قرار گرفته و شما با دانلود کردن آن از قسمت هایی که ترجمه و البته باز بینی شدن میتونین استفاده کنین من یک بار دیگه لینک رو اینجا میزارم ولی لطف کنید به اندازه 2-3 صفحه به عقب بر گردید و ببینید چند بار این لینک اونجا اومده....
http://rapidshare.com/files/30228287/Tarjome_Ha.zip