• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان تا حالا کسی سایپا سرمایه گذاری کرده؟

طرح دهه فجر 28% سود مشارکت و 25% سود انصراف میده ، خواستم بدونم چقدر طول میکشه تا پولو بده؟
کلا پروسه گرفتن پول از سایپا بیشتر از یکماهه موقع ثبت نام متذکر میشن.

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
در شرايط فعلي كه بورس هر روز داره بالا ميره و سود خوبي داره به سهامداراش ميده ، ميخواستم ببينم سپرده گذاري به صورت صندوقهاي سرمايه گذاري كه بعضي از بانكها مثل آينده ، شهر و ... دارن ارائه ميدن مي تونه گزينه خوبي باشه ، چون هم تضمين سپرده داره و هم ميشه از منافع رشد و سود آوري بورس نيز بهره مهند شد ، لطفا شما نيز در اين مورد نظرتون رو بگيد ممنون ميشم .

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان بانك و موسساتي كه يكساله قرارداد مي بندن مثل عسكريه يا ... قابليت واريز و برداشت دارن(بلوكه شدن بخشي از موجودي) يا كلا همه پول بلوكه ميشه؟
موسسه عسگریه سود سپردشو کرده 23 درصد و اگرم برداشتش کنی 22 درصد حساب میکنه بهت میده یه درصد جریمه

mrkasasi

Registered User
لایک‌ها
1
موسسه عسگریه سود سپردشو کرده 23 درصد و اگرم برداشتش کنی 22 درصد حساب میکنه بهت میده یه درصد جریمه
متوجه نشدم. ببینید مثلا قوامین یه حساب یکساله اش اینطوری بود که دو تومن رو بلوکه می کرد بیشتر از اون قابلیت واریز و برداشت داشت٬ سودش هم ۲۲ درصد.
حالا می گم این یک ساله هایی که شما صحبتش رو می کنین از بانکها و موسسات مختلف که سودشون از روزشمارشون بالاتره مثل همین قوامین که گفتم هست؟ یا نه٬ همه پول بلوکه میشه و نمیشه واریز و برداشت کرد؟
مثلا همین عسکریه که گفتین میشه ۲۲
یعنی قرارداد یکساله فسخ شد که شد ۲۲؟

Last edited:

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
متوجه نشدم. ببینید مثلا قوامین یه حساب یکساله اش اینطوری بود که دو تومن رو بلوکه می کرد بیشتر از اون قابلیت واریز و برداشت داشت٬ سودش هم ۲۲ درصد.
حالا می گم این یک ساله هایی که شما صحبتش رو می کنین از بانکها و موسسات مختلف که سودشون از روزشمارشون بالاتره مثل همین قوامین که گفتم هست؟ یا نه٬ همه پول بلوکه میشه و نمیشه واریز و برداشت کرد؟
مثلا همین عسکریه که گفتین میشه ۲۲
یعنی قرارداد یکساله فسخ شد که شد ۲۲؟
موسسه عسگریه فسخ می کنه و 22 درصد سودو حساب میکنه میده و امکان واریز برداشت نداره
ولی موسسه های دیگرو نمیدونم نور هم یکسالست واریز برداشت نداره

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
دوستان سود صندوق گردشگری واریز شده برا شما؟کسی سایپا واریز کرده؟سود رو منظم میریزن برا شما؟

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان سود صندوق گردشگری واریز شده برا شما؟کسی سایپا واریز کرده؟سود رو منظم میریزن برا شما؟

گردش واریز کرده
حدود ۲۴/۵٪

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
خواهشا اینقدر تبلیغات نکنید. گروهتون هم عضو شدیم هیچ بحث مفیدی جز رئیس بازی دوستان نبود طوری برخورد میکردند انگار رئیس آژانس بین المللی انرژی هسته ای شدند با فشردن گزینه " Create a Group" !

اگر با این تاپیک راحت نیستید تشریف ببرید همون تلگرامتون. برای افزایش تعداد پست ها راه های بهتری هم هست. ممنون
مشخصا شما جزوه افرادی بودی که احترام و رعایت حقوق دیگران را رعایت نمیکردید و بحثهایه غیر مفید را انجام میدادی که لایق اخراج بودید وگرنه از این 100نفر فقط شما این حرفا زدی..پس بدون با خودتون مشکل داری ضمن اینکه گروه چیزی نیست که به من منفعتی برسه هدف کمک به دوستان جهت رفع سوالات سریع و همگام با تکنولوژی پیشرفت کردن شما همینجا بمون وقتی نمیتونید تو 1جمع مثبت باشید

Last edited:

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
مشخصا شما جزوه افرادی بودی که احترام و رعایت حقوق دیگران را رعایت نمیکردید و بحثهایه غیر مفید را انجام میدادی که لایق اخراج بودید وگرنه از این 100نفر فقط شما این حرفا زدی..پس بدون با خودتون مشکل داری ضمن اینکه گروه چیزی نیست که به من منفعتی برسه هدف کمک به دوستان جهت رفع سوالات سریع و همگام با تکنولوژی پیشرفت کردن شما همینجا بمون وقتی نمیتونید تو 1جمع مثبت باشید

اولا اخراج نه و خودم ترک کردم. کلا فضایی بود برای ابراز وجود افرادی که مشخصا فرصت دیگری برای این کار در جامعه ندارند. گروه هم اگر چیز خوبی هست نیاز نیست هرروز تاپیک رو با لینکش مزین بفرمایید و اسپم کنید. ضمنا شما صلاحیت این رو ندارید در مورد بنده قضاوت کنید وقتی اصلا نمیدونید با چه کسی صحبت میکنید. از ادبیات و برخوردتون چه اینجا و چه در تاپیک خیلی چیزا مشخص میشه. راستی شما همون خانم الهه آتش نبودید؟ مدل تبلیغتون عوض شده جدیدا؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
اولا اخراج نه و خودم ترک کردم. کلا فضایی بود برای ابراز وجود افرادی که مشخصا فرصت دیگری برای این کار در جامعه ندارند. گروه هم اگر چیز خوبی هست نیاز نیست هرروز تاپیک رو با لینکش مزین بفرمایید و اسپم کنید. ضمنا شما صلاحیت این رو ندارید در مورد بنده قضاوت کنید وقتی اصلا نمیدونید با چه کسی صحبت میکنید. از ادبیات و برخوردتون چه اینجا و چه در تاپیک خیلی چیزا مشخص میشه. راستی شما همون خانم الهه آتش نبودید؟ مدل تبلیغتون عوض شده جدیدا؟
همون بهتر که لفت دادید کسی نامه فدایت شوم نداده کسی مشکل داره با بقیه میتونه بره هیچ مشکلی نیست البته من از گفتارتون چیزی متوجه نشدم در کل منظورتون چیه ..1دور بخونین مطلبتون را ....هدف کمک و دسترسی سریع به سوالات و ...... ولی قضاوت را باید کل افراد بکنن اینکه شما رنجیده ای و ناراحت بر میگرده به عملکرد خودتون .....خوش باشد و موق در تمام عرصه ها

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
گردش واریز کرده
حدود ۲۴/۵٪

گردشگری هنوز برای من واریز نکرده!
برای شما چطور واریز کردن؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
چطور پس توی اساس نامه اش هیچ اسمی از تضمین سود نیاورده؟
حتی صندوق هاییم که تضمین سود دارن سود 20 رو تضمین کردن؟
یعنی.میشه به کسی که به شما دروغ میگه اعتماد کرد؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
چطور پس توی اساس نامه اش هیچ اسمی از تضمین سود نیاورده؟
حتی صندوق هاییم که تضمین سود دارن سود 20 رو تضمین کردن؟
یعنی.میشه به کسی که به شما دروغ میگه اعتماد کرد؟

از نظر من این صندوق ها که وابسته به بانک هستن هیچ وقت برند خودشونو خراب نمیکنن
وقتی گردش میگه 24% به نظر من یقینا اصل و فرعش رومیده

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
اطلاعات نيمچه کامل صندوق کاردان بانک تجارت:
حداقل ميزان سرمايه برا سرمايه گذاري 100 ميليون تومان
سود ماهانه نزديک 24 درصد که دو درصدش برا بانک هست
پرداخت سود ماهانه
اگر قيمت سهم شما در روز فروش پايين تر از قيمت روز خريد باشه سرمايه شما با ضرر به دستتون بر ميگرده
راستي 3 تا 7 روز طول ميکشه تا سهام براتون بخرن پس سود نميگيريد و 3 تا 7روز هم طول ميکشه بفروشن تو اون روزها هم سود نيست در بدترين حالت 14 روز نميگيريد

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
از نظر من این صندوق ها که وابسته به بانک هستن هیچ وقت برند خودشونو خراب نمیکنن
وقتی گردش میگه 24% به نظر من یقینا اصل و فرعش رومیده
شرایط صندوق گردشگری چطوریه ؟هزینه ابطال هم میگیرن؟موقع پس گرفتن پول چند روز طول میکشه؟

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
قربان منم با شما و گروهتون و تفکرتون مشکل دارم
شدیم دو نفر شما وجه خوبی ندارین در این تاپیک
شما و الهه آتش یا همان آتنای گروه که خیلی با هم مچ بودین و تنها طرفدار الهه آتش وقتی بچه ها گفتن ایشون تبلیغ امضا میکنن با امضاش
و قرار شد ریپورت بدیم

الانم دارم میگم تبلیغ گروه رانده شدگان اینجا رو در اینجا
نکنین
ده بیست بار تبلیغ کردی بسه دیگه
بار دیگر تبلیغ کنی ریپورت همه بیست پست آخرت داده میشه

این تاپیک از قدیم بوده
شما بی هویت هستین حتی در تلگرام اسمتون مشخص نیست
من ظن کلاه برداری نسبت به شما و الهه آتش دارم
سرمایه شما و الهه آتش حداکثر هشتاد ملیون هست
که یه خونه قسطی در کرج هست
و اجاره دادین ادای ملیاردی در میارین
خواهشمندم یه عکس از حساب گردشگری بزارین

آمال شما خلاصه شده در قاچاقی رفتن و پناهنده شدن در آلمان مثل دوستتون والسلام

یه دوستی پیدا شه
یه گروه دیگه درست کنه بدون حضور این آقا و الهه آتش
اونم برای مواقع داون شدن اینجا یا صحبتهای خودمونی تر

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
قربان منم با شما و گروهتون و تفکرتون مشکل دارم
شدیم دو نفر شما وجه خوبی ندارین در این تاپیک
شما و الهه آتش یا همان آتنای گروه که خیلی با هم مچ بودین و تنها طرفدار الهه آتش وقتی بچه ها گفتن ایشون تبلیغ امضا میکنن با امضاش
و قرار شد ریپورت بدیم

الانم دارم میگم تبلیغ گروه رانده شدگان اینجا رو در اینجا
نکنین
ده بیست بار تبلیغ کردی بسه دیگه
بار دیگر تبلیغ کنی ریپورت همه بیست پست آخرت داده میشه

این تاپیک از قدیم بوده
شما بی هویت هستین حتی در تلگرام اسمتون مشخص نیست
من ظن کلاه برداری نسبت به شما و الهه آتش دارم
سرمایه شما و الهه آتش حداکثر هشتاد ملیون هست
که یه خونه قسطی در کرج هست
و اجاره دادین ادای ملیاردی در میارین
خواهشمندم یه عکس از حساب گردشگری بزارین