• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
منشی مامانت شدی خیال کردی خبریه
مامانت پنجاه ملیون بهت پول تو جیبی ماهانه میده
خیال کردی خبریه

عزیز مادرت مالیات کامل و قانونی پرداخت میکنه
چقدر اظهار کرده به مامور مالیات
اگه فرار مالیاتی نداشته و از سال بعد هم نداشته باشه
و به تمام قانون های اجتماع تن در بده به عنوان یه شهروند متمدن
و طبق تعرفه مصوب کار کنه
با تمام بیمه ها هم کار کنه
بسیار عالی

خوب در بیاره خوبم مالیات زیرساخت هایی که
به واسطه اونها خوب در میاره بده عالی
نشه سوبسید انرژی که مرفهین بیشتر سوبسید میگیرن

در آمد بیشتر مالیات بیشتر
مخالفی

خوب خدا رو شکر داریم به جامعه جهانی میپویندیم
و خواه ناخواه
دوستان لطفا پست ایشون رو گزارش کنید
مساله رو متاسفانه شخصی کردن و زدن به صحرای کربلا

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منشی مامانت شدی خیال کردی خبریه
مامانت پنجاه ملیون بهت پول تو جیبی ماهانه میده
خیال کردی خبریه

عزیز مادرت مالیات کامل و قانونی پرداخت میکنه
چقدر اظهار کرده به مامور مالیات
اگه فرار مالیاتی نداشته و از سال بعد هم نداشته باشه
و به تمام قانون های اجتماع تن در بده به عنوان یه شهروند متمدن
و طبق تعرفه مصوب کار کنه
با تمام بیمه ها هم کار کنه
بسیار عالی

خوب در بیاره خوبم مالیات زیرساخت هایی که
به واسطه اونها خوب در میاره بده عالی
نشه سوبسید انرژی که مرفهین بیشتر سوبسید میگیرن

در آمد بیشتر مالیات بیشتر
مخالفی

خوب خدا رو شکر داریم به جامعه جهانی میپویندیم
و خواه ناخواه
اقای عزیر،با توهین صحبت نفرمایید.
اظهار نامه مالیاتب مربوط به کار خصوصی میشه؛۷۰ درصد پزشکان در مراکز دولتی دانشگاهی یا تامین اجتماعی مشغول هیتند که نه تنها مالیات قبل از دریافتی کسر میشه،بلکه مقدازی از درامدشان سهم مرکز درمان هست و کارانه پرستار و پذیرش و ....(سامانه قاصدک) از این محل تامین میشه.
اونهایی هم که خصوصی کار میکنند از بیمارستان خوصی و مطب شخصی مالیات و عوارض جداگانه به اندازه کافی کسر میشه،بقیه درآمد هم همانقدر که بقیه اقشار اظهار نامه شفاف پر میکنن،پزشکان هم پر میکنند

Sent from my E5823 using Tapatalk

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
من با درآمد شما کاری ندارم،انشالله که واقعی است و اگر قانونی و شرعی باشد بسیار هم عالیست،امیدوارم موفق باشید
اما ماهی ۲۰۰۰۰ دلار یا سالی ۲۴۰۰۰۰ دلار در همان ایالات متحده مبلغ زیادی هم هست.
طبق منابع زیر،پر درآمد ترین شغل در ایالات متحده متخصص بیهوشی هست که ۲۳۲-۲۴۶ هزار دلار در سال درآمد دارند.
یعنی پردرامد ترین شغل در ایالات متحده ۲۰ هزار دلار ماهانه میگیرد و این عدد بزرگی است
http://www.myplan.com/careers/top-ten/highest-paying.php

http://www.businessinsider.com/top-paying-jobs-in-america-2015-9

تو ایالات متحده این مبالغ زیاد نیست. من که تو ایران هستم دسترسیم به سیستم های مالی انلاین نسبتا محدوده با سیستم گوکل ادسنس کار میکنم ماهانه بین 15000-20000 دلار درامد دارم.که البته مالیات و کارمزد خیلی بیشتری نشبت به کشور ما میگیرن

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تو ایالات متحده این مبالغ زیاد نیست. من که تو ایران هستم دسترسیم به سیستم های مالی انلاین نسبتا محدوده با سیستم گوکل ادسنس کار میکنم ماهانه بین 15000-20000 دلار درامد دارم.که البته مالیات و کارمزد خیلی بیشتری نشبت به کشور ما میگیرن
خیلی خوشحالبم که یک هموطنمون،درآمد خوبی داره و تونسته جایگاه مناسبی برای خودش باز کنه که این مایه افتخار هست؛
اما انگار عادت ما ایرانی هاست که هیچ علاقه ای به ارائه رفرنس نداریم و فقط هرچه میبینیم یا مربوط به خودمان هیت رو بعنوان حقیقت قبول میکنیم.
من یک منبع دادم که پر درآمد ترین شغل ها،در امریکا،بنا به آمار خودشان درآمد متوسط۲۴۰۰۰۰ دلار در سال یا ۲۰۰۰۰ در ماه دارد.
این متویط هیت و ممکن هست کسانب از این شغل کمتر یا بیشتر داشته باشند.ممکن هم هیت شما بطور استثنا بابت موقعیت خاصتان درآمد بالا داشته باشید،اما در بالاترین رده درامدی نامی از این شغل دیده نمیشود.
اگر منبعی ارئه بدین که خلاف گفتار من هست و درامد ۲۴۰۰۰۰ در سال یک رقم عادی و متسط درامدی مشاغل را نشان دهد من خوشحال میشم اطلاع پیدا کنم.

توی همین منبع من درامد متوسط compensation & benefit manager 118670 دلار در سال ذکر شده و درامد financial manager. 130230 دلار

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بعد از کاهش سود ها کسی از سود های جدید موسسه عسگریه خبر داره ؟ برای کسانی که میخوان تازه حساب باز کنند

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اوضاع "موسسه اعتباری نور" چطوره؟ الان نرخ سود سپرده سالیانه اش چقدره؟
باید شعبه به شعبه بپرسین
ممکنه تلفنی نرخ مصوب رو بگن،ام وا شنیدم از ۲۳ تا ۲۶ یکساله باز میکنن.
اما کوتاه مدتش کم شده

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان نظرتون چیه
اختلاف درآمدی رو مثل اروپا
کم کنن با
وضع قانون و ......
مثلا بالای یه درآمد سالانه رو مالیاتشو انقدر بکنن
کسی انگیزه نداشته باشه واسه حرص پول بیشتر زدن
مثلا از یه در آمدی به بعد بالای بیست و پنج درصد مالیات

انقدر دکتر زیاد کنیم
وارد کنیم
در رشته های خاص پولساز
بیمارستانهای تخصصی نرخ پایین تا انحصار شکسته شه
الان اینقدر مهندس و دکتر فنی و علوم پایه
با حقوق زیر دو ملیون‌داریم در کارهای سیاه حتی
که بسیار با استعداد تر و تیزهوش تر از دکترهای
سو استفاده گر از نیاز انسان به سلامتی خود و عزیزان خود هستن
بعضی دکترها عملا دلال هستن
و الکی عیب میزارن روت و برای اینکه تحقیق نکنی
و پیش دیگری نری میگن وضعت وخیمه فوری باید درمان رو شروع کنی و اولین جلسه هم باید همون ویزیت اولیه باشه
یاد بنگاهی ها مبوفتم دوره ات میکنن و میخوان امضا بگیرن ازت !

این اختلاف درآمدی بین قشرهای تحصیلکرده فاجعه هست
و مملکت اینجوری فاسده منم میخوام سر دکتره کلاه بزارم
اونم هی دزدی رو بیشتر میکنه و سیکل معیوب
حرفهای جالب میزنی ولی توی این خراب شده عملی نیست و بیشتر رویا پردازیه، فقط بخاطر همون مورد آخر یعنی سیکل معیوب که بساط آب و نون خیلیها بوده و هست و خواهد بود..همین جا نگاه کن تا گفتی باید مالیات دهک ثروتمند بیشتر از دهک پایین باشه همه جبهه گرفتند،مطمئن باش اون بالا بیشتر از اینجا هست،چند ماه پیش بحث مالیات شد،قیمت طلا و دلار را به همین بهونه کشیدن بالا،واقعا فلان تاجر خشکبار وزعفران حاضره مالیات این شکلی بده یا فلان فوتبالیست!!!!چطور هنوز جرات نداشتند مالیات واقعی را از طلافروش بگیرند؟؟؟مالیات بر ارزش افزوده ای که توی فاکتور دستی میخوره ولی معلوم نیست مثل مهریه کی داده و کی گرفته!!!اگر اونها نخبه هستند که واقعا خاکبرسر بیل گیتس واستیوجابز که عرضه نداشت اینقدر نخبه باشند...واقعا از وضع اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و خصوصا اخلاقی و روانی جامعه 40 سال قبل که حتی پزشک وارداتی هم داشتیم معلومه حالا چقدر نخبه زیاد شده،نخبه ای که فقط به فکر جیب خودش باشه،اسمش نخبه نیست،اسمش پولپرسته که شامل همه میشه چه خودم چه شما یا کس دیگری..پس یهتره علکی تعصب به خزج ندهیم که بگیم نخبه هست و رویاسازی نکنیم که فلان کس میخاد بیاد مالیات را اینطوری بگیره تا جامعه رو به تعالی بره یا مسکن را نصف میکنه

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
دوست گرامی؛نظر شما محترم هست؛اما به سیستم بهداشتی درمانی و نحوه قیمت گذاری آشنا نیستید.اولا من منکر ناپزشکان دلال نمیشم،اما بدانید اندک هستند و اقلیت پر سر. وصدایی هستند که اتفاقا بخاطر روش های تبلیغانی غیر اخلاقی و برخورداری از رانت و روابط،مراجعه کننده زیاد جذب میکنند.

اما در سیستم درمانی،قیمت گذاری خدمات بر اساس عرضه و تقاضا نیست،این که شما میفرمایید سیستم UCR بوده که دیگه منسوخ شده و سیستم RVU جایگزین اون شده که خدمات درمانی،بر اساس تعرفه مشخص نسبت به ارزش نسبی قیمت گذاری میشن.
پس فرقی نمیکنه ۱۰ پزشک در یک مرکز باشه یا ۱۰۰ تعرفه دریافتی همان میشه،اما استخدام و پرورش ۱۰۰ پزشک،پرهزینه تر خواهد بود،شاید درامد اینها ۱/۱۰ بشه،اما فشار بر سیستم اقتصاد درمان رو بیشتر میکنه.

ضمنا همین الان هم بعد از طرح تحول سلامت و گرفتن حق مطب،خیلی از اساتید دست از کار دولتی کشیدند که در شهرهای بزرگ با توجه به نیاز اساسی،به ایشان امتیازاتی داده شد،اما اگر در مراکز درمانی کار میکردید،در شهر های کوچک،حتی مراکز استان از اساتید قدیمی خالی شده و دچار کمبود نیرو شده اند.
مساله مهاجرت تنها هم نیست،که البته الان خیلی ها به استرالیا رفته اند و اگر قرار باشد اینچنین شود استرالیا و اروپا بکنار،پزشکان ایرانی به افغانستان و عراق و ترکمنستان هم میروند و کلی هزینه تربیت پزشک متخصص و فوق تخصص برباد میرود.
اما نیازی هم نیست مهاجرت کنند،از مراکز دولتی و دانشگاهی بروند و بکار طبابت خصوصی مشغول بشن،سیستم درمانی با چنان بحرانی مواجه میشه که نمیشه مدیریتش کرد و بیماران باید زندگی خود را بفروشند که یک عمل ساده که دیگر کسی نیست انرا در بیمارستان دولتی انجام دهد،در بیمارستان خصوصی انجام دهند؛
همین الان دولت با کمبود پزشک متخصص و کمبود شدید فوق تخصص روبرو هست، و با گرفتن تعهدات عجیب و غریب،منجمله تعهد محضری که از هیچ قشر دیگری نمیگیرد،نیروی مراکز دولتی را تامین میکند.
مثال شهر من،مرکز استان،با کمبود برخی فوق تخصص های داخلی،نبود خیلی از فوق تخصص های اطفال،کمبود متخصص های انواع رشته ۷ای جراحی،نبود فوق تخصص های جراحی و .... مواجه هست؛حتی پزشک عمومی برای درمانگاه های روستایی کم هست

پس نخواهید درآمد پزشکان کم کنید،چرا که اولا خدمت ارائه شده انها،گران قیمت تر هست،و سالها زمان وعمر برای کسب این مهارت ها صرف شده؛ در ثانی کم کم رابطه مالی پزشک و بیمار در حال حذف شدن هست و پزشکان با بیمه طرف.هستند نمونه اش پرداخت ۶ درصدی همه هزینه های درمان بستری توسط بیمار و ویزیت ۳ هزارتومانی.متخصص در مراکز.دولتی با دفترچه رایگان بیمه سلامت هست.

بجایدکم کردن درامد دیگران،درآمد سایر صنوف را افزایش دهید که این منطقی هست
همین الان برای جراحی آپاندیسیت،جراح ایرانی در مرکز دولتی ۲۷۰ت(قبل از کسر مالیات و ۴۰ درصد سهم بیمارستان و کسر پلکانی) میگیرد اما جراح آمریکایی ۱۱۰۰ دلار

من نمیدونم این بحث ها ارتباطش با بخش سود کوتاه مدت بانکی چیه اما بذارید یک چیزی هم من اضافه کنم :

به نظر من باید تغییرات دستمزد برای مهندسان (نه پزشکان!) به گونه ای اعمال بشه که میزان مهاجرت قشر پزشکان و قشر مهندسین و سایر قشرها با هم برابر بشه. نه اینکه تمامی مهاجرین از قشر مهندسین باشن که همشون برای Phd پاشن برن اونور که بلکه بعدشم یه کاری اونجا پیدا کنن و یک دونه پزشک هم پیدا نکنید که بخواد بره خارج از کشور تخصص بگیره و اونجا کار کنه ! حالا جالب اینجاست که شما کمتر کسی رو میتونید پیدا کنید که دکترای فنی از اونور گرفته باشه بخواد بیاد ایران کار کنه (به جز عده معدودی اساتید دانشگاه ها) ولی در مورد پزشک بسیار !

---------
چرا نباید دستمزد پزشکان تغییر کنه ؟ دلیلش خیلی سادست، ما از لحاظ پزشکی الان در وضعیت خوبی قرار داریم به طوریکه مثلا وقتی به بیمارستان ها مراجعه میکنید از کشورهای همسایه و حتی غیر همسایه بیمار برای عمل هایی مثل قلب و ریه و ... به ایران میان. اگر قرار باشه این پزشکان رو فراری بدیم که اونوقت پزشکی ما مثل باقی زمینه ها ده ها رده عقب تر از ترکیه و ... خواهد رفت.

Last edited:

EK2

Registered User
لایک‌ها
578
بعد از کاهش سود ها کسی از سود های جدید موسسه عسگریه خبر داره ؟ برای کسانی که میخوان تازه حساب باز کنند
عسکریه یک ساله 18 درصد باز میکنه، نور هم یک ساله 18 درصد،حالا سوال اینجاست چه کسی دقیقا تو این موسسات با این شرایط حساب باز میکنه،نور که حداقل امکانات رو هم نداره...شاید تو مبالغ خیلی بالا سفارشی کار کنن.

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
234298077988411.jpg

مدیر راهبری شرکتها و مجامع به بورس پرس خبر داد:
پذیره نویسی ۱۵۰ میلیاردی اوراق "ذوب" با سود تا ۲۷ درصدی از دوشنبه
مدیر راهبری شرکتها و مجامع ذوب آهن اصفهان گفت: دوشنبه آینده پذیره نویسی ۱۵۰ میلیارد تومان از اوراق سلف موازی این شرکت با سود تا ۲۷ درصدی در بورس کالا و با بازارگردانی تامین سرمایه امین انجام می شود.

مجتبی فریدونی در گفت و گو با پایگاه خبری بورس پرس، با اشاره به هماهنگی های انجام شده با بورس کالا اظهار داشت: دوشنبه آینده، پذیره نویسی اوراق سلف موازی استاندارد ذوب آهن اصفهان به ارزش150 میلیارد تومان در بورس کالا و از طریق کارگزاران انجام می شود.

وی ادامه داد: این اوراق دارای نرخ بازده 24 تا 27 درصدی و نرخ روز شمار 23 درصدی است که به قیمت تیرآهن سایز 14 در 17 اسفند سال آینده بستگی دارد. بنابراین چنانچه بازده فروش این محصول در تاریخ تعین شده، کمتر از 24 درصد باشد، خریداران می توانند اوراق خود را به ذوب آهن اصفهان فروخته و سود 24 درصدی دریافت کنند. اما اگر قیمت این محصول بیشتر از 27 درصد باشد، ذوب آهن می تواند این اوراق را از دارندگان اوراق خریداری کرده و سود 27 درصدی پرداخت کند.

به گفته این مقام مسئول، این اوراق برای تامین مالی سرمایه در گردش ذوب آهن بوده و شرکت تامین سرمایه امین به عنوان مشاور پذیرش، متهد خرید و بازارگردان است و در صورت افزایش سرمایه در بهار سال آینده ، 100 میلیاردتومان دیگر از این اوراق عرضه خواهد شد.

فریدونی با اشاره به اینکه اصل و سود سرمایه در پایان دوره یک ساله پرداخت می شود، گفت: درحالی همه دارندگان کد سهامداری می توانند اقدام به خرید کنند که پیش بینی می شود این اوراق به دلیل برخورداری از نرخ بازده مناسب ، در کمترین زمان به فروش برسد.

وی گفت: برای اولین بار است که این نوع تامین مالی در ذوب آهن انجام می شود و نرخ بهره آن کمتر از بهره بانکی است .

انتهای پیام

دوستان صاحب نظر لطفا نظرشون بگن

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
234298077988411.jpg

مدیر راهبری شرکتها و مجامع به بورس پرس خبر داد:
پذیره نویسی ۱۵۰ میلیاردی اوراق "ذوب" با سود تا ۲۷ درصدی از دوشنبه
مدیر راهبری شرکتها و مجامع ذوب آهن اصفهان گفت: دوشنبه آینده پذیره نویسی ۱۵۰ میلیارد تومان از اوراق سلف موازی این شرکت با سود تا ۲۷ درصدی در بورس کالا و با بازارگردانی تامین سرمایه امین انجام می شود.

مجتبی فریدونی در گفت و گو با پایگاه خبری بورس پرس، با اشاره به هماهنگی های انجام شده با بورس کالا اظهار داشت: دوشنبه آینده، پذیره نویسی اوراق سلف موازی استاندارد ذوب آهن اصفهان به ارزش150 میلیارد تومان در بورس کالا و از طریق کارگزاران انجام می شود.

وی ادامه داد: این اوراق دارای نرخ بازده 24 تا 27 درصدی و نرخ روز شمار 23 درصدی است که به قیمت تیرآهن سایز 14 در 17 اسفند سال آینده بستگی دارد. بنابراین چنانچه بازده فروش این محصول در تاریخ تعین شده، کمتر از 24 درصد باشد، خریداران می توانند اوراق خود را به ذوب آهن اصفهان فروخته و سود 24 درصدی دریافت کنند. اما اگر قیمت این محصول بیشتر از 27 درصد باشد، ذوب آهن می تواند این اوراق را از دارندگان اوراق خریداری کرده و سود 27 درصدی پرداخت کند.

به گفته این مقام مسئول، این اوراق برای تامین مالی سرمایه در گردش ذوب آهن بوده و شرکت تامین سرمایه امین به عنوان مشاور پذیرش، متهد خرید و بازارگردان است و در صورت افزایش سرمایه در بهار سال آینده ، 100 میلیاردتومان دیگر از این اوراق عرضه خواهد شد.

فریدونی با اشاره به اینکه اصل و سود سرمایه در پایان دوره یک ساله پرداخت می شود، گفت: درحالی همه دارندگان کد سهامداری می توانند اقدام به خرید کنند که پیش بینی می شود این اوراق به دلیل برخورداری از نرخ بازده مناسب ، در کمترین زمان به فروش برسد.

وی گفت: برای اولین بار است که این نوع تامین مالی در ذوب آهن انجام می شود و نرخ بهره آن کمتر از بهره بانکی است .

انتهای پیام

دوستان صاحب نظر لطفا نظرشون بگن

این نرخ 23 درصد روزشمار یعنی چی ؟ یعنی ماهانه سود دریافت خواهید کرد ؟ نحوه واریز به چه صورته ؟ در موقع خرید شماره حساب برای واریز شود میگیرن ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
عسکریه یک ساله 18 درصد باز میکنه، نور هم یک ساله 18 درصد،حالا سوال اینجاست چه کسی دقیقا تو این موسسات با این شرایط حساب باز میکنه،نور که حداقل امکانات رو هم نداره...شاید تو مبالغ خیلی بالا سفارشی کار کنن.
نور رو شعبه به شعبه بپرسین
اطلاع دارم تو همین مدت ۲۳ باز کردن؛حتی مبالغ بالا ۲۶ و روزانه رو که میگفتن ۱۰ شده،همین امروز یکنفر ۲۵ باز کرده.
ضمنا امکان داره کمبود منابع نداشته باشن و چندان تمایلی به دادن سود بالا و جذب منابع ندارن.
اما قانون نانوشته هست که موسسه مجاز دستش برای چند درصد سود بالاتر بازه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
من نمیدونم این بحث ها ارتباطش با بخش سود کوتاه مدت بانکی چیه اما بذارید یک چیزی هم من اضافه کنم :

به نظر من باید تغییرات دستمزد برای مهندسان (نه پزشکان!) به گونه ای اعمال بشه که میزان مهاجرت قشر پزشکان و قشر مهندسین و سایر قشرها با هم برابر بشه. نه اینکه تمامی مهاجرین از قشر مهندسین باشن که همشون برای Phd پاشن برن اونور که بلکه بعدشم یه کاری اونجا پیدا کنن و یک دونه پزشک هم پیدا نکنید که بخواد بره خارج از کشور تخصص بگیره و اونجا کار کنه ! حالا جالب اینجاست که شما کمتر کسی رو میتونید پیدا کنید که دکترای فنی از اونور گرفته باشه بخواد بیاد ایران کار کنه (به جز عده معدودی اساتید دانشگاه ها) ولی در مورد پزشک بسیار !

---------
چرا نباید دستمزد پزشکان تغییر کنه ؟ دلیلش خیلی سادست، ما از لحاظ پزشکی الان در وضعیت خوبی قرار داریم به طوریکه مثلا وقتی به بیمارستان ها مراجعه میکنید از کشورهای همسایه و حتی غیر همسایه بیمار برای عمل هایی مثل قلب و ریه و ... به ایران میان. اگر قرار باشه این پزشکان رو فراری بدیم که اونوقت پزشکی ما مثل باقی زمینه ها ده ها رده عقب تر از ترکیه و ... خواهد رفت.
دور از جون شماها مثل پشکل مهندس ریخته توی این مملکت (واقعا با عرض معذرت
hide.gif
) اون هم مهندسینی که 95درصدشون مطلقا سواد علمی و اجرایی ندارن (حتی به اندازه یک سر سوزن) به کسی جسارت نشه من خودم مهندس عمرانم ولی واقعیات تلخ جامعه را باید قبول کرد. البته مهندسی که سواد علمی و اجرایی داشته باشه درامد نسبتا خوب داره ولی نه در حد پزشکها اما بهرحال از متوسط جامعه بالاتره...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
hide.gif
) اون هم مهندسینی که 95درصدشون مطلقا سواد علمی و اجرایی ندارن (حتی به اندازه یک سر سوزن) به کسی جسارت نشه من خودم مهندس عمرانم ولی واقعیات تلخ جامعه را باید قبول کرد. البته مهندسی که سواد علمی و اجرایی داشته باشه درامد نسبتا خوب داره ولی نه در حد پزشکها اما بهرحال از متوسط جامعه بالاتره...
قبلا هم گفتم بازم میگم همونطور که رشته های مهندسی خیلی نزول کردن پزشکیا بیشتر کم سواد و داغون شدن
جز چندتا پزشک قدیمی که نظراتشون دقیق ما بقی کلا ول معطلن!
یکی دوتام نیستن همه درپیت شدن.
نوشتن چندتا چرک خشک کن و استامینوفن همشون بلدن،اما به جایی که باید کاری کنن میرسه هیچ کاری ازشون بر نمیاد

Sent from Amazing Phone Huawei 4C

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
قبلا هم گفتم بازم میگم همونطور که رشته های مهندسی خیلی نزول کردن پزشکیا بیشتر کم سواد و داغون شدن
جز چندتا پزشک قدیمی که نظراتشون دقیق ما بقی کلا ول معطلن!
یکی دوتام نیستن همه درپیت شدن.

Sent from Amazing Phone Huawei 4C
شما در جامعه پزشکی هستی؟

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
بیخیال بابا
من اومدم یک سوال از اوشون کردم ببین چه غوغایی بپا شد

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
امروز با رئیس شعبه ارمان(امید جلین ) شهرمون صحبت کردم گفتش فقط طرح 3ماه25درصد رو داریم و جالبه یک ساله24 اونم برای مبالغ بالای50
دوستان راهی هست بتونم بدون رفتن به تهران درموسه فرشتگان با نرخ32حساب بازکنم؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
hide.gif
دور ازجون یا نزدیک به جون!!!نمیدونم ولی سر پزشکی هم یواش یواش همین بلای پشکلیزاسیون!!!میاد(البته بی در وپیکری و نبود نظارت و بهداشت خوشبختانه هیچ وقت کسب و کارشون را از رونق نمینداره) وقتی این همه دانشگاه با این همه ظرفیت داره رشته های پزشکی و پرستاری میگیره و تب پزشکی به سر مهندسهای مملکت هم زده!!و کم نیستند مواردی که بعد از گرفتن مدرک لیسانس و مهندسی حالا رفتند سراغ پزشکی،از دوستام سراغ دارم با مهندسی برق دانشگاه شیراز رفته پزشکی میخونه،دخترا که دیگه بدتر و شدیدتر میرن دنبالش...درضمن مشکل از پشکل نیست!!!بلکه مشکل از کارخانه تولید پشکل هست که پشکل را درست تربیت نمیکنه،اساتید پزشکی تا دلت بخاد موش آزمایشگاهی مفت و مجانی به خورد دانشجوهاش میدهند تا انگولکش کنند ولی واقعا چند تا استاد مهندسی سراغ دارین که توی پروژه هاش از دانشجوهای زیر دستش استفاده کنه و واقعا بهشون کار یاد بده(یاد نمیده چون میترسه روی دستش بلند بشه)!!!نکنه پزشک مادرزاد سواد علمی و تجربی داره؟؟

بالا