Dong Fang BuBai
Registered User
- نوشتهها
- 886
- لایکها
- 13
سلام به اساتید....
اینجا کسی از newnet سرویس گرفته...؟ نظری ؟ چیزی؟
ممنون
نبود؟؟؟
سلام به اساتید....
اینجا کسی از newnet سرویس گرفته...؟ نظری ؟ چیزی؟
ممنون
خیر قربان ، من می خواستم 512 آسیا بگیرم ولی خیلی راحت گفتن که 2243 رو ساپورت نمی کنن به دلیل فیبر نوری. ولی سپنتا و مسئول پر تلاشش ، خانم یزدانی ، پی گیری کرد و امروز پیک فرستاد قرارداد رو امضا کردم.گفت 3خرداد وصل می شه یا زودتر
:blink:
اون یکی دوستمون هم گفتن که سپنتا بده و صبا بگیرم ، مشکل صبا این هست که یه کم قیمت هایش نامعقوله و ترافیک محدود داره ، به کار من نمی اد.
ممنون از شما
بچه ها من وزارت نيرو كار ميكنم بعد چند وقت پيش سمينار داشتيم در رابطه با استفاده اينترنت از طريق برق بودش كه امكاناتش رو داريم فقط هزينه بر هستش حاضر نيستن اين كار رو انجام بدن پولش رو ميگيرن. بايد سر راه كابلها و مناطق يه دستگاه كار بزارن تا بتوني از پريز برق اينترنت استفاده كني. تا وقتي قدر ارتباطات رو ندونن همينجوري ميمونيم. حتي خود وزارت نيرو خودش رو مجهز نميكنه. اينترنت رو از جاي ديگه ميگيره يه وزارتخانه
سرویس 64Kbps داتک در مرکز مخابرات ولیعصر.
افت سرعت 50% در بهترین حالت (بیشترین سرعت)
با این احتساب سرویس 128KB در بهترین حالت 8KB قابل Download داره!
راستی بین دوستان کسی از ضریب اشتراک پهنای باند بین مشترکین مطلع است؟
راستی 64 رو با چه قیمتی میده؟
من 64 اسیا تک دارم 10 تومان و سرعت حدودا 7
داتک چقدر قیمتش؟
این بحث استفاده از خطوط برق برای اینترنت اصلا جدید نیست من خودم یک سال و نیم پیش راجع بهش خوندم و حتی خوندم جا به جایی دیتا از خطوط برق بهتر و به صرفه تر هستش، ولی مسئله اینجاست اینجا و تو این مملکت هنوز خیلی از مسائل ساده حل نشده مثل در انحصار بودن نقاط ارتباط توسط مخابرات که باعث شده ISP ها در ارائه پهنای باند واقعی در خطوط پرسرعت به یک سری سیاستهای عجیب مثل محدود کردن پورت های P2P رو بیارن.
بعدم برادر من وقتی به من یوزر معمولی 128 بیشتر نمی دن و اگر هم بدن انقدر گرون میدن که من توان پرداختش رو ندارم حالا چه فرقی میکنه از خطوط برق اطلاعات بیاد یا تلفن، یه نکته دیگه هم هست اونم اینکه ما هنوز در ارائه این سرویس ADSL که در همه دنیا داره منسوخ میشه مشکل داریم وای به حال روشها و سرویس های مدرن تر.
داتک سرویس 64Kbps رو به مشترکین، ماهیانه 18500 عرضه میکند و هزینه راه اندازی اولیه 10 هزار تومان و سرعت ارائه شده در بهترین حالت 4KB است!؟ :wacko:
حالا اگه آسیاتک سرویس 64Kbps را ماهیانه 10 هزار تومان عرضه و هزینه راه اندازی هم 5 هزار تومان باشد، با سرعت 7KB واقعاً غوقا کرده! :happy: راستی شما تو کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
صبا نت بگیره بهتره چون پهنای باند 512 رو در اختیار میزاره وخیلی راحت صفحه رو میتونه باز کنه و کار کنه
و برای کسی که اینطوری میخواد از اینترنت استفاده کنه بهترین سرویسه صبانت 2 گیگ 13800
حتما اینجا هم راجبه " صبا " بحث شده !؟
تا اینجا که من فهميدم ، قيمت هاش فوق وحشتناک [ غير قابل باور !! ] پایین هست و از اون سمت فوق وحشتناک [ غير قابل باور !! ] محدوديت داره [ حجمی ]
حالا کلا کسی اینجا اشتراک داره از این صبا ، صبا گستر !؟
سايت'ش رو میشه بدين !؟
کلا يکی از دوستان که طرف نفت - اطلسی ساکن هست و 4 شماره اول 'ش " 2225 " هست میخواد اشتراک بگيره !!
فعلا که Dial - Up هست هزينه 1 ماه 'ش 3 هزار تومان هم نمیشه !!
در نتيجه 64 هم مناسب هست ، از اون طرف چون مصرف'ش کم هست 2 حالت پيش میاد :
1: هزينه بالايی نمیخواد داشته باشه [ ماهيانه ]
2: کيفيت مناسب و عالی داشته باشه [ يعنی 3 روزی يک بار که میخواد کارها 'ش رو انجام بده با مشکل رو به رو نشه !! ]
ليست ISP هايی که در نظر دارم :
پارس آنلاين [ گرون + کيفيت عالی ]
شاتل [ گرون ]
داتک [ ارزون + کيفيت بسته به منطقه مخابراتی ]
اسياتک [ اطلاعات در دست نيست ]
صبا [ اطلاعات در دست نيست ]
اگر میشه سايت آسياتک و صبا رو هم بدين و کلا يه سرويس خوب برای این مورد پيشنهاد بدين
من صبا 256 دارم با 2 گيگ در ماه خيلي خوبه راضي هستم سرعتش هميشه خوب بوده افت نداشته قطعي هم نداشته خدارو شكر تازه مركز مخابراتي من مالك اشتر هستش زياد جالب نيست مخابراتمون خوب داره سرويس ميده
اسيا هم فعلا اولش هست داه تبليغ ميكنه ماه اول مجاني ميده ولي بعدش اينجوري نميشه ديگه بلاخره يه شركت تازه وارد نميتونه بشه صبا . البته صبا از خود تهران سرويس ميده مثلا سپنتا از يزد داره ميده. بعد صبا پشتشم گرمه
شاتل كه دوستم پشتيبانيش بود گفت اصلا به درد نميخوره
برو سايت صبا سفارش آنلاين رو بزن تعرفه هاش هستش www.sabanet.ir
حتما اینجا هم راجبه " صبا " بحث شده !؟
تا اینجا که من فهميدم ، قيمت هاش فوق وحشتناک [ غير قابل باور !! ] پایین هست و از اون سمت فوق وحشتناک [ غير قابل باور !! ] محدوديت داره [ حجمی ]
حالا کلا کسی اینجا اشتراک داره از این صبا ، صبا گستر !؟
سايت'ش رو میشه بدين !؟
کلا يکی از دوستان که طرف نفت - اطلسی ساکن هست و 4 شماره اول 'ش " 2225 " هست میخواد اشتراک بگيره !!
فعلا که Dial - Up هست هزينه 1 ماه 'ش 3 هزار تومان هم نمیشه !!
در نتيجه 64 هم مناسب هست ، از اون طرف چون مصرف'ش کم هست 2 حالت پيش میاد :
1: هزينه بالايی نمیخواد داشته باشه [ ماهيانه ]
2: کيفيت مناسب و عالی داشته باشه [ يعنی 3 روزی يک بار که میخواد کارها 'ش رو انجام بده با مشکل رو به رو نشه !! ]
ليست ISP هايی که در نظر دارم :
پارس آنلاين [ گرون + کيفيت عالی ]
شاتل [ گرون ]
داتک [ ارزون + کيفيت بسته به منطقه مخابراتی ]
اسياتک [ اطلاعات در دست نيست ]
صبا [ اطلاعات در دست نيست ]
اگر میشه سايت آسياتک و صبا رو هم بدين و کلا يه سرويس خوب برای این مورد پيشنهاد بدين
تشکر از شما // سرويس 2 گيگ [ ليميت ] رو چطور میبينيد ؟ شما ترافيک يا در واقع میزان استفاد'تون [ به ساعت ، نه به حجم ] در ماه چقدر هست !؟ چقدر از 2 گيگ خالی میمونه (!!؟)
هر 1 گيگ اضافه رو چقدر حساب میکنند !؟
//
شانس بد (!) منطقه [ 2225 ] رو پوشش نمیده
علیرضا ، به نظرم اصلا سمت محدودیت زیر 3 گیگ نرو ... یعنی اگه می خوای یه وبگردی ساده ( 3-4 ساعت در روز ) و دانلود کم ( چندتا آهنگ و مشابه اون در روز ) داشته باشی ، 3 گیگ حداقل محدودیتیه که معقول به نظر میاد ..تشکر از شما // سرويس 2 گيگ [ ليميت ] رو چطور میبينيد ؟ شما ترافيک يا در واقع میزان استفاد'تون [ به ساعت ، نه به حجم ] در ماه چقدر هست !؟ چقدر از 2 گيگ خالی میمونه (!!؟)
هر 1 گيگ اضافه رو چقدر حساب میکنند !؟
//
شانس بد (!) منطقه [ 2225 ] رو پوشش نمیده